TE VIISAHAT IMMEISET TARKOTAKOO FIA ,SUOMEN KIELEL FUKING IDIOT ASSIOSITION.?.KYSYVÄ EI TIELTÄ EKSY.!!!!.
FIA .F1 JA KUUPPARILLIT.
5
237
Vastaukset
- Anonyymi
Kaks ensimmäistä tarkoittaa ketjun alottajjoo
- Anonyymi
SIE ET VIELÄ YMMÄRRÄ MITEN TOIMII PROBAGANDA,ÄRSYTÄ IHMISTÄ NIIN ETTÄ HÄNEELÄ TULEE PAHA MIELI ,SITTEN OLET SAMAA MIELTÄ HÄNEN KANSSA,SITTEN SIE TUNNET OLEVASI OIKEASSA ? JA RÖYHISTÄT RINTAA ,JA ET YMMÄRRÄ MINÄ OLEN SAANUT SINUT KOUKKUUN JA NAURAN ,NÄIN YKSINKERTASTAITA SAADA TOINEN IHMINEN HALLINTAAN.??!!!!.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
SIE ET VIELÄ YMMÄRRÄ MITEN TOIMII PROBAGANDA,ÄRSYTÄ IHMISTÄ NIIN ETTÄ HÄNEELÄ TULEE PAHA MIELI ,SITTEN OLET SAMAA MIELTÄ HÄNEN KANSSA,SITTEN SIE TUNNET OLEVASI OIKEASSA ? JA RÖYHISTÄT RINTAA ,JA ET YMMÄRRÄ MINÄ OLEN SAANUT SINUT KOUKKUUN JA NAURAN ,NÄIN YKSINKERTASTAITA SAADA TOINEN IHMINEN HALLINTAAN.??!!!!.
OTA LAAKKEESI NIIN VOIT SAADA ITSESIKIN JONKINLAISEEN HALLINTAAN VIELÄ JONAIN PAIVANA.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
OTA LAAKKEESI NIIN VOIT SAADA ITSESIKIN JONKINLAISEEN HALLINTAAN VIELÄ JONAIN PAIVANA.
PESÄ PALLOSSA ON SIEPPARI ETU LINJASSA.!!JA KENTÄN PERÄLLÄ PALLON HAKIAT.
- AnonyymiUUSI
Anonyymi kirjoitti:
PESÄ PALLOSSA ON SIEPPARI ETU LINJASSA.!!JA KENTÄN PERÄLLÄ PALLON HAKIAT.
HOLTTINEN TIETÄÄ EISE MUUTA OSOKAA SILLÄ ELÄNY
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Mies vinkkinä sulle
Jos pyytäisit kahville tai ihan mihin vaan, niin lähtisin varmasti välittämättä muista857455- 965394
- 2574605
- 444505
- 623257
- 492685
Olet oikeasti ollut
Niin tärkeä mulle ja kaikki meidän väliltä on pilattu ei yksistään sinun toiminnalla vaan minun myös.222358- 492323
Kuuluu raksutus tänne asti kun mietit
Pelkäätkö että särjen sydämesi vai mikä on? En mä niin tekisi mies koskaan 😘292322- 412184