vihreä tee

terveellistä?

Olen kuullut viime aikoina paljon vihreän teen hyvistä vaikutuksista, mutta en tiedä mikä olisi hyvä merkki tai enpä ole edes tarkistanut saako sitä laatua ihan tavallisesta ruokakaupasta?

4

489

  Vastaukset

  • Itse olen harrastanut Lidl:n vihreää teetä ja Pirkan vihreää, johon sekoitettuna mukaan minttua, muistaakseni olen lähikaupassa nähnyt myös semmosen laadun, jossa on mukana sitruunaa. Vihreä tee on ihan luonnostaan mielestäni vähän eri makuista kuin ne ihan tavallisimmat laadut.

  • Vihreää teetä saa ihan tavallisista ruokakaupoistakin. Hyvin varustetuista liikkeistä sitä saa todella monen makuisena, niin pussi- kuin irtoteenäkin, ja eri liikkeissä on tietysti hieman erilaiset valikoimat.

   Kokeilemalla löydät varmaan oman suosikkisi. Jos juot pussiteetä, osta aluksi vaikka sellainen tuote, jossa on samassa paketissa montaa makua. Ja jos käyt kahviloissa, maista eri vihreän teen laatuja ja paina mieleesi, mikä maku miellytti.

   Itse pidän esimerkiksi sitruksilla tai itämaisilla mausteilla maustetuista, mutta myös erilaisilla marja-, hedelmä- tai kukkasekoituksilla höystetyistä teelaaduista. Jotkut pitävät maustamattomasta vihreästä teestä eniten, mutta itse kaipaan teeheni yleensä enemmän makua, koska en lisää siihen sokeria tai hunajaa.

   Vihreää teetä ei kannata sitten liottaa liian kauan, tai muuten maku muuttuu helposti kitkeräksi. Sen maku on pehmeämpi myös, kun teen valmistaa hieman jäähtyneeseen (tai ei vielä kunnolla kiehuvaan), noin 80-asteiseen veteen.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sanna Marinin hallituksen hanke tyrmistyttää:

   1680 euron kuukausituloilla pitää maksaa 25000 euron remontti? https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sanna-marinin-hallituksen-hanke-tyrmistyttaa-1680-eu
   Maailman menoa
   227
   2312
  2. Sofia muuttaa?!

   Instan mukaan Sofia Berlöff muuttaa taas. Mutta minne tällä kertaa?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   99
   2180
  3. Sohvi takaisin Eirassa

   Riita tullut,yöllä lähti koiran kanssa,aamupäivitys eirasta,lakanoista tunnistin,samat mitkä vaihtoi silloin toukokuussa😅
   146
   1993
  4. Sofia nuolee shampanjapulloa instassaan

   Laittoi storyyn, on Stefun ja kavereidensa ja Stefun siskon kanssa bilettämässä Hangossa. Nuolee kallista shampanjapulloa... iljettävä video.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   75
   1005
  5. Stefun sisko Charlotta laittoi Sofiasta sydänvideota omaan instaansa

   Stefun suku on ottanut avosylin Sofian sukuunsa. Chaali joka ei ikinä laittanut mitään Martinasta, laittoi julkisena videopätkää omaan instaansa, joss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   57
   974