Dennis Rafkin on kuollut

Anonyymi-ap

Turussa sijaitsevan legendaarisen pizzeria Denniksen perustaja Dennis Rafkin on kuollut. Rafkin oli kuollessaan 80-vuotias.

Rafkin oli sairastanut pitkään ennen kuolemaansa. Rafkin menehtyi perjantain vastaisena yönä kello puoli kuuden aikaan perheensä ympäröimänä.


Ensimmäinen Dennis-pizzeria avattiin Turkuun vuonna 1975. Ravintolaketju on erikoistunut italialaiseen ruokaan ja pizzoihin. Pizzerian perusti alun perin Rafkin, mutta hän myi osuutensa 1.10.2008.

Pizzeriaketju asetettiin konkurssiin marraskuussa 2022.

– Se on mun lapsi, joka on perustettu -75, ja nyt on tapahtunut tämmöinen ikävä juttu, Rafkin sanoi tuolloin.

Dennis Rafkin päätti yhdessä poikansa Kimin kanssa pelastaa ikonisen ravintolan. Päätös oli helppo, kun Rafkinit saivat tietää, että alkuperäinen 120-paikkainen ravintolatila on vapaana. He allekirjoittivat vuokrasopimuksen välittömästi.

– Samalla palasimme takaisin meidän tavaramerkkiin eli kunnollisiin raaka-aineisiin sekä paikan päällä valmistettuihin ja kaulittuihin pizzapohjiin. Tomaattisose keitetään oman reseptin mukaan ja pizzan päälle laitetaan kunnollista suomalaista juustoa, Dennis Rafkin sanoi 2023.

Rafkinia jäivät kaipaamaan vaimo ja kaksi poikaa sekä lapsenlapset.

17

262

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Loppuuko nyt pizzan syönti?

    • Anonyymi

      Mikä oli asiasi?

    • Anonyymi

      RiP.

    • Anonyymi

      Aina voi käyttää paikallista Kotipizzaa. Suomalaisten palveluita.

      • Anonyymi

        Kotipizza myytiin Norjalaisille


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotipizza myytiin Norjalaisille

        Aijoo, mikä firma on enää suomalaisen.
        Tilataanko ainekset norjalaisten tukkurista?
        Käytetäänkö kinkkuna valaan lihaa?
        Ananakset kasvatetaan kasvihuoneissa Norjassa?
        Kasvatetaanko sienet Norjassa vai Hollannissa coffee shopissa?

        Raaka-aineet varmasti serfitioitu Reilun Kaupan mukaisesti?
        Pohjia vääntämässä valkorotuinen suomenkansalainen?

        Ei Kotipizzaa muuten voi enää käyttää


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aijoo, mikä firma on enää suomalaisen.
        Tilataanko ainekset norjalaisten tukkurista?
        Käytetäänkö kinkkuna valaan lihaa?
        Ananakset kasvatetaan kasvihuoneissa Norjassa?
        Kasvatetaanko sienet Norjassa vai Hollannissa coffee shopissa?

        Raaka-aineet varmasti serfitioitu Reilun Kaupan mukaisesti?
        Pohjia vääntämässä valkorotuinen suomenkansalainen?

        Ei Kotipizzaa muuten voi enää käyttää

        Laadun takeena pitää olla ISO9001 ja ISO14001 ?

        Muussa tapauksessa käytetään toista ketjua


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kotipizza myytiin Norjalaisille

        Tietenkin 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, kun syöty pizza ei maistunutkaan suomalaiselle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tietenkin 14 päivän palautus- ja vaihto-oikeus, kun syöty pizza ei maistunutkaan suomalaiselle.

        Wikipedia:
        Pizza tai pitsa on italialaisperäinen, yksinkertaisimmassa muodossaan uunissa paistettu, litteä, usein pyöreä leipä, joka on päällystetty yleensä tomaateilla tai tomaattikastikkeella, juustolla sekä muilla valinnaisilla täytteillä. Yleensä kyse on avopiiraasta, mutta myös täytettyjä pizzoja (kuten calzone) tunnetaan. Pizza on kansainvälisesti hyvin tunnettu ja suosittu ruokalaji, ja Suomessa se on suosittu viikonloppuruoka


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Wikipedia:
        Pizza tai pitsa on italialaisperäinen, yksinkertaisimmassa muodossaan uunissa paistettu, litteä, usein pyöreä leipä, joka on päällystetty yleensä tomaateilla tai tomaattikastikkeella, juustolla sekä muilla valinnaisilla täytteillä. Yleensä kyse on avopiiraasta, mutta myös täytettyjä pizzoja (kuten calzone) tunnetaan. Pizza on kansainvälisesti hyvin tunnettu ja suosittu ruokalaji, ja Suomessa se on suosittu viikonloppuruoka

        Sitten pizzakin alkaa maistumaan suomalaiselle, kun päälle laitetaan mustikoita, muikkuja ja lakkahilloa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sitten pizzakin alkaa maistumaan suomalaiselle, kun päälle laitetaan mustikoita, muikkuja ja lakkahilloa.

        Taikina pitää tehdä tottakai 362% ruisjauhoista


    • Anonyymi

      Juden döden!

    • Anonyymi

      Dennis Rafkinin muistoa kunnioittaen, joukko turkulaisia ravintolakävijöitä!!

      • Anonyymi

        Kunnioittaen hiljaisuutta, kun kukaan ei enää käy pitsalla


    • Anonyymi

      Pizza Enrico

      • Anonyymi

        Hyvä hyvä pitsa on, aivan liian mahdoton


    • Anonyymi

      Lepää rauhassa, perässä tullaan me kaikki, kukin vuorollaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi et irrota otettasi

      Suhteeni?
      Ikävä
      74
      2952
    2. Koko ajan olet

      Senkin suhteen kiusannut. Halut on ihan mielettömät olleet jo pitkään
      Ikävä
      67
      2812
    3. Muutama syy

      Sille miksi IRL kohtaaminen on hänelle vaikeaa
      Ikävä
      68
      1822
    4. Tykkään susta

      Elämäni loppuun asti. Olet niin suuresti siihen vaikuttanut. Tykkäsit tai et siitä
      Ikävä
      17
      1679
    5. Onko kaivatullasi

      Hyvä vai huono huumorintaju?
      Ikävä
      24
      1657
    6. Estitkö sä minut

      Oikeasti. Haluatko, että jätän sun ajattelemisen? :3
      Ikävä
      20
      1600
    7. Onko kaikki hyvin, iso huoli sinusta

      Miten jakselet? Onko sattunut jotain ikävää. Naiselta
      Ikävä
      25
      1572
    8. Tiedätkö tykkääkö

      Kaivatustasi siinä mielessä joku muukin kuin sinä itse
      Ikävä
      48
      1297
    9. Millainen meno

      Viikonloppuna? Mulla hirvee vitutus päällänsä. Onko muilla sama tunne??
      Ikävä
      38
      1273
    10. Onko meillä

      Molemmilla nyt hyvät fiilikset😢ei ainakaan mulla mutta eteenpäin on mentävä😏ikävä on, kait se helpottaa ajan myötä. Ko
      Ikävä
      9
      1259
    Aihe