Homoseksuaalisuus UUDESSA LIITOSSA

KD-puolue = SODOMA

HENGELLINEN SODOMIA JA HUORUUS

Jeesus nuhteli Juudaan maakunnan tottelemattomia kaupunkeja sillä näiden rikkomukset olivat Sodomaakin pahempia (Matt.11:23-24). Vaikka antiikin Jerusalem ei ollut kuuluisa homoseksuaalisuudesta Raamatussa Jerusalemia kutsutaan Sodomaksi.

Ilmestyskirja 11:8

"Ja heidän ruumiinsa viruvat sen suuren kaupungin kadulla, jota hengellisesti puhuen kutsutaan Sodomaksi ja Egyptiksi ja jossa myös heidän Herransa ristiinnaulittiin. "

Jerusalemia kutsutaan hengelliseksi Sodomaksi koska on olemassa myös hengellistä homoseksuualisuutta. Vanhassa liitossa homoseksuaalisuus tarkoitti pyhän siemenen tuhlaamista ja hukkaan heittämistä. Mutta myös hetero voi heittää siemenensä hukkaan: Onan oli hetero joka syyllistyi hengelliseen homoseksuaalisuuteen. Onan kieltäytyi siittämästä lasta veljensä vaimolle minkä tähden jumala salli kuoleman kohdata häntä (1Moos.38:9-10, vrt 5Moos.25:5-10). Fariseukset haluavat unohtaa Onanin synnin koska se paljastaa että myös heterot voivat olla perverssejä ja lain kirouksen alaisia.

Onan heitti hukkaan pyhän siemenen. Mutta uudessa liitossa siemeneksi kutsutaan Jumalan sanaa. Uudessa liitossa sodomiitteja ovat ne jotka heittävät hukkaan oman elämänsä. Aikakautemme sodomiitit omistavat elämänsä penkki-urheilulle, autoille, turhuuksille, mitättömyyksille tai alkoholille. Sodomiitteja ovat myös ne jotka heittävät Jumalan sanan hukkaan ja vääristelevät Raamattua.

Jeesuksen elinajan fariseukset olivat ymmällään kun Jeesus kutsui heitä "avionrikkoja sukupolveksi". Fariseukset näkivät itsensä nuhteettomina kun pysyivät aviossa. Mutta Jeesus näki että he rikkoivat liiton jumalan kanssa.

Jerusalem syyllistyi hengelliseen Sodomiaan. Jerusalemin asukkaat olivat mieltyneet epäoikeudenmukaisuuteen. He eivät välittäneet lähimmäisistään, eivät edes lapsistaan. Fariseukset olivat valmiita polkemaan totuuden ja oikeuden maahan saadakseen lyhytaikaista etua. Mooseksen lakia noudatettiin ulkoisesti, sydän oli Jumalasta kaukana. Tämän seurauksena vähä-osaisten oikeuksia poljettiin, oli orjuutta ja sortoa, lahjuksia ja korruptiota (Matt. 9:36).

Kristllis-demarit on tänä aikana suomen hengellinen Sodoma. He esiintyvät fariseusten tavoin vähäosoisten puolustajana, mutta haluavat samalla tehdä vääryyttä lähimmäisilleen. He haluavat kiskoa kansalta veroja kuin Faarao ikään. Kristillisen liiton edustajat ovat yhtä tuomio-henkisiä kuin Sanhedrin, ja luulevat edustavansa jumalaa aviorikkojia ja homoja kivittäessään. He eivät edes tiedä mitä "avioliitto" tai "homoseksuaalisuus" tarkoittavat.

1

451

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kopiokone

      Ettei nyt olisi vähän tullut liioiteltua? Mitäpä mieltä sinä ITSE olet asiasta. Mitäpä OMAT aivosi asiasta kertoo sinulle. Osaatko ajatella ihan ITE????

      Sellainen kiinnosta ei raamatun omavarainen tulkkaaminen ja sen moninainen kopiointi.

      Tätä on tullut jo tarpeeksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe