Suolistossa mateleva valkoinen vehnäjauho aiheuttaa allergiaa :
1. Valkoinen vehnäjauho liikkuu hitaasti suolistossa. Vehnäjauhon gluteiini ei pilkkoudu ruoansulatuskanavassa helposti ja päätyy paksusuolen mädättäjäbakteerien käyttöön.
2. Maidon kaseiiniproteiini ei pilkkoudu ruoansulatuskanavassa helposti vaan yhdessä laktoosin eli maitosokerin kanssa päätyy paksusuolen mädättäjäbakteerien käyttöön.
3. Liiallinen maidon ja valkoisen vehnäjauhon käyttö yhdessä lihan syömisen kanssa lisää mädättäjäbakteerien määrää paksusuolessa. Mädättäjäbakteerien myrkylliset aineenvaihduntatuotteet rikkovat paksusuolen limakalvoa, minkä seurauksena paksusuolen osittain pilkkoutuneet proteiinit pääsevät yhdessä myrkyllisten aineenvaihduntatuotteiden kanssa verenkiertoon paksusuolen loppupäästä.
4. Verenkierrossa elimistö tunnistaa osittain pilkkoutuneet proteiinit antigeeneiksi ja tuottaa niitä vastaan antibodeja eli vasta-aineita.
5. Niin kauan kuin paksusuolen rikkoutunut limakalvo päästää verenkiertoon vehnän, maidon ja lihan osittain pilkkoutuneita proteiineja, niin kauan elimistö valmistaa vasta-aineita, leukotrieeneja ja histamiinia verenkiertoon.
6. Mädättäjäbakteerien myrkyt heikentävät elimistön sisäelinten toimintaa ja elimistö happamoituu.
1.a) Ei auta vaikka valkoiseen vehnäjauhoon lisätään kuituja - valkoinen vehnäjauho ei liiku suolistossa yhtään sen nopeampaan, vaikka kuinka paljon kuitua on sen lisäksi taikinamassassa.
3.a) Mitä pidempään ruokamassa viipyy paksusuolessa, sitä enemmän se kuivuu, kerrostuu suolen seinämiin ja muuttuu mustaksi kovaksi karstaksi tai kumimaiseksi massaksi.
Eläinkunnan tuotteiden ja valkoisten jauhojen (liiallinen) käyttö johtaa hitaasti kulkevaan massaan suolistossa.
4.a) Kun proteiinit eivät pilkkoudu aminohapoiksi, dipeptideiksi tai lyhytketjuisiksi polypeptideiksi, ne säilyttävät antigeeniset ominaisuutensa.
5.a) Osittain pilkkoutuneet proteiinit voivat olla mistä ruoka-aineesta tahansa. Yleensä ihminen tulee sille ruoka-aineelle allergiseksi, jota hän eniten syö.
Eri ihmiset reagoivat erilaisilla allergioilla, vaikka lähtökohta on sama - suoliston heikentynyt toiminta ja siitä seuraavat myrkytystilat.
5.b) Vasta-aineiden ja välittäjäaineiden vapautuminen saa aikaan erilaisia oireita ihmiskehossa. Keskushermostoon vaikuttaessaan ne saavat aikaan alkoholismia, epäsosiaalista käyttäytymistä jne.
Esiintyy näkyviä iho-oireita ja näkymätöntä oireilua kuten syöpää.
6.a) Elimistö poistaa erityselintensä (iho,keuhkot,munuaiset) kautta erilaisia palamisjätteitä. Jos nämä elimet eivät toimi täydellisesti, elimistö varastoi näitä palamisjätteitä mm. sidekudokseen, ja kiteytyessään nämä aineet synnyttävät esim. kihtiä.
Allergia ja yliherkkyys
8
3243
Vastaukset
- Kaisa
Onko tämä sinun oma tutkimuksesi vai mistä oelt tiedot lukenut. Olisi mielenkiintoista lukea alkuperäisestä lähteestä tämä juttu.
- I.A.Nyman
Omaa tutkimusta ja omista lähtökohdista olen päätynyt esittämiini asioihin. Itselläni ovat oireet olleet niin lieviä, että on kulunut monia vuosia, ennenkuin olen päässyt itseasiaan eli allergiaan kiinni.
Aluksi olin kiinnostunut kirjasta : "Kivennäisaineiden ja vitamiinien merkityksestä", jonka olivat kirjoittaneet Helvi Marjanen ja Sylvi Soini.
Kirjassa kerrotaan kivennäisaineiden, hivenaineiden ja vitamiinien aiheuttamista puutoksista kasveissa ja ihmisissä.
Sitten luin kirjan "Elävä ravinto", jonka kirjoittivat Elsa Ervamaa ja Ritva Alku.
Tässä kirjassa kerrotaan elävän ruoan entsyymeistä, iduista ja versoista. Kirjassa esitetään aivan oikein se, että paksusuolessa asuu kuolema. Paksusuolessa tapahtuu elimistön itsemyrkytyksen mekanismi, mikä on perimmäinen syy useimpiin sairauksiin.
Haluaisin uskoa, että limakalvojen korjaantumisen myötä myös ruoka-aineallergiat häviävät sen tien.
Kirja "Helpotusta allergiaan", jonka kirjoitti Peter Wilhelmsson, saa aikaan kriittisen tarkastelun koululääketieteellistä mallia kohtaan.
Kirjan aliotsikot ovat :
1. Mitä on allergia ?
2. Ei-allergisia yliherkkyysreaktioita
3. Koululääketieteellinen malli
4. Kliinis-ekologinen määritys ja hoito
5. Tärkeimmät sokkielimet allergiassa
6. Allergian tunnusmerkit ja oireet
7. Erilaiset testausmenetelmät allergian selvittämiseksi
8. Allergiaa komplisoivat krooniset tilat
9. Kosketusallergiat
10. Hengitysteiden allergiat
11. Yliherkkyys ruoalle
12. Yliherkkyys ympäristön kemikaaleille
13. Hyönteis- ja lääkeaineallergiat
14. Elektromagneettinen yliherkkyys
15. Biokemiallinen tasapainotus lisäravintoaineilla
16. Allergian uudelleen ohjelmointi energiantasauksella
17. Allergia- ja stressireaktioiden uudelleenohjelmointi
18. Erilaiset hoitomuodot ja siedätyshoito-ohjelma
Edellisessä kirjoituksesssani en ollut lisännyt maitoa koskevaan kohtaan (2. a) mitään, koska hapanmaitotuotteilla ja luomumaitotuotteilla on nähtävästi terveydelle positiivisiakin vaikutuksia.
Silti nähtävästi näyttää siltä, että maito ei ole enää aikuisten ihmisten ravinnoksi tarkoitettua. - mies
I.A.Nyman kirjoitti:
Omaa tutkimusta ja omista lähtökohdista olen päätynyt esittämiini asioihin. Itselläni ovat oireet olleet niin lieviä, että on kulunut monia vuosia, ennenkuin olen päässyt itseasiaan eli allergiaan kiinni.
Aluksi olin kiinnostunut kirjasta : "Kivennäisaineiden ja vitamiinien merkityksestä", jonka olivat kirjoittaneet Helvi Marjanen ja Sylvi Soini.
Kirjassa kerrotaan kivennäisaineiden, hivenaineiden ja vitamiinien aiheuttamista puutoksista kasveissa ja ihmisissä.
Sitten luin kirjan "Elävä ravinto", jonka kirjoittivat Elsa Ervamaa ja Ritva Alku.
Tässä kirjassa kerrotaan elävän ruoan entsyymeistä, iduista ja versoista. Kirjassa esitetään aivan oikein se, että paksusuolessa asuu kuolema. Paksusuolessa tapahtuu elimistön itsemyrkytyksen mekanismi, mikä on perimmäinen syy useimpiin sairauksiin.
Haluaisin uskoa, että limakalvojen korjaantumisen myötä myös ruoka-aineallergiat häviävät sen tien.
Kirja "Helpotusta allergiaan", jonka kirjoitti Peter Wilhelmsson, saa aikaan kriittisen tarkastelun koululääketieteellistä mallia kohtaan.
Kirjan aliotsikot ovat :
1. Mitä on allergia ?
2. Ei-allergisia yliherkkyysreaktioita
3. Koululääketieteellinen malli
4. Kliinis-ekologinen määritys ja hoito
5. Tärkeimmät sokkielimet allergiassa
6. Allergian tunnusmerkit ja oireet
7. Erilaiset testausmenetelmät allergian selvittämiseksi
8. Allergiaa komplisoivat krooniset tilat
9. Kosketusallergiat
10. Hengitysteiden allergiat
11. Yliherkkyys ruoalle
12. Yliherkkyys ympäristön kemikaaleille
13. Hyönteis- ja lääkeaineallergiat
14. Elektromagneettinen yliherkkyys
15. Biokemiallinen tasapainotus lisäravintoaineilla
16. Allergian uudelleen ohjelmointi energiantasauksella
17. Allergia- ja stressireaktioiden uudelleenohjelmointi
18. Erilaiset hoitomuodot ja siedätyshoito-ohjelma
Edellisessä kirjoituksesssani en ollut lisännyt maitoa koskevaan kohtaan (2. a) mitään, koska hapanmaitotuotteilla ja luomumaitotuotteilla on nähtävästi terveydelle positiivisiakin vaikutuksia.
Silti nähtävästi näyttää siltä, että maito ei ole enää aikuisten ihmisten ravinnoksi tarkoitettua.On tähystetty vatsani ja otetut verikokeet, ei mikään tautia, hyvä niin mutta kun syön viljoja niin tulen huonovointisesti ja maksa arvot nousee lievästi yli arvojen mutta laskee kun jätän syömättä niin arvo on normaali, alkaa kunto tippua ja tulla muita vaivoja. Jos maitoa sisältämissä ruuassa niin tulee sellainen olo ruoka ei sula vatsassani kunnolla. Minulla on sellainen aavistus vehnä ja maito on jokin juttu???? ehkä tuntematon allergia tauti jota lääketiede ei tunne.
Mielenkiintoinen on juttusi. - I.A.Nyman
mies kirjoitti:
On tähystetty vatsani ja otetut verikokeet, ei mikään tautia, hyvä niin mutta kun syön viljoja niin tulen huonovointisesti ja maksa arvot nousee lievästi yli arvojen mutta laskee kun jätän syömättä niin arvo on normaali, alkaa kunto tippua ja tulla muita vaivoja. Jos maitoa sisältämissä ruuassa niin tulee sellainen olo ruoka ei sula vatsassani kunnolla. Minulla on sellainen aavistus vehnä ja maito on jokin juttu???? ehkä tuntematon allergia tauti jota lääketiede ei tunne.
Mielenkiintoinen on juttusi.Isälläni oli urtikariaa eli nokkosrokkoa.
Näkyvin merkki tästä oli huulten tai silmäkulmien turpoaminen.
Itselläni on ollut vain ajoittaisia näppylöitä käsissä
ja näkyvät oireet ovat pikkuhiljaa hävinneet.
Tämän täytyy johtua ruokavalioni muuttumisesta terveellisempään
suuntaan.
Kuitenkin viljatuotteet ovat pysyneet ruokavaliossani tähän
saakka kiinteänä osana ruokavaliota.
En ole voinut kuvitella jättäväni pois parasta kuidun lähdettä
ruokavaliostani.
Joudun ehkä turvautumaan tulevaisuudessa yhä vähäisempään määrään
kotimaisista viljoista.
Isäni piti erityisesti läheiseltä karjatilalta saadusta käsittelemättömästä
'luomumaidosta', jota hän kutsui 'äidinmaidoksi'.
Ehkä maito sopi hänelle, koska sitä ei oltu pastöroitu, homogenoitu, eikä
maito joutunut tekemisiin antibioottijäämien kanssa.
Antamani B-C-vitamiinit ja kalsium-magnesium-tabletit auttoivat häntä.
Lisäksi hän piti erityisesti mustikkakeitosta, jossa on paljon mangaania.
Olen kuitenkin sitä mieltä, että aineenvaihdunnan häiriöitä aiheuttava
yliherkkyys tai allergia voidaan hoitaa jättämällä pois häiriön
aiheuttava ruoka-aine, mikä on yleensä valkoinen vehnäjauho ja maito aikuisilla.
SUolistossa liikkuva ruoka on saatettava poistumaan niin nopeasti, että
päivässä on oltava vähintään yksi ulostuskerta.
Paksusuolessa monia päiviä pysyvä ruoka muuttuu myrkylliseksi ja aiheuttaa
allergisia iho-oireita, henkisiä oireita, syöpää ja jopa kuoleman.
Paksusuolessa asuu kuolema, jos ei paksusuolen tarpeita ota huomioon.
Ja lopuksi ...
Me olemme ainoa eläinlaji, mikä pilaa ruokansa ennen syömistään.
- höpö
Huuhaa tiedettä.
- sekaravinnonsyöjä
Koko ihmisen rakenne ja ruuansulatus yms on tarkoitettu sekaravinnolle. Kyllä esi-isämmekin ovat syöneet sekä kasvi- että eläinkunnan tuotteita. Miksi ihmeessä meidän nykyihmisten keho toimisi jotenkin toisin. Lihan ja maidon vaarallisuus ihmiselle on täyttä puppua ja hörhöuskontoa.
- Anonyymi
Ollaanhan me ihmiset sekasyöjiä, mutta vuosituhansissa geenimme ovat heikentyneet ja napanneet mukaansa erilaisia mutaatioita, jotka aiheuttavat mm. allergioita ja sairauksia, epämuodostumisia yms.
- Anonyymi
Minulla on ollut pitkään vatsakipuja. Nyt jätin kaurapuuron ja mustikkakeiton pois. Nyt ei ole niin kivulias vatsa.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kiitos nainen
Kuitenkin. Olet sitten ajanmerkkinä. Tuskin enää sinua näen ja huomasitko, että olit siinä viimeisen kerran samassa paik113445MTV: Kirkossa saarnan pitänyt Jyrki 69 koki yllätyksen - Paljastaa: "Se mikä oli hyvin erikoista..."
Jyrki Linnankivi alias Jyrki 69 on rokkari ja kirkonmies. Teologiaa opiskeleva Linnankivi piti elämänsä ensimmäisen saar681868Hyväksytkö sinä sen että päättäjämme ei rakenna rauhaa Venäjän kanssa?
Vielä kun sota ehkäpä voitaisiin välttää rauhanponnisteluilla niin millä verukkeella voidaan sanoa että on hyvä asia kun5411566Kirjoita yhdellä sanalla
Joku meihin liittyvä asia, mitä muut ei tiedä. Sen jälkeen laitan sulle wappiviestin801178Olet hyvin erilainen
Herkempi, ajattelevaisempi. Toisaalta taas hyvin varma siitä mitä haluat. Et anna yhtään periksi. Osaat myös ilkeillä ja61992Yksi syy nainen miksi sinusta pidän
on se, että tykkään luomusta. Olet luonnollinen, ihana ja kaunis. Ja luonne, no, en ole tavannut vielä sellaista, joka s33958Hyödyt Suomelle???
Haluaisin asettaa teille palstalla kirjoittelevat Venäjää puolustelevat ja muut "asiantuntijat" yhden kysymyksen pohditt209872- 170823
Hyvää Joulua mies!
Toivottavasti kaikki on hyvin siellä. Anteeksi että olen hieman lisännyt taakkaasi ymmärtämättä kunnolla tilannettasi, o59816Paljastavat kuvat Selviytyjät Suomi kulisseista - 1 päivä vs 36 päivää viidakossa - Katso tästä!
Ohhoh! Yli kuukausi viidakossa voi muuttaa ulkonäköä perusarkeen aika rajusti. Kuka mielestäsi muuttui eniten: Mia Mill3768