Tampere on paska paikka

näin on

VITTU! esimerkki kaupungista jossa on päättäjien paikalla pelkkiä saamattomia sählääjiä. ja asukkaat törmäilee kaduilla päin jos yrittää mennä kaupungille. ja suurin tabu on se helvetin alemmuudentunne helsinkiä kohtaan. tulee esiin rivien välistä koko ajan! prkl

82

4303

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muuan savolainen

      Ainakin täällä on hauskaa ja ihmiset ovat rentoja. Alemmuuskompleksia en ole havaitsevinani, ehkä jotkin päättäjät siitä kärsivät, mutta eivät tavalliset tamperelaiset. Kaupungin talous ynnä muut asiat ovat mallillaan, jos verrataan mihinkä tahansa suureen suomalaiseen kaupunkiin, joten alemmuuskompekseihin ja kateuteen ei ole aihetta. Jos haluat oikein surkeita päättäjiä ja ylitsesi käveleviä ihmisiä, mene vaikkapa Jyväskylään.

      • Anonyymi

        Jyväskylä ei kyllä ole niin paska paikka miten sanot. Ei Tampereellakaan kaikki ole hyvin,enemmän huumerikollisuutta yms. Sairaalakin ihan paska sokkelo johon on sekoitettu vanhaa ja uutta. Kaikki suomen kaupungit ovat OK , Jyväskyläkin on hyvä yliopistokaupunki. Muuta Jyväskylään tai esimerkiksi Kuopioon jos et siedä hirveän isoa kaupunkia. Tampereelle ja Helsinkiin jos tykkäät isoista kaupungeista


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jyväskylä ei kyllä ole niin paska paikka miten sanot. Ei Tampereellakaan kaikki ole hyvin,enemmän huumerikollisuutta yms. Sairaalakin ihan paska sokkelo johon on sekoitettu vanhaa ja uutta. Kaikki suomen kaupungit ovat OK , Jyväskyläkin on hyvä yliopistokaupunki. Muuta Jyväskylään tai esimerkiksi Kuopioon jos et siedä hirveän isoa kaupunkia. Tampereelle ja Helsinkiin jos tykkäät isoista kaupungeista

        Keskisuomalaiset paskantärkeää porukkaa, nenäpystyssä kuljetaan kuin euroopanomistajat.


    • Tamperelainen, ei törmäilijä.

      Ikävää että olet joutunut kokomaan Tampereella näinkin negatiivisia asioita. Ei me kaikki kuitenkaan olla niin tyhmiä, olet nyt vaan osunut saumaan jossa on ollut paljon idiootteja liikenteessä. Hesa on muuten nasta paikka, käymme siellä noin viisi kertaa vuodessa ostiksilla. Ihmiset ystävällisiä kerrassaan. Ei siis valittamista.

      • Paska Turku

        Tunge nasta perseeseen.


      • Anonyymi

        Helsinkiläiset ovat muualta muuttaneita.
        Harva on syntyperäinen.
        Ne, jotka paljasjalkaisia hesalaisia ovat, puhunevat ruotsia.

        Maalta muuttaneita, siis mamuja ovat helsinkiläiset enimmäkseen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helsinkiläiset ovat muualta muuttaneita.
        Harva on syntyperäinen.
        Ne, jotka paljasjalkaisia hesalaisia ovat, puhunevat ruotsia.

        Maalta muuttaneita, siis mamuja ovat helsinkiläiset enimmäkseen.

        Taitaa ola Hellsigissä paljon venäjämkieleisiä kylttejä jos oikein muistan.


    • tre---

      ...vasten totuutta!

      "...päättäjien paikalla pelkkiä saamattomia sählääjiä."

      No, sählääjiä löytyy jokaisen kaupungin hallinnosta, eikä Tampere omine pelleineen ole mikään poikkeus. Jos kuitenkin katsotaan historiaa, etenkin 1960-lukua, täytyy sanoa, että täällä on ollut huomattavan voimakastahtoisia, aikaansaavia virkamiehiä. Esimerkiksi kiistelty kaupunginjohtaja Erkki Napoleon Lindfors "mafioineen" - kaikista puutteistaan ja suuruudenhulluudestaan huolimatta - pystytti kertaheitolla Tampereelle mm. yliopiston, keskussairaalan, Ratinan stadionin, pohjoismaiden korkeimman tornin ja Särkänniemen huvipuiston. Kahdesta viimeksi mainitusta esim. turkulaiset saavat varmasti unelmoida maailmanloppuun saakka.

      Asioita ei varmaankaan ole lähimenneisyydessäkään hoidettu aivan huonosti, sillä Tampereen seutu on pääkaupunkiseudun jälkeen Suomen ykköstalousalue ja -seutu muutenkin. Turkulaiset jaksavat lässyttää kaiken maailman "Suomen aurinkoisin kaupunki" -juttujaan, mutta mitään konkreettisia faktoja heillä ei ole pöytään lyötäväksi. Tampereen nousu 1990-luvun alun laman ja savupiipputeollisuuden romahduksen jälkeen Suomen toiseksi merkittävimmäksi kaupungiksi oli saavutuksena uskomaton, eikä hyvälle kehitykselle näy loppua - viimeisimpänä etappina saavutettiin 200 000 asukkaan maaginen raja. Täällä on taloutta, kovaa teknologiaa ja kulttuuria - esim. Turulta nuo kaksi ensimmäistä elementtiä puuttuvat tyystin. Puhumattakaan kansainvälisyydestä, jota kaksi yliopistoa, joista toisessa tehdään maailmankin mittakaavassa merkittävää tutkimustyötä, sekä nyttemmin etenkin Ryanair tälle seudulle etupäässä tuovat. Turussa vaan edelleen uskotaan johonkin 1500-luvun Hansa-juttuihin ja "bättre folk" -hurri-imageen, joka näkyy lähinnä siinä, että kaupungin kadunnimikylteissä on kaksi kieltä.

      "ja asukkaat törmäilee kaduilla päin..."

      Hah, yritä parempaa, jos haluat, että minun tarvitsee edes vähän nähdä vaivaa tekstisi osoittamiseksi tyhjänpäiväiseksi!

      "ja suurin tabu on se helvetin alemmuudentunne helsinkiä kohtaan."

      Ei tuo mikään tabu ole ainakaan minulle - en minä Helsinkiä sinällään vihaa enkä usko, että sitä täällä muutenkaan enemmistö vihaisi. Mitä ihme alemmuudentunnetta tässä pitäisi muutenkaan kokea?
      Ei ole oikein verrata Suomen pääkaupunkia, jossa lähiympäristöineen asuu yli miljoona ihmistä, Tampereeseen, jossa asukkaita on huomattavasti vähemmän - se on sama kuin vertaisi Helsinkiä Lontooseen tai vaikkapa edes Tukholmaan. Helsinki on ihan OK kaupunki, kyllä siellä mielellään käy, mutta enpä sinne silti haluaisi muuttaa - ei siellä mitään niin erinomaista ole Tampereeseen verrattuna. Kun ajatellaan lähtökohtia - ja vaikkapa sitä, että Helsinkiin on keskitetty Suomen valtion lähes kaikki hallinto plus että se on merenrantakaupunki ja pääkaupunki - niin väittäisin, että Tampere on väkilukuun suhteutettuna pärjännyt kilpailussa Helsingin kanssa (mikäli sellaista on?) viime vuosikymmeninä aivan hyvin.

      Mitä ihmisiin tulee, osa helsinkiläisistä saattaa jotenkin aliarvioida tamperelaisia, mutta mikäli vanha totuus pitää paikkaansa, niin nämä ovat niitä 60-luvun Savon tai Pohjanmaan p--släveistä muuttaneita siirtolaisia (tai heidän 1. polven jälkeläisiään), jotka ovat niiin stadilaisia että oksat pois. Ja ainakaan tällaisia kohtaan minun ei
      edes painajaisunissani tarvitse kokea alemmuudentunnetta, olenhan sentään asunut koko elämäni pohjoismaiden suurimmassa sisämaakaupungissa enkä päivääkään missään Kälviällä.

      Niin ja joo... Helsingissä on "suuren" kaupungin ongelmat, sellaiset, mitä täältä "kyläpahasesta" ei löydy.

    • Pohjoosen mies

      Sinä haukut Tamperetta, minulla puolestaan on täysin päinvastainen käsitys tästä Pohjoismaiden suurimmasta sisävesikaupungista. Mielestäni Tampere on Suomen paras kaupunki. Olen asunut Suomen kaikissa yliopistokaupungeissa lukuunottamatta Joensuuta, Lappeenrantaa ja Vaasaa, joten mielipiteelläni on myös jonkinlaista katetta. Mikä tekee Tampereesta hienon kaupungin: sopiva koko, mikä tarkoittaa kotoisuutta; rauhalliset ja ystävälliset ihmiset; kaupunki on vahvasti eteenpäin pyrkivä, tulevaisuuteen katsova, mutta silti sillä on vahva identiteetti; dynaamisuus, jota on muista Suomen kaupungeista vain Helsingillä; kulttuuritarjontaa runsaasti kokoon nähden; hyvät etäisyydet kaikkiin merkittäviin suomalaisiin kaupunkeihin.

      Tampere on tottakai pitkään ollut Helsingin vastapooli, mutta kyseessä ei ole alemmuskompleksi, vaan isoveli-pikkuveli asetelma. Tampereella nimittäin tiedostetaan omat resurssit, jotka ovat rajalliset Helsinkiin verrattuna. Tampere ansaitsisikin hyvin tittelin, "Suomen toinen pääkaupunki", vaikka Oulu on sen röyhkeästi ominut. Ehkä tässä on kyse vain hämäläisestä vaatimattomuudesta, ettei haluta turhaan pullistella: "muut mekastakoon, kyllä tiedetään, että meillä on Suomen paras kaupunki."

    • -..-.--.-..-.

      Tampereella on lähes kaikki hyvät asiat mitä Helsingissäkin on mutta Tampereella ei ole läheskään niin paljon huonoja asioita mitä Helsingissä on. Harmi, että en asu Tampereella vaan Helsingin etäpesäkkeessä eli Vantaalla mutta kyllä minä mielummin Tampereella asuisin jos olisi mahdollisuus.

    • Keheveli

      Pitääkö omaa katkeruutta purkaa haukkumalla tällä tavalla Tamperetta? Hyvä paikkahan tämä on monen vuoden kokemuksella. Joskin en ymmärrä myöskään, miksi muita kaupunkeja pitää vähätellä, jos Tamperetta (tai mitä muuta kaupunkia tahansa) kehutaan? Hyviä kokemuksia on esimerkiksi Kuopiosta, Joensuusta, Jyväskylästä, Turusta ja Helsingistä, kun olen niissä vieraillut. Samat ongelmat riivaa enemmän tai vähemmän kaikkia näitä kaupunkeja, ja niillä kaikilla on tarjota paljolti samoja hyviä asioita. Lopulta Suomen suurimmat kaupungit ovat kuin marjoja keskenään.

      • blackmagictiger

        MA VIIHDYN SIELLA KOSKA KAVIN SIELLA JUST VIIKONLOPPUNA OLISI KIVAA KIERTAA HAMEENKYROT.NOKIAT JNE PAIKAT JOSKUS.TAMPEREELLA ON SIKAKIVAA..OLISI HIENOA OLLA JOSKUS MONTA MONTA MONTA MONTA MONTA KERTAA TAMPEREELLA LAHISEUDUILLA.SAMOIN JUST SIIS SIELLA.


      • blackmagictiger
        blackmagictiger kirjoitti:

        MA VIIHDYN SIELLA KOSKA KAVIN SIELLA JUST VIIKONLOPPUNA OLISI KIVAA KIERTAA HAMEENKYROT.NOKIAT JNE PAIKAT JOSKUS.TAMPEREELLA ON SIKAKIVAA..OLISI HIENOA OLLA JOSKUS MONTA MONTA MONTA MONTA MONTA KERTAA TAMPEREELLA LAHISEUDUILLA.SAMOIN JUST SIIS SIELLA.

        TAMPEREELLA ON JOTAIN SELLAISTA MITA HELSINKIKAAN EI AINA TARJOA.SIELLA ON KAIKKEA KAIKELLE.


    • Jäänne

      Pari tsaaria perusti käytännössä kaupungin (jollei sitä Ruotsin vallan aikaista viinapannua muistella) ja jättivät henkisen perinnön, joka elää vieläkin iloisesti virallisessa Tampereessa.

      Mitä päättäjiin tulee niin olen täysin päinvastaista mieltä heidän aikaansaannoksistaan. Taloudellisesti kannattaa pyrkiä päästä ohjailemaan kaupunkilaisten verorahoja.

      • tre----

        "jättivät henkisen perinnön, joka elää vieläkin iloisesti virallisessa Tampereessa."

        Vanha myytti vailla totuuspohjaa. Jos sellainen kuitenkin on, esitä se!

        "Mitä päättäjiin tulee niin olen täysin päinvastaista mieltä heidän aikaansaannoksistaan."

        Eli siis väität, että esimerkiksi vaikkapa yliopisto(je)n haaliminen tai Särkänniemi Oy:n perustaminen olivat koko kaupungin kannalta turhia toimenpiteitä?

        "Taloudellisesti kannattaa pyrkiä päästä ohjailemaan kaupunkilaisten verorahoja."

        Tuo nyt on tuota ikuista jankutusta, jolla et mitenkään voi kumota totuutta, että on tehty ja edelleen tehdään hyvää "perustyötä" kaupungin pitämiseksi Suomen kakkoskaupunkina. Kun nyt sen verran kuitenkin täytyy myöntää, että onhan täälläkin toki rahaa laitettu kaiken maailman graniittipalloihin, niin luuletko, ettei muualla sohlata vieläkin pahemmin? Esimerkiksi Helsingissä
        (caset Helsingin juhlaviikot & pullovesibusiness).

        Luettelepa nyt tosissasi ne Treen rahantärväyskohteet (pikaratikkaakaan ei ilmeisesti tule).


      • blackmagictiger
        tre---- kirjoitti:

        "jättivät henkisen perinnön, joka elää vieläkin iloisesti virallisessa Tampereessa."

        Vanha myytti vailla totuuspohjaa. Jos sellainen kuitenkin on, esitä se!

        "Mitä päättäjiin tulee niin olen täysin päinvastaista mieltä heidän aikaansaannoksistaan."

        Eli siis väität, että esimerkiksi vaikkapa yliopisto(je)n haaliminen tai Särkänniemi Oy:n perustaminen olivat koko kaupungin kannalta turhia toimenpiteitä?

        "Taloudellisesti kannattaa pyrkiä päästä ohjailemaan kaupunkilaisten verorahoja."

        Tuo nyt on tuota ikuista jankutusta, jolla et mitenkään voi kumota totuutta, että on tehty ja edelleen tehdään hyvää "perustyötä" kaupungin pitämiseksi Suomen kakkoskaupunkina. Kun nyt sen verran kuitenkin täytyy myöntää, että onhan täälläkin toki rahaa laitettu kaiken maailman graniittipalloihin, niin luuletko, ettei muualla sohlata vieläkin pahemmin? Esimerkiksi Helsingissä
        (caset Helsingin juhlaviikot & pullovesibusiness).

        Luettelepa nyt tosissasi ne Treen rahantärväyskohteet (pikaratikkaakaan ei ilmeisesti tule).

        TAPPARA JÄÄKIEKON SM 1977.1979.1982.1984.1986.1988.2003 ONKO JOKEREILLA SAMAN VERRAN MESTARUUKSIA


      • Anonyymi

        Jestassentään tätä jääkiekkoa. Taviksena en tietenkään pysty sitä ymmärtämään. Ihme hehkutusta. Luulisi, että pelaajatkin ovat hämillään heihin silloin tällöin kohdistuvasta ylikiihkeästä huomiosta.
        Ihminen on outolintu, sillä pitää olla joku asia, johon fanaattisen mielenhäiriönstä kohdistaa.
        Joku täällä toisessa keskusteluryhmässä etsiskeli tamperelaisia kylähulluja, joita joskus kaduilla on liikkunut.
        Niitä löytyy määrättyinä pelipäivinä Hakametsän hallista. Kokonainen lauma.


    • Ylpeä_itseni

      Onnea sinulle kun et joudu asumaan Tampereella. Toivonmukaan et eksy tänne koskaan ja joudu tänne itseäsi todellakin erilaisten ihmisten seuraan ;))) Joo o on se kauheaa kun olet joutunut täällä käymään, toivonmukaan et joudu enää koskaan. Ja se alemmuuden tunne, miksipä aina noiden etelänihmisten pitää tuosta sanoa?!?! Tiedän 100% että kukaan Tamperelainen ei näe mitään alemmuutta tuota "suloista pääkaupunkia" kohtaan... Käyn siellä ja ihan ok, mutta koskaan en sinne muuta enää, asuin 13 vuotta ja yksinkertaisesti täällä viihdyn ja tänne jään ;)
      - Hyvää kesää - Kaikille myös turkulaisille;)

      • blackmagictiger

        MITÄS OUTOA SIINÄ ON....


      • blackmagictiger

        SE ON YKS SUOMEN YKKÖSKAUPUNGEISTA..


      • ....
        blackmagictiger kirjoitti:

        SE ON YKS SUOMEN YKKÖSKAUPUNGEISTA..

        et kaikki epäonnistuneet yksilöt eksyy poriin...


      • Anonyymi

        Outoa, jotkut vihaavat Tamperetta jotkut eivät. Itse en vihaa, oikeastaan Tampere on suomen paras kaupunki 4 vuoden kokemuksella:) Suomen toinen pääkaupunki ehdottomasti. Helsinki on isoveli, Tampere pikkuveli. Jyväskyläkin todella kiva 6 vuoden kokemuksella


    • PallimestariTre

      Urpo-juntteja kyyliä koko kaupungillinen.

    • Tämmöstä pikashittiä

      Näin on! Tampere on ihan perseestä! Haistakaa kuulkaa pitkät paskat! Paskiaisia asuu pelkästään Tampereella! Tunkekaa se Tampere kuulkaa anaaliinne ja vetäkää käteen! Voitte renkata omaa munaanne!

      • Anonyymi

        😂😂😂😂


    • hä?

      Miten niin muka asukkaat törmäilee kaduilla päin? Ettet se törmäilijä olisikin sinä itse?
      Ja Helsinkiin en muuttaisi ikäpäivänä, kaupungissa tuskin itsessään olisi mitään vikaa, mutta, mutta...

    • Mitä häh!

      Hyvin on taas onnistuttu melkein 10 vuotta vanha provoiluiketju aukaisemaan!

    • Vai niin?

      Vai on Tampere paska? Kokeilkaapa asumista esim. Lahdessa tai Imatralla, niin alkaa katsantokanta kummasti muuttua.

    • hhthhxhhxgh

      Tampere on umpimielinen pikku kylä joka kuvittelee olevansa kaupunki. Aneeminen paikka.

      • erepmaT

        Tampere on pop, laaja-alainen ja monimuotoinen. Kyllä Tampereen kokoisesta kaupungista löytyy jokaisella jotakin.


    • Anonyymi

      Kankaanpää on paskin paikka. En suosittele asumaan perheen kanssa.

      • Anonyymi

        Olisiko perheessänne sitten jotain vikaa eikä Kankaanpäässä?


      • Anonyymi

        Sen takia en käykkään Tampereen keskustassa kun siellä törmäillään , Kapeita rännejä pitkin saa kulkea ja jos kadun toiselle puolelle haluaa ,niin joka puolella aitaa. Ei paljoa lohduta että Tuulensuu kortteli on valmis.


      • Anonyymi

        Sielä on se yks itsensäpaljastelia


      • Anonyymi

        Onko sielläkin mutskuja.


    • Anonyymi

      Törmää huumeisiin humalaisiin rikolliset ja hörhelöt valtaavat keskus torin yöllä ja päivälläkin ei siellä voi liikkua rauhassa kerjäläiset kerjää koko ajan epäsiistiä paikoin ihan sekasin nyt kun joka puolella rakennetaan.saa pitää varansa ettei häviä lompakko ja laukku .enemmän valvontaa pitää olla .

    • Anonyymi

      Kuka siellä nyt selvänä pystyisi, kun koko kaupunki täynnä toinen toistaan karmeampia kaheleita.

      • Anonyymi

        Mistä hevonkuusesta te olette kotoisin? Kaupungissa on elämää,ihmisiä. Kun te ette muuta näe kuin saastaa,pysyisitte Poissa. Ei kaikista ole asumaan ihmisten keskellä. Varmaan jostain löytyy lahko ,jossa voitte päivittää tietojenne ,perustakaa sellainen.


      • Anonyymi

        Paikallinen kaheleitten lahko piinaa ihmisiä minkä kerkiää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Paikallinen kaheleitten lahko piinaa ihmisiä minkä kerkiää.

        Muuta Tampereelle.


    • Anonyymi

      Voi voi on ikävä paikka koko keskusta joka päivä joku öykkää ja metelöi tuolla keskustassa .epä siistiä kyllä tietenki on Hyviä puolia myös .saa tosiaan olla varuillaan sieltä monelta on laukut viety sun muut polku pyörät päivällä .ei tartte olla mikään lahko .onhan meitä moneksi .empä asu tampereella .

      • Anonyymi

        Kiinnostus on kuitenkin suuri. Syrjäseutulaiset opastavat kaupunkilaisia. Sovitaan niin,että me määritellään kui asutaan ja mitä tehdään.


    • Anonyymi

      Illalla ulkoiltu keskustassa ja kyllä se totta on. Mulkosilmäisiä zombie toljottajia joka nurkalla.

      • Anonyymi

        Joo,ne on niitä, syrjäkunnista tulleita. Ei ne oo vaarallisia. Tokenevat kuhan pääsevät kotikonnuilleen.


    • Anonyymi

      Tampere on paska paikka!

      Todellakin!

      Väistötiloihin siirtyminen aiheutti bussikaaoksen ensimmäisenä koulupäivänä Tampereella: ”Lapsi löytyi tunteja etuajassa koulun pihasta itkemästä”
      Peltolammin koulun oppilaiden ensimmäinen koulupäivä väistötiloissa oli vanhempien mukaan kaoottinen. Ekaluokkalaisen äidin mukaan osa lapsista oli tunteja vanhemmilta hukassa torstaina.

      Nainen kuvailee, että vanhemmat olivat järkyttyneitä tavasta, jolla kyydit hoidettiin ja siitä, että asiasta ei tiedotettu heti esimerkiksi Helmi-viestillä.

      Useat hätääntyneet vanhemmat lähtivät itse hakemaan lapsiaan Vuoreksesta, koska busseja ei ollut tarpeeksi.
      https://www.aamulehti.fi/a/ec0b508f-88c2-4801-962b-1c29f18c52b1?c=1522737894164

      • Anonyymi

        Tämä älytön sekavuus ja kaikkien normaalien asioiden toimimattomuus on tässä kaupungissa kyllä aivan järkyttävällä tasolla. Ilmeisesti, oli työ mikä tahansa, johtajat ovat aivan käsittämättömiä tumpeloita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä älytön sekavuus ja kaikkien normaalien asioiden toimimattomuus on tässä kaupungissa kyllä aivan järkyttävällä tasolla. Ilmeisesti, oli työ mikä tahansa, johtajat ovat aivan käsittämättömiä tumpeloita.

        Epäpätevyys on tämän kaupungin johdossa ja kaikkien toimialojen henkilökunnassa ilmiselvää.


      • Anonyymi

        Vanhemmuus hukassa,pukataan Piltti yhteiskunnan vastuulle. Ei ole opetettu elämän lainalaisuuksia. Teflon ja pumpuli kasvatustoiminta ei valmenna elämään. Periaate kouluun hiihtämällä kesät talvet valmentaa Piltit omatoimisuuteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vanhemmuus hukassa,pukataan Piltti yhteiskunnan vastuulle. Ei ole opetettu elämän lainalaisuuksia. Teflon ja pumpuli kasvatustoiminta ei valmenna elämään. Periaate kouluun hiihtämällä kesät talvet valmentaa Piltit omatoimisuuteen.

        Koulun tehtävä on järjestää toimiva kuljetus ja huolehtia oppilaiden turvallisuudesta.

        Jos sitä ei osata, niin sitten sitä ei osata!

        Ja Tampere näyttää toistuvasti että EI OSATA, eikä edes välitetä!


      • Anonyymi

        Siirrä vastuut yhteiskunnalle,hyvin menee. Piltit pitää kotona opettaa toimimaan poikkeustapauksissakin. Sitä vanhemmuus on opettaa vastuullisiksi. Hädän hetkellä pitää osata toimia. Kännykät on varmasti melkein kaikilla. Muut eivät ole vastuussa jos kotona ei ole edes vanhemmilla kyseisiä taitoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siirrä vastuut yhteiskunnalle,hyvin menee. Piltit pitää kotona opettaa toimimaan poikkeustapauksissakin. Sitä vanhemmuus on opettaa vastuullisiksi. Hädän hetkellä pitää osata toimia. Kännykät on varmasti melkein kaikilla. Muut eivät ole vastuussa jos kotona ei ole edes vanhemmilla kyseisiä taitoja.

        Kuullostat opettajalta jolla oli kiire lyllertää opettajainhuoneeseen kahville ja jätit ekaluokkalaisen ensimmäisenä päivänä itsekseen itkemään tuntemattoman koulun pihalle.

        Et ole kelpoinen tehtäviisi ja joudat saada potkut välittömästi!

        Ja jos satut minun eteeni, niin pidän kyllä huolen että tarvittavat viranomaiset saavat asian tietoonsa ja se on viimeinen työpaikkasi missä opetat.


      • Anonyymi

        Vastuuton vanhempi avautuu,kun ei ole taitoja eikä kykyä kantaa vastuuta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vastuuton vanhempi avautuu,kun ei ole taitoja eikä kykyä kantaa vastuuta.

        Vastuulliset vanhemmat ovat päivisin töissä kun lapset ovat koulussa, eikä suinkaan lorvimassa kotona.
        Vastuullinen opettaja on myös töissä ja tekee kaikkensa että lapset ovat turvassa.


      • Anonyymi

        Ottaako yläpäähän nui kovasti. Vanhemmuus kadoksissa. Keskittyisit kasvattamaan kun olet lapset hankkinut. Ei ole jonku muun hommaa. Opettaja opettaa ei valvo ja ole vastuussa 24h . Työaika se on opettajillakin. Lusikka käteen ja opettamaan jälkikasvulle elämän taitoa. Vai onko se sinullakin hukassa. Vanhemmuutta ei saa ulkoistaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ottaako yläpäähän nui kovasti. Vanhemmuus kadoksissa. Keskittyisit kasvattamaan kun olet lapset hankkinut. Ei ole jonku muun hommaa. Opettaja opettaa ei valvo ja ole vastuussa 24h . Työaika se on opettajillakin. Lusikka käteen ja opettamaan jälkikasvulle elämän taitoa. Vai onko se sinullakin hukassa. Vanhemmuutta ei saa ulkoistaa.

        Kukas se onkaan väittänyt että pitää valvoa 24h? Käsittääkseni työajalla ollaan töissä ja huolehditaan oppilaista.


      • Anonyymi

        Ei vaan opetetaan. Kaikenlaiset sitä saa lapsia tehdä. Kun pitäs hoitaa ja opettaa kantamaan vastuuta huudetaan isänmaata apuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei vaan opetetaan. Kaikenlaiset sitä saa lapsia tehdä. Kun pitäs hoitaa ja opettaa kantamaan vastuuta huudetaan isänmaata apuun.

        Koulun tehtävä on järjestää kuljetukset. Nyt se sössittiin ja jälkihoito jätettiin vanhemmille kesken työpäivän. Ei tule tyylipisteitä ollenkaan.


      • Anonyymi

        Uusavuttomuus leviää vanhempien myötä. Lapset huostaan. Ilmoittaudu sosialiviranomaisille välittömästi. Maanantaina menet strerilisaatioon. Syyllinen ei ole joku muu vaan se tollo peilissä.


      • Anonyymi

        KOULUKULJETUKSESSA OLEVIEN OPPILAIDEN OHJEISTUS

        Koulupäivä päättyy lukujärjestykseen merkittynä ajankohtana. Koulun vastuu oppilaista päättyy koulupäivän päättyessä. Koulumatkat eivät ole koulun vastuulla. Oppilaat ovat koulun puolesta vakuutettuja koulumatkoilla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        KOULUKULJETUKSESSA OLEVIEN OPPILAIDEN OHJEISTUS

        Koulupäivä päättyy lukujärjestykseen merkittynä ajankohtana. Koulun vastuu oppilaista päättyy koulupäivän päättyessä. Koulumatkat eivät ole koulun vastuulla. Oppilaat ovat koulun puolesta vakuutettuja koulumatkoilla

        Väistötiloihin siirtyminen oli koulun oma järjestely.

        Onkohan mahdollista saada jälkiabortti näille lapsettomille tolloille joidenka mielestä ekaluokkalaisen pitää itse osata ensimmäisestä päivästä lähtien omatoimisesti liikkua vieraassa ympäristössä ja vanhempien mahdollista lähteä kesken töypäivän korjaamaan koulun mokia.


      • Anonyymi

        Huoltajat ovat ensisijaisesti velvollisia opastamaan lapsiaan liikkumaan turvallisesti liikenteessä.
        Oulun kaupunki painottaa vanhempien vastuuta lastensa koulumatkoista. Huoltajien toivotaan
        huolehtivan siitä, että koulunsa aloittaville ja vanhemmillekin oppilaille opetetaan hyvin koulumat-
        kareitti, aikataulut ja liikenteessä kulkeminen. Nämä asiat kerrataan kouluissa vuosittain.
        Huoltajien on opastettava ja neuvottava sekä tarpeen mukaan kuljettava mukana ja saatettava las-
        ta, kunnes hän oppii itse kulkemaan ja huomioimaan liikennettä. Koulukuljetuksessa olevien lasten
        huoltajat vastaavat siitä, että lapsi pääsee turvallisesti kotoa autoon ja autosta kotiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Huoltajat ovat ensisijaisesti velvollisia opastamaan lapsiaan liikkumaan turvallisesti liikenteessä.
        Oulun kaupunki painottaa vanhempien vastuuta lastensa koulumatkoista. Huoltajien toivotaan
        huolehtivan siitä, että koulunsa aloittaville ja vanhemmillekin oppilaille opetetaan hyvin koulumat-
        kareitti, aikataulut ja liikenteessä kulkeminen. Nämä asiat kerrataan kouluissa vuosittain.
        Huoltajien on opastettava ja neuvottava sekä tarpeen mukaan kuljettava mukana ja saatettava las-
        ta, kunnes hän oppii itse kulkemaan ja huomioimaan liikennettä. Koulukuljetuksessa olevien lasten
        huoltajat vastaavat siitä, että lapsi pääsee turvallisesti kotoa autoon ja autosta kotiin.

        Minä matkustin jo yksivuotiaana lentokoneessa ykkösluokassa ja tilasin sampanjaa ja kaviaaria koko matkan.


      • Anonyymi

        Tilasit,entä toivatko. Kaviaarin varmaan sait.


      • Anonyymi

        Hometaloissa asuminen tuottaa myös näitä lieveilmiöitä.


    • Anonyymi

      Viime viikonloppuna sai kahlata kainaloita myöten jätteissä.

      • Anonyymi

        Onneksi äiti tuli siivoamaan.


    • Anonyymi

      tappoi oman lapsensa, SIINÄ ON KYLLÄ TODELLINEN ÄITI, VETEEN HUKUTTI

    • Anonyymi

      Muuta Poriin.

    • Anonyymi

      Huippu paikka, aina suomen ykkönen kaikilla mittareilla, sori ja koita kestää.

    • Anonyymi

      Äidin kanssa huomattu että tämä talo kolisee kun ratikka menee ohitse,paska ratikka.

      • Anonyymi

        Ei kai se ole ratikan vika jos talo kolisee?


    • Anonyymi

      Tampere on aitona, rentona ja ihmisenkokoisena saavuttanut suosiota kotimaassa ja ulkomaankin matkailijoiden parissa. Tampere on tunnettu lähiluonnostaan ja palveluistaan. Yksi tunnettu asia on vadelmalimonadi, jota on pidetty kaupungin parhaana asiana.

    • Anonyymi

      Päättäjien aika menee rahan kuppaamiseen ym. suhmurointiin. Kaikki muu on täysin toissijaista tai peräti aivan pöntön pohjimmaista ylimääräistä ohjelmaa.

    • Anonyymi

      Keskustassa liikkuminen on nykyään todella epämiellyttävää, kun kaikenlaiset epämääräiset hörhöt häiritsevät ohikulkijoita ja huutelevat törkeyksiä perään.

      • Anonyymi

        Näin on ja eihän tuolla enää uskalla liikkua hörhelöt päälle kävelee ja aiheuttaa häiriöitä rikotaan paikkoja töhritään seiniä huutavat ja sotkevat miten Tampere on paras kaupunki Hei haloota herätkää laittakaa enemmän poliisia kadulle valvomaan kohta suurin osa muuttaa pois Tampereelta osa on jo mennyt muualle asumaan.


      • Anonyymi

        Niitä hörhelöitä on vähemmän mitä luulin. Vaikuttaa siltä että työttömiä nuoria miehiä on paljon.


    • Anonyymi

      Nyt ei ratikat niin kolista meidän taloa.

      • Anonyymi

        Koita nyt ängetä tuo ratikka jokaiseen keskusteluun
        , koita oikein kovasti,
        eikö käy raskaaksi?


    • Anonyymi

      Kokoomus tuhonnut koko maan.

      • Anonyymi

        Millä tavalla kokoomuksen tuho näkyy tampereella?


    • Anonyymi

      Tamperekin muuttunut lääväksi 90 luvusta.
      Kävin tampereella koulua 90 luvulla niin ero on siihen huima nykyään.Silloin oli siistiä, siistit vaatteet ja iloisia kasvoja.

      On joutilaita nyt, huumematuja, matut shoppailevat, suomalaiset humalassa/pillereissä rääsyvaatteet päällä.
      Jokaisella naamat norsunvitulla.

      Kaiken maailman lävistyksiä ja tatuointeja .
      Kukaan ei käy töissä.

    • Anonyymi

      Tampere on suvakkien mekka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8564
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe