Rapunaiselle mies - paras yhteensopivuus?

Kukka

Mikä olisi yhteensopivin merkki rapunaiselle? En varsinaisesti usko horoskooppeihin, mutta luonteenpiirteisiin kylläkin. Olen todennut, että aika pitkälle tiettyjen horoskooppimerkkien alla syntyneet ovat tietyn luonteisia. Toki eroavaisuuksiakin löytyy. Lähipiirissä pyörii mm. leijona ja skorpioonimiehet..

16

9780

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rapu

   ..ravulle skorpionit, toinen rapu, kalat,ehkä härkä ja leijonakin.

   • Nimetön

    Ei missään tapauksessa rapu-nainen/rapu-mies sovi yhteen. Tai miten sen nyt ottaa. Kertoo kokenut, 22 vuotta ollut rapu-miehen kanssa. Suurimman ajan tapeltu. Nyt erottu.

    Nim. Rapu-nainen


  • Kohta 13 vuotta yhdessä

   Kokeilehan kaurista. Kauris on äärimäisen turvallinen valinta ja jos varsinkin arvostat aineellista hyvää, niin omaisuuden kartuttamisesta löydätte yhteisen harrastuksen.

   Tylsähän kauris saattaa olla, mutta sehän on vain valintakysymys haluaako kuolla infarktiin ainaisessa jännityksessä olosta esim. leijonan tai kaksosen kanssa jo kuusikymppisenä vai huristella samassa iässä oman kullan kanssa asuntoautolla antiikkihuutokauppojen perässä.

   • ...

    Härkä sopii erittäin hyvin


  • minä

   Kunhan selviää varovaisen alkuvaiheen yli.

  • mutta

   sen perään joutuu vahtiin ettei hypi vieraissa =)

   • pinkki

    Ai kumpaa joutuu vahtii ;)


   • Aaahh....
    pinkki kirjoitti:

    Ai kumpaa joutuu vahtii ;)

    Yhteisien sävelen ja kultasen keskitien niin Vaakakin käy, kunhan oivaltaa ne tiety asiat yhdessä. Mutta näkyypä moni muuki käyvän oten eroja löytyy. Ihmisestä itsestään sen sittewn huomaa että alkaako toimii vai ei.


   • minttu
    Aaahh.... kirjoitti:

    Yhteisien sävelen ja kultasen keskitien niin Vaakakin käy, kunhan oivaltaa ne tiety asiat yhdessä. Mutta näkyypä moni muuki käyvän oten eroja löytyy. Ihmisestä itsestään sen sittewn huomaa että alkaako toimii vai ei.

    Kaksi vuotta vaakamiehen kanssa seukaneena voin sanoa, että toimii, jos ei ala liikaa ripustautumaan ja rajoittamaam toisen omaa tilaa. En tosin tykkää siitä itsekään, joten meillä ainakin homma toimii. Huumori ja kemiat toimii, joten, ei kun tuulta päin, sanoi mummo lumessa :))


   • Skrab=)
    minttu kirjoitti:

    Kaksi vuotta vaakamiehen kanssa seukaneena voin sanoa, että toimii, jos ei ala liikaa ripustautumaan ja rajoittamaam toisen omaa tilaa. En tosin tykkää siitä itsekään, joten meillä ainakin homma toimii. Huumori ja kemiat toimii, joten, ei kun tuulta päin, sanoi mummo lumessa :))

    millon oot ite syntyny?ikä? mä oon ollu yhes vähä yli 4 vuotta vaaka miehenkaa ja hyvin on menny vaikka välillä on koeteltu ja kunnolla mutta kyllähän me siitä selvitää rakkaudella ja toisen huomioimisella...mä oon ite 24.6 syntyny ja ikää on 19 entäs teillä?vastaile pliide=)


  • Nimetön

   Voin kertoa, että tämä toimii. Paras merkki rapunaiselle on neitsyt. Elän sitä suhdetta parhaillaan.

   Nimimerkki
   RAKASTUNUT

   • rapu n

    itse seurustelin neitsyt miehen kanssa puoltoista vuotta ja ensimmäinen vuosi oli ihanaa mutta sitten kaikki menikin päin helvettiä. vaikka tuskin ne ongelmat siitä horoskoopista johtui mutta en enään neitsyt miehen kelkkaan uskalla:(


  • Zipizii

   Olen rapu. Menin naimisiin vähän villin ja showmaisen jousmiesihmisen kanssa. Alussa oli ihanaa, parasta. Ihmettelin vaan, kun sen miehen tutut kyselivät, että onko se tarpeeksi hellä. en ymmärtänyt, mutta nyt ymmärrän. Kotikissalle ei sovi kulkukolli.

  • vanhempi nainen

   olen korvia asti rakastunut netsyt mieheen ja se minuun ...olemme tunteneet toisemme ,39v mutta emme kuitenkaa asu edes samassa maassa,,,joten rakastetaan toisiamme kilometreist huolimatta ja on jonkinlainen valtava vetovoima toistemme seuraan,,,kun tapaamme niin emmen voi kuin vain olla toisiimme liitettyn....siis ravussa neitsyt mies on kiinni ikuisesti,,,suosittelen ,,olemme horoskooppi radan nuoripari..himolla ei rajoja kun rapu panee kuntens naitsyeen...

  • Femme-

   Tämä rapunainen on ihastunut jostain syystä vesimies-miehiin. Ja pisimmät suhteeni olenkin viettänyt kyseisen merkin edustajan kanssa. Neitsyt-merkin kanssa olen viihtynyt hyvin, mutta toisin kuin härkää kehutaan ravulle kumppaniksi, tuntuu ainakin omalla kohdallani, että en millään pysy hereillä härkien kanssa. En pääse kaksia treffejä pidemmälle kun mielenkiintoni jo lopahtaa härän kanssa. Eli eiköhän nämäkin ole vähän yksilöllisiä kuitenkin? :)

   • 22

    en osa sanoa, mutta härrän kanssa olen onnellinen jo 14v. ja kyllä, hän mua kestää hyvin. Ja otetaan huomioon että olen joka tunti on erillainen ja vaikeata sanoa mistä olen onnellinen ja mistä en.

    Vesimies on ihan OK
    ja skorppa, mutta kai lian itsepäinen ja Skorppakin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1673
  2. 44
   1013
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   968
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   929
  5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   60
   908
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   889
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   850
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   795
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   778
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   752
  Aihe