SBUGEN OMAKUVA ITSESTÄÄN OMASTA MIELESTÄÄN.

Anonyymi-ap

Alkoholiriippuvuus on krooninen sairaus, jossa on keskeistä pakonomainen tarve käyttää alkoholia.
Perinnölliset tekijät, hyvä alkoholin sietokyky tai vaikeus tunnistaa humaltumisensa astetta, stressi sekä monet mielenterveyden häiriöt lisäävät alkoholiriippuvuuden kehittymisriskiä.
Johtuen päihderiippuvuuteen kuuluvasta kieltomekanismista päihderiippuvainen ei yleensä itse myönnä tarvitsevansa apua.
Hän ei välttämättä edes ajattele juomisensa olevan ongelma.
Yksi niistä asioista, joiden kanssa toipuvat päihdeongelmaiset kertovat olevan vaikeaa tulla toimeen, on viha (tai suuttumus, kauna ja katkeruus).
Monet katsovat retkahduksensa liittyvän kyvyttömyyteen käsitellä suuttumusta. Selvittämätön viha voi olla uhka raittiudelle: se voi myös johtaa ongelmiin ihmissuhteissa.
==============================
Miehelle suositeltu maksimiannos alkoholia on 2 ravintola-annosta (4cl tiukkaa tai yksi bisse) päivässä. Se tekee vuodessa 730 ravintola-annosta vuodessa ja olet kohtuukäyttäjä.

Noh, arvioin tänä vuonna juoneeni 4 litraa väkeviä ja kymmenkunta olutta ja laatikollisen lonkeroa. Se tekee yhteensä 134 ravintola-annosta.

8 kuukaudessa on 240 päivää, joten en pääse kohtuukäyttäjän ylärajalle lähellekään, vaan jään keskitason alle reilusti annostuksella 0,56 ravintola-annosta päivässä joka tarkoittaa
noin kahta senttilitraa per päivä.
==============================
Vain alkoholisti pitää kirjaa omasta vuosittaisesta alkoholinkäytöstään kaunistellen lukemia ja viitaten suosituksiin ym. tuubaan.

Vain alkoholistilla on tarve ladata Pattayan matkailu palstalle puolustuspuheenvuorojaan alituisesti omasta alkoholismistaan.

Vain alkoholistilla on alituiseen alkoholi kaikkien muiden puheenaiheittensa ohessa mielessä ilmoituksillaan minkä drinkin hileillä tai ilman seuraavaksi nauttii.

3

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyrvånsyylå rakastaa metrinmittaisiaan ja kymppiään.

    • Anonyymi

      Alkoholismia ei määritellä Sensukan ikiomien aivoitusten pohjalta, vaan lääketieteelliseltä ja sosiaaliselta pohjalta. Kymppi kertoi siis että keskiarvo on reilut puoli ravintola-annosta tai olutta päivässä. Johan sellaisen määrän saa käyneestä limpparista. Itse juon saunaoluen tai kaksi ja melkein joka päivä. Yövuoron jälkeen en kyllä juo koska en käy päiväsaikaan saunassa enkä juo päiväsaikaan. Oravan kokoisena kaksi olutta tuntuu jo hieman nupissa, riippuen miten on syönyt tai juonut.
      Ei ole kukaan alkoholistiksi nimitellyt. Tytär meni lukiolaisten kotibileisiin ja kysyi vaisusti että voisinko ostaa hänelle kaksi tölkkiä jotakin mietoa juomaa kun kaikilla muillakin on. Käytiin valkkaamassa vähän paremmat kotimaiset siiderit.
      Parempi se noin on kuin omassa nuoruudessa piti hakumiehellä haettaa pullo kirkasta ja vetää pää sekaisin jossakin pusikossa kun ei uskaltanut kotiin kännissä mennä. Minä kävin hakemassa tytön kahden aikaa yöllä kotiin ja ei ollut lainkaan juopunut ja kivaa oli ollut.

      Laiffila, man that works

    • Anonyymi

      Jos joku väittää että tämän herran rasvamaksa ja uljas olemus on hankittu pelkästään syömällä.... niin hehheh! https://ibb.co/7gP8xLc Tuo tulee vain juomalla vuoronperään nuppi turvoksiin ja kun turvotus laskee jää nahka roikkumaan naamasta ja kaulasta.
      Erittäin raskaansarjan sbuge kyseessä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2800
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      94
      2011
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1538
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      69
      979
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      901
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe