Miksi suomalaisia mehuja tehdään jotain tiiviste appelsiini ja omenamehu, jotka ovat todella kauheita sekä maultaan, että aiheuttavat vatsaankin oireita. Tuore omena tai appelsiini, joka on kypsä ei aiehuta samanlaisia oireita, eikä maistu näin myrkylle. Miksi suomessa ei ole mehuja tehty kypsistä ja sokeripitoisesta ja makeista hedelmistä? Koska näiden tuotteiden suosiminen lopetetaan, jotta saataisiin parempaa mehua?
SUOMEN MEHUT PAHAA
Anonyymi-ap
1
118
Vastaukset
- Anonyymi
Minä juon vain sokeritonta (makeuttamatonta) mustaviinimarjamehua ja karpalomehua. Nämä pientuottajan valmistamia, joita myydään Helsingin Hakaniemen torin kuukausimarkkinoilla. Heillä on muitakin makuja vaihtoehtoja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 396915
- 323898
- 453280
- 342844
- 162662
- 372228
- 162176
- 372092
Voi ei! Jari Sillanpää heitti keikan Helsingissä - Hämmästyttävä hetki lavalla...
Ex-tangokuningas on parhaillaan konserttikiertueella. Hän esiintyi Savoy teatterissa äitienpäivänä. Sillanpää jakoi kons482047- 381963