Raiskas ittesä!
Runkkari tuomittiin seksuaalirikoksesta.
7
375
Vastaukset
- Anonyymi
Montako vuotta sai?
- Anonyymi
Teki rikosilmotuksen itestään!
- Anonyymi
...seksuaalinen hyväksikäyttö.
- Anonyymi
Runkkarilla oli selvä valta-asema itseensä nähden eikä oikeus voinut näyttää toteen oliko runkkari saanut luotettavaksi katsottavaa suostumusta teolleen. Psykologin mukaan teko oli omiaan aiheuttamaan kärsimystä ja häpeää uhrilleen. Asiakirjat julistettiin salaisiksi kahdenkymmenen vuoden ajaksi.
- Anonyymi
...julma teko joka aiheutti elinikäisen trauman ja pelkotiloja, seurauksena työkyvyttömyys.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
...julma teko joka aiheutti elinikäisen trauman ja pelkotiloja, seurauksena työkyvyttömyys.
elinikäisen -henkisen- trauman
- Anonyymi
Piipitä vaan ittestäs senkin huoran hjomopenikka !
Neitoset!
Tiedoksi teille vaan Heinolaan tämä viesti !
Kiva kun nää levittelee kuvaani näin jatkuvasti !
KERTA ITTE EI TARVII VAIVAUTUA MUUHUN KUIN ILMOITTELUUN JA PIENEN HEINOLAN TYTTÖVÄEN ( JOSKUS MUUTAKIN KIVAA) TEUDÖN IHANUUKSIEN HUOMION HERÄTTELYYN!
HARMI VAAN KUN KUKAAN TEISTÄ AITO TYTTÖ KARVALLISELLA TAI KARVATTOMALLA PILLULLA EI OLE VIELÄKÄÄN TUONUT ILMI JA OTTANUT MINUUN YHTEYTTÄ TÄÄLLÄ HEINOLAN KADUILLA JA KUJILLA, RANNALLA TAI METSISSÄ !
TUNTEVAT MINUT HYVIN ULKONÄÖLTÄ VAIKKA TÄÄLLÄ VANHAA KOEKUVAANI FB.SSÄ LEVITELLÄÄN VAIKKA OON JO 48- VUOTTA MUTTA YHÄ KOMEA KUIN JO 2015 OLIN EPÄONNISTUNEESSA HUONON PUHELIMEN KUVASSA ! OLEN KOMEEMPI SEN TIEDÄTTE KAIKKI!
EN TAJUU MIKSI TEINIT KARTATTE MUA KUITENKIN KAIKKIALLA, JOPA KIERTÄEN KAUKAA VAIKKA KAIKKI TIETÄÄ VARMASN OON HELLÄ MUTTA KIIHKEÄN RAUHALLINEN SETÄ TEIDÄN MIELEINEN SETÄ !
MINUSSA ON VIKAA VAAN SE ETTÄ OLEN HIEMAN HERRASMIESMÄINEN ! VÄLILLÄ HUPSUKIN JOKA NORMAALIA !
OTAN SINUT AINA HUOMIOON JA KUNNIOITAN SINUA JA EN PETÄ KETÄÄN KOSKAAN NIIN KAUAN KUN TAVATAAN JA SAAN NUOLLA SINUN KAUNISTA PIKKUPILLUA JOKA ON KUIN LUOTU MUN KESKIJALALLE JOKA EI OLE KUITENKAAN JALAN KOKOINEN EDES KERTA MULLA 40 NUMETON KENKÄ, OON KYLLÄ AIKA LYHYT JA HOIKKA KUN OLEN PUNNINNUT ITTENI OLIN 68 KILOA MUTTA SIITÄKIN ON JO AIKAA 10-15 VUOTTA !
OTA YHTEYTTÄ ETTEI NOI HUORANPENNUT HOMOT JOTKA ESIINTYY TYTTÖINÄ KOKONAAN VIE AIKAANI NIIN VOIMME ALKAA OLEEN HETI KUN SULLE SOPII JA JOS SUN VANHEMMAT TYKKÄÄ ETTÄ OON SUN SULHANEN AINAKIN JOULUUN SAAKKA!?
OON USKOLLINEN SULLE VAIKKA EMME VIELÄ TUNNE TOISIAMME !
JOULUA ODOTELLESSA.
TERVEISIN OMA POIKAYSTÄVÄ SETÄSI 48 -V. HEINOLASSA.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1006374
Nikkalassa vauhdilla nokka kohti taivasta
Mitähän Darwin sanoisi näistä 4 suomalaisesta, jotka kävivät Haparandan puolella näyttämässä, kuinka Suomi auto kulkee t303813törniöläiset kaaharit haaparannassa
isäpapan autolla kaahatta 270 km/h metsään https://www.lapinkansa.fi/nsd-kaksi-suomalaista-kuoli-kolarissa-haaparannall/283190Sitä saa mitä tilaa Perussuomalaiset!
https://yle.fi/a/74-20160212 SDP:n kannatus se vain nousee ja Keskusta on kolmantena. Kokoomus saanut pienen osan persu3701726- 331398
- 271330
Eelin, 20, itsemurhakirje - Suomalaisen terveydenhuollon virhe maksoi nuoren elämän
Yksikin mielenterveysongelmien takia menetetty nuori on liikaa. Masennusta sairastava Eeli Syrjälä, 20, ehti asua ensi46969Anteeksi kulta
En oo jaksanut pahemmin kirjoitella, kun oo ollut tosi väsynyt. Mut ikävä on mieletön ja haluisin kuiskata korvaasi, hyv11956Perttu Sirviö laukoo täydestä tuutista - Farmi Suomi -kisaajista kovaa tekstiä "Pari mätää munaa..."
Ohhoh, Farmilla tunteet alkaa käydä kuumana, kun julkkiksia tippuu jaksosta toiseen! Varo sisältöpaljastuksia: https:11880- 42869