Onko isäsi, isoisäsi tai esi-isäsi ollut aisankannattaja?

Anonyymi-ap

Oletko kuullut tai saanut selville, että isäsi, isoisäsi tai joku muu esi-esisäsi tai sukulaismiehesi olisi ollut aisankannattaja?

Onko joku muu sonni ehkä nussinut heidän vaimonsa raskaiksi ja jatkanut omaa sukuaan teidän nimellänne?

Onko DNA-testin tulos paljastanut muuta kuin suku on olettanut?

Oletko ehkä jonkun muun siittäjän salattu lapsi kuin kasvattaneen isäsi?

Onko aisankannattajuus periytynyt sinulle?

Kertokaa!

5

171

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei oma isä, isoisä tai muukaan esi-isä tiettävästi ole ollut, mutta onhan tuota voinut jossain kaukaisessa historiassa sattua.
      Sen sijaan tiedän useamman tapauksen sivummalta, joissa mies on joutunut aisankannattajaksi ja toisen miehen siittämän lapsen isäksi/elättäjäksi - joskus tietoisesti ja joskus tietämättään, mitä sitten onkin jälkeenpäin selvinnyt, heh heh.

    • Anonyymi

      Setäni oli aisankannattaja. Tiedän, koska tulin nuorena miehenä harrastaneeksi seksiä monta kertaa hänen nuoren vaimonsa kanssa. Vaimo oli iältään lähempänä minua kuin aviomiestään. Sitä en tiedä, onko serkkuni oikeasti serkkuni vai tyttäreni, enkä myöskään halua selvittää, perheidyllin rikkominen kun tuskin hyödyttäisi ketään.

      • Anonyymi
        UUSI

        Hieno kertomus tosielämästä! Toivottavasti kuullaan muiltakin vastaavia tosijuttuja. Näin sitä joskus vaan asiat menevät, eikä sille mitään voi. Himot kohtaavat, yhdynnät tapahtuvat, munasolut kypsyvät ja siittiöt uivat.

        Hiljakseen tuosta kannattaa suvussa pysytelläkin. Onko tuo serkku setämiehesi ainoa lapsi? Jos on, niin olisiko setä ollut todellinen aisankannattaja, eli kyvytön astumaan nuorta rouvaansa tiineeksi, ja tämä kiihkeä nuori vaimonsa panettanut itsensä ihan tarkoituksella raskaaksi saman suvun pystyvällä nuorellamiehellä saadakseen miehensä suvun näköisen lapsen?


    • Anonyymi
      UUSI

      Ei ole . Kaikki on teidän suvussa olevia.

    • Anonyymi
      UUSI

      Tämmöisiä tapauksiahan kyllä riittää.
      Kotiseudultani erään panomiehen perheen tarina, aikalaisten miesten kertomaa:
      Kyseinen vaaleatukkainen ja sinisilmäinen mies oli nuoresta pojasta asti kova panomies ja himonussija. Kun pillun makuun kuulemma pääsi 16-vuotiaana lavatanssien jälkeen, niin sen jälkeen nussi tyttöjä, aikuisia naisia, kypsiä rouvia jne. Oli komea ja luonne mukava, niin pillua tuli. Usein haistatti pilluntuoksuisia sormiaan kavereidensa nenien alla nussimasta tultuaan. Ruokatunneillakin kävi naimassa, minkä ennätti. Löysi sitten päälle parikymppisenä vaimokseen kauniin, pienen ja himokkaan naisen. Anoppi joka ei miniästään tykännyt, valitti kylille, että joka ilta ja yö ne naivat seinän takana, ettei saa nukutuksi, kun heteka naukuu ja natisee. Heti seuraavana vuonna syntyi esikoinen ja jälkikasvua tuli sitten lisääkin, kun ahkerasti oli nussittu ainakin avioliiton alkuajat. Lopulta oli päätetty lapsiluku täyteen, kun ei kumminkaan niin varakkaita oltu. Liekö mies laskenut siitä asti rojut pillukarvoille ja lakanoille, vai kortonkejako rupesi käyttämään. Otettiin taloon vuokralaiseksi tummatukkainen mies lisäansion saamiseksi. Tämä oli perheellinen ja töiden perässä toiselta paikkakunnalta tullut. Vaalea isäntämies kävi päivät töissä (vieraissakin taatusti) ja tiettyinä iltoina kävi myös harrastuksessaan. Vaimo kun oli eläväinen, himokas ja lapset saatuaan vielä rintavampi ja persevämpi entistään, niin siitähän syntyi tumman vuokralaismiehen kanssa salattu nussimissuhde. Ja niin kävi, että vaimon maha alkoi kasvaa, vaikkei pitänyt enää. Syntyi vaalealle, sinisilmäiselle isäntämiehelle tummatukkainen ja ruskeasilmäinen tyttö. Kaikkihan sen tiesivät, että vuokralainen oli tehnyt tästä nuorestaisännästä aisankannattajan ja polkaissut nuorenemännän tiineeksi omilla siemenillään. Lopulta asiaa ei enää salailtu, kun kerran oli noin selvää. Vaalea mies hyväksyi tapauksen ja kasvatti tytön omissa nimissään eikä eukkoaankaan pois laittanut. Päinvastoin heillä oli vielä minunkin aikanani hyvä aviosuhde.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe