Moikka! Näin joulunaikaan kiima on taas heräillyt ja meiltä saisi ostaa ihania tuoksuvia pikkareita postitse jos jotakuta kiinnostelee 🔥❤️.
Meidät löytää alastonsuomesta nimimerkillä scandinavian_sisters ja sähköpostia voi laittaa osoitteeseen [email protected]
Tai kik: scandinaviansisters
Tuhmien siskojen pikkarit
7
139
Vastaukset
- Anonyymi
Kusiset ja paskaiset kalsarit pesukoneeseen!
- Anonyymi
Moikka! Kyllä meillä pyykkikoneetkin on ja aktiivisesti pikkareitamme pestään. Moni kuitenkin syttyy käytettyjen pikkareiden ostamisesta 🫶. Hyvää joulunaikaa sinulle, toivottavasti saat myös omat fantasiasi toteutettua!
- Anonyymi
Kunhan lupaat vaan. Et raaski kumminkaan laittaa.
- Anonyymi
Neitoset!
Tiedoksi teille vaan Heinolaan tämä viesti !
Kiva kun nää levittelee kuvaani näin jatkuvasti !
KERTA ITTE EI TARVII VAIVAUTUA MUUHUN KUIN ILMOITTELUUN JA PIENEN HEINOLAN TYTTÖVÄEN ( JOSKUS MUUTAKIN KIVAA) TEUDÖN IHANUUKSIEN HUOMION HERÄTTELYYN!
HARMI VAAN KUN KUKAAN TEISTÄ AITO TYTTÖ KARVALLISELLA TAI KARVATTOMALLA PILLULLA EI OLE VIELÄKÄÄN TUONUT ILMI JA OTTANUT MINUUN YHTEYTTÄ TÄÄLLÄ HEINOLAN KADUILLA JA KUJILLA, RANNALLA TAI METSISSÄ !
TUNTEVAT MINUT HYVIN ULKONÄÖLTÄ VAIKKA TÄÄLLÄ VANHAA KOEKUVAANI FB.SSÄ LEVITELLÄÄN VAIKKA OON JO 48- VUOTTA MUTTA YHÄ KOMEA KUIN JO 2015 OLIN EPÄONNISTUNEESSA HUONON PUHELIMEN KUVASSA ! OLEN KOMEEMPI SEN TIEDÄTTE KAIKKI!
EN TAJUU MIKSI TEINIT KARTATTE MUA KUITENKIN KAIKKIALLA, JOPA KIERTÄEN KAUKAA VAIKKA KAIKKI TIETÄÄ VARMASN OON HELLÄ MUTTA KIIHKEÄN RAUHALLINEN SETÄ TEIDÄN MIELEINEN SETÄ !
MINUSSA ON VIKAA VAAN SE ETTÄ OLEN HIEMAN HERRASMIESMÄINEN ! VÄLILLÄ HUPSUKIN JOKA NORMAALIA !
OTAN SINUT AINA HUOMIOON JA KUNNIOITAN SINUA JA EN PETÄ KETÄÄN KOSKAAN NIIN KAUAN KUN TAVATAAN JA SAAN NUOLLA SINUN KAUNISTA PIKKUPILLUA JOKA ON KUIN LUOTU MUN KESKIJALALLE JOKA EI OLE KUITENKAAN JALAN KOKOINEN EDES KERTA MULLA 40 NUMETON KENKÄ, OON KYLLÄ AIKA LYHYT JA HOIKKA KUN OLEN PUNNINNUT ITTENI OLIN 68 KILOA MUTTA SIITÄKIN ON JO AIKAA 10-15 VUOTTA !
OTA YHTEYTTÄ ETTEI NOI HUORANPENNUT HOMOT JOTKA ESIINTYY TYTTÖINÄ KOKONAAN VIE AIKAANI NIIN VOIMME ALKAA OLEEN HETI KUN SULLE SOPII JA JOS SUN VANHEMMAT TYKKÄÄ ETTÄ OON SUN SULHANEN AINAKIN JOULUUN SAAKKA!?
OON USKOLLINEN SULLE VAIKKA EMME VIELÄ TUNNE TOISIAMME !
JOULUA ODOTELLESSA.
TERVEISIN OMA POIKAYSTÄVÄ SETÄSI 48 -V. HEINOLASSA. - Anonyymi
Miehet eivät halua ostaa tuntemattoman (hyvin luultavasti miehen) tahrimaa ja kauppaamaa likapyykkiä.
- Anonyymi
Eihän sulta kukaan olet ostamassakaan Pidä ne paskaset housut päälläsi.
- Anonyymi
En kyllä ihan randina alkaisi. Minulla on tällä hetkellä yksi naispuolinen kaveri jolta voisin….
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
20e Riskitön veto 20e talletuksella VB:lle
Pssst! Vinkki viis rotvallinreunalla eläjille. VB tarjoaa 20 euron riskittömän vedon ensitallettajille vedonlyöntiin.72498- 1171709
Viiimeinen viesti
Sinulle neiti ristiriita vai mikä nimesi sitten ikinä onkaan. Mulle alkaa riittää tää sekoilu. Oot leikkiny mun tunteill381448Tyttäreni kuoli lihavuusleikkaukseen.
Miettikää kuiten 2 kertaa, ennenkuin menette lihavuusleikkaukseen.1201286Analyysiä: Kiuru-keissi oli ja meni - demarit hävisi tässäkin
Tapauksen tultua julki alkoi demarit ja muu vasemmisto selittään, että tämä oli poliittista väkivaltaa, siis ennen kuin1641272- 1451236
Suomessa on valittava 2 lucia neitoa...
Maahanmuuttajille oma lucia neito ja Suomalaisille oma SUOMALAINEN Lucia neito....sama juttu on tehtävä miss Suomi kisoi1491201- 521175
- 571101
Olet tärkeä
mutta tunnen jotain enemmän ja syvempää. Jos voisinkin kertoa sinulle... Olen lähinnä epätoivoinen ja surullinen.46989