Luonne vai ulkonäkö?

Miks oon ihastunu?

Mul on pulma:) Mä oon lääpälään yhteen rapu-poitsuun, ja oon ite kans rapu. Se jonhon ihastunu on pulska, pitkä, köyhä vähän, kauheat vaatteet ja mua vuoden vanhempi eli siis näyttää ihan sika kauheelt, MUTTA hän on tosi ihana luonteeltaan! Että pitäiskö mun olla sen kans kun se on niin hirvee? Että mitä mä tekisin??? Ja se hiukan ihastunu muhun:)

15

2215

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ..........

   Taidat olla aika nuori. Elämä opettaa sinuakin. Ulkonäköä on kiva olla olemassa mutta se ei ole kaikki.

  • äly hoi..

   No tietenkin rikas kiiltokuvapoika, jossa naiset roikkuu kiinni koko ajan,hyvin pukeutunut ja mielummin joka kohtelee sinua huonosti alkoholisoitunut olisi kivempi kuin kivan ja hyvän luonteen omaava persoona..!!

  • köyhänä olet....

   ei voi tietää mihin perheeseen syntyy. köyhyys on pojulle ohimenevää, elämä tuo hänelle sinun kaa rikkaamman ja rakkaamman..ole oma itsesi ja näytä, et välität hänestä omanlaisenaan. sinä ja hän ajattele..

  • ulkonäkö

   No...kyllä se luonne kannattaa valita, mutta älä toki säälistä ketään ota. Köyhyys...no ihmisten rahatilanne voi muuttua radikaalistikin jos osaa oikeista naruista vedellä...vaatteitakin voi uusia... voit vaikka neuvoa uutta tyyliä hakemaan, siltä osin kuin mahdollisuutta on kunhan et liiaksi neuvomaan lähde. Mutta tosiaan älä ala seurustella säälistö koskaan sillä se on tod. huono alku .....

  • Skrab=)

   hei mietippä nyt oikeesti,itse!!

   Ulkonäkö on mukava plussa mutta ethän sä seurustellessa ole sen näönkaa vaa sen ihmisen.

   Toiseksi jos joillain on vähän ylipainoo ja itse on sujut ittensä kanssa niin ei silloin muidenkaa pitäisi toista alkaa arvostelee,ainakin jos on inhimillinen ja käyttäytyy aikuismaisesti.

   Ja oikeesti hei, raha ei ole ihmisen arvoon verrattava asia. Se on materiaa niinku moni muuki turha tässä maailmassa. Se saattaa joskus tuoda valtaa(joissakin piireissä) muttei viisautta ja jos saa valtaa sen mukana siirtyy paljon vastuuta ja vastuuseen tarvitaa viisautta jotta sen tekee ks.oikein. Toiv. tajusit.

   Maailmassa on paljon turhaa ja pinnallista esim.juuei se materia ja sitä keräämällä et saa koskaan sitä mitä ihminen oikeesti sydämmessään halajaa,ei ei, sillä sitä ei saa vaa avaamlla sydämensä ja mielensä rakkaudelle ja sille kaikelle suurelle mitä on maailma pullollaan mutta sitä ei nää jollei riisu sitä harsoa silmiltään mikä luodaan meille kaikille jo kun synnytään mutta kun kasvamme niin meillä on mahdollisuus tehdä toisin.Niin miten "oikeesti" haluaisimme sielumme syvyyksissä. kuuntele intuitiotasi eli sisäistä ääntäsi. ja uskon että se sanoo ettei tossa poika tilanteessakaan kannata ajatella materiaa ja pintaa vaa sitä syvyyttä mitä löydät eli juuri sitä kuinka ihana se on ja kuinka senkaa olisi mukavaa. mutta kun sillä on rumat vaatteet jne...nii en tiiä saatat ajatella mutta keskity siihen mitä oikeesti haluat ja jos oikein viestisi tajusin niin haluat hänet, joten käy kiinni vaan ja muista ei se materia ja pinta vaan se jokin syvyys jolla on meihin ihmisiin valtava hyvä voima=)

   Toivottavasti viestini auttoi sua ja tajusit mitä tarkoitin ja muista se läpi elämäsikin, mäkin yritän tehdä niin.

  • krapu

   Kummaa, yleensä naiset tuntuvat haikailevan just niiden mukavien tyyppien perään, mutta kun semmoinen sattuu omalle kohdalle, niin ne eivät kelpaakaan. Jos olet kerran "ihan lääpällään" tuohon kaveriin ja hänkin on sinusta kiinnostunut, niin ei kai siinä mitään ongelmaa pitäisi olla? Kyllä resupekastakin ihan yhteiskuntakelpoisen saa pienellä avituksella, liikakilot lähtee laihduttamalla, vaatteita voi hankkia uusia jne.

   • Tiina-3

    Kiitos teidän kaikkien mielipiteistä tähän mun kysymykseen!!! Mutta kuitenkin olen päättäny, että se on mun ystävä vain ja olen jo vähän kiinnostunut eräästä toisesta, ja se on paljon söpömpi...Että luulen kyllä nyt tietäväni mitä teen...! Se rapu kundi ei oo tarkoitettu mulle, ainakin väitän niin, en tiedä minkä horoskooppinen uusi ihastukseni on, mutta teidän siitä kaikkea muuta...!!! Me yks yö läheteltiin tekstiviestejä ja silleen .... Annan uusien tuulien puhaltaa.... Hei, hei !!!


   • hip hei
    Tiina-3 kirjoitti:

    Kiitos teidän kaikkien mielipiteistä tähän mun kysymykseen!!! Mutta kuitenkin olen päättäny, että se on mun ystävä vain ja olen jo vähän kiinnostunut eräästä toisesta, ja se on paljon söpömpi...Että luulen kyllä nyt tietäväni mitä teen...! Se rapu kundi ei oo tarkoitettu mulle, ainakin väitän niin, en tiedä minkä horoskooppinen uusi ihastukseni on, mutta teidän siitä kaikkea muuta...!!! Me yks yö läheteltiin tekstiviestejä ja silleen .... Annan uusien tuulien puhaltaa.... Hei, hei !!!

    Näin, kun aikuinen puhuu aikuisen "minässä" 12-vuotiaalle lapselle, hyötyykö siitä kukaan?
    Lapsi hyvä, se on parempikin ettei tuossa iässä mieti "seurustelua". Pitäkää kaveriporukassa hauskaa sekä tyttöjen että poikien kanssa. Seurustelukuviot ehtii mukaan myöhemminkin; lapsena kannattaa nauttia lapsuudesta.


  • femmeh

   itse taidan olla sen verran pinnallinen ettei rakkauteni osu huonosti puettuun tai mielestäni ei-komeaan mieheen. Varakkuustasokin on entisissäni ollut keskitasoa korkeampi. Ehkä tämä ravun luonne etsii sitä niin täydellistä ja turvattua että tuollainen toisarvoinenkin tulee tärkeäksi. Olen sen verran riippuvainen vielä muistakin että en kehtaisi näyttäytyä jotenkin "vajavan luonteen" kanssa. mutta tuo vajavuushan on vain omassa päässäni..

   minulla se homma jäisi siihen. olen yrittänyt unohtaa jonkun varakkuustason tai pukeutumisen deittaillessani mutta ei. vaikka kuin ihana luonne on ollut, valitettavasti en ole löytänyt heidän kanssa kultaista keskitietä jos ulkonäössä on ollut parantamisen varaa..

  • djvenla

   siis joo... tää uus on paljo söpömpi ku se eka??? näitten juttujen perusteella mua rupes vähän epäilyttään, et sua kiinnostaa vaan se ulkonäkö! jos sä oisit oikeesti välittänyt siitä, sen ulkonäöllä ei olis ollut sulle mitään merkitystä, mut tais toisten arvostelut vähän pelottaa vai...?

   • Tiina-3

    Mä päätin kyl ihan ite olla pitämättä siitä ! Ja en ollu enää ees varma että oisko se pitäny musta, ei se ainakaan enää, mut se on hyvä MULLE! Mut tää oli aikaa sitten oleva ongelma, että tähän ei tartte enääpi vastata, oikei !!!!!


   • Skrab=)
    Tiina-3 kirjoitti:

    Mä päätin kyl ihan ite olla pitämättä siitä ! Ja en ollu enää ees varma että oisko se pitäny musta, ei se ainakaan enää, mut se on hyvä MULLE! Mut tää oli aikaa sitten oleva ongelma, että tähän ei tartte enääpi vastata, oikei !!!!!

    siinä on asiaa ja jotkuu ehkä vois oppia asioita eikä kiinnittäisi huomiota koko elämänsä vain johonkin pinnalliseen mistä ei voi IKINÄ lopareissa saada kun sitä pintatyydytystä eikä koskaan kokisi sitä aitoa juttua...se on oma valinta joo mutta se voisi opettaa vanhempiakin ihmisiä kun kerta niilläkin on asioita jääny oppimatta ja siinä samalla ehkä sivuttanu elämänsä alun ja oivalluksen siihen liittyy nii paljon asiaa jota en ala tässä sen enempää selittämään mutta aikasemmassa tekstissäni siitä osa käy ilmi ja parasta tietenkin on että itse sen saa taikka savuttaa...toiv.kaikki ihmiset ei jatka enää samalailla asioita niiku nimimerkillä "femmeh" kirjottanuta, ainakaan jos lukee juttuni.Toivoisin että se saisi jotkuu ajattelemaan asioita eikä työntäisi ajatuksen alkua pois mielestään kuittaamalla sen jonkun hempeilijän höpinäksi tai jopa ehkä filosofiseksi lässytykseksi...sitä se filosofista se voi olla mutta ei huuhaata tai löpinää....Ehkä joitakin se ajatteleminen ehkä jopa pelottaa ja saattaa jopa huomaa kuinka on itse toiminut ja syylölisyys saattaa iskeä, mutta se ei ollut se pointtini ja antakaa itsellenne anteeksi jos oikeesti olette tajunneet asian virheellisyyden ja se on aitoa anteeksi antoa. Ihminen on erehtyväinen ja anteeksi antava,kunhan antaa eka itselleen luvan siihen.


  • Nimetön

   jos se oikeesti on noin hirveen näkönen ja silti oot ihastunu ni sillonhan se kertoo vaa siitä kuinka ihana se on ihmisenä ja teille tulis vaa ihanaa yhes,jos säki vaa unohdat noi pinnallisuudet ja nautit tunteesta ja toisesta ihmisestä.Älä kuuntele mitää muiden paskapuheita vaan anna palaa jos vähänkää tykkäät siitä.

  • outotyyppi

   No mäkin oon rakastunu rapupoitsuun, ja olen raputyttö, mut emmä siitä sen ulkonäön takia tykkää, vaan sillä on tosi hyvä luonne yms. Ei se silti mikää resupekka oo.

  • 2+12

   haha olipas hupsua :D

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   14
   2254
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   2023
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   146
   1861
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   166
   1414
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   106
   1392
  6. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1351
  7. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1144
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   66
   1020
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   42
   956
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   68
   938
  Aihe