Mikä on tarpeellista??????

Anonyymi-ap

Savonlinnaan on mukamas aivan PAKKO rakentaa miljoonien liikuntahalli:
https://www.ita-savo.fi/paikalliset/7850473
Eikö täällä ole jo liikuntatiloja? Eikö liikuntaa voi harrastaa ilmaiseksi ulkona jos jotkut kokevat, että on aivan pakko harrastaa liikuntaa...? Samaan aikaan ei ole riittävästi rahaa sairaiden vanhusten hoitoon. Kunnalliset vanhainkodit on aikoja sitten lakkautettu kun rahaa ei mukamas ole. Monisairaat ja umpidementit lähes satavuotiaat kärvistelevät yksin kodeissaan. Entä jos joku ehdottaisi samanhintaisen vanhustenkodin rakentamista? Yhtäkkiä samaa rahaa mitä liikuntahalliin on, ei mukamas olekaan...

15

293

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se näköjään niin on, että sählyy on ihan pakko pelata, samoin golfii, jne. Vaan kukakohan ne "pakot" sanelee? Sitten Pietari kysyy Taivaan portilla, että mitäs se sinä teit elämässäsi tulijalta. Ja tulija vastaa, että juoksin pyörivän esineen perässä esim. Vanhuksiahan ei joidenkin mielestä ole pakko hoitaa. Kuolkoon koteihinsa. Rahat menkööt "tärkeämpiin" kohteisiin.

    • Anonyymi

      Mitenköhän paljon on sellaisia ihmisiä, joille jostakin syystä ilmoitettaisiin, että sulla on viikko elinaikaa (esim. kuolee juuri löydettyyn syöpään) ja kysyttäisiin, että mitäs tekisit sen viimeisen viikon aikana ennen kuolemaasi. Toinen ilmoittaisi, että pistäisin päätösvallassani olevat 10 miljoonaa johonkin pelihalliin vaikka voisi pistää samat rahat sairaiden ja vanhusten hoivakodin rakentamiseen.

      • Anonyymi

        Köyhä antaa vähästään, rikas ei paljostaankaan!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Köyhä antaa vähästään, rikas ei paljostaankaan!

        Tämän näkee esimerkiksi täällä pääkaupunkiseudulla. Köyhemmissä lähiöissä monet ruokkivat talvella pikkulintuja, sydämellisiä ihmisiä. Rikkaiden alueella kuten Westendissä tai Kulosaaressa ei ruokintoja näy ökytalojen pihoissa. Ja esimerkkinä Nalle Wahlroos; ei anna euroakaan mihinkään hyvään esimerkiksi ikimetsien suojeluun tai vanhustenhoitoon tms.


    • Anonyymi

      Liikunnalla estetään sairauksia, kyllä. Mutta pystyisikö vanhoja halleja ja koulujen saleja käyttämään kuitenkin vielä jokusen tovin että olisi rahaa tehdä uutta. Ja kilpailut mihin tarvitaan katsomoa, kilpaillaan toisissa kaupungeissa missä katsomot.

    • Anonyymi

      Täältä puuttuu myös koirapuistoja sekä curlinghalli ja iso padelhalli! Urheilu tuo säästöjä sairaskuluihin joten valtion pitäisi panostaa urheilurakentamiseen vielä moninkertaisesti nykyaikaan verraten! Ei kaikki halua lampsimaan jonnekkin ryteikköön tai kastumaan sateessa ja lumituiskussa.

      • Anonyymi

        Sairaudet valitettavasti tulevat jos ovat tullakseen, riippumatta siitä, urheileeko vai ei. Tässä ketjussa on lisäksi puhuttu vanhustenhuollosta. Riittävän vanhana JOKAINEN sairastuu, vaikka olisi ollut huippu-urheilija. Kenenkään ei ole pakko mennä urheilemaan ryteikköön, sateeseen, tuiskuun, tms. Urheilla voi myös ihan kotonansa vaikka hyppäämällä hyppynarua, voimistelemalla, jos niillä ajattelee sairauksia ehkäisevänsä. Tässä ketjussahan nyt puhutaan rahasta. Miten kunnat voivat väittää, ettei rahaa ole vanhustenhoitoon kun rahaa kuitenkin samaan aikaan on johonkin muuhun ja vielä sellaiseen mikä ei ole ihan pakollista.


      • Anonyymi

        Padelhalli on tulossa.
        Kulmasportilla uskotaan padelin vetovoimaan – Suunnitteilla oleva kahden kentän täyskorkea halli


    • Anonyymi

      Toivottavasti saadaan eutanasia laki nopeasti käytäntöön, saadaan ne täällä mainittavat satavuotiaat vuodepotilaat nopeasti ja arvokkaasti haudan lepoon eikä kuluttaa turhaan veroeuroja vuosien ylläpitoon, onko se arvokasta että täysin tiedottomassa tilassa pidetään ihmistä kuset ja paskat housuissa ihan vaan sentakia että kristilliset eivät salli eutanasiaa? Kannustetaan nuoria urheiluun ja rakennetaan niille kunnollinen halli missä harrastaa urheilua(onse sählykin helpompaa sisällä kun pakkasella pihalla). Savonlinna saatava houkuttelevaksi nuorille, ei vanhuksille.

      • Anonyymi

        Kaikki sairaat ja hoivakotipaikan tarvitsijat eivät ensinnäkään ole vanhoja, eivätkä myöskään lähes tiedottomassa tilassa. Monet ovat ihan skarppeja, mutta eivät selviä kotonaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki sairaat ja hoivakotipaikan tarvitsijat eivät ensinnäkään ole vanhoja, eivätkä myöskään lähes tiedottomassa tilassa. Monet ovat ihan skarppeja, mutta eivät selviä kotonaan.

        Mitä elämää se hoivakodissa olo on? Jos on päästä vielä skarppi, kroppa ei ole eikä pääse itse edes vessaan tai ulos kävelemään. Kuunnella hoivakodissa monien höperöiden asukkaiden jorinoita. Minä ainakin ottaisin mieluusti vaikka syanidikapselin tai 9mm buranan ohimoon.


    • Anonyymi

      Eikö sählyä ym voi pelata koulujen saleissa iltaisin ja viikonloppuisin ja lomien aikaan kaiket päivät ?

      • Anonyymi

        Mutta mihin se sählyn maksavat katsojat mahtuu ja mihin laitetaan kahvila.


      • Anonyymi

        Ei se koulun sali ole moderni eikä oikea pelihalli!


    • Anonyymi

      Kilpailut pelataan muissa kaupungeissa ja kahviot laitetaan jäihin siksi aikaa kun joskus on uusi halli. Jostain on luovuttava. Ja eiköhän okl hallia voi vielä käyttää vai onko laitettu käyttökieltoon ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe