Luonne vai ulkonäkö?

Miks oon ihastunu?

Mul on pulma:) Mä oon lääpälään yhteen rapu-poitsuun, ja oon ite kans rapu. Se jonhon ihastunu on pulska, pitkä, köyhä vähän, kauheat vaatteet ja mua vuoden vanhempi eli siis näyttää ihan sika kauheelt, MUTTA hän on tosi ihana luonteeltaan! Että pitäiskö mun olla sen kans kun se on niin hirvee? Että mitä mä tekisin??? Ja se hiukan ihastunu muhun:)

15

2207

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..........

      Taidat olla aika nuori. Elämä opettaa sinuakin. Ulkonäköä on kiva olla olemassa mutta se ei ole kaikki.

    • äly hoi..

      No tietenkin rikas kiiltokuvapoika, jossa naiset roikkuu kiinni koko ajan,hyvin pukeutunut ja mielummin joka kohtelee sinua huonosti alkoholisoitunut olisi kivempi kuin kivan ja hyvän luonteen omaava persoona..!!

    • köyhänä olet....

      ei voi tietää mihin perheeseen syntyy. köyhyys on pojulle ohimenevää, elämä tuo hänelle sinun kaa rikkaamman ja rakkaamman..ole oma itsesi ja näytä, et välität hänestä omanlaisenaan. sinä ja hän ajattele..

    • ulkonäkö

      No...kyllä se luonne kannattaa valita, mutta älä toki säälistä ketään ota. Köyhyys...no ihmisten rahatilanne voi muuttua radikaalistikin jos osaa oikeista naruista vedellä...vaatteitakin voi uusia... voit vaikka neuvoa uutta tyyliä hakemaan, siltä osin kuin mahdollisuutta on kunhan et liiaksi neuvomaan lähde. Mutta tosiaan älä ala seurustella säälistö koskaan sillä se on tod. huono alku .....

    • Skrab=)

      hei mietippä nyt oikeesti,itse!!

      Ulkonäkö on mukava plussa mutta ethän sä seurustellessa ole sen näönkaa vaa sen ihmisen.

      Toiseksi jos joillain on vähän ylipainoo ja itse on sujut ittensä kanssa niin ei silloin muidenkaa pitäisi toista alkaa arvostelee,ainakin jos on inhimillinen ja käyttäytyy aikuismaisesti.

      Ja oikeesti hei, raha ei ole ihmisen arvoon verrattava asia. Se on materiaa niinku moni muuki turha tässä maailmassa. Se saattaa joskus tuoda valtaa(joissakin piireissä) muttei viisautta ja jos saa valtaa sen mukana siirtyy paljon vastuuta ja vastuuseen tarvitaa viisautta jotta sen tekee ks.oikein. Toiv. tajusit.

      Maailmassa on paljon turhaa ja pinnallista esim.juuei se materia ja sitä keräämällä et saa koskaan sitä mitä ihminen oikeesti sydämmessään halajaa,ei ei, sillä sitä ei saa vaa avaamlla sydämensä ja mielensä rakkaudelle ja sille kaikelle suurelle mitä on maailma pullollaan mutta sitä ei nää jollei riisu sitä harsoa silmiltään mikä luodaan meille kaikille jo kun synnytään mutta kun kasvamme niin meillä on mahdollisuus tehdä toisin.Niin miten "oikeesti" haluaisimme sielumme syvyyksissä. kuuntele intuitiotasi eli sisäistä ääntäsi. ja uskon että se sanoo ettei tossa poika tilanteessakaan kannata ajatella materiaa ja pintaa vaa sitä syvyyttä mitä löydät eli juuri sitä kuinka ihana se on ja kuinka senkaa olisi mukavaa. mutta kun sillä on rumat vaatteet jne...nii en tiiä saatat ajatella mutta keskity siihen mitä oikeesti haluat ja jos oikein viestisi tajusin niin haluat hänet, joten käy kiinni vaan ja muista ei se materia ja pinta vaan se jokin syvyys jolla on meihin ihmisiin valtava hyvä voima=)

      Toivottavasti viestini auttoi sua ja tajusit mitä tarkoitin ja muista se läpi elämäsikin, mäkin yritän tehdä niin.

    • krapu

      Kummaa, yleensä naiset tuntuvat haikailevan just niiden mukavien tyyppien perään, mutta kun semmoinen sattuu omalle kohdalle, niin ne eivät kelpaakaan. Jos olet kerran "ihan lääpällään" tuohon kaveriin ja hänkin on sinusta kiinnostunut, niin ei kai siinä mitään ongelmaa pitäisi olla? Kyllä resupekastakin ihan yhteiskuntakelpoisen saa pienellä avituksella, liikakilot lähtee laihduttamalla, vaatteita voi hankkia uusia jne.

      • Tiina-3

        Kiitos teidän kaikkien mielipiteistä tähän mun kysymykseen!!! Mutta kuitenkin olen päättäny, että se on mun ystävä vain ja olen jo vähän kiinnostunut eräästä toisesta, ja se on paljon söpömpi...Että luulen kyllä nyt tietäväni mitä teen...! Se rapu kundi ei oo tarkoitettu mulle, ainakin väitän niin, en tiedä minkä horoskooppinen uusi ihastukseni on, mutta teidän siitä kaikkea muuta...!!! Me yks yö läheteltiin tekstiviestejä ja silleen .... Annan uusien tuulien puhaltaa.... Hei, hei !!!


      • hip hei
        Tiina-3 kirjoitti:

        Kiitos teidän kaikkien mielipiteistä tähän mun kysymykseen!!! Mutta kuitenkin olen päättäny, että se on mun ystävä vain ja olen jo vähän kiinnostunut eräästä toisesta, ja se on paljon söpömpi...Että luulen kyllä nyt tietäväni mitä teen...! Se rapu kundi ei oo tarkoitettu mulle, ainakin väitän niin, en tiedä minkä horoskooppinen uusi ihastukseni on, mutta teidän siitä kaikkea muuta...!!! Me yks yö läheteltiin tekstiviestejä ja silleen .... Annan uusien tuulien puhaltaa.... Hei, hei !!!

        Näin, kun aikuinen puhuu aikuisen "minässä" 12-vuotiaalle lapselle, hyötyykö siitä kukaan?
        Lapsi hyvä, se on parempikin ettei tuossa iässä mieti "seurustelua". Pitäkää kaveriporukassa hauskaa sekä tyttöjen että poikien kanssa. Seurustelukuviot ehtii mukaan myöhemminkin; lapsena kannattaa nauttia lapsuudesta.


    • femmeh

      itse taidan olla sen verran pinnallinen ettei rakkauteni osu huonosti puettuun tai mielestäni ei-komeaan mieheen. Varakkuustasokin on entisissäni ollut keskitasoa korkeampi. Ehkä tämä ravun luonne etsii sitä niin täydellistä ja turvattua että tuollainen toisarvoinenkin tulee tärkeäksi. Olen sen verran riippuvainen vielä muistakin että en kehtaisi näyttäytyä jotenkin "vajavan luonteen" kanssa. mutta tuo vajavuushan on vain omassa päässäni..

      minulla se homma jäisi siihen. olen yrittänyt unohtaa jonkun varakkuustason tai pukeutumisen deittaillessani mutta ei. vaikka kuin ihana luonne on ollut, valitettavasti en ole löytänyt heidän kanssa kultaista keskitietä jos ulkonäössä on ollut parantamisen varaa..

    • djvenla

      siis joo... tää uus on paljo söpömpi ku se eka??? näitten juttujen perusteella mua rupes vähän epäilyttään, et sua kiinnostaa vaan se ulkonäkö! jos sä oisit oikeesti välittänyt siitä, sen ulkonäöllä ei olis ollut sulle mitään merkitystä, mut tais toisten arvostelut vähän pelottaa vai...?

      • Tiina-3

        Mä päätin kyl ihan ite olla pitämättä siitä ! Ja en ollu enää ees varma että oisko se pitäny musta, ei se ainakaan enää, mut se on hyvä MULLE! Mut tää oli aikaa sitten oleva ongelma, että tähän ei tartte enääpi vastata, oikei !!!!!


      • Skrab=)
        Tiina-3 kirjoitti:

        Mä päätin kyl ihan ite olla pitämättä siitä ! Ja en ollu enää ees varma että oisko se pitäny musta, ei se ainakaan enää, mut se on hyvä MULLE! Mut tää oli aikaa sitten oleva ongelma, että tähän ei tartte enääpi vastata, oikei !!!!!

        siinä on asiaa ja jotkuu ehkä vois oppia asioita eikä kiinnittäisi huomiota koko elämänsä vain johonkin pinnalliseen mistä ei voi IKINÄ lopareissa saada kun sitä pintatyydytystä eikä koskaan kokisi sitä aitoa juttua...se on oma valinta joo mutta se voisi opettaa vanhempiakin ihmisiä kun kerta niilläkin on asioita jääny oppimatta ja siinä samalla ehkä sivuttanu elämänsä alun ja oivalluksen siihen liittyy nii paljon asiaa jota en ala tässä sen enempää selittämään mutta aikasemmassa tekstissäni siitä osa käy ilmi ja parasta tietenkin on että itse sen saa taikka savuttaa...toiv.kaikki ihmiset ei jatka enää samalailla asioita niiku nimimerkillä "femmeh" kirjottanuta, ainakaan jos lukee juttuni.Toivoisin että se saisi jotkuu ajattelemaan asioita eikä työntäisi ajatuksen alkua pois mielestään kuittaamalla sen jonkun hempeilijän höpinäksi tai jopa ehkä filosofiseksi lässytykseksi...sitä se filosofista se voi olla mutta ei huuhaata tai löpinää....Ehkä joitakin se ajatteleminen ehkä jopa pelottaa ja saattaa jopa huomaa kuinka on itse toiminut ja syylölisyys saattaa iskeä, mutta se ei ollut se pointtini ja antakaa itsellenne anteeksi jos oikeesti olette tajunneet asian virheellisyyden ja se on aitoa anteeksi antoa. Ihminen on erehtyväinen ja anteeksi antava,kunhan antaa eka itselleen luvan siihen.


    • Nimetön

      jos se oikeesti on noin hirveen näkönen ja silti oot ihastunu ni sillonhan se kertoo vaa siitä kuinka ihana se on ihmisenä ja teille tulis vaa ihanaa yhes,jos säki vaa unohdat noi pinnallisuudet ja nautit tunteesta ja toisesta ihmisestä.Älä kuuntele mitää muiden paskapuheita vaan anna palaa jos vähänkää tykkäät siitä.

    • outotyyppi

      No mäkin oon rakastunu rapupoitsuun, ja olen raputyttö, mut emmä siitä sen ulkonäön takia tykkää, vaan sillä on tosi hyvä luonne yms. Ei se silti mikää resupekka oo.

    • 2+12

      haha olipas hupsua :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      195
      7687
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4412
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2155
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2089
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1905
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      39
      1726
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1716
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1659
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1438
    Aihe