Oudoin tapa jolla olet saanut (tämä ON outo)

Tyttönen21

Kertokaapa millä eri tavoin olette saaneet orgasmeja jotka eivät ole liittyneet seksiin?

Olen varmaankin ainut mutta lapsena kun kiipesin puuhun tai koulussa sellaiseen köyteen niin sain rajun orgasmin montakin kertaa. Tämä orgasmi tuntui tulevan aina kun irrotin jalat köydestä/puusta nostaakseni itseäni käsien avulla ylemmäs ja sillon jännitin siis vatsaa tietenkin.. Olenko tosiaan ainut??

31

13862

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettelijä

      et sit tippunut sieltä puusta?mä ainakin tippuisin jos rupeaisin orkkuilemaan..heh..
      Mutta ole vain iloinen jos saat "oudoinkin" tavoin..itse ku olen jämähtänyt pelkkään vibraattoriin...voivoi..

    • M28

      Et oo ainut, mä sain myös koulussa liikuntatunnilla köysissä kiipeillessä orkut. Ensimmäisellä kerralla se vähän yllätti mutta sitten se oli mukavaa kun ties et ku lähtee kiipeemää ni kohta muna seisoo kivikovana eikä voi tulla alas enne ku on saanu orkun. Ehkäpä sillä köyden hankaavalla vaikutuksella oli oma osuutensa tuohon orkkuun;)

      • Anonyymi

        Kyttään kallentieltä ja kameroin ,samalla runkkaan kun näen ihmisiä aaaah


    • Mies34v

      Ite sain lapsena käsien varassa roikkuen ja jalkoja nostellen, kuin kiiveten. Samaten koulun liikuntatunneilla kyöttä pisin kiiveten. Enää en tuohon pysty, mikä hieman harmittaa. Oli orkut paljon syvällisempiä ; )

    • ME2

      About 1.luokasta 3.luokkaan asti oli erittäin tyydyttävä suhde erään pihlajan kanssa.

      Vieläkin muistaa kuinka energisenä jaksoi koulusta kotipihalle ja kuinka raukeana sitten riippui siitä samasta oksasta jota ylemmös ei koskaan "päässyt"...;)

      Ihminen tekee sitä mikä hyvälle tuntuu.
      Todella uniikkeja lapsuuden itsetyydytystapoja olen kuullut, etenkin naisilta.

      • tyttönen21

        Osaako joku kertoa että mistä ihmeestä ne johtuvat ja saako joku edelleen tuolla tyylillä? vaikka tosin aikuiset harvemmin kiipeävät puissa.

        Kiva tietää etten ollut ainoa. En edes sillon tajunnut mistä on kyse ja että se olisi jotenkin seksuaalista vaan se oli asia joka tuntui oudolta ja hyvältä. Muistan aina kun laukesin niin kiedoin itseni puun ympärille etten tippuisi ja silmissä vilisi ;)

        Sitten voimattomana laahustin alas.... ;)


      • Mies 34v

        Ite ole tyttöystävieni kanssa puhunut masturbointitavoista. Enkä vaan puhunut vaan myös puuhastellu. On ollu kiva katella. A tykkäs kietoa tyynyn päätyyn palluran, asetti sen pillunsa alle ja nussi sitä sängyssä vatsallaan. B puristeli reisiään jotakin vasten esim. Kuntosalin lähentäjä laitteessa tai sitten vain vapaana heilutteli selällään. C sai mahallaan nostelemalla pepaansa ja reisiä puristellen. Myöskin salilla masullaan jalkaprässissä. Sorry, nyt pitää lopetella. Tuli kuumat olot noita muistellen...


      • Anonyymi

    • Mies26

      ..olevani ainoa outo tapaus!!! :)

      Lapsena "kiipesin" puihin, kiipeilyköysiin ja vaikka lämminvesivaraajan päälle ainoana tarkoituksenani saada orgasmi.

      En tiennyt mitä siinä tapahtuu, mutta ajattelin kiivetessäni ihastuksenni kohdetta (naapurin tyttö) ja sain taatusti paremman orgasmin kuin kertaakaan näin aikuisena.

      Orkku tuli kun irrotin jalat ja jännitin vatsalihaksia... En ole kyllä kokeillut, josko temppu toimisi vieläkin. :)

      • Tyttönen21

        Miehetkin siis voivat saada samaan tyyliin.. Juuri tuo vatsalihasten jännitys aiheutti sen... Tosi outoa! Löytyisköhän sille joku tieteellinen selitys jostain? Jos löytyy niin linkittäkäähän tänne! :)


      • Mies26
        Tyttönen21 kirjoitti:

        Miehetkin siis voivat saada samaan tyyliin.. Juuri tuo vatsalihasten jännitys aiheutti sen... Tosi outoa! Löytyisköhän sille joku tieteellinen selitys jostain? Jos löytyy niin linkittäkäähän tänne! :)

        ..tuo totisinta totta on. Minulla meni itse asiassa aika kauan, ennenkuin opin tyydyttämään itseni "perinteisesti" käsin. Oman käden kosketus ei tuonut eikä tuo vieläkään sitä huikeaa koko kehon valtaavaa hyvänolon tunnetta, jonka sain "kiipeillessä".

        Minulla ei ole aavistustakaan, mistä moinen orgasmi johtuu... Ajattelin kyllä kokeilla joskus, josko konsti toimisi edelleen. Toivottavasti kukaan ei näe! :-D


    • saanut

      orgasmin lapsena useaan kertaan ratsasatamalla hevosen selässä. Varsinkin kun istui satulaan ilman jalustimia koko painollaan ja antoi klitoriksen hangata satulan etukaareen ja samalla myötäili hevosenkeinuvia liikkeitä... Oli aika mukavia ratsastushetkiä tuolloin, enää en uskalla muuta kuin oman "ratsuni" päälle ;)

      • tietokone

        lentää... satulassa saa korkeintaan haaransa ruvelle...


      • HoT Babe

        no onhan sentään muitakin "outoja" tapauksia!=) minäkin saanut hevosenselässä, tosin en vain hieromalla itseäni satulaan vaan ihan kunnolla masturboimalla.

        Pienestä pitäen olen saanut orgasmeja ainakin omasta mielestäni omituisella tavalla, niin että hieron nyrkillä klitorista joko mahallaan tai selällään ja jännitän itseni joka puolelta. varsinkin jalat ja vatsa. yritin päästä tavasta eroon, mutta ei siihen pystynyt kun miksi luopua sellasesta mikä tuntuu niin hyvälle, varsinkin kun tuolla tyylillä saa orgasmin aina ja pirun nopeeta!=)
        muita vastaavia tapauksia???


      • Anonyymi

        Itse olen saanut unessa ja 2 kertaa käsin terveisin 10 v


      • Anonyymi
        HoT Babe kirjoitti:

        no onhan sentään muitakin "outoja" tapauksia!=) minäkin saanut hevosenselässä, tosin en vain hieromalla itseäni satulaan vaan ihan kunnolla masturboimalla.

        Pienestä pitäen olen saanut orgasmeja ainakin omasta mielestäni omituisella tavalla, niin että hieron nyrkillä klitorista joko mahallaan tai selällään ja jännitän itseni joka puolelta. varsinkin jalat ja vatsa. yritin päästä tavasta eroon, mutta ei siihen pystynyt kun miksi luopua sellasesta mikä tuntuu niin hyvälle, varsinkin kun tuolla tyylillä saa orgasmin aina ja pirun nopeeta!=)
        muita vastaavia tapauksia???

        Eli hepan selässä sait.

        Ja nyrkkiä klitorikseen. Klitoris paljaana. Vain klitoriksen huppuun? Mitäh?


    • jonna

      Pentuna piti aina fillaroida, niin toisinaan se tuntu niin pirun hyvälle ja oli pakko kihnuttaa siinä satulassa...

      • n......22

        Muistan aina hinkanneeni itseäni-siis pimpsaani isoon pehmonalleen...En tiedä sainko mitään orgasmia mutta hyvältä se tuntui..Lapsi ei vielä ymmärrä tuollaisista asioista mitään..Pakko vielä mainita että ensimmäisen varmasti oikean orgasmin sain vasta 19 vuotiaana vibraattorilla ja pari vuotta myöhemmin opin sen omin sormin...JOten en ole ollut helppo tapaus ikinä-kateeeksi käy...


    • Anonyymi

      Olen viisikymppinen mies. Teini-ikäisenä sain orgasmin taloyhtiön uima-altaassa kun siirtelin veden alla seisovaa kalua vesisuuttimen kohdalle ja pois.

      Joitakin vuosia sitten sain orgasmin koskematta kaluuni millään tavalla. Olin joutunut pitkään olemaan ilman seksiä ja runkkuja, kunnes tilaisuus viimein tuli työmatkan yhteydessä illalla hotellihuoneella. Katselin pornoa hotellihuoneen telkasta ja muna nousi välittömästi pystyyn. En kuitenkaan koskenut siihen vaan annoin seistä itsellään. Kiima oli hirveän kova. Pian kiihotus nousi vieläkin korkeammaksi ja yhtä äkkiä tuli olo että pitäisi pissata vähän. Eihän sieltä mitään pissaa kuitenkaan tullut vaan varmaan desilitran verran kiimalimaa joka valui alavatsalle, palleille ja lakanalle. Munat ympäriinsä lämpimän ja liukkaan liman peitossa. Sitten tuli yksi elämäni kovimmista orgasmeista ihankäsin koskematta ja se tuntui jatkuvan tosi pitkään. Nukahdin sen jälkeen ja herättyäni vedin käteen koska oma märkyys sai aikaan välittömästi uuden kiiman.

    • Anonyymi

      Sain orgasmin nukkuessani; oli sen verran vaikuttava, että heräsin. Omituisinta oli, että ei ollut erektiota eikä siemensyöksyä.

    • Anonyymi

      olen mies, kylpyammeessa ruuvaan suihkuletkusta sen suutinkahvan irti, hiukan räplään alkuun, että nousee pystyyn ja sen jälkeen lämmintä vettä terskalle vedenalla n. 5-10cm terskasta ja hieman suuttimen sijaintia muutellen. Loppua kohti ja herkullisimman kohdan löydyttyä, teen suihkulla lähemmäs/kauemmas tyyppisiä liikkeitä, samalla työstän lantiopohjalihaksilla liki samaan tahtiin, orgasmi on todella raju kun lopulta n. 10 minuutin suihkuttelun jälkeen laukean, pussit tuntuu puristuvan kokoon ja kipristelee sieltä sun täältä. Toki spermat pitää huuohtoa ammeen reunoilta ja omalta vartalolta sen jälkeen, mutta ihan järkyttävän hyvältä tuntuu!

    • Anonyymi

      jyväskylässä kaupungilla kävellessä näin miehen pitkä nahkatakki mustathiukset perässä kävelessä sain orkut oli todelle mieleiseni näköinen mies.nyt tiedän nimenkin miten joku voi ollakin niin himottavan näköinen. olen nähnyt myös joskus unen missä juoksin kellari käytävää pitkin karkuun pirua mutta saikin minut kiinni kun sai minut kiinni sehän johti naintiin. sain valtavan orgasmin heräsin kesken unen ja koi tuon orgasmin oli niin kova että oli aamulla mahan pohja ihan hellänä pitkään.

    • Anonyymi

      Nuorena poikana kesätöissä työnnettävällä ruohonleikurilla. Leikkuri oli aivan romu ja täristi reippaasti sitä kahvaa mistä työnneltiin. Jossain vaiheessa se kahvaosuus hipaisi farkkujen etumusta ja huh mikä tuntemus. Siirryin pikkuisen näkösuojaan ja painoin tärisevän kahvaosan etumusta vasten ja minkä vibran se antoikaan farkkukankaan läpi siinä vaiheessa jo jäykistyneelle kullille. 4-5 minuuttia ruohonleikkuri vibraa kullille ja tunsin orgasmin ja lämpimän sperman sykkeen. Alkkarit oli jotain sekoitekangasta jota sperma ei oikein läpäissyt. Terskani lillui monta minuuttia alkkareissani spermakylvyssä. Nuorena kun oli tuo mällin ulostulo herkässä.

    • Anonyymi

      Moottoripyörän kyydissä. Kundikaverini riisutti pöksyni ja istutti minut hajareisin eteensä bensatankille selkä menosuuntaan, avasi housujansa vetoketjun ja työnsi esiin pulpahtaneen kalun pilluuni ja lähti ajamaan minun pitäessä kauhuissani kiinni välillä hänen käsivarsistaan, välillä ylävartalosta. Vanha pyörä oli kauhea tärisemään, eikä siinä tarvinut tehdä mitään naimaliikkeitä. Orgasmi oli taattu, molemmille hänen säädellessä kaasun kanssa värinöitä. Tätä tuli kokeiltua useamman kerran ja aina orkku oli taivaallinen.

      • Anonyymi

        No niin tämä nyt lipsahti vähän aihealueen ulkopuolelle, sillä tämä oli kyllä seksiä sanan varsinaisessa merkityksessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No niin tämä nyt lipsahti vähän aihealueen ulkopuolelle, sillä tämä oli kyllä seksiä sanan varsinaisessa merkityksessä.

        orkku on jumalan lahja ihmisille.


    • Anonyymi

      Nuorena poikana useasti purkautui ihan itsestään, kun alasti aurinkoa ottaessa fantasioi seksistä. Myös silloin laukesi nopeasti, kun metsässä juoksenteli alastomana, ja räpsi itseään vitsalla paljaille pakaroille.

    • Anonyymi

      Sulla on joki Äitikomp-pleksi ja oot mielisairas etkä ole koskaan katsonut aki.kaurismäen elokuvia?

    • Anonyymi

      fillarilla edelleen silleen polkien saan makoisat orkut että se istuinosa puuttuu ja pelkkä putki vain, ihmiset ihmetteleekin että aina niin hymyssä suin poljeskelen pyörällä.
      t.kari

    • Polkupyöräillessä

    • Anonyymi

      12 v. kesken historian tunnin. open katse oli niin syvään uittava. vavahtelin siinä sitten ja väitin että sota iski tunteisiin. Oli vähän noloa . Tuskin tajusivat vieressä istuvat mitä tapahtui.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      214
      3419
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2171
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2071
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1955
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      75
      1617
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1371
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1271
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1257
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1217
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe