Havaitut epäkohdat tai epäilyt (yleistilanne)

Anonyymi-ap

Samalla kun teen osakkeiden välitilinpäätöstä, laitan tähän ketjuun niitä asioita joita paikallisesta mediasta ei ole ollut löydettävissä ainakaan viimeisen kymmenen vuoden kuluessa.

1 Kaupungin epäillään pyörittävän luvatonta keskustelupalstaa, josta puuttuu päätoimittajatiedot. Palstalla on kymmenen vuoden kuluessa esitetty luvatonta sisältöä, jota paikalliset viranomaiset eivät ole kyenneet tai halunneet selvittää. Luvaton sisältö on paljon hankalampaa kuin voisi kuvitella ja paljastaa tosiasiallisen toimintatavan tai -kulttuurin, joka on vahinkojen aiheuttaminen pahaa-aavistamattomille tahoille kaupungin alueella.

2 Kaupunginosaa epäillään työ- ja yörauhan loukkauksista, joka on saanut jatkua muistutuksista ja kehotuksista huolimatta vuosien ajan. Työ- ja yörauhan loukkausten alustana on käytetty kaupungin nimen alla toimivaa luvatonta keskustelupalstaa, sekä epäiltyjä luvattomia ultraääniviestiyhteyksiä. Henkilö saatetaan pakottaa kuuntelemaan viranomaisina esiintyvien työ- ja yörauhan loukkaajien taukoamatonta yötäpäivää jatkuvaa "pulinakonfferenssia" ilman mahdollisuutta vaikuttaa tilanteeseen. Jo 1980-luvulla kaupungissa oli puhelinnumero, johon saattoi soittaa ja osallistua nimettömästi usean henkilön taukoamattomaan konfferenssipuheluun.

3 Kaupan henkilöt eivät voi esiintyä viranomaisina tai sosiaalityöntekijöinä. "Kaupunki takahuoneessa" on jo niin vanhentunut toimintamalli, että sen voi arvata aivan erityisesti viehättävän tietynlaisia tahoja. Osa ihmisistä kuitenkin oletti tällaisista tavoista jo päästyn eroon.

4 Puoluetoiminta on haitallista toimintaan osallisille, joiden konkreettinen elämänsisältö on jäänyt puuttumaan ja persoonallisuus siksi liian ohut. Kaupunkí on liian suuri toimimaan vähäisellä elämänkokemuksella ja puutteellisella persoonallisuudella, jolloin aletaan etsimään elämään sisältöä muista virheellisellä tavalla.

Kaikista havaituista asioista on aiheutunut haittaa tai vahinkoa, joita kaikkia ei voi rahalla korvata. On kuitenkin syytä yrittää. Kaikki kaupungin alueella toimivat palvelut on syytä olettaa virheellisiksi tai tekaistuiksi, johon toimeen onkin oikeuttanut virheellisen puoluetoiminnan ego. Näin suurta kaupunkia ei ole syytä jättää pelkästään egolla hoidettavaksi.

Niiden jotka huomaavat yhtäläisyyksiä havaittuihin kohtiin ja haluaisivat vaikuttaa asiaan kannattaisi erota puoluetoiminnasta ja etsiä aidompia mahdollisuuksia yhdistys- tai yritystoiminnan kautta. Etenkin kodinomistajien on syytä miettiä onko koti nykyaikaisella tasolla ja onko se turvallinen paikka myös poikkeavissa olosuhteissa sähkö-, lämpö-, vesi-, tai ruokakatkon sattuessa. Kaikkia edellämainittuja kohtia säännöstellään yllättävän tarkasti ja reaaliajassa "kaupunki takahuoneessa" tekijöiden toimesta.

Yhdistys- ja yritystoimintaa ja kodinomistajuutta on kaupungin alueella suojeltava virheelliseltä "kaupunki takahuoneessa" toiminnalta, joka on tosiasiallinen kaupungin toimintamalli ja joka voi lopulta aiheuttaa koko kaupungin kyseenalaistamisen kuntalaki menettelyssä.

1

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä on vielä uudelleen jo aikaisemmin täällä keskustelupalstalla julkaistut linkit Internet-median EU-maita käsittelevään Covid artikkeliin keväällä 2020:

      1 http://tinyurl.com/aj7k337j
      2 http://tinyurl.com/3xnxhvyz
      3 http://tinyurl.com/3wn2danb
      4 http://tinyurl.com/3wnznrve
      5 http://tinyurl.com/5n8cvrzs
      6 http://tinyurl.com/mvt6e2mj
      7 http://tinyurl.com/2h2w7zc8
      8 http://tinyurl.com/yhr8y4ft
      9 http://tinyurl.com/yc357z4p
      10 http://tinyurl.com/25etkmwz
      11 http://tinyurl.com/527tyey5
      12 http://tinyurl.com/y6z7m8u2

      Jos saatte linkeistä näkymään artikkelin, niin Suomen tiedot puuttuvat kokonaan. Kaikista muista EU-maista on Covid-tietoja.

      Kaikki yritykset tiedustella asiasta Hämeenlinnassa tuolloin aiheuttivat enemmän haittaa kuin hyötyä, vaikka kaupungissa on sairaala ja THL:n henkilöitä ja sairaalassa on politiikassa olleita henkilöitä joilla tulisi aina olla kaikki tarvittavat tiedot. Sairaalassa myös saatetaan tehdä elinsiirtoja.

      Kyseessä voi olla vaikeasti hahmotettava turvallisuustilanteen heikkous, jota paikalliset tahot eivät suostu tai kykene hoitamaan kuntoon - heillä on yöllistä puuhaa, joka on heidän mielestään tärkeämpää kuin tehtävien hoitaminen päiväsaikaan. Asia liittyy edellisen viestin kohtaan 2. Kaupunginosaa epäillään työ- ja yörauhan loukkauksista. Konkreettiset turvallisuusjärjestelyt saattavat olla niin puutteelliset, ettei niitä ole lainkaan ja asianosaiset saattavat olla päihteiden vaikutuksen alaisia tai jokaöisen pulinoinnin rasittamia. Jokaöinen vuosia jatkunut pulinointi rasittaa kaikkia kaupunkilaisia ja työssäkäyviä kunnes luvattomat pulina-radiotaajuudet suljetaan.

      Vaikka asia vaikuttaisi hankalalta, jokaisen kannattaa silti tiedustella kaikilta mahdollisilta tahoilta mikä todellinen turvallisuustilanne on kaupungissa ja vaikuttavatko tehtäviä hoitavat henkilöt asianmukaisilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2670
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      93
      1987
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      40
      1518
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      1048
    6. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      68
      946
    7. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      891
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      870
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      864
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      775
    Aihe