Ihmisen ikävä toisen luo!

Anonyymi-ap

Kun seksi on niin keskeisellä osalla maailmassa, niin kai yksi kannanotto on vielä varaa tehdä. Seksuaalisuus on myös ristikunnan ongelma, johon ei tahdo olla luonnollista suhtautumista..
Meidän olisi lähdettävä katsomaan ihan Luomiskertomusta, mitä Jumala teki ja miksi? Alussa Jumala loikaikkea niin kuin tiedämme. Hän muovaili myös ihmisen. Ihmisen luomisessa näyttäisi suoriotus olleen hiukan eri muihin nähden. Muu tehtiin sanomalla asia ja se tapahtui. Ihminen luotiin maan tomusta. Sitten Jumala ja Aadam katselivat eläinkuntaa ja siinä tuli ensimmäinen puhtauteen liittyvä sana: Mikään niistä ei sopinut Aadamille kumppaniksi. Sitten Jumala totesi: Ihmisen ei ole hyvä olla yksinänsä. Minä teen hänelle avun, joka on hänelle sopiva.
Hän siis tarkoitti miehen ja naisen olemaan yhdessä ja olemaan yksi yksikkö sielun, hengen ja olemuksensa puolesta.
Meidän on jätettävä paratiisiaika käsittelemättä, koska tiedämme siitä niin vähän. Kun paratiisi sulkeutui alkoi reaalielämä. Tässä parisuhteessa, jonka Jumala laittoi alulle, toteutuu muutama asia. Ei ollut yksinäisyyden vaivaa. Kaikki on yhteistaä, yhdessä saadaan aikaan asioita. Parisuhteessa on aina ystävä lähellä ja elämä on mielekästä. Sielujen ja ruumiiden yhteyden ja liiton lujaksi sinetiksi Jumala antoi seksuaalisuuden, jonka pitisitoa kaksi ihmistä miehen ja vaimon yhteen koko elämän ajaksi. niin, että näillä kahdella on elämässä osa -alue, jota ei jaeta kenenkään muun kanssa. Näin ymmärrykseni mukaan Jumala tarkoitti ja vielä se, että avioliitto solmitaan julkisesti niin, että ihmiset saavat tietää nämä ihmiset haluavat elää yhdessä julki eikä salaillen.
Koska sielunvihollinen on tullut tuhoamaan ja tapamaan, on tämä osa-alue erittäin hänen askartelukenttäänsä. Ensimmäinen avioliittoa koskeva asia, joka tulee on esiaviolliset suhteet. Mottona: Täytyyhän se kokeilla sovitaanko yhteen. Tällä metodilla aviosuhde ei olekkaan enää ainutlaatuinen, vaan suhde suhteiden joukossa.Tämä on avannut tien avioliiton pyhyyden murenemiselle. Seuraava on tietysti avoliitot, jota sitten pidetää ihmisten mielestä lujempana, kun siinä pitää yhdessä ei papin sana vaan oma sopimus. Jatkossa tuli kyseeseen puolisosta eroaminen ja uuden hankinta. Asia ei ole mustavalkoinen. Joissakin tapauksissa on aiheellista sallia uusi liitto, mutta vuosikerran nuorentamiseen ei Jumala lähde soiunaustaan jakamaan.
Jumala loi siis halun, mutta perkele teki siitä himon. Ne ovat eri asioita. Meillä varmaan kaikilla lapsuudesta aikuisuuteen kasvaneilla on ollut hämmentävä vaihe, kun seksuaalisuus alkaa vaikuttaa eikä ole ymmärrystä kaikesta.Harva varmaan on saanut vanhemmiltaan apua niissä kuohuissa. Ne ovat olleet vaiettuja asioita perheissä. Kaikilla ei ole ollut uskottua setää/tätiä joka olisi voinut auttaa. Siinä on herkkä alue, jossa voi tapahtua sellaisia asioita, jotka voivat vaikeuttaa koko elämää. Tuskin monikaan on välttynyt "korvikeasioilta" ja niistä voi tulla ylipääsemätön este oikean avioliiton solmimiselle.
Kun sitten on tutu tutuksi "korvikkeiden" kanssa, niin onko avioliitto sitten tavallaan saman asian jatko? Riippuu siitä miten ihastus ja rakkaus alkaa? Jos se on taivaassa suunniteltu ja rukoillen etsitt, niin Jumala yhdistää ensin sielut ja vasta sitten oikealla ajalla fyysisesti. Jos rakkaus tulee alhaalta ylöspäin täyttämään vain pinnallisia tarpeita, niin se perusta on heikko. Kihlauksen pitäisi olle side, joka lopettaa etsinnän ja vertailun eli uskollisuuden lupaus alkaa siitä. Rakkauselämässä ei kummallakan ole valta-asemaa. Paavali opettaa siitä. Rakkausalttarit rakennetaan yhdessä ja jo Raamatun totuuteen kuuluu kummankin suostumus, ei toisen oikeudet. Me olemme siis tulleet haavoittumaan ja se on ongelma, että sukukypsyys on niin nuorella iällä puhjennut ja nykyinen seksistinen ilmapiiri ruokkii ja herättelee liian aikaisin. Jumalan armo kantaa kuitenkin jokaista, joka tuntee asioista huonoa amaatuntoa ja auttaa ajallaan.. Seksi on siis Jumalan lahja, kun se toteutuu Hänen antamissaan raameissa. Hän sanoi: Lisääntykää ja täyttäkää maa, mutta ei hän siitä pelastavaa sakramenttia tehnyt.

5

193

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Nurmio sanoi hyvin

      Libido

      Elämän eliksiiri

      Erotiikka

      Mut seksi ei välttämätön

      • Anonyymi

        Ei oo pakko, jos ei taho!


    • Anonyymi

      Jesse sanoi: Lisääntykää ja täyttäkää maa.
      Globaalisti ajatellen, tuo on paskin ohje ikinä. Mutta tulipahan Jeesus tunnistaneeksi tuossa evoluution olemassaolon.

      Miettikääpä ko. hemmoa, kun vastustatte evoluutiota, homoja jne.

    • Anonyymi

      "Tuskin monikaan on välttynyt "korvikeasioilta" ja niistä voi tulla ylipääsemätön este oikean avioliiton solmimiselle.
      Kun sitten on tutu tutuksi "korvikkeiden" kanssa, niin onko avioliitto sitten tavallaan saman asian jatko? "

      Olet ehkä oikeassa, mutta mitä tarkoitat "korvikkeilla"?

      Kirjoituksesi oli ajatuksia herättävä, olet ajatellut asiaa.

      • Korviketoiminnassa lähinnä on irtosuhteet. Sitä sanotaan rakkaudeksi ja osin sitä onkin samoin mksulliset palvelut, mutta niistä puuttuu henkinen sielujen side ja vastuun ottaminen seurauksista. Sitten tulee tietenkin nettipornon kanssa seurusteleminen itsetyydytyksineen. Kaiken lisäksi vielä huomattava teollisuus tuottaa mekaanisia korvikkeita ja niin edelleen, mielikuvitus on tuottanut vaikka mitä, jotka pyrkivät hämärtämään Luomisjärjestystä. Sielunvihollisen päämäärä on ihmiskunnan tuhoaminen rikkomalla ihmissuhteet niin, että kukaan ei kohta voi luottaa toiseen ihmiseen eikä pysty sitomaan kestäviä ihmissuhteita. Nyt on mahdollisuudet ihmisten tapaamiseen moninkertaiset minunkin nuoruuteeni verraten, mutta yksinäisyys on paheneva ongelma.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe