Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

UL on pelkkä vitsi, sillä siisti, ei ole olemassakaan

tarkkailija76

Mikä ihmeen UL??? Aivan selvästi yritys hajottaa lestadiolaista liikettä entisestään.

UL-liikettä ei ole olemassakaan. Ihmettelenkin minkä ihmeen takia tällainen palsta on olemassa?

Sen sijaan EL:lle, uusheräyselle, ja rauhansanalasille pitäisi olla oma palsta, mutta ei millekkään olemattomalle.

ylläpito herätkää nyt todellisuuteen.

mitään UL:ää ei ole olemassakaan.

5

962

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • joku vaan

      nuokin mainitsemasi ryhmät saavat kirjoitella tänne uus-relestadiolaisuuspalstalle!

    • UL-uskova

      Voit haukkua, kiukutella ja puhua valheita niin paljon kuin vihaa ja kateutta huokuva sielusi sietää, mutta ul-liike elää ja voi hyvin siitä huolimatta :) Ylläpidolle suuri kiitos siitä, että meillekin on oma palstamme.

      • Hengen pyhäys

        UL on heränäisyyden tulevaisuus, like it or not!


    • ...Sillä kirjoittelemalla tänne, tuet "vitsin" olemassaoloa. Olemattoman aiheen keskustelupalstaa kannattaa sen sijaan ihmetellä täällä:

      http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=1000000000000004&conference=4500000000001139&subcat=1864

      >>
      UL-liikettä ei ole olemassakaan. Ihmettelenkin minkä ihmeen takia tällainen palsta on olemassa?
      >>

      Tuolla ylemmässä linkissä on kehitysideat/keskustelu palsta, jossa voi esittää ylläpidolle toiveita. Koko Uuslestadiolaisuus-keskustelu lähti liikkeelle siitä, kun joku kaveriporukka sai aikoinaan päähänsä alkaa viljelemään keksimäänsä uudlestadiolaisuutta lestadiolaisuuspalstalla. Kyseessä on siis alunperin provoilu. Palstan sheriffi laittoi häiriköt järjestykseen ja juttu päätyi siihen, että ns. Uuslestadiolaisten uudeksi hengelliseksi johtajaksi itseään tituleeraava kirjoittelija pyysi kirjoitteluaan anteeksi. Tietämättömyytensä lestadiolaisuudesta hän paljasti mm. sillä että kysyi aiemmin kannattaisiko uuslestadiolaisten ottaa aikuis- vai lapsikaste. Hän ei ollut myöskään varma oliko aiemmin ollut esikois- vai vanhoillislestadiolainen;D

      Sen jälkeen nämä provoilijat alkoivat kuitenkin spämmätä kehitysideat palstalle säännöllisesti ja kuukausitolkulla toiveita Uuslestadiolaisuuspalstasta esiintyen lukuisin eri nimimerkein. Ylläpito ei varmaan kiireessään tarkistanut kyseisen aiheen todellisuusperää, vaan loi palstan. Jos jokin aihe herättää keskustelua, niin sille pyritään järjestämään palsta. Tämähän on ylläpidon periaate...

      Toisaalta he saattoivat ajatella että nämä ns. Uuslestadiolaisuutta toivoneet jättävät muille palstoille provoilut vähemmälle jos saat oman palstan.

      Sinänsä palstan olemassaolo on ikävä, koska se harhauttaa ihmisiä kuvittelemaan että tällainen provojuttu olisi totta. Toinen ongelma on, että tämä sotketaan Uuteen herätykseen, joka on todellinen olemassa oleva liike.

      Tälle palstalle kirjoittelemalla kuitenkin tuet provoilua siinä mielessä, että saat aikaan keskustelua olemattomasta. Provot mielellään vastailevat ja nauravat kun saavat jonkun kirjoittelijan lankaan tai hermostumaan. Siinä on heille tämän palstan tarkoitus.

      Reagoimattomuudella saadaan juttu loppumaan, sillä kovin pitkään nämä tämän palstan takana olevat vesselit eivät jaksa itsellen vastailla.

      Minulla ei olisi yhtään mitään Uudlestadiolaisuutta vastaan, jos sellainen liike olisi oikeasti olemassa. Tällöin olisi helppoa antaa osoite, jossa uuslestadiolaiset toimivat, paikan missä he pitävät seuroja, missä he harjoittavat julkaisutoimintaa, tms...

      Yhtään mitään osoitetta tämän suomi24:jän ulkopuolella he eivät kuitenkaan kykene antamaan, koska mitään todellista ei oikeasti ole olemassa.

      No sitten nämä kekseliäät provot keksivät, ettei uudlestadiolaisuus olekaan liike, vaan he vaikuttaisivat kuin käenpoikaset muissa lestadiolaisissa liikkeissä. Tämä on kuitenkin mahdotonta, sillä miten ihmiset, jotka eivät ole missään voineet kokoontua, voisivat sopia jostain yhteisistä määrityksistä, joita ilman ei puolestaan voi mitään oikeasti olla olemassa;)

      Sellainen satu tämä palsta on. Maailma on ihmeellinen paikka ja virtuaalimaailma ehkä vieläkin ihmeellisempi;)

      • Jani-ul

        tarvitse vajota noin säälittävälle tasolle ja tulla haukkumaan toisten uskoa heidän palstoilleen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2464
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2163
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1818
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1611
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1360
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1244
    Aihe