Kuinka sinä paistat kinkun?

Anonyymi-ap

Laitelkaas omia ohjeitanne.

16

325

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Itse nostan aamulla jääkaapista huoneenlämpöön ja eka tunti 200 ja siitä tiputan 120 asteeseen niin kauan että sisälämpö on 85. Monen mielestä on ylikypsää ja niinhän se onkin, mutta omaan makuuni tämä on ollut parasta.

      • Anonyymi

        Tää on oikein tapa. Tunti ja kilo plus eka tunti kovemmalla lämmöllä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tää on oikein tapa. Tunti ja kilo plus eka tunti kovemmalla lämmöllä.

        Kyllä. Kinkun pintaan muodostuneet bakteerit kuolevat näin. Näin teen itsekin ja paistan myös tuonne 85 tietämille jonka jälkeen otan pois uunista.. Käytän myös kinkkupussia jonka ansiosta tulee mielestäni parempi lopputulos


    • Anonyymi

      En mitenkään, kun en vietä ollenkaan tänävuonna joulua!

      • Anonyymi

        Mikset?


    • Anonyymi

      En syö mitään jouluruokia, tavallinen arki 👍

    • Anonyymi

      Eiköhän niitä kinkunpaisto-ohjeita löydy netistä ihan riittävästi ja jokaiselle mieleinen. Ihan turha on jostakin jämsäläisten palstalta ohjeita kysellä.

      • Anonyymi

        on se komiita mieltein upeita,näin se vaan mänii JN😳🤣😅😭😂😳


    • Anonyymi

      Minä ostin tänään pakastetun kinkun, Aika reilu möhkäle näkyy olevan.
      Se on nyt yön jääkaapissa ja aamulla lykkään sen uuniin. Aluksi lämpö muutaman tunnini 200 sitten 10 - 12 tuntia 175.
      Sillä konstilla on ennenkin tullut takuukypsää kinkkua.
      Minä en ala päiväkausia sulattelemaan ja sitten pikkulämmöllä kypsentelemään. Siinähän pitää yökaudet valvoa, että on sopiva sisälämpötila.
      Minä nukun yöllä, en vahdi mitään kinkkua.

    • Anonyymi

      Paistan kinkun uunissa

      • Anonyymi

        Ei kun jämpsän portissa


      • Anonyymi

        Sama ohje minulla: Kinkku uuniin ja virrat päälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama ohje minulla: Kinkku uuniin ja virrat päälle.

        Kinkku pois uunista ja virrat pois päältä


    • Anonyymi

      Jo 50 vuotta samalla ohjeella, paistopussissa 2 ensimmäistä tuntia 200 asteessa ja seuraavat 150 asteessa tunti/kilo. Aina tullut mieleiseni ylikypsä enkä ole mittareita tarvinnut.

      • Anonyymi

        Jaa-a. Makunsa kullakin. Minä en halua ylikypsää, murenevaa kinkkua. Eihän se enää maistu edes miltään.
        Sopivan kypsä, mehevä ja maukas sen pitää olla.


    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ei sua enään tunnista

      Kun olet vanhentunut ja lihonut.
      Ikävä
      202
      6983
    2. Huomenet naiselle

      Harmittaa ettei ehkä nähdä enää koskaan. Näillä mennään sitten.
      Ikävä
      59
      4622
    3. Etsin vastaantulevista sua

      Nyt kun sua ei oo, ikävöin sua niin v*tusti. 😔Jokaisesta etsin samoja piirteitä, samantyyppistä olemusta, samanlaista s
      Ikävä
      36
      4201
    4. Mikä kaivatussasi kolahti?

      Mikä oli erityistä?
      Ikävä
      71
      3229
    5. Kaikesta muusta

      Mulla on hyvä fiilis. Mä selviän tästä ja sit musta tulee parempi ihminenkin. Ainut, mitä mun pitää nyt välttää on se ko
      Ikävä
      16
      1945
    6. Tekis mieli lähestyä sua

      Mutta pelkään että peräännyt ja en haluis häiritä sua... En tiedä mitä tekisin olet ihana salaa sua rakastan...💗
      Ikävä
      27
      1696
    7. Hyvää yötä.

      Miten äkäpussi kesytetään? 😉 pus
      Ikävä
      17
      1670
    8. Ajatteletko koskaan

      Yhteisiä työvuosia ja millaista silloin oli? Haluaisin palata niihin vuosiin 🥹
      Ikävä
      40
      1573
    9. Kyllä hävettää!

      Olla taivalkoskelta jos vuoden taivalkoskelainen on tuommoinen tumpelo.
      Taivalkoski
      34
      1449
    10. Haluaisitko enemmän ?

      Haluaisitko enemmän kuin ystävyyden ? M-N
      Ikävä
      143
      1227
    Aihe