Enneunet

voiko olla?

Eli en tiedä onko minussa "vikaa", mutta varsinkin viime vuosien aikana olen nähnyt unia, joiden tapahtumat enempi vähempi ovat tapahtuneet tosi elämässä myöhemmin. Tosin sitä ei ole suoraan itse huomannut kun se on tapahtunut, mutta se on ollut pikemminkin "deja vu" tyyppinen olotila, eli "missä olen kokenut tämän aiemmin" ja sitten myöhemmin kun on funtsinut, niin sitten on muistanut, että näin jonkin sortin unta tästä.

Vai voiko alitajunta muokata omaa käyttäytymistä niin voimakkaasti, että sitä ajautuu niihin tapahtumiin sitten myöhemmin valve-elämässä?

Karmaisee välillä, olenko tulossa hulluksi?

4

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastaa sinulle

      Vastaus lopussa esittämääsi kysymykseen: Kyllä, alitajunta ennakoi ja sinä toteutat.

      Mutta, onhan niitä todistettavasti tapahtuneita unia, joissa joku on nähnyt jonkun loukkaantuvan esim. onnettomuudessa ja näin on sitten tapahtunutkin, vaikkapa maapallon toisella puolella ja vieläpä ihmiselle, jonka kanssa unennäkijä ei ole ollut ehkä vuosiin yhteydessä.
      Itse olen kuulunut tähän enneunia näkevään ryhmään jo pari vuosikymmentä ja ajan myötä herkistynyt myös valvetilassa näkeväksi. Se lienee jonkinlaista intuitiota.

      Tervetuloa "noitien" joukkoon!

    • Ei sinussa ole mitään "vikaa". Olet vain tavallista herkempi näkemään. Tervetuloa meidän "noitien" joukkoon!
      Tiedän itse myös, näen enneunia todella paljon. Sama juttu minulla, kun jotain tapahtuu, tulee olo, että tämä on jo tuttu juttu ja sitten muistan heti jonkin unen jossa oli samanlaisia yksityiskohtia. Minulla tätä tapahtuu nykyään jo melkein joka päivä. Kirjoitan kaikki uneni ylös ja niitä aina taakse päin lukiessakin näen niissä sitä mitä on sitten tapahtunut. Uneni toteutuvat yleensä päivän parin viiveellä. Joskus sitten vasta myöhemminkin, mutta yleensä aika pian. Uneni ovat joskus aika peittelemättömiäkin, siis tapahtuu lähes niin kuin unessakin ja joskus taas hyvin symbolisia, peitellysti näettyjä.
      Itse selitän tämän asioiden ennalta tietämisen unessa siten, että meillä kaikilla ihmisillä on yhteinen alitajunta, ns. kollektiivinen tietoisuus, se on sellaisen tason tietoisuutta, jossa mieli voi vaeltaa taakse ja eteenpäin halunsa mukaan. Tällä tietoisuuden tasolla ihmiset voisivat vaikka "aikamatkata" taakse tai eteenpäin tai "puhua" telepaattisesti ajatuksen voimalla.(ehkä tällaisen korkeamman tason "olioita" onkin jossain?) Eli me kaikki ajattelemme samalla, korkeammalla tasolla, kun näemme unta, sillä alitajunnan tasolla, joka on kaikille yhteinen, siellä on jo kaikki mitä on tapahtunut ja mitä tapahtuu. Tavallaan kohtalomme on siis "määrätty" jo, näin uskon, ja joillakin vain on määrätynlainen herkkyys nähdä ja vieläpä huomata tämä yhteys valve-elämään. Alitajunnan virran kieli on kuin runokielta, symbolista, se ei yleensäkään näytä asioita ihan suoraan vaan peitellysti, symbolisesti. Olen myös sitä mieltä, että mitä vähemmän ihmisellä on menneisyyden käsittelemättömiä asioita mukanaan, ja mitä enemmän ihminen elää tässä hetkessä ja on itse itsessään kuin kotonaan, siis on löytänyt sielunsa, sitä vähemmän alitajunnalla on tarvetta lähteä unessa taaksepäin katselemaan vanhoja käsittelemättömiä asioita ja tunteita ja sitä vapaampi se on sitten lähtemään tulevaisuutta katsomaan ja siten näkemään enneunia. Siis ihminen alkaa selvänäkemään unissa. Joillakin tämä ns. "6 aisti" on niin kehittynyt, että näkevät valveillakin tulevaa (ns. selvänäkijät), aistivat, ennakoivat, se on sitä intuitiota, sydämellä näkemistä. Kyllä minullekin välillä tulee sellaisia selvännäkemisen hetkiä, kun välähtää jokin asia, että mitä tässä nyt oikein on meneillään jne. Tässä on minun näkemykseni enneunista. Minulle ne ainakin ovat tuttuja juttuja, enkä niitä enää sillä tavalla edes hätkähdä, kun se alkaa olemaan melkein joka päiväistä. Se on rikkaus, mutta joskus tietenkin myös taakkakin, jos näkee jotain kurjaa unta, niin vähän pelottaa, että mitähän tämä nyt sitten tietää. Uneni ovat usein kyllä ihan oman itsen fyysisen ja henkisen olemuksen tulevaisuuden ja sen hetkisen tilan kuvuksia, eivät aina läheskään tapahtuma tain tilannekuvauksia. Unet ovat minulle mahtavan rikas itsetuntemusken väline, tiedän niistä aina mihin suuntaan "kehitykseni" nyt on menossa, tuleeko alakulon vai ilon kausia, millä tuulella olen jne... on tämä unien näkeminen ja tulkitseminen sellainen lahja ainakin minulle, että ilman sitä, en olisi koskaan oppinut tuntemaan itseäni niin hyvin kuin nyt tunnen. Hyvää kesää kaikille unista kiinnostuneille:)

    • Unikko

      Olen vieläkin terveiden kirjoissa vaikka olen nähnyt enneunia vuosikausia. Yleensä näen niitä merkittävistä perhetapahtumista lähipiirissäni, syntymästä, kuolemasta, avioeroista ja oman elämäni tärkeistä tapahtumista, iloisista ja surullisista.

      Toisinaan unen sanoma selkiää symbolien kautta, jotka eivät aina ole niitä samoja, joita unikirjoissa tulkitaan merkitykseksi. Joskus asia kerrotaan unessa suoraan tapahtumana tai näkymänä.

      Enneuni on erilainen kuin normaali unennäkö. Tunnen herätessä, milloin unella on merkitystä elämässäni, milloin uni on vain päivän paineiden purkua. Enne toteutuu yleensä lähipäivinä tai kuukausina, joskus jopa vasta vuosien päästä.

      • Anonyymi

        Enon ja isän kuoleman näin enne unena, samoin mummin. Ihmeellistä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe