Näin Kokoomus hoivaa vanhuksemme.

Anonyymi-ap

Kuin vanhaa satua voimme muistella aikoja jolloin yhteiskunta huolehti kiitettävästi vanhuksistamme vanhainkodeissa, kohtuullisin kustannuksin ja tasokkaasti.

Kokoomuksen päästyä yksityistämisvimmassaan tuhomaan tämänkin ovat kaiken maailman Attendot, Esperi Caret ja muut yksityiset ja kokoomusta rahoittavat
ryöstöfirmat tuotteistaneet vanhuksemme tuotannon tekijöiksi. Liukuhihnalla syötetään jos ehditään, kuset ja paskat housuissa, ainoastaan eläkkeen ja omaisuuden siirto firman tilille hoituu tyylikkäästi.

Ainoa lohtu on se että kokoomuslaiset tulevat itsekin kulkemaan tämän tien, sillä eiväthän suinkaan heidän omatkaan perillisensä tuhlaa omaisuuttaan hyödyttömiin
vanhempiinsa.

Raha on kokoomuksen ainoa arvo.

Vanhusten "hoivalaitoksiin " pitäisikin ottaa mallia suurtehokanaloista tai sikaloista, niissä ruokkiminen ja lannanpoisto toimii tehokkaasti, jos joku ei ehdi syödä niin kuolkoon pois, ruumis kannattaa pakastaa, jos eläkkeeseen on vielä oikeutta, tai hyödyntämätöntä omaisuutta on vielä jäljellä, ettei tule turhaa kulunkia.

65

276

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Perskokkareet antoi rahat yksityisille terveysasemille , 500 miljoonaa näin aluksi.

      • Anonyymi

        6000 euroa kuukaudessa ympärivuorokautisen hoivan paikka yksityisellä palveluntuottajalla ?
        Pisnes is pisnes


    • Anonyymi

      Ja tietenkin kansan kukkarosta !

    • Anonyymi

      Kokkari vastaisena on kuitenkin korjattava tämä "ainoastaan eläkkeen ja omaisuuden siirto firman tilille hoituu tyylikkäästi." Omaisuutta ei voida siirtää hoivafirman tilille. Eläkkeestä ja omaisuuden tuotosta voidaan ottaa summa x ja hoidettavalle on jäätävä summa x omaan käyttöön.

      • Anonyymi

        Eläkkeestä otetaan 85 % hoivan vastineeksi.


    • Anonyymi

      Mutta hitaasti hyvä tulee kuitenkin ?
      Hoivafirmalle !

    • Anonyymi

      Vanhusten surkea hoitotilanne aiheutti valtavan huolen ja kohun pari vuotta sitten, muusta ei Suomessa juuri silloin puhuttukaan. Kovasti silloiset kansanedustajat huolehtivat puheissaan vanhusten hoidon parantamisen vaatimuksista. Tuli vaalit, meni vaalit, tuli hiljaisuus, kaikki lupaukset ja vaatimukset vaipuivat unholaan. Hjalliskin hiljeni kun sai äitinsä haudatuksi ja itselleen nuoren omaishoitajan.

    • Anonyymi

      Vanhusten hoivan alamäki on aloitettu jo paljon ennen Orpon hallitusta. Kataisen hallituksessa oli peruspalveluministerinä SDP:n Susanna Huovinen. Silloin supistettiin kunnallisia vanhusten hoitopaikkoja ja kehotettiin vanhuksia hoitamaan kotona olematonta kodinhoitotukea vastaan. Tämä kehitys on jatkunut hallituksesta toiseen ja Marinin hallituksen aikana se muuttui todella surkeaksi, kun hoitajamitoitusta uudistettiin. Hoitajapulan vuoksi suljettiin kunnallisia hoitopaikkoja ja useat yksityiset hoitopaikat lopetettiin kannattamattomina tai määrättiin suljettavaksi liian vähäisen hoitajamäärän vuoksi. Tuttavapariskunnalla kriteerit ei riittänyt hoivakotiin pääsyyn, vaikka dementoitunut vanhus työnsi pyörätuolilla liikuntavammaista puolisoaan, joka oli omaishoitajana. Orpon hallitus purki hoitajamitoitusta helpottamaan hoitajapulaa. Tosiasia kuitenkin on, että Orpon hallitus ei mitenkään ole heikentänyt vanhusten palvelua mutta Marinin hallitus teki toimimattoman soten, sulki vanhusten hoitokoteja, laati hoitajamitoituksen mihin ei riittänyt hoitajia eikä rahaa ja vaati hoitohenkilökunnan tekemän muitakin töitä kuin varsinaista hoitotyötä.

      • Anonyymi

        Tulihan se sieltä !
        Tietysti syyllisiä on etsittävä vasemmalta.
        Aloitus on täyttä' asiaa, kokoomus on juuri se puolue jonka ideologiaan kuuluu se että vain yksityinen osaa ja tekee paremmin ja halvemmalla , mikä ei pidä lainkaan paikkaansa.
        Sipilän hallituksessa vvm Orpo hoki hokemasta päästyään että kaikki kädet on saatava töihin suosimalla yksityisen sektorin pilviin hinnoiteltuja palveluja, kadun varsille ilmestyikin heti näitten kilpiä keskeisimmille liikepaikoille ja lääkärit riensivät julkiselta puolelta helpompiin ja paremmin palkattuihin hommiin.
        Sote uudistusta he yrittivät tehdä ilman että siitä olisi tullut lasta tai edes paskaa. Marinin hallitus toteutti sen mutta Orpon hallitus vei siltä rahoituksen koska rikkaille piti saada verohelpotuksia, sama rahoitusvaje ja hallituskumppani persujen maahanmuutajaviha estävät ulkomaisen työvoiman saannin.
        Orpon hallitus tuhosi yksiselitteisesti terveydenhuollon rahoituksen siirtämällä kuitenkin yksityisten hoivayhtiöitten taseisiin kelakorvausta nostamalla satoja miljoonia jotka hyödyttävät vain ja ainoastaan näitä yhtiöitä.

        Kokoomus on yhteiskunnan syöpäkasvain !


    • Anonyymi

      Vaimon äiti kärsi Alzheimertaudista ja vietti viimeiset vuotensa kunnallisessa hoitolaitoksessa. Kun sitä seurasin oli hoito hienosti hoidettu ja henkilökunta mukavaa ja asiansa osaavaa.

      Samaan aikaan minun äiti kärsi myös Alzheimertaudista ja oli yksityisessä hoitolaitoksessa (siihen aikaan nimeltä Mainiovire).
      Hoito ei ollut ollenkaan hyvin hoidettu. "Pikkulikat" vaihtuivat viikottain ja uudet työntekijät olivat aivan pihalla potilaiden kunnosta (etkö nyt todellakaan tiennyt että äitini Alzheimerin lisäksi ei näe mitään kun on silmänrappeumatauti) ja äitini kaatuili itsensä sairaalaan, kaularanka murtuneena!

      Tämä yritys oli kansainvälinen sijoitusfirma ja paskat välitti potilaista kunhan osakkaat saisivat tuottoa!

      • Anonyymi

        Politiikka on bisnestä ja Kokoomus on firma.
        Mutta koska se on lain yläpuolella, se on myös pelkkä roistosakki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Politiikka on bisnestä ja Kokoomus on firma.
        Mutta koska se on lain yläpuolella, se on myös pelkkä roistosakki.

        Juuri siksi kunnallisia hoitopaikkoja ei olisi saanut sulkea. Yksityiset vaativat yksilöllisestä hoidosta eri korvauksen. Myös kotihoito on puutteellista, koska omaishoitaja on useimmiten ikääntynyt puoliso. SDP on voimakkaasti kannattanut kotihoitoa, missä lähiomainen toimii omaishoitajana. Vanhusten hoivakodit tulisi olla kunnallisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Politiikka on bisnestä ja Kokoomus on firma.
        Mutta koska se on lain yläpuolella, se on myös pelkkä roistosakki.

        Sukupuuttoon loppuu viimein köyhien lypsäminen. Toki Kokoomus luottaa siihen että täystyhmiä ihmisiä maailmassa piisaa joita hyödyntää loputtomasti.


    • Anonyymi

      Kokkarehallituksen peruspalveluministeri Risikon työryhmä "keksi" aikoinaan
      miten vanhuksista otetaan hyöty ja voitto irti.
      Kunnalliset vanhuspalvelut ajettiin alas ja vanhukset työnnettiin kansainvälisten sijoitusfirmojen osakkeenomistajien riistettäväksi.
      2018 ja 2019 talvella hoivakriisi tuli julkisuuteen.
      Valvira sai satoja valituksia vanhusten kaltoinkohtelusta.
      Silloin alan ministerit olivat kepulaisia, Saarikko ja Vehviläinen,
      jotka "eivät olleet kuulleetkaan asiasta", vaikka lööpit olivat kirkuneet
      jo toista vuotta miten huonosti useissa yksityisissä laitoksissa vanhuksia
      kohdellaan. Myös Orpo oli "tietämätöntä poikaa".
      Mediassa oli pitkät nimilistat laitoksista.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Tämä seuraava oli ehdottomasti ihan PARAS VITSI tässä keskustelussa:

        "Taas on oikeistohallitus ja taas on hoivakriisi"

        Listaatko, milloin meillä on ollut oikeistohallituksia?
        Minä kerron sitten, milloin hoitopaikkoja alettiin oikein urakalla sulkea...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä seuraava oli ehdottomasti ihan PARAS VITSI tässä keskustelussa:

        "Taas on oikeistohallitus ja taas on hoivakriisi"

        Listaatko, milloin meillä on ollut oikeistohallituksia?
        Minä kerron sitten, milloin hoitopaikkoja alettiin oikein urakalla sulkea...

        Kerropa sinä milloin meillä ei ole ollut oikeistoenemmistö eduskunnassa, se kuitenkin viime kädessä ratkaisee sen mitä hallitus voi tehdä.

        Vai oletko tyhmä ?


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      ""Vanhusten "hoivalaitoksiin " pitäisikin ottaa mallia suurtehokanaloista tai sikaloista, niissä ruokkiminen ja lannanpoisto toimii tehokkaasti, jos joku ei ehdi syödä niin kuolkoon pois, ruumis kannattaa pakastaa, jos eläkkeeseen on vielä oikeutta, tai hyödyntämätöntä omaisuutta on vielä jäljellä, ettei tule turhaa kulunkia.""

      Vaikuttaa siltä, että mallia olisi jo aikoinaan otettu suurtehokanaloista tai sikaloista,
      mutta lannanpoisto ei ole aina toiminut.
      Eräskin omainen kertoi medialle, ettei vanhus saanut ruokaa alas,
      koska "täydessä lastissa" olevat vaipat säilytettiin huoneen kaapissa.

    • Anonyymi

      Vanhustenhoito on nykyään kuin mm. jokin Evijärven perunatehdas. Täys maalaisjunntiien hoitamana loputulos on kuin jotain keskitysleiripolitiikkaa..näin vieläkin erittäin lievästi ilmaistuna. Palkat maksamatta, ilmais työ ja jne.

    • Anonyymi

      Toivottavasti se Evijärven ohikulkutie viimein toteutuu että ei tarvi nähdä koko paikkaa.

    • Anonyymi

      Niin tutkimattomat lienee maailman tiet. Luultavasti mm. jokin epätoivoinen bemari imago omistaja joutuu tyytymään mihin tahansa työhön jotta statussymbolin kesto ei vain himmene, tämän niin hyvin oudon maailman silmissä. Vilkku ei muuten kulu niin nopeasti kuin monet niin tiettyjen autojen omistajat luulee !!

    • Anonyymi

      Rehellisesti sanoisin koko Maailmankaikkeutta tutkinneena kuten mm. Mikko Niskanen Pihtiputaan pontikan keittotehtaita että tiukan paikan tullen ei kukaan ala Maapallon omistajaksi ja se on turha unohtaa että kukaan tänne enään tulee, niin suuri on järkytys myös ulkoavaruudessa. Ihiskunnan tie on ainoastaan sukupuutto.

    • Anonyymi

      Vanhuksia kohdellaan törkeästi Orpon persuhallituksen toimesta eivätkä
      vanhukset ole ainoat kärsijät.

      • Anonyymi

        Sinäkö ihan vakavissasi kerrot, että tilanne on mennyt todella hyvästä huonoksi vuodessa, eli aikana jolloin Susi-Sote saatiin voimaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinäkö ihan vakavissasi kerrot, että tilanne on mennyt todella hyvästä huonoksi vuodessa, eli aikana jolloin Susi-Sote saatiin voimaan?

        Lukutaitoisille lienee kyllä avautunut ettei nyt puhuta yhdestä vuodesta ,
        kysymys on siitä pitkäjänteisestä hyvinvointivaltion tuhopolitiikasta joka alkoi
        jo v.1987 Holkerin hallituksesta. Siitä päivästä jolloin kokoomus pääsi pannasta
        ja alkoi yksityistää tätä maata.

        Valtion tuottavaa omaisuutta alettiin myydä alehintaan, Outokumpu, Kemira
        jne. Terveydenhuoltoa alettiin yksityistää siitä alkaen. Kokoomus on ajanut
        palvelujen kilpailuttamista jossa yksityiset suuret terveysjätit ovat pystyneet
        tuottamaan näennäisesti sillä hetkellä edullisempia pieniä palvelukokonaisuuksia
        joita sitten kuntapoliitikot ovat joutuneet hyväksymään, totuus paljastuu
        kuitenkin myöhemmin ja karvaana, sen jälkeen kun kunnat menettävät oman
        infransa on peli siellä menetetty, kuten nyt Outokummussa jossa myydään
        vanhainkotia ja terveyskeskusta yhden euron kappalehintaan. Ehkä kaikkein
        typerin ja jopa vaarallisin yksityistäminen tapahtui Kataisen myydessä
        sähköverkot.

        Kokoomuksen ansiolistan kärkeen nouseekin HANKINTALAKI, joka pakottaa kilpailuttamaan julkiset hankinnat, ja kas kummaa tärkeimmäksi tekijäksi
        nousee tietenkin raha ja halvin tarjous voittaa. Tällä on tuhottu ja tuhotaan
        jatkuvasti kaikki julkinen rakentaminen ja kansa maksaa viulut. Voi täydellä
        syyllä sanoa että julkiset rakennukset ovat homeessa jo harjannostajaisissa
        mutta tämähän ei ole yritysten huoli.

        Sama koskee terveydenhuoltoa ja vanhusten hoivaa, jos sitä enää voi hoivaksi
        sanoa. Orpopoika valtionvarainministerinä ollessaan hoki "valinnanvapautta"
        pumpatessaan yksityisiin terveyspalveluihin rahaa. Nyt taas on "saatava kaikki
        kädet töihin " ja kaikki kelakorvauksen kautta yksityisille pumpatut rahat
        ovat poissa julkisista palveluista.

        Jotkut palstapellet yrittävät syyllistää vasemmistoa näistä ratkaisuista, on
        syytä pitää mielessä se tosiasia ettei Suomen historiassa ole kuin muutama
        vasemmistoenemmistöinen eduskunta. Oikeistoenemmistöllä tapahtuvat
        kaikki nämä yksityistämistoimet, sama tilanne on kunnissa joissa lopulliset
        hankintapäätökset tehdään, kokoomuksen ja kepun äänillä persujen ja
        kristillisten ja Rkp;n tuella.


    • Anonyymi

      Itse olen täysin varma että syvä järkytys on molemminpuoleinen. Jumalan on vaikea uskoa ihmiseen, saatika sitten ihmisen itse Jumalaan, jokin oikeus ja kohtuus ei toteudu oikeasti, kuten ei se vanhustenhuoltokaan!!

    • Anonyymi

      Ihmisluonteen tuntee siitä miten hän kohtelee heikompiaan.

    • Anonyymi

      Kokoomus on puolue josta en halua kirjoittaa enään mitään jotta ei vain vajoa vain ainakaan samalle tasolle. Persut taas tulee aina vain ainoastaan mieleen tyydyttää itseään noin puolen metrin seksilelulla kuten on politiikkakin ja KD.stä laitetaan vielä tuplasti lisää vehkeesen pituutta joten mm. Dallas, Texas J.R. Ewening sanoin " Kiitos siitä..".

    • Anonyymi

      Politiikka on jokatapauksessa niin että sen vaikutukset tuntee aina pientuloisenakin omassa takalistossa, jossakin muodossa. Ehkä päätyminen käärmeen pitkään seksileluun on viimein kaikkein parasta lopputulemaa....

    • Anonyymi

      Pakko kai se on tämäkin sanoa näin hijaisYön tunteina että raja on pyrstö osastolla noin 1,20 cm vehkeellä eli sitten se paksutila loppuu umpisuolen hekumaan ja miksi minä näitä mietin? On syy yksin täysin nykypolitiikan. Aivan kaikesta pitää repiä irti ilo ja hyöty..

    • Anonyymi

      Kokoomus politiikalla moni joutuukin viimein Amsterdamiin myymään pers....tä ja voi että sentään. KD:n se vasta onkin todellinen siunaus.

    • Anonyymi

      Suomi on myös vanhustenhoidossa entinen sivistysvaltio. Lienee ainoa lohtu kuin Tarvajärven toivotus että " Aamujen aamua" Kyllä on totisesti aikoihin eletty aamuineen.

    • Anonyymi

      SANNA MARIN JA VIHREÄT HALUSII ENNALLISTAA.

    • Anonyymi

      Pers.kokkareiden mielestä kaikki on edellisen hallituksen syy. Myös heidän harjoittamansa politiikka ja velanotto.

      • Anonyymi

        Totta joka sana: "kaikki on edellisen hallituksen syy. Myös lisääntynyt velanotto"


    • Anonyymi

      Niin kuin tässä keskustelussa on todettu, vanhusten hoivakriisi on jatkunut useita hallituskausia. Turha on syyttää vain Orpon hallitusta, kun sen tekemät muutokset ei vielä ole ehtinyt edes kunnolla vaikuttamaan vanhusten huoltoon. Muutokset kyllä rupeaa kuluvan vuoden aikana näkymään, mutta miten? Olikohan virhe, että suurella huudolla purettiin kunnallinen sote. Silloin vanhusten huolto toimi - jos ei kehuttavasti, niin toimi kuitenkin. Terveyskeskukset ja terveyskeskuksien sairaalat toimivat, vaikkakin eri tasoisesti eri kunnissa. Kun sotea lähdettiin uudistamaan, kaikki puolueet esittivät omaa malliaan. Yksikään ei ehdottanut kunnallisen soten kehittämistä. Nykyisen mallin kannalla olivat pääsääntöisesti koko vasemmisto ja osittain keskusta sekä kokoomus. Keskusta olisi tahtonut mm. valinnan vapautta ja kokoomus yksityisiä terveysasemia soten piiriin. SDP runnoi väkisin läpi raakile en ja tulos näkyy. Rahaa on palanut paljon.

      • Anonyymi

        Olipas tänne eksynyt yksi ihan asiallinenkin kirjoitus.... "vanhusten hoivakriisi on jatkunut useita hallituskausia".


      • Anonyymi

        Orpon hallitus aikaansai kriisin. Kun enin osa vanhuksista joutui sen toimesta
        yksityisiin laitoksiin kaltoinkohdeltavaksi miten sen olisi seuraava hallitus
        voinut perua ?


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Orpon hallitus aikaansai kriisin. Kun enin osa vanhuksista joutui sen toimesta
        yksityisiin laitoksiin kaltoinkohdeltavaksi miten sen olisi seuraava hallitus
        voinut perua ?

        Perumiseen ei juuri jää mahdollisuutta.
        Kokoomuksen kuntapoliitikot myyvät yhteiskunnan hoivainfran pilkkahinnalla ja sen jälkeen ei paluuta entiseen ole !


    • Anonyymi

      Kun hoivattava pumpataan rauhoittavilla petipotilaaksi, voidaan ne loputkin eläkerahat huoletta ottaa Saattohoitoyhtiön tilille.

      • Anonyymi

        Sitä se tänä päivänä on. Yksikään puolue ei yksin voi asiaa parantaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitä se tänä päivänä on. Yksikään puolue ei yksin voi asiaa parantaa.

        Hallituksessa ei yksikään puolue edes halua parantaa vanhusten asioita.
        Hallitus on varakkaan eliitin etujärjestö, eräänlainen rikkaitten AY-liike.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hallituksessa ei yksikään puolue edes halua parantaa vanhusten asioita.
        Hallitus on varakkaan eliitin etujärjestö, eräänlainen rikkaitten AY-liike.

        Oikeassa olet. Myös edellinen hallitus oli samanlainen, ehkä vieläkin surkeampi vanhusten hoidossa kuin Orpon hallitus.


    • Anonyymi

      Kokoomushallitus aikaansai kriisin. Kun enin osa vanhuksista joutui sen toimesta
      yksityisiin laitoksiin kaltoinkohdeltavaksi miten niin suuren muutoksen olisi seuraava hallitus voinut perua ? Kokoomushallituksen aikana sopimukset oli tehty.

      • Anonyymi

        Marinin hallitus ei edes yrittänyt korjata vanhusten huollossa olevia ongelmia - syvensi vaan niitä säätämällä henkilömitoituslain. Nyt Orpon hallitus on lieventänyt lakia, mikä antaa mahdollisuuden vanhusten hoitokotien toiminnalle myös vajaalla henkilökunnalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marinin hallitus ei edes yrittänyt korjata vanhusten huollossa olevia ongelmia - syvensi vaan niitä säätämällä henkilömitoituslain. Nyt Orpon hallitus on lieventänyt lakia, mikä antaa mahdollisuuden vanhusten hoitokotien toiminnalle myös vajaalla henkilökunnalla.

        Henkilömitoituksella yritettiin parantaa vanhusten huoltoa, tämä nyt on täysin selvää, mutta Orpon hallituksen linjauksissa rikkaitten verohelpotukset rahoitettiin estämällä
        siltä riittävä rahoitus.

        Yritä keksiä parempia valheita !


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Henkilömitoituksella yritettiin parantaa vanhusten huoltoa, tämä nyt on täysin selvää, mutta Orpon hallituksen linjauksissa rikkaitten verohelpotukset rahoitettiin estämällä
        siltä riittävä rahoitus.

        Yritä keksiä parempia valheita !

        Todellisuudessa sitä heikennettiin paljon, kun hoitohenkilökunta loppui kesken.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Todellisuudessa sitä heikennettiin paljon, kun hoitohenkilökunta loppui kesken.

        Heikennyksen syy on hallituksen leikkaamat rahat ja ulkomaisen työvoiman käytön estäminen.


    • Anonyymi

      Jos meidän on uskominen Suomen Yrittäjien toimitusjohtajaa, lehtimiehen uralta poispotkitun Mikael Pentikäistä ja miksi ei olisi, niin eivät hoitoalan yksityiset verosuunnitteluyritykset ole vastuussa hoitotyön tasosta, sillä Pentikäisen mukaan heillä on vastuuta vain osakkeenomistajilleen.

      Tähän on uskottava, eikä se uutistietojen valossa ole edes vaikeaa !

      • Anonyymi

        Sisäpiiritietona voin kertoa,
        että vanhusasiakkaita kohdellaan käytännössä jo kuolleina , sillä vahvoilla lääkityksillä he vaipuvat koomaan jo muutamassa kuukaudessa.


      • Anonyymi

        Näinhän se on. Yksityisessä bisneksessä merkitsee vain osakkeenomistajien etu.
        Eivät he ajattele, miten Kalevi ja Pirkko voivat siellä hoivakodissa.
        Saavatko he tasokasta hoivaa, saavatko he monipuolista ruokaa riittävästi ja
        vaihdetaanko heidän vaippansa useamminkuin kerran päivässä.
        Osakkeenomistajille tärkeintä on voitto, raha.
        Eu heitä kiinnosta ne ihmiset, joista se voitto revitään.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Sisäpiiritietona voin kertoa,
        että vanhusasiakkaita kohdellaan käytännössä jo kuolleina , sillä vahvoilla lääkityksillä he vaipuvat koomaan jo muutamassa kuukaudessa.

        Muutamssa viikossa.


    • Anonyymi
      UUSI

      Orpo jankkaa "pelastavansa palvelut"

      Miten tuhoamalla palvelut pelastetaan palvelut ?!

    • Anonyymi
      UUSI

      KOKOOMUS EI HOIVAA VANHUKSIA, VAAN HYVINVOITIALUEET, OMAISET JA YKSITYISET HOITOLAITOKSET.
      MONET TULEVAT TOIMEEN OMIN VOIMIN.

    • Anonyymi
      UUSI

      Orpon persuhallitus tuhoaa palvelut leikkaamalla niiltä rahat.
      Heti alkajaisiksi se leikkasi sotesi 1,4 miljardia ja antoi
      heti sen jälkeen varakkaita suosivan veroalen.

      • Anonyymi
        UUSI

        Aina, kun palveluja rakennetaan, pitää ensin rakentaa resurssit. Sotea rakennettaessa ei resursseja rakennettu.


    • Anonyymi
      UUSI

      Kokoomus varastaa vanhusten rahat ja äänet jos onnistuu.

      • Anonyymi
        UUSI

        Tulevien vaalien alla kokoomus taas muistaa vanhukset:
        "Rakkaat vanhukset ! Kokoomus rakastaa teitä" näillä sanoilla mielisteli Orpo televissiokameroille kokoomuksen juuri aiheutettua hoivakriisin vanhuksille.

        Rahanahneitten laskelmointi on paitsi läpinäkyvää niin etovaa.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Tulevien vaalien alla kokoomus taas muistaa vanhukset:
        "Rakkaat vanhukset ! Kokoomus rakastaa teitä" näillä sanoilla mielisteli Orpo televissiokameroille kokoomuksen juuri aiheutettua hoivakriisin vanhuksille.

        Rahanahneitten laskelmointi on paitsi läpinäkyvää niin etovaa.

        Vaalien alla kaikki lupaa yhdeksän hyvää ja kymmenen kaunista. Kun tulee aika toteuttaa lupaukset, huomataan tehtävän olevan mahdoton.


      • Anonyymi
        UUSI

        Vanhukset eivät seuraa tarkkaan politiikkaa ja ovat hyväuskoisia,
        kyllä osa heistä tulee seuraavissakin vaaleissa kokoomusta äänestämään ja
        puolet PS:nkin äänistä tulee eläkeläisiltä.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhukset eivät seuraa tarkkaan politiikkaa ja ovat hyväuskoisia,
        kyllä osa heistä tulee seuraavissakin vaaleissa kokoomusta äänestämään ja
        puolet PS:nkin äänistä tulee eläkeläisiltä.

        KEPU perinteisesti järjestää Maakuntien Suomessa kuljetukset vaalipaikoille vahustentaloista ja vanhainkodeista :)


    • Anonyymi
      UUSI

      Ei tässä maassa välitetä muutenkaan sellaisista ihmisistä yhtään jotka ei tuota yhteiskunnalle tuloja.Heti kun ihminen jää eläkkeelle niin ei siitä enään välitetä ja kun olet sitten vanhus niin kunhan vain laitetaan jonnekkin pois silmistä.Niin ja työttömät on alimpana ja heistä ei välitetä yhtään ja kukaan ei heidän etujaan aja.Sairas yhteiskunta kun ihmisestä revitään kaikki irti ja lopulta kun ei saa enään mitään irti niin siihen loppuu välittäminen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe