Parit vaihtoon

viper-69

Olimme lähteneet jälleen kerran viettämään mökkiviikonloppua tuttavapariskuntamme Tomin ja Katjan kanssa. Mukavan perjantai-illan ja lauantaipäivän jälkeen aloimme valmistautua lauantai-illan viettoon. Teimme työnjaon, jossa Tomi lähti Piia-vaimoni kanssa valmistelemaan illan purtavia ja minä jäin Katjan kanssa lämmittämään saunaa. Olimme Katjan kanssa saman ikäisiä, reiluja kolmekymppisiä, ja tulimme hyvin toimeen keskenämme. Nytkin rupattelimme saunanlämmityksen ohessa niitä näitä.

Sauna alkoi jo pikkuhiljaa olla lämmin ja aloimme ihmetellä, mikä Tomia ja Piiaa viivytti. Illan purtavan piti olla yksinkertaista mökkisapuskaa, joten ei sen valmistelu voisi kestää näin kauaa.

- "Jos he ovat ruvenneet ihan muihin puuhiin", heitin leikilläni Katjalle.

Olimme tunteneet jo useita vuosia ja yhteiset viikonlopun vietot sisälsivät usein pikkutuhmaa vihjailua mm. parinvaihdosta ja ryhmäseksistä. Asia tosin ei ollut ikinä edennyt ristiin suoritettuja selänpesuja pidemmälle.

- "Se olisi täysin mahdollista", Katja vastasi hieman vakavalla naamalla.

Kysyvä ilmeeni sai Katjan jatkamaan.

- "Muistatko kun olit keväällä parin viikon työreissulla ulkomailla. Piia kävi meillä silloin saunomassa ja yllätin heidät muhinoimasta. Olimme saunassa vitsailleet siitä, kuinka puutteessa Piia oli sinun poissaolosi takia. Saunan jälkeen lähdin jo yläkertaan kun Tomi ja Piia jäivät vielä pukuhuoneeseen kuivailemaan. Otin jääkaapista kylmiä juomia ja olin viemässä niitä heille. Menin alas ilmeisesti niin hiljaa, että he eivät huomanneet minua. Seurasin ovelta pitkään heidän touhujaan, ennen kuin minun oli pakko keskeyttää heidät", Katja kertoili.

- "Mitä sitten näit?" kysyin uteliaana.

- "He olivat vielä alasti ja Tomi seisoi Piian takana hieroen hänen rintoja ja nännejä. Kohta Tomin toinen käsi vaelsi alemmas Piian vatsalle ja kohti jalkoväliä. Ensin hän siveli kevyesti Piian karvoitusta ja häpyhuulia. Sitten Piia kietoi kätensä Tomin niskan taakse ja avasi jalkoväliään Tomille. Tomi alkoi hieroa voimakkaammin Piian klitorista. Välillä Tomin sormi kävi Piian pillussa. Aika nopeasti Piia alkoi voihkia. Sitten Piia irrottautui Tomista, nojasi eteenpäin pukuhuoneen penkkiin, levitti jalkansa ja pyysi Tomia tulemaan sisäänsä. Tomi ohjasi todella jäykkänä olevan kalunsa Piian häpyhuulien väliin ja työntyi hänen pilluunsa. Kun Tomi otti Piiaa lantiosta kiinni ja alkoi työnnellä, minun oli pakko alkaa kolistella, jotta he tietäisivät minun olevan tulossa. He keskeyttivät touhunsa ja astuin sisään pukuhuoneeseen juomineni. He hehkuivat kiihkosta punaisena ja Tomi yritti istuessaan peitellä seisokkiaan pyyhkeen alle. Kumpikaan heistä ei puhunut mitään, vaikka molemmat varmasti tajusivat minun arvanneen, että jotain oli ollut tekeillä. Istuin Tomin viereen ja otin pyyhkeen alla kiinni hänen kalustaan ja kuiskasin hänelle, että tästä puhutaan vielä illalla. Kalu oli aivan liukas Piian pillunesteistä", Piia kertoi.

- "Itse asiassa Piia kertoi tapauksesta minulle", vastasin. "Jätti hän tosin näköjään ne loppumetrit kertomatta, mutta kertoi kuinka Tomi oli hyväillyt häntä. Se oli kuulemma tuntunut kiihottavalta, kun vieras mies oli hyväillyt rintoja ja klitorista. Ja se kun samalla oli tuntenut jäykistyneen kalun pakaroiden välissä. Hän selitti tosiaankin tapahtuman syyksi sen, että oli niin puutteessa ulkomaan matkani takia. Hän myönsi myös sen, että homma olisi mennyt naimiseksi, jos sinä et olisi tullut. Mutta ei kai se olisi niin vaarallista ollut, vaikka olisit antanut Tomin naida Piiaa ihan rauhassa.", sanoin.

- "Niin no ei periaatteessa, mutta oli se nyt kuitenkin vähän hölmöä, siinä tilanteessa", Katja totesi.

- " Kiihottiko näkemäsi sinua?" kysyin Katjalta.

- "Öhm, joo. Täytyy myöntää, että olin itsekin jo niin märkänä, että valuin varmaan reisille. Keskustelin tapauksesta Tomin kanssa silloin illalla ja hän selitti vain innostuneensa liikaa Piian muodokkaasta pepusta, kun olivat kuivailleet. Sovimme, että jätetään asia sikseen. Keskustelun jälkeen olimme kumpikin niin kiihottuneita, että naimme Tomin kanssa kuin pienet kanit. Ei oltu vähään aikaan oltu niin kiihkeitä", Katja tunnusti.

- "No sittenhän se tapaus vain piristi meitä kaikkia, Piiakin oli todellinen nymfo useamman päivän, kun tulin siltä reissulta kotiin. Me itse asiassa sovimme keskustelumme päätteeksi, että jos myöhemmin tulee vastaava tilanne puolin tai toisin, niin saa rauhassa antaa palaa loppuun saakka", vastasin.

- "Ai, tarkoitatko niin kuin että Piia antaisi sinun naida esimerkiksi minua?" Katja kysyi.

- "No sitä juuri", vastasin.

- "Haluaisitko sitten naida kanssani?" Katja jatkoi.

- "Kyllä, erittäin mielelläni", vastasin.

- "Onko minussa sitten jotain erityistä, miksi haluaisit minua?" Katja kysyi uteliaana.

- "Sinun rintasi ovat aivan unelmat. Lisäksi olisi mukava kokeilla, miltä tuntuu naida tuollaista pienempi peppuista naista", tunnustin Katjalle.

Katja ja Piia olivat vartaloiltaan aivan eri tyyppisiä. Piialla on leveä lantio ja todella muodokas ja namu peppu. Katja oli hoikempi ja hänen peppunsa oli pieni ja tiukka. Katjan rinnat olivat kuitenkin aivan uskomattomat. Kolmesta lapsesta huolimatta ne uhmasivat painovoimaa vielä teinityötön rintojen lailla. Katja olikin usein mökillä ilman rintaliivejä vain T-paita päällään ja se oli todella kiihottavan näköistä. Vaikka Piia oli muutaman vuoden Katjaa nuorempi, olivat hänen rintansa menettäneet parhaan ryhtinsä. Tosin eivät nekään mitkään huonot olleet, hieman pienemmät, Piialla kokoa B ja Katjalla varmaan C:n suuremmalla laidalla.

- "Te miehet olette kummia, Tomi on aina kuolannut Piian pepun perään, se kun on kuulemma niin houkuttelevan muodokas", Katja tokaisi.

- "Vaihtelu virkistää ja ruoho on vihreämpää aidan takana, vai miten sitä sanotaan...", vastasin.

Keskustelusta rohkaistuneena laitoin käteni Katjan rinnalle ja katsoin häntä suoraan silmiin. Katjan ilme ei värähtänytkään kosketuksestani, joten uskalsin aloittaa kevyen hieronnan. Katja laittoi silmät hitaasti kiinni ja hänen kasvoilleen levisi nautinnollinen ilme. Katjalla ei tälläkään kertaa ollut rintaliivejä, joten kosketukseeni reagoinut nänni alkoi näkyä paidan läpi. Aloin pyörittää nänniä peukalollani ja samalla otin toisen rinnan samanlaiseen käsittelyyn. Tässä ne olivat, minun unelmieni kohteet, joita olin tähän asti vain "vahingossa" hipaissut selänpesutouhuissa. Katja käänsi päätään kevyesti taaksepäin, jolloin rinnat muuttuivat entisestäänkin ryhdikkäämmäksi. Kovensin hieman otteitani ja aloin todella nauttia. Ajattelin juuri alkaa nostaa Katjan paitaa pois, kun hän yhtäkkiä avasi silmänsä, vetäytyi taaksepäin ja sanoi:

- "Eipäs me nyt olla hölmöjä ja innostuta liikaa! Lähdetään katsomaan, mikä Piialla ja Tomilla on ongelmana!"

Lähdimme rantasaunalta kohti ylempänä sijaitsevaa mökkiä. Ehdotin Katjalle, että menisimme kuitenkin varmuuden vuoksi hiiren hiljaa ja näin yllättäisimme Tomin ja Piian. Avasimme varovasti oven ja kurkkasimme sisään tupaan. Se oli tyhjä. Makuualkovin suunnalta kuului ääniä ja tuvan lattialla mytyssä olevat Tomin shortsit ja alushousut sekä Piian mekko ja rintsikat antoivat viitteitä siitä, mitä makuualkovissa oli tekeillä.

- "Taasko täällä touhut...", Katja ehti aloittaa.

Laitoin kämmenen hänen suulleen ja kuiskasin hiljaa:
- "Älä paljasta meitä, mennään katsomaan mitä täällä tapahtuu!"

Etenimme varovasti kohti makuualkovia, Katja edellä ja minä tiiviisti perässä. Parisänky tuli pikkuhiljaa näkyviin kulman takaa ja ensimmäisenä sen päältä näkyi selällään olevan Tomin jalat. Seuraavaksi näkyviin tuli vaimoni Piian vaalea tukka, joka liikkui ylös ja alas. Liike johtui siitä, että Piia imi Tomin kalua sangen ahnaan näköisesti. Hieman pidemmälle kurkkaamalla saattoi todeta, että Tomilla ja Piialla oli menossa sangen kiihkeä hetki. Tomi makasi sängyllä selällään ja Piia oli kontallaan hänen päällään 69:ssä. Tomin kädet olivat Paina pakaroilla ja leipoivat niitä. Tomin pää oli syvällä Piian jalkovälissä. Ei ollut epäilystäkään, että Tomin kieli lipoi Piian pillua.

- "Uuuh", kuului Piian suusta. "Vähän tännepäin .... siitä .... nuole siitä, tuntuu hyvältä ..."

Loput sanat hukkuivat, kun Piia otti jälleen Tomin kalun syvälle suuhunsa. Vaimoni käyttäytymisestä pystyin päättelemään, että he olivat leikissä jo melko pitkällä, Piia alkoi selvästi olla lämpimänä.

Näky oli kiihottava, kuin pornoleffa, mutta elävämpi ja siten kiihottavampi. Katja seisoi edessäni katsoen hiljaa näkymää. Tilanne oli alkanut vaikuttaa jo omaan kaluunikin, se oli alkanut hieman jäykistyä. Painauduin takaapäin Katjaa vasten yrittäen asettaa kaluni hänen peppua vasten siten, ettei häneltä jäisi epäselväksi oma tilani. Otin häntä takaapäin rinnoista kiinni ajatuksenani jatkaa siitä, mihin saunamökillä äsken jäimme. Katja otti käsistäni kiinni ja alkoi vetää niitä alaspäin.

- "Ei voi olla totta, jäänkö vieläkin osattomaksi", ehdin jo ajatella.

Orastava pettymys vaihtui kuitenkin nopeasti voitonriemuun, kun Katja veti käteni paitansa alle ja puristi ne paljaita rintojaan vasten. Aloin hieroa Katjan täyteläisiä rintoja. Tilanne kiihotti selvästi Katjaakin, hänen nänninsä olivat jo kivikovat. Kaluni reagoi jo täysillä ja pullotti shortseissani sen kuin housujen kiristykseltä pystyi. Myös Katja huomasi asian ja painoi peppuaan kovemmin minua vasten. Hän alkoi samalla pyörittää peppuaan minua vasten. Nostin Katjalta paidan pois, jotta saatoin nähdä hänen ihanat rintansa. Jatkoin leikittelyä Katjan nänneillä. Samalla Katja työnsi kätensä väliimme ja tunnusteli kaluani.

- "Tämä on ihan ahdingossa täällä, se täytyy vapauttaa", Katja kuiskasi minulle.

Hän kääntyi ja laskeutui alemmas ja veti samalla kertaa sekä shortsit että alushousuni alas. Kaluni pongahti ylöspäin vapauduttuaan kiristävistä kahleista. Olin itsekin jo niin kiihottunut, että samalla ensimmäiset touhutipat alkoivat valua kalustani. Katja otti nopeasti kaluni käteensä ja ehti myös pyydystää nuo valuvat touhutipat kielelleen. Hän alkoi hellästi runkata kaluani ja otti sen suuhunsa. Hän kietoi huulet hellästi terskani ympärille ja leikitteli kielellään sen alapintaa. Toisen käden runkatessa kalua, hän otti kivekset toiseen käteensä ja alkoi puristella ja pyöritellä niitä.

Piia-vaimoni alkoi lähestyä ensimmäistä orgasmiaan Tomin käsittelyssä. Hän imi ja runkkasi Tomin kalua yhä kiivaasti samalla äännellen itse. Samalla hänen selkänsä jäykkeni kaarelle, hän päästi Tomin kalun suustaan ja sieltä kuului:
- "Aaahh, aaahh, ihanaa!!!"

Hän sai vavahdellen orgasmin. Ollessaan vielä orgasmin pauloissa, hän sattui katsomaan suuntaamme ja näki meidät. Hän katsoi hetken, mitä Katja touhusi kaluni kimpussa, katsoi sen jälkeen minuun ja iski hymyillen silmää. Saman tien hän kääntyi Tomin päällä, otti Tomin kalun käteen ja alkoi laskeutua hiljaa sen päälle. Koollahan ei ole väliä, mutta siltä etäisyydeltä Tomin kalu näytti minusta lyhyemmältä mutta huomattavasti paksummalta kuin omani.

Katjan suu- ja käsityöskentely tuntui todella hyvältä, mutta minun oli pakko keskeyttää hänet. Vedin hänet ylös ja käänsin hänet Tomiin ja Piiaan päin.

- "Sinun pitää nähdä tämä", kuiskailin edelleenkin hänelle.

Piia laskeutui alas kohti Tomin kalua, asetti sen häpyhuuliensa väliin ja laskeutui hitaasti alaspäin. Tomin kalu liukui syvälle Piian pilluun. Piia nousi ylös istuvaan asentoon Tomin päälle ja oli hetken paikoilla.

- "Vau, mikä muna!" Piia kehui Tomille ja alkoi samalla ratsastaa kevyesti.

- "Sulla on ihanan tiukka pillu", Tomi vastasi Piialle.

Tomi puristeli aluksi hetken Piian rintoja, mutta nopeasti hänen kätensä löysivät tiensä jälleen Piian pakaroille. Katja katseli lumoutuneena heidän rakasteluaan. Itse olisin voinut tuossa vaiheessa antaa varman vetovinkin, että Piia ratsastaa hetken aikaa, mutta haluaa kohta kalua takaapäin. Laskeuduin itse alas ja vedin vuorostaan Katjan pikkuhamosen alas. Alta paljastui pienet stringit, mutta en jäänyt ihastelemaan niitä sen kummemmin vaan vedin nekin saman tien pois. Katja oli aivan märkä, sen näki heti. Häpyhuulet olivat turpeat ja tummanpunaiset ja niiden väli kiilteli kutsuvasi. Silitin ensin kevyesti hänen vakoaan. Karvoitus oli siistitty varsin minimaaliseksi, kuten Katjalla yleensäkin oli tapana. Katja levitti hieman jalkojaan, jotta olisi minulle paremmin esillä. Levitin peukaloilla hänen häpyhuuliaan ja lipaisin kielellä hänen märkyyttään. Katja maistui mukavan makeahkolta, joten upotin kieleni hänen märkään pilluunsa niin pitkälle kuin se yletti. Hetken seikkailtuani siirryin hieman ylemmäs ja kieleni löysi hänen klitoriksensa. Pyörittelin sitä kielelläni ja välillä imin sitä huulillani. Katjakin alkoi selvästi lämmetä, hänen lantionsa alkoi liikehtiä rytmikkäästi. Jatkoin nuolemista ja sivelin samalla hänen pakaroitaan.

Samaan aikaan Piia ratsasti Tomilla. Hän liikkui vauhdilla ylös ja alas. Vaimeaan voihkintaan sekoittui märän pillun litinä Tomin paksun kalun pumpatessa sitä. Piia hidasti vauhtia ja nojautui taaksepäin. Hän laittoi kätensä taakseen Tomin kiveksille ja puristeli niitä.

- "Onko täällä lasti jo valmiina?" Piia kysyi Tomilta.

- "On, mä pumppaan sen kohta sun kuumaan pilluun. Sun pillu täyttyy siitä", Tomi jutteli ihan kuumana.

Hän ei ollut vieläkään tietoinen Katjan ja minun läsnäolosta.

- "Mä haluun sut nyt takaapäin", Piia käski Tomia, ihan kuten olisin etukäteen ennustanutkin.

- "Sopii mulle, mä haluunkin tuntea sun herkkupeppusi ja naida sitä vasten", Tomi vastasi.

Piia nousi ylös ja kääntyi kontalleen kasvot meihin päin nostaen peppunsa kutsuvasti Tomin suuntaan. Tomi nousi ylös polvilleen Piian taakse ja silloin hän huomasi meidät. Tomin ja Katjan katseet kohtasivat ja samalla hetkellä Katja sain orgasmin nuolemisestani. Tomi nauliintui katsomaan vaimoaan, joka kiemurteli orgasmisarjassa minun jatkaessa yhä klitoriksen nuolemista. Kiveentyneen tilanteen laukaisi Piia, joka vaati:
- "Hei, mun pillu kaipaa sun munaas mies!"

Tomi irroitti katseensa vaimostaan, otti Piiaa lantiosta kiinni, asetti kalunsa pillunsuulle ja työntyi Piiaan takaapäin.

Itse työnsin Katjan istumaan sohvan reunalle, levitin hänen jalkansa, kävin polvilleen hänen eteensä ja leikittelin kalullani muutaman kerran ylös ja alas hänen vaollaan. Sitten painoin kaluni Katjan pillun suulle ja painauduin hitaasti hänen sisäänsä. Kaluni upposi sentti sentiltä Katjan liukkaaseen pilluun. Työnnön loppuvaiheessa terskani saavutti erityisen ihanan tiukan puristuksen. Samalla Katja huokaisi:
- "Uuuhh, sun kalu nuolee mua ihanasti jostain syvältä!"

Otin Katjaa pakaroista kiinni ja aloin työnnellä rytmikkäästi. Meillä ja toisella parilla oli nyt esteetön näkyvyys välillämme. Tomi oli kiihdyttänyt vauhtiaan ja joka työnnöllä hän läiskähti voimakkaasti Piian peppua vasten. Liikkeen voimasta Piian rinnat heiluivat valtoimenaan.

- "Anna palaa, nai mua kovaa!!! Mä haluun sun spermat pilluuni", vaimoni suorastaan riehaantui Tomin käsittelyssä.

Itsekin oli jo hyvässä vauhdissa Katjan kanssa. Työntelin syviä työntöjä ja jokaisella niistä Katjan pillu helli kaluani tiukalla puristuksella. Katjakin vapautui hieman sanallisesti, ilmeisesti Piian riehunnan vuoksi.

- "Työnnä syvemmälle, syvemmälle", Katja vaati työntäen samalla lantiotaan enemmän minua vasten.

- "Odota, vaihdetaan vähän asentoa", sanoin, kun en mielestäni enää syvemmälle päässyt.

Nousin itse seisomaan ja nostin Katjan jalat ylös kiinni hänen olkapäihinsä. Painoin kaluni takaisin Katjan pilluun. Hieman korkeammalta pääsin painamaan kunnolla niin syvälle kuin kalullani ylti.

- "Nyt on hyvä ... työnnä ... aaah ... tuntuu tosi syvällä", Katja voihki työntöjeni rytmissä.

Kiihdytin tahtiani ja nain Katjaa sydämeni kyllyydestä.

Sängyltä kuuluvaan natinaan ja läiskintään alkoi sekoittua yhä voimakkaammin Tomin kiihtyvä huohotus. Sen katkaisi matala
- "Aaah!!!", kun Tomi samalla veti Piiaa tiukasti itseään vasten.

- "Ihanaa, lämmintä spermaa ... pumppaa vielä ... vielä ... ja kerran vielä", vaimoni nautti Tomin tyhjentäessä lastiaan hänen pilluunsa.

Allani Katjan pillu alkoi supistella voimakkaasti myös hänen saadessaan tilanteen siivittämänä orgasmin. Itsekään en enää ollut kaukana, joten jatkoin yhä kiihtyvää naintiani.

- "Mä haluun, että laukeat mun rinnoille", Katja pyysi.

Tulin ulos ja päästin Katjan jalat alas. Hän otti toisella kädellä kiinni kalustani ja alkoi runkata rajusti. Toisella kädellä hän hieroi kiveksiäni. Ei mennyt kauaa, kun itsekin laukesin. Ensimmäinen lasti lensi hänen kasvoilleen asti, pari seuraavaa aaltoa levisivät pitkin hänen rintojaan. Kaluni vielä sykkiessä Katja veti sen suuhunsa ja tuntui hetken, kuin hän imisi kivekseni tyhjiksi asti.

Istuin alas Katjan syliin ja levitin hänen rinnoille lentäneen spermani pitkin rintoja. Katja valutti suustaan vielä lisää levitettävää.

Samalla sängyltä alkoi kuulua taputusta.

- "Tuo olisi pitänyt saada videolle, sehän oli suoraan kuin pahimmasta pornoleffasta", vaimoni Piia kehui.

Hän makasi sängyllä mahallaan ja Tomi oli puoliksi hänen päällään. Kävin istumaan Katjan viereen ja vastasin:
- "No ei tuo teidänkään touhu mitään softcorea ollut! Kyllä siitäkin olisi saanut melkoisen myyntimenestyksen aikaiseksi."

- "Hei, se sauna on nyt ihan varmasti jo ylilämmin. Lähdetäänkö sinne, saitteko te mitään syötävää aikaiseksi vai menikö kaikki aika naidessa?" kysyin.

- "Ei, kyllä syötävät ovat tuolla valmiina, mennään vain. Selän ja muunkin pesuvuorot on sitten jaettu. Se pesee, joka sotkikin, joka puolelta ja tarkkaan", vaimoni vastasi.

Niinpä lähdimme saunaan.

3

27743

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m3174

      Hyvä tarina, sisältö toden tuntuinen ja kiihottava! Hyvää kerrontaa, kappalejako ja vuorosanojen käyttö teki helpon luettavankin.

      Tarina kyllä kosketti, itsellänikin samanlaisia fantasioita ja nuo tarinan naisetkin osuivat niin kohdalleen... ;)

      • kundix

        hieno juttu ja kiihottava


    • Hellu

      Siis toi oli TOOSO hyvä, ja alko itteäki kiihotaa, et piti alkaa sormettaa :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      20
      1303
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1272
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1186
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1184
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1163
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1161
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1157
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1129
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1120
    Aihe