Keskusta seuraava persu ?

Anonyymi-ap

No loikkauksia on todennäköisesti odotettavissa lisääkin! Keskustan edustajat tyytymättömiä liian "vasemmistolaiseen" politiikkaan. Jäsenistö vaatii enemmän työväestöä riistävää, rasistista politiikkaa !

21

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Kanki" on hieman yksinkertainen kun se ei ymmärrä että vaikka Kepu kuinka hännystelee edelleen oppositiossakin vasemmistoa niin ei se tule todellisia vasemmiston ääniä saamaan MUTTA sen omat kannattajat (ja edustajatkin näköjään) siirtyvä pikku hiljaa Persuihin ja/tai Kokoomukseen SILLÄ kyllä Kepulainen on enemmän oikealla kuin vasemmalla!

    • Anonyymi

      No kepu pettää aina, ei yllätä.

      • Anonyymi

        KESKUSTA on myynyt nahkansa ja tulee anelemaan vielä äänestäjiään takaisin, mutta turhaan, sillä kepun tarina on päätöksessään ja PS on tullut tilalle. PS täyttää suomalaisuuden sisimmän täyttymän ja on kansakunnan sydän.


      • Anonyymi kirjoitti:

        KESKUSTA on myynyt nahkansa ja tulee anelemaan vielä äänestäjiään takaisin, mutta turhaan, sillä kepun tarina on päätöksessään ja PS on tullut tilalle. PS täyttää suomalaisuuden sisimmän täyttymän ja on kansakunnan sydän.

        Paskat. 80 prosenttiaduimalaisista ei allekirjoita tuota "suomalaisuuden sisintä".
        Kantsii muistaa että jos RKP lähtee hallituksesta niin...


    • Anonyymi

      Oulun vaalipiirissä on 4 kansanedustajaa ja 1 Euroopan kansanedustaja perussuomalaisia

      Sebu Tynkkynen: Oletko maaseutua rakastava isänmaallinen nuori, jolle ei maistu woke? Sinulla saattaa olla jäsenyys järjestöön, joka ei edusta enää arvojasi. Kansanedustaja Pekka Aittakumpu totesi, että hänellä tie keskustassa nousi yksinkertaisesti pystyyn ja siirtyi perussuomalaisiin. Nyt on hyvä hetki pysähtyä ja tarkastella myös omaa tilannettasi: oletko mukana porukassa, joka eniten vastaa arvojasi

      https://ps-nuoriso.fi/jasenhakemus/

      • Anonyymi

        Oletko maaseutua rakastava nuori ? Varmaan Tynkkynen itse on. Ja siksi lähtikin Brysseliin ? Voi että, vielkö löytyy niin tyhmiä, joihin tuollainen Tynkkys soopa ja valheet tehoavat?
        Ai niin, löytyyhän niitä esim Vigelius ja Bergbom….. ja kun saavat näkin jantturat tarpeeksi ääniä,niin sitten Brysseliin … Ja maalaistollot ihmettelevät, että kun kukaan ei aja heidän etujaan !


    • Anonyymi

      Keskusta oli ennen peruspuolue. Ei ollut vasemmistoa eikä oikeistoa vaan politikoi tavallisen ihmisen ja perusasioiden puolesta. Tavallisia ihmisiä asui maaseudulla enemmän. Jos nyt joku Keskustasta hyppää persuihin, hän luulee löytäneensä saman linjan ja arvot niistä. Siitähän loikkaamisessa on kyse. Koko Keskustan olisi ollut syytä tarkistaa puolueen linja. LIntilän ja Sipilän sekä heidän seuraajansa ovat olleet ekonomismin kannattajia. Kannatus kääntyi laskuun juuri sen vuoksi.

      Kyseenalaista tässä on kuitenkin se, että persuista on tullut Kokoomuksen apupuolue ja ihan muuta kuin 70-luvun Keskusta oli.

      Itse en äänestä, joten ihan sama. Eduskunnassa päätöksiä pitäisi tehdä vain puolueettomien viisaiden kansalaisten. Sitä media-demokratia tuota. Puolueettomat hallinnon ammattivirkamiehet saisivat terästäytyä. Vaje hyvän hallintotavan ja kunnon kansalaisen arvojen välillä on suuri. Kyse on perisuomalaisista perusasioista.

      • Anonyymi

        Persut ovat valitettavasti ja yksinkertaisesti niin tyhmää sakkia, että Kokoomus vie niitä kuin pässiä narussa. Halla teki itselleen edullisentempun kun jäi ns politiikan rähisemisen ulkopuolelle , antaa Purran ja muiden idioottien riidelläja rähistä. Tekee puhemiehenä myyrän työtä omaksi edukseen ja kuvittelee, että seuraavissa Pressanvaaleissa nämä tyhmät tollukat äänestävät Halla mestaristaan pressan. Näin tulee menemään.


    • Anonyymi

      Tänä päivänä voimme sanoa, että perussuomalaiset on suurin keskellä oleva työväenpuolue mitä Suomen historiassa on koskaan nähty, tulee rakentavasti toimeen kokoomuksen kanssa isänmaan asioiden hoidossa, mahtavaa todeta näin.

      • Mene persu apinatarhaasi valehtelemaan!


      • Anonyymi

        Työväen puolue ? Purrakin nimittää tavallisia duunareita punaniskoiksi. Ja alentavasti suhtautuu työväestöön ja varsinkin köyhempäänkansan osaan. Ja sitten kaltaisesi täällä kehuu Persujen olevan työväen puolue. Tässä juuri näkee sen, että Persuilla ei juurikaan ole ajattelukykyä. Siksi puoluejohdon on niin helppo vetää niitä nenästä. Ja Kokoomuksessa tämä on huomattu ja käytetään Persuja häikäilemättömästi hyväksi yhteistyön nimissä.
        Voi kun Persut kuulisivat mitä Kokoomuksessa monet oikeasti heistä puhuvat ja ajattelevat. Ehkä silloin lähtisi suomut silmiltä.


    • Anonyymi

      Keskustan Hoskoselle on ovi auki perussuomalaisiin aina, ei keskusta ole pienten maaseutu ihmisten puolustaja, kai olet sen nähnyt vuosien saatossa, sinua ei olla koskaan arvostettu puolue johdon osalta , vaikka olet tuonut itäsuomen äänet keskustalle ja keskusta on mukamas huolissaan itäsuomesta vain oppositio aikana, mutta todellisuudessa perussuomalaiset tuo enemmän rahallista panostusta jo nyt kuin keskusta koskaan hallitus aikanaan.

      • Anonyymi

        Itäsuomesta olevat Persu kansanedustajat ovat valitettavasti ” ihan täysin tolloja ja osaamattomia” . Onhan se nähty ja kuultu. Häpäisevät totaalisesti toimillaan koko itäisen Suomen. Mitään eivät ole saaneet Itä-Suomen hyväksi tehtyä !
        Ensi vaaleissa kaikki Itä-Suomen edustajat pistettävä uusiksi. Ehdottomasti.
        Myös Essayah on ollut suuri pettymys . Vouhottaa vaan Räsäsen kanssa Israelin asiaa. Mitään todellista kehitystä tai hyötyä ei maakunnalle ole tullut Essayhankaan kautta ja on sentään ministeri. Sanoisin ettei ole mikään ministeri vaan tyhjä kanisteri koko naikkonen !


    • Anonyymi
    • Sama asiahan ne on jo nyt. Palstan keskustalainen korkea upseeri hyvä esimerkki tästä.

      • Anonyymi

        Aittakumpu on käsittääkseni pappi, rasisti, populisti, pelkuri . Ainoaasia , josta voi kehua että on siittänyt tähän maahanlisää kansalaisia. Jos siis on itse ollut siinäkään asiassa kyvykäs. Eikösse niin ole , että uskovaisilla on kaikki yhteistä, myös vaimot ?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Aittakumpu on käsittääkseni pappi, rasisti, populisti, pelkuri . Ainoaasia , josta voi kehua että on siittänyt tähän maahanlisää kansalaisia. Jos siis on itse ollut siinäkään asiassa kyvykäs. Eikösse niin ole , että uskovaisilla on kaikki yhteistä, myös vaimot ?

        Mielenkiintoista kristillisyyttä. Kuten se tälle kävelijälle oli ok leikata vammaisten lasten erityisopetuksesta.


    • Anonyymi

      Keskusta on ollut perinteisesti maalaisten puolue. Kohta ei ole enää maalaisia, kun puolet tai jopa yli puolet Suomesta tyhjenee….silloin ei tarvita maalais puoluetta . Joten Keskustan pitäisi löytää uudet kannattajat. Ne hylkiöt, jotka jäävät tai joutuvat jäämään lähes pakotettuina maalle äänestävät Persuja ja kuvittelevat,että Persut ajavat heidän , aitojen, alkuperäisten suomalaisten etua. Tosin väärin luulevat. Purra ja mestari Halla eivät välitä tippaakaan muista kuin pääkaupungin asukkaista. Tyhmiltä landeilta kelpaa kyllä äänet, mutta siihen se sitten jääkin.

      • Anonyymi

        Keskusta on pääkaupunki seudun woketus vihervasemmisto puolue, ymmärtäähän sen jo pienien maakuntien ihmiset.


      • Mikäs sitten on aito alkuperäinen suomalainen. Susijengin entinen kapteeni Shawn Huff ei sitten ole vai?
        Että nää on tyhmiä.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Keskusta on pääkaupunki seudun woketus vihervasemmisto puolue, ymmärtäähän sen jo pienien maakuntien ihmiset.

        Ei tuo naisvihan lietsominen läpi mene. RKP lähtee hallituksesta ja se on lorun loppu pitkäksi aikaa.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Hyvästi, mies

      Tulen nyt tänne harvoin. Lakkasin unelmoimasta meistä. Päästin irti tästä meidän välisestä tilanteesta. Vaikka mitään ei
      Ikävä
      27
      2351
    2. Sä saisit kenet

      Sä vaan haluaisit
      Ikävä
      79
      1736
    3. Oikein hyvää perjantai päivää

      Hyvää huomenta ja kaikkea hyvää. ☺️🤍🍁✨🧡
      Ikävä
      222
      1062
    4. Hiihtäjälegenda Juha Mieto avautuu Farmin "leidien" käytöksestä - Tämä yllätti: "Me miehet oltiin.."

      Juha Mieto on mukana Farmi Suomi: Revanssi -realityssä. Tsemppiä Farmille, Mietaa! Lue Juha Miedon haastattelu: https:
      Suomalaiset julkkikset
      18
      989
    5. Semmonen juttu, että..

      ..ikävä iski. Mietin kaikkea sitä, mitä sä antaisit mulle ja mitä mä antaisin sulle. Millasta meillä olisi yhdessä, kos
      Ikävä
      28
      934
    6. Nuorempi mies, vanhempi nainen

      Olen aivan sekaisin itseäni n. 20 vuotta vanhemmasta naisesta. En saa häntä mielestäni millään, vaikka olen yrittänyt. E
      Ikävä
      61
      911
    7. Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea

      Parisuhteettomuus- kyse valinnasta, kelpaamisesta vai siitä ettei osaa hakea? Ikivanhan aloituksen provosoimana mietin m
      Sinkut
      122
      891
    8. Mennäänkö sitten mies

      Naimisiin joskus? Haluaisitko?
      Ikävä
      43
      829
    9. Mietin vain sua

      Kuinka saat pään ihan pyörälle. Oltaisiin hyviä yhdessä. Joku uskomaton kemia meidän välillä. Ulkopuolisista varmaan näy
      Ikävä
      11
      771
    10. On ilta jälleen joten

      Uusi iltaketju tähän. Mukavaa iltaa vaan. Susi se täällä aina yksin tallustaa. 😊🐺🌃🌙☕🧡
      Ikävä
      118
      720
    Aihe