Pommitan kyssillä!!!!

gdfan

Heh, nyt pommitan oikein kunnolla kysymyksillä teitä!! Heh. Tässä tulee:

1. Missä he asuvat nyt? Asuvatko he kaikki nyt Oaklandissa? En ole varma...

2. Muita hyviä punk bändejä? (vaik jotai 5...) Ja olis kiva jos kertoisitte jotain niistä, kuten ketä siihen bändiin kuuluu.

3. kertokaa Offspringistä. Onko se punk bändi? En tiedä siitä mitään muuta kuin että se on olemassa. En viitsi mennä kysymään offspringist niiden keskustelusta, koska te olette mukavia :) ja myös ystävällisiä :) Siksi kysyn siis teiltä. Ja luotan teihin enemmän, koska tunnen teidät jotenkin... (en hyvin siis...)

4. Minkä laulun ansiosta teistä tuli GD faneja? Musta tuli Boulevard Of Broken Dreamssin ansiosta. Muistan sen kuin eilisen... Katsoin jotain musiikkiohjelmaa ja sieltä tulo BOBD. Ajattelin että jaa, joku bändi nimeltä Green Day... Veljeni oli siinä myös (hän on hevari), ja sanoi, että musavideo on aika hieno. Mä vaan ajattelin että on se ihan OK. Sitten kuulin laulun pari kertaa radiosta, ja eräänä kauniina päivänä löysin itseni kassalta American Idiot kädessäni. Niinpä minusta tuli GD fani :) Nyt mulla on heidän kaikki levyt, ja veljeni haukkuu Green Dayta Green Gayksi...

5. Eikös GD saanut nimensä useista hamppuunpolttosessioista? Ainakin jossain luki niin...



Toi Offspring kyssä voi olla ehkä outo, ja ihmettelette että miksi en niiden keskustelusta kysy. Mutta te olette ystäviäni (vaikka en teitä koskaan ole nähnyt :)

Mun täytyy mennä :( HELLOU kaikille

23

1418

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • marquu

      empä mie osaa kauheesti auttaa, mut offspring on vähän niinku green day eli ex-punk -bändi (ja puhun siis musiikillisesti). kannattaa tutustua vaikka niitten ihan äskeittäin julkaistuun kokoelmaan.

      jos punk-bändeistä puhutaan niin sanoisin, että kannattaa tsekata abduktio, wasted, pax americana ja no shame. ja tietty perinteiset sex pistols ja ramones jne.

      lisää tietoa em. bändeistä löytyy ystävämme googlen avulla.

      ite innostuin gd'stä dookie-levyn aikoihin. when i come around ja basket case tais olla NE biisit.

    • She

      2. Muita hyviä punk bändejä? (vaik jotai 5...)
      *Rancid, se on jtn ska-punkkia, ja siihen kuuluu Tim Armstrong (laulu ja kitara), Lars Frederiksen (kitara ja laulu), Matt Freeman (basso) ja Brett Reed (rummut). www.rancidrancid.com

      Ramones, niillä on pitkä ura ja jäseniä on vaihtunut, mutta alkuperäiset jäsenet on Joey Ramone (laulu) Dee Dee Ramone (basso), Tommy Ramone (rummut), Johnny Ramone (kitara). www.ramones.com

      Sex Pistols, varmaan tunnetuin punk-bändi. Jäseninä Johnny Rotten (laulu), Glen Matlock (basso, korvattiin Sid Viciouksella), Steve Jones (kitara), Paul Cook (rummut). http://www.sex-pistols.co.uk/

      Anti-Flag. Tosi hyvää amerikkalaista punkkia. Jäsenet Justin Sane (laulu), Chris #2 (basso, laulu), Chris Head (kitara), Pat Thetic (rummut). http://www.anti-flag.com/main.php

      Nofx, amerikkalaista skedepunkkia (tjn). Jäsenet Fat Mike (laulu, basso), Erik Sandin (rummut), Eric Melvin (kitara), El Hefe (kitara). http://www.nofxofficialwebsite.com/

      3. kertokaa Offspringistä. Onko se punk bändi?
      *No, menes http://www.offspring.com/ . Kai se jtn punkrockia on.

      4. Minkä laulun ansiosta teistä tuli GD faneja?
      *Hmmm, kuulin joskus ala-asteella (90-luvun puolella) When I come aroundia ja Basket casea MTV:ltä, sen kautta tutustuin ja kiinnostuin.

      5. Eikös GD saanut nimensä useista hamppuunpolttosessioista? Ainakin jossain luki niin...
      *Kyllä juu.

    • Sharkporn

      1. Tähän en osaa vastata mitään.

      2. Itse tykkään näistä: The Offspring, Bad Religion, Anti-Flag, Tarakany!, Less Than Jake, Lagwagon...

      3. Nyt päästiin mun lempiaiheeseen, tuo kyseinen bändi kun on ollut lempibändi viimeiset 6 vuotta. The Offspringin alkutuotanto eli levyt Offspring, Ignition ja Smash ovat enemmän punkkia kuin tuosta uudemmat levyt. Mielestäni uusin Greatest Hits -levy ei ole paras mahdollinen levy jos haluaa Offsrpingiin tutustua, siinä kun ei ole kahdelta ensimmäiseltä levyltä lauluja ollenkaan. Kannattaa tutustua levyihin Ignition ja Americana koska niistä pystyy erottamaan hyvin uuden ja vanhan Offspringin. Bändiin kuuluu laulaja-kitaristi Dexter Holland (oikealta nimeltään Bryan Keith Holland), Kitaristi Noodles (oikeaa nimeä en tiedä), basisti Greg K. ja nykyään rumpalina toimiva Atom Willard. Ennen Willardia rumpuja soitti Ron Welty. Smash teki Offspringista tunnetuita monessa maassa ja se on heidän "läpimurtolevynsä" jos niin voi sanoa...

      4. Taisin kuulla ensimmäisenä American Idiotin ja kuuntelin sanoja ja mielestäni ne olivat mahtavat! Samoin kuin kyseinen biisi. BoBD biisistä en pitänyt, liian hidas minun makuuni, mutta ihan OK. Mullakin on tätä nykyä kaikki muut cd:t paitsi Insomniac, koska sitä ei vielä ole tullut vastaan... :)

      5. Juu, liian pitkän polttosession jälkeen he nimesivät bändinsä Green Dayksi

      • ei..

        ei se liian pitkän polttosession jälkeen se nimi syntynyt vaan he kutsuivat jo ennen bändiä green dayksi sellaisia päiviä, jolloin saivat hankittua(muistaakseni) meksikolaista laadukkaampaa ruohoa sen sijaan mitä normaalisti pössyttelivät.

        olennainen tieto tosiaan:)


      • risupää
        ei.. kirjoitti:

        ei se liian pitkän polttosession jälkeen se nimi syntynyt vaan he kutsuivat jo ennen bändiä green dayksi sellaisia päiviä, jolloin saivat hankittua(muistaakseni) meksikolaista laadukkaampaa ruohoa sen sijaan mitä normaalisti pössyttelivät.

        olennainen tieto tosiaan:)

        joo näin mäki oon kuullu..


      • gd05
        ei.. kirjoitti:

        ei se liian pitkän polttosession jälkeen se nimi syntynyt vaan he kutsuivat jo ennen bändiä green dayksi sellaisia päiviä, jolloin saivat hankittua(muistaakseni) meksikolaista laadukkaampaa ruohoa sen sijaan mitä normaalisti pössyttelivät.

        olennainen tieto tosiaan:)

        No eipä ole sanonta Green Day päivistä jotka on vietetty marihuanaa polttamalla kyllä heidän keksimänsä, vaan se oli ihan paikallista San Franciscon slangia.


      • kai...
        gd05 kirjoitti:

        No eipä ole sanonta Green Day päivistä jotka on vietetty marihuanaa polttamalla kyllä heidän keksimänsä, vaan se oli ihan paikallista San Franciscon slangia.

        sitä kukaan ole kysynytkään? vaan sitä mistä nimi on peräisin.


    • Jepari

      En jaksa miettiä liikaa, niin vastaan vaan pariin..

      2. No tuota.. GD ei ole punkkia.. Mutta jotain saman henkisiä bändejä, niin vaikkapa tässä:

      Bad Religion, vanhempaa punk rockia, se lähes kaikkien nykyisten punk rock -bändien isä. Jos kuuntelet jotain sopivaa radiokanavaa, niin tiedät varmasti Punk Rock Songin "This is just a punk rock song/ written for the people who can see someting's wrong/ like ants in a colony we do our share/ but there's so many other f*ckin' insects out there/ and this is just a punk rock song". Mulla on neljä BR:n levyä, noita 90- ja 2000-luvun tuotoksia, kaikki jättebra 8) Oon kuullut jotain BR:n aika ekoja levytyksiä varmaan, kaveri lähetti kerran mesessä Bad Religionin biisin Bad Religion. Se oli kyllä kieltämättä hermojaraastavaa kuunneltavaa x/ Mutta öhöm.. ovat sen jälkeen kyllä oppineet soittamaan. Että ei hätää.

      Blink-182 taas on vähän popimpaa punk rockia, ja olen varma, että joku rupeaa tästä taas urputtamaan ties kuinka monennen kerran, että "Blink ei ole punk rockia nähnytkään" x/ Mielipidekysymys.. humoristisempaa punk rockia kuin aika monet muut. Tai onhan GD:lläkin humoristisia biisejä, mutta Blinkillä niitä on enemmän. Tosin Blinkin uusin levy sitten on jo vakavampaa materiaalia. Hitto vaan, että Blink on "tauolla", mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että he ovat lopettaneet. MTV:ltä tai jostain kanavalta (en muista, kun meillä ei mitään ylimääräisiä kanavia näy, niin en ole kertaakaan edes katsonut) tulee sarja Meet the Barker's, niin Travis Barker oli Blinkin rumpali. Ehkä tunnetuin biisi on All the Small Things. "Say it ain't so/ I will not go/ turn the lights off/ carry me home/ Na na na na na na na na na na/ na na na na na na na na na na/..." jne. Tai sitten samalta Enema of the State -levyltä about 5-10:n vuoden takaa biisi What's My Age Again? (En muista tarkkaan levyn ilmestymisvuotta..)

      Suomeen vielä ei ole rantautunut sellainen bändi kuin Pennywise. Tai no.. kuuntelen itse niin vähän radiota, etten osaa sanoa tämän hetken tilanteesta varmasti, mutta itse en ole kyseistä bändiä koskaan radiosta kuullut. Enkä tiedä, miten soitetaan MTV:llä tai missään.. Enkä tähän bändiin ole niin hyvin perehtynyt, itselläni on vain kaksi levyä. Mutta oikeastaan aika samanlaista musiikkia kuin Bad Religion, tietysti jotain omaa mukana, mutta (omasta mielestäni) hyvin samanlaista. Yksi punkeimmista punk rock -bändeistä, mitä tiedän.

      Sitten tulee Sum41, jonka varmaankin tiedät. Aluksi Sum41 oli oikeastaan punk poppia, ekalla levyllä oli oikeastaan vain pari rockimpaa biisiä. Pääsi julkisuuteen ehkä Blinkin siivellä.. mutta nykyään on jo ihan punk rockia eikä -poppia. Uusin levy, Chuck (2004) on kyllä bändin paras. Olet luultavasti kuullut biisin Fat Lip "I don't wanna waste my time/ to become another casualty of society/ I'll never fall in line/ to become another victim of your confirmaty/ and back down" tai uudempaa tuotantoa We're All to Blame "And we're all to blame/ we've gone too far from pride to shame/ we're tryin' so hard but dying in vain/ we're hopelessly blissful and blind/ to all we are/ we want it all". Jotain muitakin biisejä on radiossa soinut, mutten jaksa nyt niitä kirjoitella..

      Sitten on The Offspring, oma henkilökohtainen lempparini... =P Mutta jos tahdot lisää noita bädejä ja muodostaa omia mielipiteitä, niin kannattaa hommata jostain Rock Against Bush -levy. Siinä on enemmän ja vähemmän punk rock -bändejä. Itte löysin Pennywisen sen ekan levyn ansiosta.. x) Ja GD on mukana RAB2:lla.




      3. The Offspring on punk rockia kuin GD:kin. Tosin rockimpaa ja parempaa kuin GD x) Mietin vaan, että minkä ikänen oikeen olet, jollet Offspringiä tiedä? Sillon, kun oltiin ala-asteella, kaikki kuunteli Offspringin Pretty Fly (for a White Guy)ta, se "Give it to me baby, uh-huh, uh-huh" -biisi. Ja sen kautta meitsikin Offspringiin tutustui aikoinaan =D Vaikka nykyään kuuntelen Offspringiä monipuolisemmin kuin silloin seittemän vuotta sitten, kun se levy oli uus.
      Joku joskus sanoi varmaan tällä palstalla, että GD on tullut julkisuuteen Offspringin siivellä.. Mutta väliäkö hällä. The Offspring kuitenkin on Tullut varmaan jonkun Bad Religionin jalanjäljissä ilmoille, niin mitä sitten, kaikki ideat länsimaisessa populäärimusiikissa on jo käytetty kauan sitten, niin voi voi. GD kuitenkin on paljon popimpaa ollut aina kuin Offspring on koskaan ollut. The Offspring on "mun" punk rock -bändeistä se kolmanneks kovin.. heti BR:n ja Pennyn jälkeen x) Tosin harmittaa, kun Offspringin rumpali vaihtu. 2004 lähti Welty lätkimään ja Willard tuli tilalle. Welty oli ehkä paras rumpali mun lempibändeistä.. tai oikeestaan tokaparas. (Blinkin Barker on EHDOTTOMASTI paras, sille ei mahda eskokaan mitään! Siinä vasta loistava rumpalisti x) )



      4. Jaah.. Musta tuli GD-fani Warning-levyn ansiosta. Siihen rakastuin ekaks, sitten tykkäsin American Idiotin nimestä.. ja sanoista x) Sen myötä ostin Insomniacin, Nimrodin ja AI:n kertarysäyksellä ja rakastuin Nimrodiin.. Insomniac on vähän jäänyt syrjään mun kulutuksestani, AI tulee hyvänä kolmosena. Seuraavaks taisin ostaa Dookien, sitten viimesimpänä IS!:n. Niitä loppuja mulla sitten ei ole.. Mutta mikä biisi.. ekana rakastuin muistaakseni tohon Church on Sundayhin, Blood, Sex and Boozeen, Fashion Victimiin Deadbeat Holidayhin ja Castawayhyn. Nyt oon jo kyllästynyt vähän noihin, mutta sellaset biisit kuin Waiting, Macy's Day Parade ja Minority pitää Warning-levyn mun listakärejssä =) Ja se Fashion Victimkin on vielä aeka hottis...x)



      Mä en yleensä ole kiinnostunut toisten ihmisten, edes julkkisten, yksityiselämästä enkä bändien sen suuremmista taustoista, niin en voi vastata ykköseen enkä vitoseen mitään. Enkä voi noista muistakaan bändeistä sen enempää kertoa... kun en tiedä. Mutta etköhän sä tällä informaatiolla jo pärjää.
      Hyvää loppukesää!

      • gdfan

        No, mähän kyllä tiedän että on bändi nimeltä Offspring, ja mulla olikin epäily että se on punk rock bändi :)
        Täällä ehkä puolet teistä on aikuisia, mutta ma olen ainakin pikku kersa x)


      • Jepari
        gdfan kirjoitti:

        No, mähän kyllä tiedän että on bändi nimeltä Offspring, ja mulla olikin epäily että se on punk rock bändi :)
        Täällä ehkä puolet teistä on aikuisia, mutta ma olen ainakin pikku kersa x)

        Ei 16-vuotias ole aikuinen =P vai väitätkö jotain muuta? ;)


      • gdfan
        Jepari kirjoitti:

        Ei 16-vuotias ole aikuinen =P vai väitätkö jotain muuta? ;)

        no jotkut voi olla yli 18!!! =) joo väitän ihan hirveeti että 16-vuotias on aikuinen... :) :D
        no en kai mä nyt ihan niin tyhmäks oo tullu... tyhmemmäks vaa :)


      • Jepari
        gdfan kirjoitti:

        no jotkut voi olla yli 18!!! =) joo väitän ihan hirveeti että 16-vuotias on aikuinen... :) :D
        no en kai mä nyt ihan niin tyhmäks oo tullu... tyhmemmäks vaa :)

        En mä pahalla tarkottanut.. Muotoilit sen vaan niin, että sain vaikutelman, että luulit mua aikuiseks.. :| What a loss..


      • gdfan
        Jepari kirjoitti:

        En mä pahalla tarkottanut.. Muotoilit sen vaan niin, että sain vaikutelman, että luulit mua aikuiseks.. :| What a loss..

        Kai mä nyt sen tiiän että et pahalla tarkottanu :)
        hmmm, voi ollakkin että muotoilin sen niin... :D


    • taru

      Billie Joe perheineen ainakin asuu Berkeleyn kaupungissa. Menivät naimisiinkin siellä ja viettivät hääyönsä eräässä kaupungin hotelleista.

    • d>p

      no..
      1.joo kai
      2.en tiijä,en kuuntele punkkia
      3. offspring on kai jotn punkrockia tosiaan.. oli mul joskus niitten levy, tais olla justse pax americana.. vähän popmeiniki, joten annoin sen pois.
      4.en ole gd fani.(ja siksi en tiedä, miksi oon täällä teidän joukossanne.. no, ootte mukavia heppuja:))
      5.joo, aina joskus saivat laadukkaampaa meksikolaista ja sitä poltellessa oli sitten vihree päivä..

      • Jepari

        Offspringillä ei ole sellasta levyä kuin Pax Americana. Niillä on Americana-levy kyllä. Joo, nussin pilkkua, tiedetään. Ja Americana on siitä inhottava levy, että sillä on koitettu saada Offspringin entistä loistoa levymarkkinoilla takasin, niin siitä on tehty sellain radiopopimpi plätty kuin muut Offspringit. Ihme yleisönnuoleskelualbumi...


    • Jepari

      Jollet ole jo mennyt ja ostanut jotain Offspringin levyä, niin ilmaseks käy kuuntelemassa osotteessa http://www.offspring.com/cgi-bin/WebObjects/Offspring.woa/wa/albums

      Hitto vaan, kun tossa Greatest Hitsillä ei tosiaan ole ainuttakaan biisiä Offspringin kahdelta ekalta levyltä... Mutta kannattaa tutustua ehdottomasti.

      Mä mietin usein, että kun kirjotan yleensä sen verran pitkästi, niin viittiikö kukaan edes lukea mun tekstejä kokonaan? En nyt tarkota tätä kirjotusta vaan lähinnä tota tossa ylempänä =) ...

      • risupää

        heh...täytyy kyllä myöntää ;) oon laiska enkä jaksa lukee noin pitkiä pätkiä :)


      • Punk-Rock

        on täällä ainaki yks joka lukee sun tekstit :D

        kaikkien tekstit luen ois ne kuinka pitkiä hyvänsä :D


    • Punk-Rock

      en nyt jaksa vastata muihin kysymyksiin..
      (luultavasti muut ovatkin jo kerenneet vastata niihin :D)

      eli siis : miten musta tuli green day fani:

      kuulin boulevardin radiosta eka kerran ja ostin niitten CD:n nyt mul on niitten (melkein) kaikki CD:t (viel pari pitää hommata! :D)

      • gdfan

        Mä lukasin äkkiä kaikki, nyt on vähän kiire,kun oon hotellissa ja pitäis häipyy konelta... No, voitte olla varmoja että luen ne tarkemmin vielä!


      • gd05

        Minustakin tuli Boulevardin kautta. Tai oikeastaan ensin American Idiotin kuultuani mietin, että no onpa tosi hyvä biisi. Silloin en kuitenkaan muuten Green Daystä voinut sanoa pitäväni kun en tiennyt vielä heidän muista biiseistä. Kuultuani BOBD:n ajattelin että hirveän hyvä kappale, ja saatuani tietää että sekin on GD:n lähdin etsimään netistä heidän muita biisejään nähdäkseni millaisia olivat. Ja niiden kautta sitten lopullisesti tuli lempimusaani.


    • pam

      en oo varma trestä ja mikestä mutta billie joe asuu perheineen berkeleyssä,californiassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      108
      7776
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2862
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2452
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2175
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1835
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1599
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1446
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1444
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1405
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1364
    Aihe