Mihin valuu soteen myönnetyt rahat

Anonyymi-ap

Mihin kaikki ne soten terveydenhuoltoon myönnetyt miljoonat katoaa, kun Porin hyvinvointialueen lääkärin ajanvarauskin on niin vaikeaa ja hidasta, että pitäisi käydä kurssit että osaa varata ajan.
Ennen oli helppoa, sen kun soitti. Oli yksi numero ajanvaraukseen, josta vastasi ihminen. Jos jouduit jonoon, automaatti ilmoitti aina että olet jonossa kolmantena, tai mikä olikin järjestysnumerosi.
Kyllä ihminen on tyhmä, kun ei halpa, hyvä, helppo ja nopea, ennenkaikkea selkeä ajanvaraus tyydytä, vaan pitää siihenkin hakata rahaa että saadaan se hitaaksi, epäselväksi, monen puhelunyhdistämisen ja automaatin kautta lopputulokseen että paina ruutu niin soitamme sinulle takaisin???
Onko tämä kehitystä ja parempaa palvelua, vai käytetäänko valtion myöntämät varat siellä johonkin muuhun, kun alkaa ajanvaraus olla kuin lottoamista, voittaako vai ei.

8

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minulle on annettu puhelin numero omahoitajalle, jolle teen ajanvaraukseni. Voin kokemuksesta sanoa sen toimivan. Etuseteliä yksityiselle joita nykyinen hallitus pyrkii sote rahoista kustantamaan, en ole vielä käyttänyt.

      • Anonyymi

        Mulla ei omahoitajan puhelinumero ole kovin paljoa muuttanut vastaanotolle pääsyä. Neljä viikkoa lääkärille joka liikaa jos tilanne päällä.
        Onneksi löysin vahingossa hyvän yksityisen. Soittoon vastattiin samantien, aika seuraavana aamuna ja homma hoidossa samana päivänä. Eikä ollut juuri kunnallista kalliimpi.
        Enkä todellakaan kerro mistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mulla ei omahoitajan puhelinumero ole kovin paljoa muuttanut vastaanotolle pääsyä. Neljä viikkoa lääkärille joka liikaa jos tilanne päällä.
        Onneksi löysin vahingossa hyvän yksityisen. Soittoon vastattiin samantien, aika seuraavana aamuna ja homma hoidossa samana päivänä. Eikä ollut juuri kunnallista kalliimpi.
        Enkä todellakaan kerro mistä.

        Kuntapalkattu lääkäri ei tee ilman kuittia, siitä ei olisi mitään hyötyä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuntapalkattu lääkäri ei tee ilman kuittia, siitä ei olisi mitään hyötyä.

        Ei kyllä ole hallitus paljoakaan asiasta ravottanut. Miksi niin ei voi tietää, ehkä eivät tiedä itsekkään.


      • Anonyymi

        Valehtelet. Olet Satasairaalassa töissä.


    • Anonyymi

      suomessa on varaa pitää turhia jätkiä,niinkuin kansanedusta 200, monikin istuu vähän aikaa istuinnoissa ja räplää puhelintaa istuntojen ajan, eikä yhtään järkevää asiaa ole. ja heidän monet avustajansa, Sittenministerit jaheidän hännystelijänsä semmoset 20 000 kuukaudessa . Palkan PÄÄLLE ILMAISET TAXI KULUT 2000 PER PÄÄ , Sen lisäksi ilmaiset ateriat ja kahvit ja asuntoedut ym
      Maahantunkeutujat kuluttavat yhteiskunnan varoja , asuntomenot vesi ja sähkölaskuineen , maksusitoumuksert tavaroihin,vaatteisiin, Migri-,vastaanottokeskusten-, terveydenhuolto-, sossu- ja kela-, koulutus-,päiväkotihenkilökunnat maksaa julkisia menoja tulkit ilmaiset kulkemiset,uimahallit jakuntosalit, YLIOPISTOISSA VALTAVA MÄÄRÄ MATUJA OPISKELEE ja elää suomalaisten piikkiin ja sen jälkeen muuttavat pois vailla mitään vastiketta saaduista eduista
      Tämä on johtanut siihen että suomen tavikset kiristetään elämään niukemmin, monet köyhyysrajan alapuolella. VANHUKSIEN TILANNE AIVAN KARSEA, EI LAITOSPAIKKOJA, TERVEYSKESKUSTEN VÄHENTÄMINEN johtanut siihen ettävanhukset ovat hylättyinä kotonaan ilman ruokaa, hygieniaa, OMAISHOITAJIEN varat loppuneet,
      SOTELLA EI MENEE HYVIN ,PAITSI HYVÄ PALKKAISILLA JOHTAJILLA.
      KYLLÖNEN VOIS MIETTIÄ että pyöräilee matkansa ,tekee ylimääräisille kiloille
      hyvää. poliitkot kasvattavat omaa mahaansa , itsekkäitä paskiaisia

    • Anonyymi

      Kansanedustajien tärkein ja ainoa tehtävä on haukkua ja moittia hallitusta, kuten demukat mallikkaasti esimerkillään osoittaa. Olisi oikeudenmukaista saada nimet julki, ketkä eduskunnassa yhä istuvia ja myös poispudonneita ovat he, jotka ovat nostaneet yli kymmenen vuotta ansiotta sopeutusrahaa 60 000 euroa vuodessa, vaikka ovat samaan aikaan virassa. Kyllä duunaria kusetetetaan.

    • Anonyymi

      Nyt alkaa totuuksien verho raottumaan. Hyvinvointialueiden talous on kaatumassa.
      Mikä menikään pieleen arvon naiset, jotka ovat hyvinvointialueen rakenteet suunnitelleet? Liikaa ylläpitokustannuksia entistäkin huonommilla tuloksilla.
      Palkat ovat ylimitoitettuja, hallinnossa liikaa virkahenkilöitä, mahdottomat palkkakulut hyötysuhde nolla. Talous on romahtamaisillaan.
      Lääkäreitä ei palkata, eikä tarvitsisikaan, jos lääkärit saataisi tekemään töitä sen 8 tuntia mistä heille palkkakin maksetaan. Tarkastuksen tulos osoitti, että lääkärit tekee lääkärintyötä keskimäärin vain noin 3,5 tuntia päivässä. Kestämätön yhtälö.
      Hoitajia on niin paljon että päät kolisee yhteen. Kahvihuoneesta kantautuu kuppien kilinää ja iloista naurua, vastaanottotiskillä nojailee kolme naista kyynerpäihinsä ja puhuu kotiasioitaan.
      Oli turhaa luuloa, että hallitus lisäisi hyvinvointialueiden rahoitusta. Ei auta, vaikka ex-demariministeri Kiuru kuuluukin Satakunnan hyvinvointialueen hallitukseen. Istuva hallitus ei todellakaan ole heitä syyttelevän ja haukkuvan oppositiopuolueen sydänystäviä, saati edellisen hallituksen demareiden.
      Hyvinvointialueilta vähennetään tuntuvasti työpaikkoja, enkä ollenkaan jaksa uskoa että järkevä hallituksemme tekisi tällaista ratkaisua, jos se jotenkin vahingoittaisi hoitoalan tulostavoitteita tai vaarantaisi potilasturvallisuutta. Ratkaisu on varmasti täysin oikea.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      591
      4071
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3418
    3. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2959
    4. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2901
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2234
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2171
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      2107
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1935
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1930
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1879
    Aihe