Erosin politisoituneista martoista

Anonyymi-ap

Eroa sinäkin.

Ituhipit hysterisoineet nämäkin.

26

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Oikein . Minäkään en päästä ketään kotiini ellei heillä ole tuomisina grilli makkaraa , viinapulloa ja keskikalja koppaa . Muilla ei oo mitään asiaa .

      • Anonyymi

        Härän sisäfilettä sen olla pitää


    • Anonyymi

      Sirpa Pietikäisen vaalikampanjasta on kyse.
      Kuvittelee reppana saavasa lipun Brysselin lihapatojen äärelle ituhippien äänillä.

    • Anonyymi

      Se, että Martat ottavat huomioon tieteeseen perustuvat ravintosuositukset terveellisestä ravinnosta omissa tarjoiluissaan on "politisoitumista"?

      Ilmeisesti aloittajan mielestä se, että Martat olisivat identiteettipolitiikan takia jättäneet tieteeseen perustuvat ravintosuositukset terveellisestä ravinnosta huomioimatta olisi ollut epä-poliittista?

      Niin se musta muuttuu valkoiseksi ja toisin päin.

      • Anonyymi

        Normaaleihin ravintosuosituksiin kuuluu osana edelleenkin liha. Joten ei Martat huomioi ravintosuosituksia vaan kyseessä on mielisairaiden vegaanien keksimää pakotusta heidän sairaaseen ideologiaansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Normaaleihin ravintosuosituksiin kuuluu osana edelleenkin liha. Joten ei Martat huomioi ravintosuosituksia vaan kyseessä on mielisairaiden vegaanien keksimää pakotusta heidän sairaaseen ideologiaansa.

        Suomalaiset syövät terveytensä kannalta liikaa lihaa ja siksi on aivan oikein, että Martat TARJOAMISSAAN EDUSTUSLOUNAISSA tms luopuvat lihasta.

        Toiseksi lihaa ei pidä olla joka aterialla eikä ravintosuosituksissa OLE SAANTISUOSITUSTA LIHALLE. Kalalle sen sijaan on ( 300-450 g viikossa). Punaiselle lihalle on enimmäissaantisuositus "enintään 350 g viikossa". Niinpä jo yksi Marttojen tarjoama lounashan veisi tuosta jo puolet jos pääraaka-aineena olisi punainen liha.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomalaiset syövät terveytensä kannalta liikaa lihaa ja siksi on aivan oikein, että Martat TARJOAMISSAAN EDUSTUSLOUNAISSA tms luopuvat lihasta.

        Toiseksi lihaa ei pidä olla joka aterialla eikä ravintosuosituksissa OLE SAANTISUOSITUSTA LIHALLE. Kalalle sen sijaan on ( 300-450 g viikossa). Punaiselle lihalle on enimmäissaantisuositus "enintään 350 g viikossa". Niinpä jo yksi Marttojen tarjoama lounashan veisi tuosta jo puolet jos pääraaka-aineena olisi punainen liha.

        Suurempi ongelma on suomalaisilla sokeri. Eli parempi olisi poistaa kaikki sokeri edustuslounaista eli jälkiruokia ei tarjota eikä myöskään ole kakkua yhdessäkään tilaisuudessahan.

        Ja sokerillekin on vain enimmäissaantisuositus myös joten voidaan poistaa ruoista. Jos Martat tarjoaa jatkossa pelkästään sokeritonta ruokaa ja juomaa ja alkoholiakaan ei tarjota ikinä niin sitten tuo logiikka pätisi. Martat voisi tarjota edustustilaisuuksissa juomana pelkkää vettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurempi ongelma on suomalaisilla sokeri. Eli parempi olisi poistaa kaikki sokeri edustuslounaista eli jälkiruokia ei tarjota eikä myöskään ole kakkua yhdessäkään tilaisuudessahan.

        Ja sokerillekin on vain enimmäissaantisuositus myös joten voidaan poistaa ruoista. Jos Martat tarjoaa jatkossa pelkästään sokeritonta ruokaa ja juomaa ja alkoholiakaan ei tarjota ikinä niin sitten tuo logiikka pätisi. Martat voisi tarjota edustustilaisuuksissa juomana pelkkää vettä.

        Ja muuten, alkoholille ei ole enää edes enimmäissuositusta vaan enimmäismäärä alkoholille on 0 grammaa. Toisin sanoen alkoholia ei saisi ikinä tarjota missään tilaisuudessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurempi ongelma on suomalaisilla sokeri. Eli parempi olisi poistaa kaikki sokeri edustuslounaista eli jälkiruokia ei tarjota eikä myöskään ole kakkua yhdessäkään tilaisuudessahan.

        Ja sokerillekin on vain enimmäissaantisuositus myös joten voidaan poistaa ruoista. Jos Martat tarjoaa jatkossa pelkästään sokeritonta ruokaa ja juomaa ja alkoholiakaan ei tarjota ikinä niin sitten tuo logiikka pätisi. Martat voisi tarjota edustustilaisuuksissa juomana pelkkää vettä.

        Muutenkin ollaan jo monesti todettu, että lihan demonisointi on sokeriteollisuuden toteuttama harhautus. Sokeriteollisuus käytti aikanaan miljardeja vakuuttaakseen ihmiset valheesta, että liha on muka epäterveellistä. Liha ei ole oikeasti erityisen epäterveellistä vaan sokeri on paljon tappavampi tuote. Jos syö paljon hiilihydraattia ja sokeria niin kuolee taatusti nuorena vaikka kuinka jättäisin lihan pois ruokavaliosta.

        Jos katsot viimeaikaisia tutkimuksia niin liha ei niissä enää ole merkittävä riskitekijä vaan paljon enemmän sairauksia aiheuttaa. Sokeri tappaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suurempi ongelma on suomalaisilla sokeri. Eli parempi olisi poistaa kaikki sokeri edustuslounaista eli jälkiruokia ei tarjota eikä myöskään ole kakkua yhdessäkään tilaisuudessahan.

        Ja sokerillekin on vain enimmäissaantisuositus myös joten voidaan poistaa ruoista. Jos Martat tarjoaa jatkossa pelkästään sokeritonta ruokaa ja juomaa ja alkoholiakaan ei tarjota ikinä niin sitten tuo logiikka pätisi. Martat voisi tarjota edustustilaisuuksissa juomana pelkkää vettä.

        Whataboutismi kukkii.
        Entä sokeri?
        Entä lisäaineet?
        Entä kun eno tippui veneestä ja hukkui veteen - kyllä vesikin pitää kieltää.

        Martat ottivat oikean ensiaskeleen. Trumppilaiset ja muut identiteettipolitiikkaan ihastuneet nillittävät turhaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Whataboutismi kukkii.
        Entä sokeri?
        Entä lisäaineet?
        Entä kun eno tippui veneestä ja hukkui veteen - kyllä vesikin pitää kieltää.

        Martat ottivat oikean ensiaskeleen. Trumppilaiset ja muut identiteettipolitiikkaan ihastuneet nillittävät turhaan.

        Marttojen askel oli puhdasta identiteettipolitiikkaa eikä mitään muuta. Tällä ei ole mitään tekemistä ruokasuositusten kanssa vaan tuo on vegaanien keksimä vale.

        Edelleenkin sokerille on myös pelkkä enimmäissuositus joten sekin pitää poistaa ruoista. Ja nykyisten suositusten mukaan alkoholia ei saisi juoda grammaakaan, joten sitäkään ei saisi tarjota. Ja esimerkiksi maidossa ja kauramaidossa on sokeria joten edes niitä ei saisi tarjota. Juokoon ihmiset kahvinsa mustana.

        Sokeri on paljon vaarallisempi ravintoaine kuin liha vaikka valehtelevat vegaanit muuta väittävät. Eli seuraavaksi Marttojen vaihtaa sokerittomiin jälkiruokiin ja ruokajuomana on pelkkää vettä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Marttojen askel oli puhdasta identiteettipolitiikkaa eikä mitään muuta. Tällä ei ole mitään tekemistä ruokasuositusten kanssa vaan tuo on vegaanien keksimä vale.

        Edelleenkin sokerille on myös pelkkä enimmäissuositus joten sekin pitää poistaa ruoista. Ja nykyisten suositusten mukaan alkoholia ei saisi juoda grammaakaan, joten sitäkään ei saisi tarjota. Ja esimerkiksi maidossa ja kauramaidossa on sokeria joten edes niitä ei saisi tarjota. Juokoon ihmiset kahvinsa mustana.

        Sokeri on paljon vaarallisempi ravintoaine kuin liha vaikka valehtelevat vegaanit muuta väittävät. Eli seuraavaksi Marttojen vaihtaa sokerittomiin jälkiruokiin ja ruokajuomana on pelkkää vettä.

        On myös hölmöä, että joku makeisteollisuus rääkyy suunnitellusta pikkuisesta veronkorotuksesta. Tuo 10% korotus makeisten veroon on minimaalinen ja sen olisi pitänyt olla kymmeniä prosentteja suurempi. Oikeastaan se voisi olla niin suuri, että makeistehtaat Suomessa lakkautetaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Whataboutismi kukkii.
        Entä sokeri?
        Entä lisäaineet?
        Entä kun eno tippui veneestä ja hukkui veteen - kyllä vesikin pitää kieltää.

        Martat ottivat oikean ensiaskeleen. Trumppilaiset ja muut identiteettipolitiikkaan ihastuneet nillittävät turhaan.

        Ja miksi sitten Martat lopettaa koko lihan käytön? Onhan vaihtoehtona riistaliha. Riista on eettistä ja riistassa on vähän rasvaa, joten se on hyvin terveellistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja miksi sitten Martat lopettaa koko lihan käytön? Onhan vaihtoehtona riistaliha. Riista on eettistä ja riistassa on vähän rasvaa, joten se on hyvin terveellistä.

        Riistahan on pääosin punaista lihaa.
        Ei se ole mitään terveysruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Riistahan on pääosin punaista lihaa.
        Ei se ole mitään terveysruokaa.

        Ei kaikki punainen liha ole epäterveellistä, varsinkaan jos lihassa ei ole edes paljon rasvaa. Riistahan on lähes rasvatonta ja "ongelmana" on aina ollut juuri lihan rasva.

        Itse asiassa on kyseenalaista onko punainen liha ylipäätään edes epäterveellistä. Tämän jälkeenkin Martoissa syödään paljon epäterveellisempää ruokaa kuin liha. Käytännössä kaikki jälkiruoat ovat paljon epäterveellisempiä kuin liha. Esimerkiksi jäätelö on todella epäterveellistä.

        Eihän pasta tai perunakaan ole mitään terveysruokaa, nekin ovat lähinnä lihottavaa roskaruokaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kaikki punainen liha ole epäterveellistä, varsinkaan jos lihassa ei ole edes paljon rasvaa. Riistahan on lähes rasvatonta ja "ongelmana" on aina ollut juuri lihan rasva.

        Itse asiassa on kyseenalaista onko punainen liha ylipäätään edes epäterveellistä. Tämän jälkeenkin Martoissa syödään paljon epäterveellisempää ruokaa kuin liha. Käytännössä kaikki jälkiruoat ovat paljon epäterveellisempiä kuin liha. Esimerkiksi jäätelö on todella epäterveellistä.

        Eihän pasta tai perunakaan ole mitään terveysruokaa, nekin ovat lähinnä lihottavaa roskaruokaa.

        Ei punaisen lihan paksu- ja peräsuolen syöpää lisäävää vaikutusta selitä rasva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei punaisen lihan paksu- ja peräsuolen syöpää lisäävää vaikutusta selitä rasva.

        Ei välttämättä lihakaan. Yksi ainoa tutkimus ei riitä lopullisiin päätelmiin vaan tarvitaan muita tutkimuksia varmentamaan päätelmän. Nimittäin usein tutkimuksetkin ovat väärässä.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei välttämättä lihakaan. Yksi ainoa tutkimus ei riitä lopullisiin päätelmiin vaan tarvitaan muita tutkimuksia varmentamaan päätelmän. Nimittäin usein tutkimuksetkin ovat väärässä.

        Mikä ihmeen "yksi ainoa tutkimus"???

        Esimerkiksi nämä 20 tutkimusta tukevat punaisen lihan ja suolistosyöpien yhteyttä:
        (Ja jos ei riitä voin laittaa 40 tutkimusta lisää - mutta yhden viestin tila ei riittänyt)

        1.Ferlay J, Soerjomataram I, Dikshit R, et al. Cancer incidence and mortality worldwide: sources, methods and major patterns in GLOBOCAN 2012. Int J Cancer 2015;136:E359-86. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        2.Huxley RR, Ansary-Moghaddam A, Clifton P, et al. The impact of dietary and lifestyle risk factors on risk of colorectal cancer: a quantitative overview of the epidemiological evidence. Int J Cancer 2009;125:171-80. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        3.Haenszel W, Kurihara M. Studies of Japanese migrants. I. Mortality from cancer and other diseases among Japanese in the United States. J Natl Cancer Inst 1968;40:43-68. [PubMed] [Google Scholar]

        4.Center MM, Jemal A, Ward E. International trends in colorectal cancer incidence rates. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2009;18:1688-94. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]
        5.Durko L, Malecka-Panas E. Lifestyle modifications and colorectal cancer. Curr Colorectal Cancer Rep 2014;10:45-54. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        6.Armstrong B, Doll R. Environmental factors and cancer incidence and mortality in different countries, with special reference to dietary practices. Int J Cancer 1975;15:617-31. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        7.Corpet DE. Red meat and colon cancer: should we become vegetarians, or can we make meat safer? Meat Science 2011;89:310-316. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]
        8.Willett WC, Stampfer MJ, Colditz GA, et al. Relation of meat, fat, and fiber intake to the risk of colon cancer in a prospective study among women. N Engl J Med 1990;323:1664-72. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        9.Bostick RM, Potter JD, Kushi LH, et al. Sugar, meat, and fat intake, and non-dietary risk factors for colon cancer incidence in Iowa women (United States). Cancer Causes Control 1994;5:38-52. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        10.Goldbohm RA, van der Brandt PA, van’t Veer P, et al. A prospective cohort study on the relationship beween meat consumption and the risk of colon cancer. Cancer Res 1994;54:718-23. [PubMed] [Google Scholar]

        11.Giovanucci E, Rimm EB, Stampfer MJ, et al. Intake of fat, meat, and fiber in relationship to risk of colon cancer in men. Cancer Res 1994;54:2390-7. [PubMed] [Google Scholar]

        12.Norat T, Bingham S, Ferrari P, et al. Meat, fish, and colorectal cancer risk: the European prospective investigation into cancer and nutrition. J Natl Cancer Inst 2005;97:906-16. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        13.Ferguson LR. Meat and cancer. Meat Sci 2010;84:308-13. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        14.Sandhu MS, White IR, McPherson K. Systematic review of the prospective cohort studies on meat consumption and colorectal cancer risk: a meta-analytical approach. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2001;5:439-46. [PubMed] [Google Scholar]

        15.Norat T, Lukanova A, Ferrari P, Riboli E. Meat consumption and colorectal cancer risk: dose-response meta-analysis of epidemiological studies. Int J Cancer 2002;98:241-56. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        16.Larsson SC, Wolk A. Meat consumption and risk of colorectal cancer: a meta-analysis of prospective studies. Int J Cancer 2006;119:2657-64. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        17.World Cancer Research Fund and American Institute for Cancer Research. Food, nutrition, physical activity and the prevention of cancer: a global perspective. Washington DC: AICR; 2007. [Google Scholar]

        18.Smolińska K, Paluszkiewicz P. Risk of colorectal cancer in relation to frequency and total amount of red meat consumption. Systematic review and meta-analysis. Arch Med Sci 2010;6:605-10. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        19.Bastide NM, Pierre FH, Corpet DE. Heme iron from meat and risk of colorectal cancer: a meta-analysis and a review of the mechanisms involved. Cancer Prev Res (Phila) 2011;4:177-84. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        20.Alexander DD, Weed DL, Miller PE, Mohamed MA. Red meat and colorectal cancer: a quantitative update on the state of the epidemiologic science. J Am Coll Nutr 2015;34:521-43. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen "yksi ainoa tutkimus"???

        Esimerkiksi nämä 20 tutkimusta tukevat punaisen lihan ja suolistosyöpien yhteyttä:
        (Ja jos ei riitä voin laittaa 40 tutkimusta lisää - mutta yhden viestin tila ei riittänyt)

        1.Ferlay J, Soerjomataram I, Dikshit R, et al. Cancer incidence and mortality worldwide: sources, methods and major patterns in GLOBOCAN 2012. Int J Cancer 2015;136:E359-86. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        2.Huxley RR, Ansary-Moghaddam A, Clifton P, et al. The impact of dietary and lifestyle risk factors on risk of colorectal cancer: a quantitative overview of the epidemiological evidence. Int J Cancer 2009;125:171-80. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        3.Haenszel W, Kurihara M. Studies of Japanese migrants. I. Mortality from cancer and other diseases among Japanese in the United States. J Natl Cancer Inst 1968;40:43-68. [PubMed] [Google Scholar]

        4.Center MM, Jemal A, Ward E. International trends in colorectal cancer incidence rates. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2009;18:1688-94. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]
        5.Durko L, Malecka-Panas E. Lifestyle modifications and colorectal cancer. Curr Colorectal Cancer Rep 2014;10:45-54. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        6.Armstrong B, Doll R. Environmental factors and cancer incidence and mortality in different countries, with special reference to dietary practices. Int J Cancer 1975;15:617-31. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        7.Corpet DE. Red meat and colon cancer: should we become vegetarians, or can we make meat safer? Meat Science 2011;89:310-316. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]
        8.Willett WC, Stampfer MJ, Colditz GA, et al. Relation of meat, fat, and fiber intake to the risk of colon cancer in a prospective study among women. N Engl J Med 1990;323:1664-72. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        9.Bostick RM, Potter JD, Kushi LH, et al. Sugar, meat, and fat intake, and non-dietary risk factors for colon cancer incidence in Iowa women (United States). Cancer Causes Control 1994;5:38-52. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        10.Goldbohm RA, van der Brandt PA, van’t Veer P, et al. A prospective cohort study on the relationship beween meat consumption and the risk of colon cancer. Cancer Res 1994;54:718-23. [PubMed] [Google Scholar]

        11.Giovanucci E, Rimm EB, Stampfer MJ, et al. Intake of fat, meat, and fiber in relationship to risk of colon cancer in men. Cancer Res 1994;54:2390-7. [PubMed] [Google Scholar]

        12.Norat T, Bingham S, Ferrari P, et al. Meat, fish, and colorectal cancer risk: the European prospective investigation into cancer and nutrition. J Natl Cancer Inst 2005;97:906-16. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        13.Ferguson LR. Meat and cancer. Meat Sci 2010;84:308-13. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        14.Sandhu MS, White IR, McPherson K. Systematic review of the prospective cohort studies on meat consumption and colorectal cancer risk: a meta-analytical approach. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2001;5:439-46. [PubMed] [Google Scholar]

        15.Norat T, Lukanova A, Ferrari P, Riboli E. Meat consumption and colorectal cancer risk: dose-response meta-analysis of epidemiological studies. Int J Cancer 2002;98:241-56. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        16.Larsson SC, Wolk A. Meat consumption and risk of colorectal cancer: a meta-analysis of prospective studies. Int J Cancer 2006;119:2657-64. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        17.World Cancer Research Fund and American Institute for Cancer Research. Food, nutrition, physical activity and the prevention of cancer: a global perspective. Washington DC: AICR; 2007. [Google Scholar]

        18.Smolińska K, Paluszkiewicz P. Risk of colorectal cancer in relation to frequency and total amount of red meat consumption. Systematic review and meta-analysis. Arch Med Sci 2010;6:605-10. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        19.Bastide NM, Pierre FH, Corpet DE. Heme iron from meat and risk of colorectal cancer: a meta-analysis and a review of the mechanisms involved. Cancer Prev Res (Phila) 2011;4:177-84. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        20.Alexander DD, Weed DL, Miller PE, Mohamed MA. Red meat and colorectal cancer: a quantitative update on the state of the epidemiologic science. J Am Coll Nutr 2015;34:521-43. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        Ja johtuuko tuo edelleenkään itse lihasta vaan valmistustavasta? Ja myös se, että minkälaista lihaa syö ja mikä on rasvaprosentti vaikuttaa asiaan.

        Ja edelleenkään liha ei ole lähimainkaan yhtä epäterveellistä kuin sokeri. Sokeri on tappava aine. Lapsilta pitäisi kieltää kaikki sokeripitoiset tuotteet.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja johtuuko tuo edelleenkään itse lihasta vaan valmistustavasta? Ja myös se, että minkälaista lihaa syö ja mikä on rasvaprosentti vaikuttaa asiaan.

        Ja edelleenkään liha ei ole lähimainkaan yhtä epäterveellistä kuin sokeri. Sokeri on tappava aine. Lapsilta pitäisi kieltää kaikki sokeripitoiset tuotteet.

        Ylipäätään diabetes, lihavuus ja muut terveysongelmat johtuvat pääosin sokerista. Sokeri on paljon suurempi terveysongelma kuin liha vaikka mielisairaat vegaanit muuta valehtelevat.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä ihmeen "yksi ainoa tutkimus"???

        Esimerkiksi nämä 20 tutkimusta tukevat punaisen lihan ja suolistosyöpien yhteyttä:
        (Ja jos ei riitä voin laittaa 40 tutkimusta lisää - mutta yhden viestin tila ei riittänyt)

        1.Ferlay J, Soerjomataram I, Dikshit R, et al. Cancer incidence and mortality worldwide: sources, methods and major patterns in GLOBOCAN 2012. Int J Cancer 2015;136:E359-86. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        2.Huxley RR, Ansary-Moghaddam A, Clifton P, et al. The impact of dietary and lifestyle risk factors on risk of colorectal cancer: a quantitative overview of the epidemiological evidence. Int J Cancer 2009;125:171-80. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        3.Haenszel W, Kurihara M. Studies of Japanese migrants. I. Mortality from cancer and other diseases among Japanese in the United States. J Natl Cancer Inst 1968;40:43-68. [PubMed] [Google Scholar]

        4.Center MM, Jemal A, Ward E. International trends in colorectal cancer incidence rates. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2009;18:1688-94. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]
        5.Durko L, Malecka-Panas E. Lifestyle modifications and colorectal cancer. Curr Colorectal Cancer Rep 2014;10:45-54. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        6.Armstrong B, Doll R. Environmental factors and cancer incidence and mortality in different countries, with special reference to dietary practices. Int J Cancer 1975;15:617-31. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        7.Corpet DE. Red meat and colon cancer: should we become vegetarians, or can we make meat safer? Meat Science 2011;89:310-316. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]
        8.Willett WC, Stampfer MJ, Colditz GA, et al. Relation of meat, fat, and fiber intake to the risk of colon cancer in a prospective study among women. N Engl J Med 1990;323:1664-72. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        9.Bostick RM, Potter JD, Kushi LH, et al. Sugar, meat, and fat intake, and non-dietary risk factors for colon cancer incidence in Iowa women (United States). Cancer Causes Control 1994;5:38-52. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        10.Goldbohm RA, van der Brandt PA, van’t Veer P, et al. A prospective cohort study on the relationship beween meat consumption and the risk of colon cancer. Cancer Res 1994;54:718-23. [PubMed] [Google Scholar]

        11.Giovanucci E, Rimm EB, Stampfer MJ, et al. Intake of fat, meat, and fiber in relationship to risk of colon cancer in men. Cancer Res 1994;54:2390-7. [PubMed] [Google Scholar]

        12.Norat T, Bingham S, Ferrari P, et al. Meat, fish, and colorectal cancer risk: the European prospective investigation into cancer and nutrition. J Natl Cancer Inst 2005;97:906-16. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        13.Ferguson LR. Meat and cancer. Meat Sci 2010;84:308-13. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        14.Sandhu MS, White IR, McPherson K. Systematic review of the prospective cohort studies on meat consumption and colorectal cancer risk: a meta-analytical approach. Cancer Epidemiol Biomarkers Prev 2001;5:439-46. [PubMed] [Google Scholar]

        15.Norat T, Lukanova A, Ferrari P, Riboli E. Meat consumption and colorectal cancer risk: dose-response meta-analysis of epidemiological studies. Int J Cancer 2002;98:241-56. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        16.Larsson SC, Wolk A. Meat consumption and risk of colorectal cancer: a meta-analysis of prospective studies. Int J Cancer 2006;119:2657-64. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        17.World Cancer Research Fund and American Institute for Cancer Research. Food, nutrition, physical activity and the prevention of cancer: a global perspective. Washington DC: AICR; 2007. [Google Scholar]

        18.Smolińska K, Paluszkiewicz P. Risk of colorectal cancer in relation to frequency and total amount of red meat consumption. Systematic review and meta-analysis. Arch Med Sci 2010;6:605-10. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        19.Bastide NM, Pierre FH, Corpet DE. Heme iron from meat and risk of colorectal cancer: a meta-analysis and a review of the mechanisms involved. Cancer Prev Res (Phila) 2011;4:177-84. [DOI] [PubMed] [Google Scholar]

        20.Alexander DD, Weed DL, Miller PE, Mohamed MA. Red meat and colorectal cancer: a quantitative update on the state of the epidemiologic science. J Am Coll Nutr 2015;34:521-43. [DOI] [PMC free article] [PubMed] [Google Scholar]

        Ja on varmaan tuhansia tutkimuksia, joiden mukaan sokeri aiheuttaa eniten lihavuutta ja muita terveysongelmia. Ja sokerikin aiheuttaa syöpää.

        Ylipäätään terveellisintä on poistaa ruokavaliosta sokeri, ei liha. Sokeria ei kukaan tarvitse, mutta proteiinia.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja johtuuko tuo edelleenkään itse lihasta vaan valmistustavasta? Ja myös se, että minkälaista lihaa syö ja mikä on rasvaprosentti vaikuttaa asiaan.

        Ja edelleenkään liha ei ole lähimainkaan yhtä epäterveellistä kuin sokeri. Sokeri on tappava aine. Lapsilta pitäisi kieltää kaikki sokeripitoiset tuotteet.

        Etkö ymmärrä miten naurettavaa tuo nillitys on?
        Ensin väität "tietäväsi", että punaisen lihan yhteys suolistosyöpiin perustuu vain yhteen tutkimukseen.
        Sitten kun sinulle kerrotaan, että helposti löytyy aikankin 60 tutkimusta, jotka päätyvät samaan johtopäätökseen, niin sama mutku, mutku, mutku kuitenkin -nillitys vain jatkuu.

        Inttämisesi on jo naurettavaa.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Ylipäätään diabetes, lihavuus ja muut terveysongelmat johtuvat pääosin sokerista. Sokeri on paljon suurempi terveysongelma kuin liha vaikka mielisairaat vegaanit muuta valehtelevat.

        Diabeksen (tyyppi-2) ja eläinrasvojen välillä on myös selvä yhteys, vaikka nopeilla hiilihydraaateilla on myös merkittävä osuus. Sekin kannattaa muistaa, että tyypin 1 diabetes on autoimmuunisairaus eli kaikki diabeetikot eivät ole edesauttanut taudin syntyyn elämäntavoillaan.

        https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26615402/

        Lihavuus johtuu kaloreista. Ei ole mitään väliä syökä ylimääräiset kalorinsa lihana, kalana, pullana vai perunana, niin jos kaloreiden saanti ylittää energiankulutuksen, niin läskiä alkaa kertyä. Suomen aikuisten normaallipaino on ylipaino paljolti myös siksi, että samalla kun ihan kulutus on 2-3 kertaistunut 1950-luvulta, niin minkään muun ravinnon kulutus ei ole vähentynyt.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Diabeksen (tyyppi-2) ja eläinrasvojen välillä on myös selvä yhteys, vaikka nopeilla hiilihydraaateilla on myös merkittävä osuus. Sekin kannattaa muistaa, että tyypin 1 diabetes on autoimmuunisairaus eli kaikki diabeetikot eivät ole edesauttanut taudin syntyyn elämäntavoillaan.

        https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26615402/

        Lihavuus johtuu kaloreista. Ei ole mitään väliä syökä ylimääräiset kalorinsa lihana, kalana, pullana vai perunana, niin jos kaloreiden saanti ylittää energiankulutuksen, niin läskiä alkaa kertyä. Suomen aikuisten normaallipaino on ylipaino paljolti myös siksi, että samalla kun ihan kulutus on 2-3 kertaistunut 1950-luvulta, niin minkään muun ravinnon kulutus ei ole vähentynyt.

        Sokereilla on paljon suurempi merkitys ja sokerit ja hiilihydraatit lihottavat paljon enemmän kuin liha. Senhän takia tehokkain keino laihtua on siirtyä vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle.

        "Suomen aikuisten normaallipaino on ylipaino paljolti myös siksi, että samalla kun ihan kulutus on 2-3 kertaistunut 1950-luvulta, niin minkään muun ravinnon kulutus ei ole vähentynyt."

        Tuo ei johdu lihasta vaan hiilihydraateista. Väite siitä, että lihominen johtuu pelkästä lihasta on aivotonta idiotismia naurettavimmillaan. Vaikka kaikki siirtyisivät kasvisruokiin niin ihmiset eivät laihtuisi grammaakaan.

        Ja muuten, sokerin ja nopeiden hiilihydraattien kulutus on kasvanut paljon enemmän kuin lihan syönti.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Sokereilla on paljon suurempi merkitys ja sokerit ja hiilihydraatit lihottavat paljon enemmän kuin liha. Senhän takia tehokkain keino laihtua on siirtyä vähähiilihydraattiselle ruokavaliolle.

        "Suomen aikuisten normaallipaino on ylipaino paljolti myös siksi, että samalla kun ihan kulutus on 2-3 kertaistunut 1950-luvulta, niin minkään muun ravinnon kulutus ei ole vähentynyt."

        Tuo ei johdu lihasta vaan hiilihydraateista. Väite siitä, että lihominen johtuu pelkästä lihasta on aivotonta idiotismia naurettavimmillaan. Vaikka kaikki siirtyisivät kasvisruokiin niin ihmiset eivät laihtuisi grammaakaan.

        Ja muuten, sokerin ja nopeiden hiilihydraattien kulutus on kasvanut paljon enemmän kuin lihan syönti.

        Ja jos Martat eivät kiellä myös sokeria ja alkoholia tilaisuuksissaan niin selittely terveydellä on pelkkää valehtelua ja kyse on pelkästä vegaaniääliöiden ideologisesta sonnasta.


      • Anonyymi
        UUSI
        Anonyymi kirjoitti:

        Diabeksen (tyyppi-2) ja eläinrasvojen välillä on myös selvä yhteys, vaikka nopeilla hiilihydraaateilla on myös merkittävä osuus. Sekin kannattaa muistaa, että tyypin 1 diabetes on autoimmuunisairaus eli kaikki diabeetikot eivät ole edesauttanut taudin syntyyn elämäntavoillaan.

        https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/26615402/

        Lihavuus johtuu kaloreista. Ei ole mitään väliä syökä ylimääräiset kalorinsa lihana, kalana, pullana vai perunana, niin jos kaloreiden saanti ylittää energiankulutuksen, niin läskiä alkaa kertyä. Suomen aikuisten normaallipaino on ylipaino paljolti myös siksi, että samalla kun ihan kulutus on 2-3 kertaistunut 1950-luvulta, niin minkään muun ravinnon kulutus ei ole vähentynyt.

        Muuten, monissa kasvisruoissa on enemmän kaloreita kuin liharuoissa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Oisko se tosi paha

      Jos haluaisinkin susta ennen kaikkea seksiä? Nainen
      Ikävä
      142
      4243
    2. Milloin nainen saan sinut?

      Kanssani eroottisiin hetkiin? Tiedät ja tunnet kovan haluni, hellyyden myös. Onko vastauksesi edelleen, että en tiedä, e
      Ikävä
      22
      2395
    3. Haluan että tiedät tämän

      Jos luet täällä. En ole sinulle vihainen, vaikka asiat menivät niinkuin menivät. Ajattelin, että et tykkää minusta, jonk
      Ikävä
      97
      1979
    4. Trump syyttää sodasta Ukrainaa.

      Vieläkö persut jaksavat naureskella sille kun väitetään Putinin ja Trumpin olevan parhaita kavereita? https://yle.fi/a/
      Maailman menoa
      389
      1593
    5. Mitä olen antanut sinulle?

      Mitä olet antanut minulle?
      Suhteet
      37
      1475
    6. Johanna Turja, Putinin agentti Alavudelta

      Johanna Turja: Ukraina on osa Venäjää https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/a4d2ab92-3cc7-41bc-9630-0b48f898e263
      Alavus
      28
      1437
    7. Pride saapuu Iisalmeen

      Miksi tällaista tapahtumaa pitää käsitellä kaupungin hallituksessa? Ihan sama kun pistäisi pystyyn umpikännimarssin ja k
      Iisalmi
      176
      1425
    8. 250
      1285
    9. Trump syyttää Ukrainaa sodan aloittamisesta

      Hah hah, niin ne asiat menee
      NATO
      275
      1145
    10. Kerro nyt jotain

      Itsestäsi minkä haluaisit kaivattusi tietävän?
      Ikävä
      76
      1141
    Aihe