Taikamatto innovaatio ajattelua. Ja toimii ymmärtääkseni.

Anonyymi-ap

Mietin tässä sellaista asiaa jonka jokainen tietää satutarinoist.a eli lentävä taikamatto.
Tämähän on ymmärtämykseni mukaan testattavissa toimivaksi siten että tehdään sopivasta materiaalista valtavan kokoinen lakana, kuten lakanat on sängyssä.
Laitetaan tämä lakana maahan levitettynä, niin sehän alkaa nousta ilmaan ja kaikki se syy miksi se nousee ilmaan on että sen pinta-ala ottaa vastaan luonnontieteellisen ilmiön joka on sama kuin se miksi pilvet muodostuvat.
Eli pilvethän muodostuvat siten että kun aurinko paistaa niin vesi höyrystyy ja nousee ilmaan korkealle pilviksi ja sataa sitten pisaroina alas.
Tämä ilman vettäkin tapahtuva ilmiö on tyypillinen lämmön vaikutus eli se että lämpö nousee aina ylöspäin, kuten myös saunassa sen koette.

Eli jos tehdään tällainen iso lakana niin pelkkä lämpö nostaa sen ilmaan korkeuksiin.

Ja jos tämä tehdäänkin siten että tehdäänkin vaikkapa kuutio joka voisi olla 10 cm x 10 cm x 10 cm halkaisijaltaan ja tehdään se kuin mikä tahansa pesusieni eli huokoiseksi että sen sisällä on reikien myötä ilmaa koko sienessä, mutta tehdäänkin tämä kevyt "sieni" materia kuutio siten että sen kokonainen pinta-ala on maksimaalinen. Eli vain ja ainoastaan huokoinen "sieni" kuutio vain ja ainoastaan siten että tehdään maailman maksimaalisin pinta-ala jota vasten ilma voi kulkea.

Uskon että tuollainen halkaisijoiltaan 10 cm kuution voidaan tehdä pinta-alaltaan olemaan jopa miljoona neliökilometriä.
Itse kilpailuttaisin tiedemiehet ympäri maapalloa tekemään tuollaisen siten että kuka saa isoimman pinta-alan tehtyä pienimpään kokoon.

Tällöin meillä on sitten kuutio joka pinta-alaltaan on isompi kuin lakanamme eli lentävä matto ja tämän takia tämä kuutio vapaudessa nousee ilmaan ja jopa avaruuteen ja jatkaa siellä matkaansa avaruustuulien mukana.
Eli tällaisilla kuutioilla pystyisi tutkimaan avaruustuuliakin.
Sekä tietenkin ilmavirtauksia maapallolla kun ne tehdään niin että ne leijuvat oikeissa korkeuksissa.

Ja tietenkin tottakait tällaisella saataisiin kevennettyä autojen painoa nostamalla autoja ylöspäin eli kannattelemalla painoja. Kauhatkin nostaisivat keveästi isompia massoja.

Ja tietenkin lentokoneet olisivat yksityisiä lentäviä autoja jotka ei välttämättä kuluta energiaa vaan leijuvat itsestään.

Käyttö mahdollisuudet on rajattomat. Sopivasti tehtynä ja teknologisesti energisoiden niihin saadaan myös tehokkuuttakin aikaiseksi jopa rakettimoottoriakin enemmän.


Väitän ainakin toistaiseksi olevani oikeassa väitteessäni ja siksi haluan tiedemiesten ja tutkija ryhmien tutkivan tämän väitteeni olenko todellakin oikeassa ja jos toteavat että olen oikeassa niin sehän tarkoittaa sitä että huokoista materiaa aletaan kilpaa kehittää ja valmistaa.



Ystävällisin terveisin

Henkka.O.K.K.


Jälleen scoretin 100 pistettä. Montakohan 100 kertaa olen jo elämäni aikana scorettanut. Ainut kysymys on että missä mun osuus rahoista on joita itselleni kuuluisi näiden tällaisten keksintöjen takia vai onko maailma kiinan alaisuudessa ihmisoikeuksissa siten ettei millään patentilla ja copyrightilla ole olemassa olevaa merkitystä. Elämäni on sortovallan alla olemista ja siinä heiluu Suomen lippu.

1

58

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niin ja todellakin tässä leijuvassa ja nousevassa materiaalissa jossa se suuri pinta-ala on niin se ei saa olla saippuakupla tyylinen umpinainen mötkäle vaan siinä lasketaan pinta-alaksi joka toimii niin vain se jonka kohdalla mötkäleessä ilman läpivirtaus on oleva. Että jos se on umpinainen niin se ei toimi. tai tietenkin voi kait se olla umpinainenkin jos tän kuplamaisuuden eli kuplien sisällä on sellainen kaasu joka toimii herkästi kuin lasipallo jossa on vettä ja pieni talo ja lumihiutaleita ja ne laskeutuu niin tämä mötkäle suurella pinta-alalla ja kuplilla sisältää kaasua että käänsi mötkäleen mihin asentoon hyvänsä niin se nousee aina ylöspäin. Että on tietenkin umpinainen pinta-alan maksimi oikealla kaasulla ja sitten ilmavirtaus läpi jolloin tavallinen ilmasto on se minkä pohjalta mötkäle nousee. tietenkin ehkä sittenkin paras on umpinainen pinta-ala paljous eli kuitenkin ilmataskut on siinäkin se jolla se pinta-alan paljous luetaan ja sitä kaasua on oltava se ilma osa. ilman sitä tyhjää tilaa ja sitä kaasua se pinta-ala ei sitä nostetta saa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Metsäkoneen kuljettaja huuteli tutkijalle

      "voisit kyllä ottaa rintaliivit pois ennen kuin tulet minulle juttelemaan, hän sanoo." https://yle.fi/a/74-20106446 On
      Suomussalmi
      704
      10100
    2. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      415
      4422
    3. Kaikki ei vieläkään usko luontokatoon.

      Suomussalmen Hukkajoella foliohattu metsäkoneen kuljettaja tuhosi tuhansia harvinaisia jokihelmisimpukoita eli raakkuja
      Kajaani
      91
      3036
    4. Sano vain suoraan, että nyt riittää

      ettei kiinnosta. Sano, että lopeta! En ihmettelisi, jos olet saanut tarpeeksesi ja toivot minun ymmärtävän lopettaa. Eh
      Ikävä
      43
      2865
    5. Ohhoh! Ex-pääministeri Sanna Marinin Joni-rakas paljasti ilouutisen: "Tässä kuussa..."

      Sanna Marin on ollut naimisissa Markus Räikkösen kanssa. Nyt hänen seurassaan on usein julkkishiusmuotoilija Joni Willb
      Kotimaiset julkkisjuorut
      55
      2674
    6. Mari Rantanen asettaa sairaan lapsen edun oman uransa edelle - (tekikö Marin samaa)

      Noin toimii kunnon vastuuntuntoinen äiti, mutta siitäkin nämä mt-ongelmaiset vasemmistolaiset häntä täällä haukkuvat. "
      Maailman menoa
      230
      2668
    7. Mitä ajattelet aina

      Kun hän tulee näköpiiriin?
      Ikävä
      153
      1855
    8. Luokatonta toimintaa

      Tyrmistyttävää toimintaa Stora Enson korjuu yrittäjältä Hukkajoella. Täyttä piittaamattomuutta laeista ja luontoarvoista
      Suomussalmi
      73
      1722
    9. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      14
      1630
    10. Maailmankuulu homopingviini on kuollut

      Minä niin toivoin että pariskunta olisi saatu kunniavieraiksi ensi kesän Prideen. 💔 "Maailmankuulu homopingviini on k
      Lapua
      6
      1433
    Aihe