Joko kävit Syötteen virkamies Yö kerhossa?

Anonyymi-ap

Kun näyttää että politiikan ja virkamiesten firmat nousee pystyyn vaan Syötteen suuntaan,kertooko se jotain?Hyvähän on sinne tukia ja apurahoja siunailla kokouksissa,toki joskus jääviytä jopa päätöksenteon aikaan uloskin...ja sitten hypätä sinne yrittäjän hissiin.

17

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      ON SIINÄ MIEHELLÄ VIRKA.
      - Siunattu hulluus

    • Anonyymi

      Pappa kaipaa dildobingoa Syötteelle, lienee great balss of fire!

      • Anonyymi

        Pappa varmaan hengaili aikoinaa Homo-Manen kanssa ja sai ihan oikeaa pamppua perseeseen. Mane on vaihtanut hiippakuntaa jo kauan sitten niin pappa örmii täällä pampun puutteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pappa varmaan hengaili aikoinaa Homo-Manen kanssa ja sai ihan oikeaa pamppua perseeseen. Mane on vaihtanut hiippakuntaa jo kauan sitten niin pappa örmii täällä pampun puutteessa.

        Menkää vauva.fi:n tuommosten kommenttien kanssa, typerykset. Tai Norjassa teille on hedelmällinen alusta, mutta siellä kirjottelu voi johtaa h....i suihkuun, muuallekin, kun anukseenne?


    • Anonyymi

      Mikä hänen roolinsa on jatkossa, yrittäjä vai hallintojohtaja, vai molemmat? Jos viimeinen vaihtoehto jää voimaan, onko hänen mitenkään mahdollista jäävätä itsensä kaupungin hallintoasioista, jotka koskevat matkailua, kaavoitusta, kaupungin ja Syötteen yrittäjien yhteistyötä, kaupungin taloudenohjausta, tai ylipäätänsä mitään hallintojohtajan virnahallintaan liittyvää päätöksentekoa, joka edes rahtusen sivuaa Syötettä? Ja jos on mahdollista jäävätä, mitä tehtäviä hän enää pystyy hallintojohtajana hoitamaan, ettei hän wc-käynnilläkin voi olla törmäämättä jääviiin? Liekö sivutoimilupaa käsitelty, tahi edes edellytetty?
      Tämän epelin jatkuva työpaikkavaihdon kiima on osoittanut rehelliselle veronmaksajalle, mikä hän on miehiään, mihin hän on sitoutunut ja mitä hän taas tavoittelee.
      Kaupungin kannattaa tutkia hallintojohtajan aikeet toiseen, jos ei kolmanteenkin kertaan kertaan, ettei käy niin kuin on käymässä nikotiinipussilaissa! Niin tapahtuessa, Timonen joutuu tuliseen pätsiin, niin kuin Henriksonni seuraavina päivinä.

      • Anonyymi

        Sivutoimi-ilmoitus riittää.


    • Anonyymi

      Ja nyt ollaan kävelykatua rakentamassa Pytkyyn,muutaman baariin kävelijän takia.Vai vaikuttiko suunniteltuun erään puolueen valtuustopuheenjohtajan yritys siinä saunalla.. Näin sitä härskisti verorahoin,omaa pussiin pelataan.Ja sokea lammas valtuusto painaa vihreää....ei ees vihreillä ole munaa sanoa enää mitään.

      • Anonyymi

        Saako Pudasjärvellä investoida tai yrittää mitään? Kaikki menee päin persettä? Kontion tilaukset, Nivankangas, tuulimyllyt, Syöte, Suviseurat jne. Eikö missään onnistuta? Ihmiset jotka ei jätä edes jälkiä lumeen kitisee täällä.


    • Anonyymi

      Jokainen voi vuokrata saman rakennuksen jos kateeksi käy ja perustaa sinne kilpailevan yrityksen. Hiihtoloma viikolla varmaan hyvät massit saa sieltä. Toiset tekee, toiset on niin kateellisia etteivät paskalle taivu. Kommunismi on kuollut ja sosiaalidemokraatit on perseestä.

    • Anonyymi

      Tällä palstalla tuntuu taas pahoinvoivat ja kateelliset oksentavan ja purkavan huonoa oloaan. No toivottavasti helpottaa edes vähän.
      On hyvä että edes osa jaksaa yrittää ja elää eteenpäin.

    • Anonyymi

      Oliko kellekään yllätys että uusi tuliterä laavu nousee Luppoveelle,siis Syötteelle.Ei ollut,muualta laavut,laiturit viedään pois kustannus syistä yms.hevonpaska selityksin.

      • Anonyymi

        Syötteellä on maksavia asiakkaita ja tuovat tuloja paikkakunnalle toisin kuin pappa, joka örmii meidän rahoilla ja äänestää tyhmänä sosiaalidemokraatteja. Asuuko pappa nyt Syötteellä, Ruottisenharjulla vai oliko jossain vitun kaukana niin kuin viimeksi kerroit. Pappa örmii perjantain kunniaksi Sivakkasuolla kaupungin asunnossa ja odottelee tilipäivää KELAlta.


      • Anonyymi

        voi, voi kaada tuhkaa päällesi.


    • Anonyymi

      Kun näin tämän lobbauksen kaupungin puolesta jo 10 vuotta sitten,en sen jälkeen kertaakaan lasteni kanssa ole käynyt Syötteellä,aina ajettu Rukalle.Ja nytkin olimme Rukan avajaisissa ja kausikortit ostettu.On niin ollu läpinäkyvää törkeää hyväveli toimintaa täällä aina ollu.No onneksi nostan huippupalkkaa virasta täällä sentään,mut mun raha ei tuu tänne.

      • Anonyymi

        Nyt papalla on jo lapsia ja huippuvirka. Kirjoittaminen ei vaan onnistu edelleenkään, samaa örmintää ilman minkäänlaista koulutusta. On siinä syytä olla katkera, kelan tilipäivää odotellessa.


      • Anonyymi

        Pappa ajaa kela-taksilla Rukalle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nyt papalla on jo lapsia ja huippuvirka. Kirjoittaminen ei vaan onnistu edelleenkään, samaa örmintää ilman minkäänlaista koulutusta. On siinä syytä olla katkera, kelan tilipäivää odotellessa.

        Papan kirjoitukset ovat kyllä tunnistettavia.
        On täällä kirjoittelijoiden joukossa muutamia tekopappojakin, mutta kukaan ei kirjoita niin huonosti kuin Pappa.
        On oikeasti poolat, pisteet ja lumerot vinksinvonksin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe