Mistä johtuu että televisiolähetyksen ääni on noin puoli sekuntia
myöhässä huulten liikkeistä? Katson televisiota tietokoneelta.
Ongelmaa ei ole esiintynyt aikaisemmin kuin vasta tänään.
Television ääni ei synkronissa
10
228
Vastaukset
- Anonyymi
Vaikea sanoa. Vika voi olla itse lähetyksessä tai käytössä olevasta äänilaitteistosta. Etenkin Bluetooth tekee tuota, jos laitteisto ei tue Aptx LL koodekkia.
- Anonyymi
MTV3 ainakin lähettääkin sellaista kuvaa!
- Anonyymi
Ainakin vlc:ssä voi siirtää ääniraitaa eteen ja taaksepäin melko helposti.
- Anonyymi
Aloittaja sanoi katsovansa televisiolähetyksiä. Ei kai siihen mitään jonninjoutavia vlc-vitkuttimia tarvita?
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aloittaja sanoi katsovansa televisiolähetyksiä. Ei kai siihen mitään jonninjoutavia vlc-vitkuttimia tarvita?
aloittaja: "katson tv:tä tietokoneelta". vlc nyt toimii paremmin kuin puliveivari-digiboksisoftat.
- Anonyymi
Joissakin MTV3 ohjelmissa tuo äänen ja kuvan ero on ihan järkyttävä.
- Anonyymi
Minun ongelma esiintyy vain TV1:ssä. Ei TV2:ssa eikä Femmassa.
Maikkarin ohjelmia en edes vaivaudu katselemaan kaikenmaailman mainoksineen, ei kiitos! - Anonyymi
Mitä kaikkea koneeni on syönyt?
Glow tarjoaa ajantasaista tietoa koneestasi. Se rientää apuun, kun tietokoneesi aiheuttaa ongelmia tai kun haluat ostaa uusia laitteita. - Anonyymi
Rikolliset ja vakoojat haluavat murtautua reitittimeesi. Näin he voivat päästä paitsi vakoilemaan kotiverkkosi muiden laitteiden tietoja, myös valjastamaan reitittimen osallistumaan valtiollisiin verkkohyökkäyksiin tai palvelunestohyökkäyksiin vaikkapa pankkeja vastaan.
Tietoturvayhtiö Panda Security listaa 10 tunnusmerkkiä, joista voit päätellä reitittimesi hakkeroinnin.
Epäilyttävät laitteet: Jos reitittimesi lokitiedoissa näkyy verkkoosi kytkeytyneitä tuntemattomia laitteita tai ip-osoitteita, saattaa kyseessä olla tunkeilija. Näet tiedot kirjautumalla reitittimesi hallintapaneeliin. Poista epäilyttävät laitteet, ja vaihda wifi-verkon salasana. Huomioi, että ”outo” laite saattaa olla kotiverkossasi oleva asiallinen laite, kuten televisio tai älyvalo.
Kiristykset: Jos saat uhkauksia tietojesi varastamisesta tai lukitsemisesta, on reitittimesi voitu hakkeroida. Varmista asetuksista, että reititin on suojattu vähintään WPA2-salauksella suojellaksesi tietojasi ja estääksesi tunkeutumisia.
Istunnon kaappaus: Hakkeri voi kaapata aktiivisen netti-istuntosi ja päästä käsiksi käyttäjätileihisi tai laitteisiisi. Usein syynä on reitittimen heikko tietoturva tai vanhentunut laiteohjelmisto eli firmware. Kaappauksesta voi kieliä tuntematon toiminta tileilläsi tai automaattiset uloskirjautumiset. Voit myös saada ilmoituksia kirjautumisista tuntemattomista paikoista tai laitteista. Pidä reitittimesi ohjelmisto ajan tasalla säännöllisesti, äläkä käytä julkisia wifi-verkkoja ilman vpn-palvelua.
Tuntemattomat sovellukset: Laitteisiisi voi ilmestyä outoja sovelluksia tai haittaohjelmia hakkeroidun reitittimen kautta. Tarkista laitteet tietoturvaohjelmistolla ja palauta tarvittaessa reitittimesi tehdasasetukset.
Netti hidastelee: Yllättävät internet-yhteyden hidastumiset voivat tarkoittaa, että joku ulkopuolinen käyttää yhteyttäsi esimerkiksi suurien tiedostojen lataamiseen. Tarkista reitittimestäsi, onko verkkoosi liitetty tuntemattomia laitteita.
Reititin ei päästä sisään: Jos et pysty kirjautumaan sisään reitittimesi hallintapaneeliin, joku toinen on mahdollisesti vaihtanut kirjautumistietosi. Näin verkkosi voi joutua täysin rikollisen haltuun. Nollaa reititin tehdasasetuksiin päästäksesi takaisin sisään, ja aseta välittömästi uusi ja vahva salasana sekä wifi-verkkoon että reitittimen hallintapaneeliin. tehdasasetukset palautetaan yleensä laitteessa olevalla fyysisellä napilla.
Väärät virusvaroitukset: Jos näet ruudullasi outoja virusvaroituksia tai väitteitä, että yhteytesi ei ole yksityinen, voi kyse olla niin sanotusta dns-kaappauksesta. Pahantekijä voi muuttaa dns-asetuksia murtautumalla reitittimeen ja ohjata sinut haitalliseen verkko-osoitteeseen. Vaihda tällöin reitittimen nimipalvelu luotettuun tahoon, kuten Cloudflare DNS. Tavallisesti netinkäyttäjä tosin saa dns-tiedot oman teleoperaattorinsa palvelimilta.
Operaattorisi hälyttää: Nettiyhteyden tarjoajasi voi ottaa yhteyttä ja kertoa epäilyttävästä toiminnasta, kuten tavallista suuremmasta datan kulutuksesta. Ota omia reittejäsi pitkin yhteyttä operaattoriisi, ja vahvista hälytyksen aitous. Toimi sitten operaattorin ohjeiden mukaan.
Esiin ponnahtavat mainokset: Ylenmääräiset tai sopimattomat mainokset voivat kieliä reitittimen hakkeroinnista ja dns-asetusten muuttamisesta. Skannaa laitteesi virustorjuntasoftalla, ja palauta reitittimen dns-asetukset oletusarvoihin.
Selaimesi oikuttelee: Jos nettiselaimesi ohjaa sinut säännöllisesti arveluttaville verkkosivuille, reititin on ehkä murrettu. Nollaa reititin, ja aktivoi salaus kuten WPA2 tai uudempi WPA3.
Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ootko nainen noin mustis musta
Onhan se toki imartelevaa kun olet kaunis ja kaikkea muutakin, mutta ehkä vähän kummallista, kun ei varsinaisesti olla t897229- 353821
- 453420
Kauan säkin jaksoit
Minun perässä juosta. Kunnes pahoitit mielen. Kuinka monta anteeksipyyntöä olet vailla? 🧐402562- 2082366
- 412352
- 1232246
Miksi kaipaat
Ja olet elämässäni vielä kaiken tämän jälkeen? Eikö kaikki ole jo selvää välillämme?292149Mietin tässä T....
Oletko jo kesälomalla.?Keli on ihanaa, ja sinä nautit veneilystä.... Edelleen käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua..241878- 401809