Laitelkaas omia ohjeitanne.
Kuinka sinä paistat kinkun?
20
186
Vastaukset
- Anonyymi
Itse nostan aamulla jääkaapista huoneenlämpöön ja eka tunti 200 ja siitä tiputan 120 asteeseen niin kauan että sisälämpö on 85. Monen mielestä on ylikypsää ja niinhän se onkin, mutta omaan makuuni tämä on ollut parasta.
- Anonyymi
Tää on oikein tapa. Tunti ja kilo plus eka tunti kovemmalla lämmöllä.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Tää on oikein tapa. Tunti ja kilo plus eka tunti kovemmalla lämmöllä.
Kyllä. Kinkun pintaan muodostuneet bakteerit kuolevat näin. Näin teen itsekin ja paistan myös tuonne 85 tietämille jonka jälkeen otan pois uunista.. Käytän myös kinkkupussia jonka ansiosta tulee mielestäni parempi lopputulos
- Anonyymi
Heitän jäisenä grilliin
- Anonyymi
Tuleeko hyvä?
- Anonyymi
En mitenkään, kun en vietä ollenkaan tänävuonna joulua!
- Anonyymi
Ketä kiinnostaa
- AnonyymiUUSI
Mikset?
- Anonyymi
En syö mitään jouluruokia, tavallinen arki 👍
- Anonyymi
Niin puret munkkia joulunpyhät
- Anonyymi
Eiköhän niitä kinkunpaisto-ohjeita löydy netistä ihan riittävästi ja jokaiselle mieleinen. Ihan turha on jostakin jämsäläisten palstalta ohjeita kysellä.
- Anonyymi
on se komiita mieltein upeita,näin se vaan mänii JN😳🤣😅😭😂😳
- AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
on se komiita mieltein upeita,näin se vaan mänii JN😳🤣😅😭😂😳
Toki bentso börje toki toki tokiiii
- Anonyymi
Minä ostin tänään pakastetun kinkun, Aika reilu möhkäle näkyy olevan.
Se on nyt yön jääkaapissa ja aamulla lykkään sen uuniin. Aluksi lämpö muutaman tunnini 200 sitten 10 - 12 tuntia 175.
Sillä konstilla on ennenkin tullut takuukypsää kinkkua.
Minä en ala päiväkausia sulattelemaan ja sitten pikkulämmöllä kypsentelemään. Siinähän pitää yökaudet valvoa, että on sopiva sisälämpötila.
Minä nukun yöllä, en vahdi mitään kinkkua. - Anonyymi
Paistan kinkun uunissa
- AnonyymiUUSI
Ei kun jämpsän portissa
- AnonyymiUUSI
Sama ohje minulla: Kinkku uuniin ja virrat päälle.
- AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
Sama ohje minulla: Kinkku uuniin ja virrat päälle.
Kinkku pois uunista ja virrat pois päältä
- AnonyymiUUSI
Jo 50 vuotta samalla ohjeella, paistopussissa 2 ensimmäistä tuntia 200 asteessa ja seuraavat 150 asteessa tunti/kilo. Aina tullut mieleiseni ylikypsä enkä ole mittareita tarvinnut.
- AnonyymiUUSI
Jaa-a. Makunsa kullakin. Minä en halua ylikypsää, murenevaa kinkkua. Eihän se enää maistu edes miltään.
Sopivan kypsä, mehevä ja maukas sen pitää olla.
Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 174146
Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin1842459Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja731607Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o641177Onko muita oman polkunsa kulkijoita
Jotka ei oikein pärjää kenenkään kanssa eli on niin omat ajatukset ja omat mielenkiinnon kohteet yms. On tavallaan sella231157Toivoisin etten jännittäisi
niin kauheasti. Hassua tässä on se, että en varmaan olisi niin ihastunut sinuun, jos et olisi niin älykäs, ja henkisesti42902- 171894
Junan kylkeen autolla
Miten helevetissä voi ajaa auton junan kylkeen?? Puhelinta hivelöity kenties!!? Koirat vielä kyydissä on käsittämätöntä74863- 104860
Oletko päättänyt
Jo varmasti että ensi vuonna keräät rohkeutesi ja sanot tunteesi vai et? Sitä odottaessa ja toivoessa72810