se on täyttä paskaa että tietty sairaus tai viha ei voi estää työn tekoa

Anonyymi-ap

Minäpä kerron &valotan omaa tilannetta.
Koen vihaa ja sitä että jkoen että minä en voi tehdä mitään koska häpeän itseäni ja koen sitä että minua ei kuulla joten en voi tehdä mitään. Minulla ei ole aikomustakaan haaveilla mistään koska vihan tunne on se joka pitää mut poissa haaveilusta ja kuntoutuksesta. Tätä vihan tunnetta on jatkunut noin 17 vuotiaasta tähän päivään asti eli tällä hetkellä olen hieman yli 40 vuotias. Töitä en ole käytännössä tehnyt juuri ollenkaan, vain hyvin vähän. Periaatteessa en ollenkaan.

Kun tällä palstalla tietyt ihmiset väittää että kyllä ihan kaikki voi tehdä työtä. Ensinnäkin semmoset ihmiset jotka on suljetulla eivät tietääkseni pysty tekeen työtä koska ovat seinähulluja eli seonneet. Sitten on niitä kuten minä, joilla viha on se tunne , kuin myös häpeä ja se että minua ei kuulla. Onko se niinku näköalattomuutta vai mitä että merkityksemyyttä vai mitä? Noh viha on päällimmäinen tunne. Vihan tunne johtaa usein masennukseen, ahdistukseen ja stressiin ja toimintakyky laskee. Ja jos luulette että en ole käynyt terapiassa niin sen kerron että kävin 15 vuotta terapiassa.

Koskaan en ole lyönyt ketään sillä väkivaltainen en ole eikä ole koskaan tullut mieleenikään semmoset. Viha purkaantuu ulos kun saa täällä kirjoittaa mut se palaa heti ruumiiseeni&mieleen .Tämä vain väliaikaisesti helpottaa.

En ole aiemmin kirjoittanut vihastani, mut nyt päätin kirjoittaa ja halusin myös kertoa siitä että viha on suurin syy työn tekemisen hankaluuksiin.

2

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      että mieluummin voisin vaikka kuolla kuin mennä esim vieraan töihin. Vähän isäukkoni kanssa tehny duunia että isä ollu henkisenä turvana minulle. Vieraantunut ihmisistä kun melkein koko ikäni ollu omissa oloissa että kynnys mennä ihmisten luo jutteleen niille ja näkemään niitä työpaikoilla yhtäjaksoisesta on mahdoton ajatuksen tasolla ja muutenki.

    • Anonyymi

      jos esim suomeen tulis fasistinen hallitus joka pakottaisi kaikki menemään armeijaan tai töihin niin silloin mun olis pakko tehdä itsemurha koska oon niin kipee päästäni.

      Olen myös kuin saippua eli musta ei saa koskaan oikein otetta koska oon loppupelissä aika dominoiva luonnonvoima mikä ilmenee esim unitilassa ja ehkä myös valvetilassa että oon niin aikamoinen jukuripää kuitenki loppupelissä vaikka osaan myös paljon joustaakin. Kukaan ei saa mua kiinni että jos esim pakkoarmeija luotaisiin suomeen, niin mua ne ei saisi kiinni vaan tekisin itsemurhan, että jossain määrin koen olevani tietynlainen soturiluonne vaikka moni näkee mut varmaankin luovuttajana tai lampaana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe