Mihin niitä aikuinen ihminen tarvitsee?

eeka

Omissa häissämme ei ollut bestmania, ihan kuin sinne alttarin eteen aikuinen mies tarvitsisi jonkun avuksi! Kaaso oli hössöttämässä ja pätemässä, lähinnä ko. henkilön yli-innokkaan tuppautumisen takia, en kyllä tähän päivään mennessä ole keksinyt mitä virkaa hänelläkään koko härdellissä oikeasti oli.

Nuo kaasot ja bestmanit on sitten 1900-luvulla USA:sta tänne rantautuneita "perinteitä", että jos suomalaisuuden nimissä aiotaan tässä maassa häät pitää, ei noita tuontitavara-toimitsijoita ko. bileissä näy.

6

1965

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pohtinut

      Olemme toisemme keski-iässä löytänyt, vielä toistaiseksi seurusteleva, pariskunta. Mies ollut kerran aikaisemmin naimisissa toistakymmentä vuotta, minulla ei ole avioliittoa takanani.

      Olmme jo sen ikäisiä, että nyt kun olemme alkaneet pohtia naimisiin menoa, emme halua mitään prinsessahäitä. Emme halua suuria häitä. Haluamme pienet ja intiimit häät, joissa ei ole mitään pakollisia ohjelmanumeroita ja joissa lähisukulaisemme (vanhemmat, sisarukset perheineet) saavat vapaasti seurustella.

      Eli olemme päättäneet, että hääjuhlarahat sijoitammekin siihen, että vuokraamme itsellemme, vanhemmillemme ja sisaruksillemme perheineen luxussviitit 1-2 vuorokaudeksi täysihoidolla. Vihkiseremonian jälkeen (kirkko pukeutuminen viimeisen päälle) lähdemme porukalla syömään pitkän kaavan mukaan ja istumaan juhlavassti ja kiireettömästi, rauhallista iltaa. Ja mikäs sen tunnelmallisempi ajankohta tällaiselle piristysruiskeelle kuin syksy. Voi satsata kynttilöihi, valoihin, tunnelmaan aivan eri tavalla kuin valoisaan aikaan.

      Oikein jo odotamme tätä!

      • lisäys

        Unohdin siis mainita, että osaamme ilman kaasoa ja bestmaniakin vihille mennä.


      • kirsi
        lisäys kirjoitti:

        Unohdin siis mainita, että osaamme ilman kaasoa ja bestmaniakin vihille mennä.

        ..tähän, että suomalaiseen hääperinteeseen on iät ja ajat kuulunut puhemies. Nykyisin tunnetaan myös nimellä bestman. Ei tuo tapa siis aivan kokonaan tuontitavaraa ole!


      • haahuilija
        kirsi kirjoitti:

        ..tähän, että suomalaiseen hääperinteeseen on iät ja ajat kuulunut puhemies. Nykyisin tunnetaan myös nimellä bestman. Ei tuo tapa siis aivan kokonaan tuontitavaraa ole!

        Meille bestman ja kaaso olivat korvaamaton apu jo aamusta.Kuka muu olisi ehtinyt hoitaa ne tuhat asiaa ja auttaa aamulla siinä kukkienhaku, kamapaaja,meikki jne...revohkassa.Kaaso oli myös kirkossa ja juhlassa apuna minulle samoin kun bestman sulhaselle.Kukin tyylillään tekee.


    • Ei varmaa tietoa

      Jonkun tiedon mukaan tuo bestman ei suinkaan ole amerikkalaisten keksintö ja on paljon vanhempi asia? Mutta ehkä aluksi bestmanin rooli oli erilainen. Joten nykymuoto voi tulla kenties jenkeistä?

    • o.O'

      tulossa paras ystävä kaasoksi. Hän auttaa askarteluissa ja järjestelyissä ja hyvin toden näköisesti auttoo minua pukeutumaan siihen pukuun(nyörittänee selässä olevat sulkunyörit jne.) Ja auttaa pysymään rauhallisena ja lievittää stressiä ja jännitystä.
      Luultavasti hänen isänsä toimii meillä hää kuvaajana.
      Bestman taas on sulhasen lapsuuden kaveri. Hän taas hoitaa meille musiikin ja äänen toiston pippaloihin.
      Että kyllä kaasosta ja bestmanista on hyötyä n_n

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 169
      4849
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      124
      4413
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2871
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1699
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1690
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      104
      1675
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1603
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1541
    Aihe