Antti Kurvinen ei hallitse poliittisen pelin vaikuttamiskeinoja

Anonyymi-ap

Kurvinen vetävät mutkat suoriksi aivan väärässä kohdassa ja hallitsemattomalla tavalla. Hän menettää malttinsa, vetää kauhavalaisen tupesta ja alkaa sohien tehdä syviä, huonosti paranevia haavoja.
Kuinka ihmeessä hänet on voitu hyväksyä vaalien ehdokasasettelussa. Hän ei todellakaan ole hallitulla järjellä ladattu.

8

116

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Töpselikärsä Kurvinen on jopa keskustalaiseksi harvinaisen tyhmä, ihan amatööri ja Väyrysen tapaan kuvittelee osaavansa jotakin. Molemmilla paha narsismi ja yhteistyökyvyttömyys liian iso ongelma, omaisten pitäisi auttaa heitä. Tosi Kurvisesta saisi hienon mainoksen sianlihamainokseen.

    • Anonyymi

      Tää Boris Johnson mania mies tulee.kurvisesta mieleen . No toivottavasti ikä parantaa .

      • Anonyymi

        Kurvisen tapauksessa ei paranna, tauti on jo niin paha. Eiköhän sieltä löydy jotakin vaalirahasotkuja tms, siinä suhteessa kepulaisiin voi luottaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kurvisen tapauksessa ei paranna, tauti on jo niin paha. Eiköhän sieltä löydy jotakin vaalirahasotkuja tms, siinä suhteessa kepulaisiin voi luottaa.

        Joo, yksi naurettava sotku on Pohjanmaan kuntien koulu-, kulttuuri- ja sivistyssihtereitten manipuloiminen lähettämään uusille ylioppilaille onnittelut hänen itsensä ja Keskustan puolesta. Tietysti kuntien kustannuksella.
        Näin Kurvinen onnistui kepujohtoisissa kunnissa mainostamaan itseään. Kunnan kustannuksella. Vallan sikamainen teko töpselikärsältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joo, yksi naurettava sotku on Pohjanmaan kuntien koulu-, kulttuuri- ja sivistyssihtereitten manipuloiminen lähettämään uusille ylioppilaille onnittelut hänen itsensä ja Keskustan puolesta. Tietysti kuntien kustannuksella.
        Näin Kurvinen onnistui kepujohtoisissa kunnissa mainostamaan itseään. Kunnan kustannuksella. Vallan sikamainen teko töpselikärsältä.

        Kokoomuslaiset jakoivat rahaa lapsille stipendien muodossa mutta sitä ei media paheksunut vaan Kurvisen kuvan lähettäminen tuomittiin koska keskustalainen. Minusta rahalla lahjominen on tuomittavampaa.


    • Anonyymi

      Jumankauta, keskustalainen mainittu Suomen Keskustan palstalla.

      Jo on aikoihin eletty.

    • Anonyymi

      Jos katsoi Kurvisen ja Rydmanin kohtaamista atalkissa, niin ei siinä yhteistyötä kumpikaan osaa tehdä.

      Tämä on koko politiikan ongelma. Karmeaa vastakkainasettelua ja kuuntelemisen puutetta.

      Sinnikäs näissä pitää olla, kun kysymykseen vastataan ohi, että mikä oli se vastaus kysymykseen eikä antaa tilaa toisen vastakysymykselle, jota hallituspuolueet harrastavat saatuaan kiperän kysymyksen.

      • Kyllä molemmat osaavat tehdä yhteistyötä, mutta eivät toistensa kanssa eikä pidäkään. Jos huomaa toisen olevan täysin eri mieltä lähes kaikessa, yhteistyöllä ei ole onnistumisen mahdollisuuksia. Tämähän tajuttiin vihervasemmistossa jo viime vaaleissa, kun he ilmoittivat, etteivät tule olemaan hallitusyhteistyössä persujen kanssa. Kokoomuksen kanssa yhteistyö on ollut mahdollista, mutta ei persujen. Kepu ei tehnyt tällaista rajausta, mutta on käytönnössä liukunut samaan suuntaan, mitä pitemmälle hallituskausi on edennyt. Kepussakin on alettu ymmärtää persujen vahingollisuus koko Suomelle. Mikään ei ole sitten kommunismin jakanut niin paljon suomalaisia kahteen leiriin kuin persuuntuminen.

        Persut ovat jo lähtökohtaisesti hyvin usein eri mieltä kaikessa kuin kaikki muut. Ei siinä silloin ole paljon yhteistyön mahdollisuuksia. Kokoomus tekee yhteistyötä persujen kanssa ajatukselle, että persuja voi käyttää hyväksi saavuttaa omia oikeistolaisia talouspoliittisia uudistuksia. Toinen ja ihan Orpon julkilausuma tavoite on kesyttää persut hallitusvastuulla. Hallitusyhteistyö ei siten näytä siltä, että olisi yhteisiä tavoitteita, joita edistää. Purran ja Orpon hallituksella on kahdet kasvot. Kokoomus haluaa edistää talouspolitiikkaansa ja työelämän uudistuksia ja persut haluavat puolestaan edistää maahanmuuton rajoittamista ja ilmastonmuutoksen torjunnan vähentämistä. On tehty kättä päälle sopimus, että hallituspuolueet sitoutuvat edistämään näitä kaikkia tavoitteita, vaikka eri osapuolten tavoitteen ovatkin vastentahtoista politiikkaa. Tämä näkyy sitten jatkuvana kinasteluna hallituksen sisällä ja on mennyt aivan naurettavuuksiin asti kuten rasismi- ja ulkopolitiikkakohuissa. Edeltävillä hallituksilla on sen sijaan yleensä löytynyt yksi suunta, mihin edetä. Poikkeuksena tästä ovat 1966-1987 punamultahallitukset. Niissä sovittiin aina SDP saa edistettyä sosiaalipoliittisia uudistuksia kunhan maatalouteen ja siltarumpuihin myönnetään vastapainoksi lisää rahaa Kepun vaatimusten mukaisesti. Nykymeno on siis jonkinlainen mustapaitaporvarihallitus vastineeksi vanhoille punamultahallituksille. On kuitenkin sanottava, että myös persut ovat omaksuneet hallituksessa Kokoomuksen talouspoliittiset tavoitteet myös omikseen toisin kuin vaaleissa vielä lupasivat. Purra heiluttaa naurussa suin saksiaan, vaikka vielä vaaaleissa kertoi, ettei köyhiltä nyt ainakaan leikata. Ja juuri heiltä sitten leikataankin. Odotetaan vain vaihtuvatko sakset kohta viikatteeseen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe