Mikä ensimmäiseksi leluksi?!?

Ninni

Meillä ei ole koskaan ollut mieheni kanssa käytössä minkäänlaisia leluja ja ajateltiin nyt vihdoin ja viimein kokeilla jotain uutta. Onko teillä ehdotuksia, että mikä sopisi "kokemattomille" ensimmäiseksi seksileluksi?? Joku sellainen, josta kumpikin voisivat nauttia..

10

5740

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • me kaksi

      Hymyilytti ensin, mutta mieheni käski ehdottaa teille purkillista kermaa. Vatkaa se vaahdoksi ja käyttäkää mielikuvitusta vaahdon nautiskelussa. Kantsii tehdä just ennen pyykkipäivää...

      Tai sitten yhdessä seksikauppaan, tarvittaessa vaikka naapurikaupunkiin kaikessa rauhassa. Jos ette kaupassa kehtaa puhua keskenänne, menkää vaikka kahville juttelemaan mikä kiinnostaa molempia. Virheostoksia sattuu joskus, mutta kivaa se on kokeilla.

      • vision

        no sukat ei varsinaisesti oo mikään seksilelu mut kunnon nylonsukat ja sukkanauhaliivit kiihottaa varmasti molempia osapuolia jo niitä hankkiessa,eli suosittelen ;-)


      • Infose
        vision kirjoitti:

        no sukat ei varsinaisesti oo mikään seksilelu mut kunnon nylonsukat ja sukkanauhaliivit kiihottaa varmasti molempia osapuolia jo niitä hankkiessa,eli suosittelen ;-)

        Selailkaa rauhassa nettikauppaa ja ottakaa tarvittaesa rohkeasti yhteyttä. www.seksiinfo.fi


      • mies
        Infose kirjoitti:

        Selailkaa rauhassa nettikauppaa ja ottakaa tarvittaesa rohkeasti yhteyttä. www.seksiinfo.fi

        Nätit halkiohousut ok.


    • minä vain

      Ostin vaatekaupan alekorista pitkän kapean mustan pitsihuivin. Maksoi muistaaksen 2 euroa. Toimii sitomisleikeissä paremmin kuin käsiraudat, ei hierrä eikä oo liian tiukka/väljä. Voi käyttää silmäsiteenä, kutitella tms. Tai sitten vaan leikin huivilla miehen katsellessa, rinnat on kuulemma kauniit kuultaessaan mustan pitsin läpi... eikä haittaa vaikka oltais hiukan raisummallakin tuulella, jos huiviin tulee näykkimisestä reikiä, voin varmasti ostaa uuden jostain.

      Toinen suosikkileikki on "maalaaminen", eli tarvitaan isohko vesiväri sivellin ja viileää vettä. Sitten sidotaan kumppanin silmät ja maalaillaan vedellä kuvioita iholle. Kiva leikki varsinkin kesällä kun on kuumaa, mutta ei oo yhtä kylmää kuin jääpalat. TAlvella iho on kuiva ja kosketus voi kutittaa vaikkei ole tarkoitus. Silloin pitää ottaa öljypullo mukaan ja öljytä petikaveri. Tämä on niitä leikkejä joita leikitään just ennen pyykkipäivää.

      Meillä on ihan oikeitakin leluja, mutta ne on pääsääntöisesti jääneet laatikon pohjalle. Musta hieromasauvat on liian kylmiä, kovia ja vaatii tietenkin aina liukuvoiteen seurakseen. Toimii mulla vain 69:n lisukkeena. Samppanjapullo (pieni) toimii paremmin, sen voi vielä lämmittää juoksevan veden alla... Silikoniset penisrenkaat ei oikeen tuntuneet missään, mies huomas vissiin jotain, mutta mä en oikeestaan. Kai siellä jotain rypylää oli. Vibralla varustettu rengas sai mut laukeemaan nopeesti, mutta ei kovin voimakkaasti... Käsiraudoissä väsyy kädet, kun ne on samassa asennossa liian pitkään, huivi on parempi... Mitäs vielä... Jotain filmejä ollaan katseltu, osa on tylsiä, pelkää sisään ulos liikettä eri asennoissa, mutta pariskunnille tarkoitetuissa on tullut pari helmeä vastaan. Eli hyvällä mielikuvituksella löytyy mun mielestä kotoa paljon paremmat lelut kuin seksikaupoista. Nyt vauhdilla penkomaan keittön laatikoita:)

      • Nimetön

        oletteko jättänyt sukkien kokeilun kokonaan väliin,kyl niilläkin voi harrastaa sitomisleikkejä eikä varmaan tunnu pahalta.


    • Anonyymi

      Yolunun aq

    • Anonyymi

      Voisit ajatella myös vaikka kaalimatoa. Vihreä mukavan muotoinen sauva, jossa kuusi erilaista värinätasoa. Monesti mieheni laittaa minulle sauvan paikoilleen värisemään pöksyjen sisään ja saan kiihottua rauhassa liikkuessani ja hetken päästä komentaa minut keittiön pöydälle selälleen poistaa pöksyt ja katselee kaikessa rauhassa pimpissäni värisevää sauvaa odotellen ekaa orkkuani ja sen jälkeen nai minut uudelleen huipulle.

      Toinen hyvä vaihtoehto, vähän kalliimpi, on kauko-ohjauksella, kännykkäsovelluksella ohjattavat moottoroidut geishakuulat. Niitä olen joutunut käyttämään erilaisissa tilanteissa, kuten kaupassa, tansseissa, juhlissa.
      On tosi jännittävää, kun ei koskaan etukäteen tiedä, milloin ensikerran alkaa värähdellä ja kuinka kauan.

      • Anonyymi

        Kaalimatoa suosittelen. Ihan mieletön vehje, takuuvarmat ihanat orkut, yksin ja kaverin kanssa.


    • Anonyymi

      hk toimii meillä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe