Että tällä tavalla

Anonyymi-ap

Näin facebookissa

Miksi ja kenen toimesta kaupunginvaltuuston kokousten laadukas nauhoitus lopetettiin ja kaupunki itse alkoi kuvaamaan kokouksia todella surkeilla laitteilla?
Olen vaatinut itselleni viranhaltijapäätöstä asiasta useaan kertaan, mutta en ole saanut vastausta. Olen tehnyt muitakin asiakirjapyyntöjä useiden viikkojen ajan ja asiakirjoja e ole suostuttu toimittamaan. Eilen uusin viimeksi 4 asiakirjapyyntöä aamu kuudelta ja iltapäivällä sain taas hylkääviä vastauksia kirjaamolta.
Niinpä menin kaupungintalolle keskustelemaan kasvokkain kaupunginjohtajan ja hallintojohtajan kanssa. Näillä ei näytä olevan asiaan kunnollista osaamista ja ymmärrystä. Ja kun asiat ei hoidu oikealla tavalla, on minun jälleen lähdettävä hakemaan oikeutta asiakirjoihin seuraavaa tahoa pitkin, mikä ei ole mielekästä minulle, mutta ei tule olemaan sitä myöskään asiasta vastaavalle/vastaaville tahoille. Laki on selkeä asiakirjapyyntöihin nähden ja sitä rikkovat nyt täysin tietoisesti.
Anyway! Sain kuitenkin lopulta vastauksen siihen, kuka on vastuussa kokousten kuvaamisen tason heikentämisestä. Sekä kpj Esa Jussila, että hallntojohtaja Tarja Pirkkalanen kertoivat, että valtuuston puheenjohtaja eli Heino Vuorenmaa vastaa valtuuston kokousjärjestelyistä ja tarkennettuani kysymystä, sain vastauksen lopulta, että Vuorenmaa sen takana on.
Tänään juttelinkin Vuorenmaan kanssa asiasta puhelimessa ja kun ihmettelin hänelle, että kukahan mahtaa olla asian takana, alkoi Vuorenmaa selittelemään ja ihmettelemään asiaa ja tuumasi, että pitääpä ottaa selvää. Esitti siis tietämätöntä asiasta. No, seuraavaksi kerroinkin Vuorenmaalle, että olin eilen jutellut asiasta kasvokkain hallintojohtajan ja kaupunginjohtajan kanssa ja he kertoivat Vuorenmaan olevan asian takana. Kun ihmettelin Vuorenmaan lausuntoa, jossa hän teki itsensä tietämättömäksi, niin hän alkoikin nyt selittelemään, että hän ei muistanut asiaa, kun se tuli niin äkkiä ja tämä oli tapahtunut kovin kauan sitten. Siis kauan sitten? Tämähän tapahtui reilu 2kk sitten. Kovin on huono muisti, kun ei omia tekojaan muista tuolta ajalta.
Miksi valtuuston kokousten kuvaaminen muutettiin laadukkaasta ala-arvoiseksi? Ovathan valtuuston kokoukset ainoat kunnan luottamustehtävien julkiset kokoukset, joita kuntalaisilla on oikeus seurata. Eikö kunnan/kaupungin tulisi pyrkiä aina vain laadukkaamapaan toimintaan kaupunkilaisia ajatellen? Nyt toimittiin päinvastoin.
Minulla on asiaan oma henkilökohtainen näkemys. Mielestäni keskusta jo aiemmin lopetti kokousten näyttämisen jälkikäteen, koska keskusta sai valtavasti negatiivista palautetta kepulaisten valtuutettujen jatkuvasta patsastelusta ja mykkäkoulusta kokouksista toisiin. Nyt kepun (Vuorenmaan) toimesta sabotoitiin kokousten kuvaaminen surkeaksi, jotta kuntalaisten kiinnostus ja jaksaminen kokousten seuraamisiin loppuisi tai ainakin vähenisi. Tämä siis minun oma näkemykseni asiasta.
Näin paljon keskusta välittää kuntalaisistaan ja heidän palvelemisestaan. Vaalien alla lupaillaan maat ja mannut ja puhutaan avoimuudesta jne. Mutta vaalien jälkeen kuntalaiset eivät merkitse kepulaisille yhtikäs mitään. Äänestäjät ovat kepulle pelkkää vaalikarjaa, joilta lypsetään katteettomin lupauksin mandaatti valtuustokaudesta toiseen päästä tekemään sisäpiirijuttuja. Ensi maanantaina hallituksessa on tulossa jälleen kaksi päätöstä, jotka eivät kestä päivänvaloa. Sisäpiirijuttu, johon tulen puuttumaan ja tiedotan myöhemmin teitä kuntalaisia mistä on kysymys. En tiedä pääsenkö itse kokoukseen vaikuttamaan näihin päätöksin virkatehtävieni takia, koska hallituksen kokouksia aikaistettiin tunnilla. Mutta minulta löytyy keinot puuttua asioihin myös muita kanavia pitkin.

17

468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Eikö ole kuultu?

    • Anonyymi

      Se alkaa olemaan syksy tulossa ja monenlaiset vaivat painavat päälle.

    • Anonyymi

      Tahallusta kiusantekoa yrittää tehdä kokousten seuraaminen hankalaksi ja epämukavaksi. Eipä sitten seurata. Annamme äänet persuille, nepä seuraa meidän puolesta. Sopiihan se näinkin.

    • Anonyymi

      Tarvitaan hyvät laadukkaat videot kuten eduskunnassa! Tietää ketä äänestää

      • Anonyymi

        Jos ei oo isotissistä jätän äänestämätä.


    • Anonyymi

      En ole enää viimevuoden joulukuun kokouksen jälkeen katsonut. Sitä öykkäröintoä ei tee mieli katsoa.

    • Anonyymi

      Säätöjä tarvitaan eri kanaville.

    • Anonyymi

      Usean kanavan infoa kaupunkilaisille! Että osaa valita näistä!

      • Anonyymi

        Valinnanvaraa saisi olla.


    • Anonyymi

      Tarvis saada myös kunahallituksen kokouksista kuvaa ja nauhoitusta!

    • Anonyymi

      niin että päätit taas avautua täällä alentaen muita ja ylentäen itseäsi??
      Muista sitten myös tehdä kunnolliset valitukset ja jumittaa ne molemmat asiat joihin viittaat kun et yhteistyöhönkään kykene millään tasolla tahi missään muodossa.

    • Anonyymi

      Vaikken persuja äänestä niin kyllä kepulla jotain peittelemistä on. Miksi muuten olisi hyvä kuvaus lopetettu? Ja ilman infoa... Täytyy mennä paikanpäälle katsomaan kokoukset

    • Anonyymi

      Hyvät äänitykset takaisin!

    • Anonyymi

      Senhän voi nauhoittaa netistä kuka vain eikö?

      • Anonyymi

        Ja, jos joku tykkää esiintyä, voi järjestää standup-esityksiä ja mitä niitä tiktok-juttuja sitten vielä onkaan. Voi tehdä niin laadukasta kuin haluaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja, jos joku tykkää esiintyä, voi järjestää standup-esityksiä ja mitä niitä tiktok-juttuja sitten vielä onkaan. Voi tehdä niin laadukasta kuin haluaa.

        Sillähän voi tienata vaikka Opettajan palkkaa enemmän, kun on seuraajakuntakin valmiina. Hieno ajatus toteutettavaksi Jollekin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sillähän voi tienata vaikka Opettajan palkkaa enemmän, kun on seuraajakuntakin valmiina. Hieno ajatus toteutettavaksi Jollekin.

        Niin, nykyään voi tienata monin tavoin,


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe