Miksi suomalaisia mehuja tehdään jotain tiiviste appelsiini ja omenamehu, jotka ovat todella kauheita sekä maultaan, että aiheuttavat vatsaankin oireita. Tuore omena tai appelsiini, joka on kypsä ei aiehuta samanlaisia oireita, eikä maistu näin myrkylle. Miksi suomessa ei ole mehuja tehty kypsistä ja sokeripitoisesta ja makeista hedelmistä? Koska näiden tuotteiden suosiminen lopetetaan, jotta saataisiin parempaa mehua?
SUOMEN MEHUT PAHAA
Anonyymi-ap
1
164
Vastaukset
- Anonyymi
Minä juon vain sokeritonta (makeuttamatonta) mustaviinimarjamehua ja karpalomehua. Nämä pientuottajan valmistamia, joita myydään Helsingin Hakaniemen torin kuukausimarkkinoilla. Heillä on muitakin makuja vaihtoehtoja.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 352156
- 841283
- 561258
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...321172- 631151
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä39864Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.122749- 27694
Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan55555Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi20541