Leponex ei ole vaaraton lääke, jokakäyttö olisi seurannalla oikeutettavissa

Anonyymi-ap

Vähän aikaa sitten uutisoitiin uusista tutkimustuloksista Leponex-lääkkeestä. Tuotiin esille sitä, että se aiheuttaisi muutosta valkosoluarvoihin ja näin altistaisi mm. sairastumiselle, mm. keuhkokuumeelle. Suolistotukoksetkin sentään mainittiin.

Sen sijaan vähemmän muistetaan mainita, että kyseinen lääke aiheuttaa ainakin joillekin käyttäjille myös verisuonitukoksia ja täten infarkteja. Tätä tapahtuu todennäkäisesti eniten niiden kohdalla, joilla on geneettistä taustaa saada muutenkin veritulppia ja infarkteja. Tai verisuonistossa on jo alunperinkin rakennemuutoksia. Tätä kirjoittavan kohdalla ei aikoinaan tehty mitään tarpeellisia ja aiheellisia tutkimuksia esim. sydämen toiminnan osalta, ei ennen, eikä jälkeen, kun kyseinen lääkitys aloitettiin.

Tutkijat ovat olleet innoissaan ja olleet kiinnostuneita uusista tutkimustuloksista. Itse en olisi niinkään innostunut. Se, että lääkettä käyttäviä ja heidän terveydentilaansa seurataan, ei poista lääkkeen vaarallisuutta. "Ihmelääke" Leponex voi aiheuttaa käyttäjilleen äkkikuoleman, jos omaa vähänkään infarktitaipumusta. Jos millään lääkkeellä on noin vaarallisia haittavaikutuksia, niiden käyttö ei ole, käyttöaiheensa, tai sairauden hoidon perusteella suositeltavaa, eikä kannattavaa.
Alalla olevat eivät yleensä mitään vastuuta, ei ainakaan korvausvastuuta, jos lääke ei sovikaan potilaalle, tai niistä aiheutuu merkittävää haittaa, tai vahinkoa. Eettisestä ja moraalisesta vastuunkannosta puhumattakaan. Kaikki päätökset oikeutetaan "sairaudenhoidolla" ja etenkin "hyvällä hoitovasteella".

Tosin en tiedä, onko markkinoilla ylipäätään olemassakaan ns. hyvää, haittavaikutuksia aiheuttamatonta ja vaaratonta psyykelääkettä

T: Infarkteja aikoinaan kyseisestä lääkkeestä saanut

7

115

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Otsakkeeseen korjaus: Leponex- "ihmelääke" ei ole vaaraton lääke, jonka käyttöä voisi perustella ja oikeuttaa seurannalla.

    • Anonyymi

      Tutkijat ovat aina niin kovin innoissaan, kun tulee joitakin uusia tutkimustuloksia. Miten lienee sen itsekritiikin kohdalla? Että kykenisivät kyseenalaistamaan tiettyjä systeemissä olevia vikoja ja puutteita kohtaan, kuten lääkkeiden haittavaikutuksiin liittyen. Se ei taida onnistua heiltä.

    • Anonyymi

      Lässytys lähtee leponexillä.

    • Anonyymi

      Hyvä. Seuraavaksi voidaan tutkia pitemmän tähtäimen haitat masennuslääkkeissä aivoille myös vieroitus mukaanlukien, mistä sähköiskutuntemuksien mekanismi on vieroituksessa ja mitä ne kertoo hermoston tilasta ja tutkia tarkemmin mahdollisesti ohutsäieneuropatiahypoteesia PSSD:n taustalla mikä voi liittyä immuunivälitteisyyteen. Myös pssd:tä saaneiden genitaaleja tai vieroitushaittoja saaneiden aivoja voisi tutkia (esim qeeg tai spect). Yksi masennuslääke oli joskus yhdistetty autoimmuunisairauksien pahenemiseen/puhkeamiseen joka ei tullut markkinoille. Myös antipsykoottien kognition haitat kaipaa lisätutkimusta. Toki niistä on saatukin mustaa valkoisella esim apinoilla.

      Itse sain virtsaamishaittoja ssri lääkkeistä mikä johti jatkuviin infektioihin koska oli tunne kokoajan että rakko ei tyhjene ja käsky aivoista virtsarakkoon oli häiriintynyt aloittaa pissaaminen. Sain QT ajan pidentymistä masennuslääkkeistä. Suun jatkuva kuivuminen johti reikiintymiseen. Käsittääkseni noilla aineilla voi olla huonoja vaikutuksia myös mitokondripihin joka on terveyden perusta sekä suolistobakteereihin. Nuo aineet sairastuttaa ihmisiä.

      Kun sanotaan että tulee terveeksi ei pidä paikkaansa. Mielen terveys ja hyvinvointi ei koskaan ole irrallaan kehon terveydestä.

      • Anonyymi

        Esim kuka ihminen voi hyvin seksuaalihäiriöitä potevana, jolla on levottomat jalat oireita lääkityksen seurauksena, akatisia, diabetes, unettomuutta haittana tai vieroituksessa (nuo aineet vaikuttaa unisykleihinkin niitä muokaten esim rem unta supistaen), tinnitusta (psyykenlääkkeet on ototoksisia monet eli toksisia korvalle ja kuulolle), parkinsonismia, keuhkokuume ynnä muuta vastaavaa elämänlaatua alentavaa paskaa.

        Oikea hyvinvointi lähtee hyvästä olosta joka lähtee

        Kunnon aivoterveellisestä ruokavaliosta
        Stressinhallinnasta
        Valonsaannista, auringonvalosta
        Päivän rytmityksestä
        Kunnon unesta jota kaikki muut elintavat tukee
        Reippailusta (ei liian raskaskaan) ja palautumisesta
        Auronomisen hermoston balanssista mitä nuo lääkkeet ei tue pitemmän päälle ainakaan
        Ei koukuttumisesta jonkun aineen alle


    • Anonyymi

      En ole kyseistä lääkettä koskaan käyttänyt, mutta luin siitä kirjoituksen, ja hämmästyin. Minun äitini ja sisareni olivat hoidossa joskus. En muista missä tämä asia tuli esiin. Sängyssä makasi potilas, turvonneet, tummat kasvot, valkoihoisella ihmisellä. Mietin, että mikähän on tuonkin potilaan kohtalo

    • Anonyymi

      Minulle kyseistä lääkettä aikoinaan kokeiltiin, mutta ongelmaksi muodostui sydämen QT-rytmin ( johtumisrytmin ) piteneminen. Siitä syystä se lääke otettiin minulta pois.
      Tosin myöhemmin sain Olanzapiinia, joka aiheutti aivan samaa, mutta siitä eivät lääkärit välittäneet, itsekään en vuosikausiin edes tiennyt haitasta.

      Tunnen muutamia, jotka käyttävät Leponexia, ja äkkiseltään heti tulee mieleen viisi ihmistä, joille on käytön aikana tullut diabetes.
      Jokainen on lihonut, kasvot ovat ilmeettömät, apaattiset, tunteet ovat latistuneet, liikkeet ovat hitaampia kuin ilman lääkkeitä, jaksaminen mihinkään osallistumisesta on vähän sitä sun tätä. Jonkinlaista pientä liikehtimistä on koko ajan, käsissä tai jaloissa. Syljen eritys on jokaisella runsasta.
      Ei tuo kovin hyvältä lääkkeeltä vaikuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4568
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3988
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2541
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      198
      1571
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1208
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1163
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1075
    Aihe