sopiiko oinas ja vesimies

neo geo

sopiiko vesimies ja oinas yhteen kun musta tuntuu että tämä tyttö ystäväni kun on vesimies niin hän on aivan omissa mailmoisaaan ja voi mennä montakin päivää pelkästään riidellessä vaikka ei ollisi mitään sen ihmeelisempää syytä edes tekee omia päätöksiä kysellemättä tai ilmoitamatta yhtäänmitään ja sitten kun kysyn jotain asiaa tai sanon jotain niin hirveät raivarit aivankuin se hakisi joka asiasta jotain riitaa kertokaa joku mitä mieltä olette

13

5471

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rasse

      no jos mää sanosin vesimiehenä vaikka tälläin sun pitää murtaa kylmä muuri vaikka olemalla yhtä viilee ja etänen kun me vesimiehet ja me kaikki vesimiehet ollaan aina omissa maailmoissa ja me ei haeda riitaa mistään suunnasta vaan yritetään parhaan mukaan miellyttää muita ihmisiä.

      • neo geo

        sen olen kyllä huomannut että vesimiehet ovat omissa mailmoissa mutta sitä en ymmärrä että tuntuu olevan jonkun laisia mielialan vaihteluita vähän väliä ja puhuminen tuntuu olevan hirveän vaikeeta että kuunella kyllä osataan mutta ei itse puhua onko sulle tuttuja piirteitä


      • elänyt ja kokenut
        neo geo kirjoitti:

        sen olen kyllä huomannut että vesimiehet ovat omissa mailmoissa mutta sitä en ymmärrä että tuntuu olevan jonkun laisia mielialan vaihteluita vähän väliä ja puhuminen tuntuu olevan hirveän vaikeeta että kuunella kyllä osataan mutta ei itse puhua onko sulle tuttuja piirteitä

        olen kuunnellut ja kokenut nämä asiat moneen kertaan. ystävät käyttää minua häikäilemättömästi hyväksi kun olen niin hyvä kuuntelemaan niiden murheita ja vastoinkäymisiä. joskus kun olen itse yritänyt kertoa omista vaikeuksista olen huomanut että vastaavasti minua ei kuunnella. on niin totuttu siihen että minula on kaikki vastaukset heidän ongelmisiin valmiina. mistä löyty se joka kuuntele minua?


    • Suosittelen

      Olen vesimiesnainen ja tunnen useita oinasmiehiä joiden kanssa juttu luistaa erinomaisen hyvin ja tuntuu että sama aaltopituus löytyy helposti!
      Vesimiehet voi vaikuttaa viileiltä mutta ovat itse asiassa herkkiä ja ymmärtäväisiä, joten kannattaa pitää vesimiehistä kiinni!

      • MUMMELI

        TUNNEN ET SOPII OINAALLE HYVIN,HUUMORIA RIITTÄÄ,


    • Vesinainen

      Olen vesimiesnainen ja tunnen useita oinasmiehiä joiden kanssa juttu luistaa erinomaisen hyvin ja tuntuu että sama aaltopituus löytyy helposti!
      Vesimiehet voi vaikuttaa viileiltä mutta ovat itse asiassa herkkiä ja ymmärtäväisiä, joten kannattaa pitää vesimiehistä kiinni!

    • kyllä sopii

      jostain kumman syystä, voi olla jotain sattumaakin, mut mun parhaimmat ystäväni ala-asteajoilta lähtien ovat olleet oinaita.itse siis veskari. tällä hetkellä seurustelen oinaan kans ja ollaan jo useampi vuosi yhdessä oltu..eli vesimiehet ja oinaat tulee mun mielestäni mainiosti juttuun..:)

    • v-mies

      Seurustelin itse 3. vuotta oinaksen kans ja olen itse vesimies.Oltiin aika mahdoton pari.Ajatukset ei oikein sopineet yhteen,eikä mikään muukaan.suosin vaihtoa !mut jokainen päättää elämästään itse,millaisen haluaa !!?=??

      • vesimiesM..

        Meikäläinen tuntee useampiakin oinaita ja muutaman kanssa olen seurustellut.

        Yksi parhaita kavereita on Oinas, ja muutama pahin pettymys on myös samaisen merkin omaavilta tullut.

        com sii, com saa.

        Luulen, että on noissa tunneasioissa tapauskohtaista, mutta perustavanlaatuisesti tulee kyllä toimeen helvetin hyvin.


    • Veskarinainen

      Seurustelen tällä hetkellä oinasmiehen kanssa, ollaan oltu 3,5 vuotta yhdessä, riitoineen ja hyvine kohtauksineen. Seurustelu alkoi ystävyydestä, ja kaikkein oudointa on silti, ettei meillä ole paljoa yhteistä, mutta joku sellainen tunne on molemmilla, että näin on hyvä, ja tulevaisuus näyttää molempien silmissä samalta. Ja kaikki yhteensopivuussysteemit väittää että veskari ja oinas on hyvä yhdistelmä. Ei ehkä paras, mutta sopivasti hyvä.
      Kannattaa kokeilla reagoida noihin raivareihin jotenkin eri tavalla tai yllättää tai jotain. Meillä se tepsii.

    • VesimiesN

      Olin ihastunut oinas mieheen ja sekin minuun,kun sitten huomasin millainen ääliö hän oikeesti on.
      Sanoisin että ei ne sovi.
      Ja täst edes aion pysyä oinas miehistä kaukana!

    • ihastunut oinasnaine

      itse olen ihastunut vesimieheen,enkä tiedä mitä teen?.ihankuin olisin pelkkää ilmaa hänelle,jos yritän sopia tapaamista sillä on olevinaan jtn muuta tekemistä..alan vaipua epätoivoon hänen suhteensa.
      Ihmettelin eräänä päivänä hänen viestiä "tykkään sinusta" olin onnesta soikeana kun hän laittoi niin,mutta parin minuutin kulttua hän laittoi " en voi tykätä sinusta,koska hän ei ole nähnyt minua,mutta muuten olen mukava ja jne".
      Mutta miksi se ei voi suostua tapaamaan minua ? vaikka häntä saataa pikkuisen kiinotaa meikä :ss,mutta nyt hän ei vastaa minulle faces ja jne :oo,en tajua :ss ONKO KELLÄÄN NEUVOO ? :'((

    • Tammikuun tyttö

      Lainaus: "...tekee omia päätöksiä kysellemättä tai ilmoitamatta yhtäänmitään ja sitten kun kysyn jotain asiaa tai sanon jotain niin hirveät raivarit aivankuin se hakisi joka asiasta jotain riitaa ..."

      Jep, vesimiehet kun ovat ehdottomasti itsenäisiä ihmisiä, joten tyttöystäväsi omien päätöksien tekeminen ilman sinun hyväksyntä ei ole mikään yllätys.
      Raivokohtauksiakaan ei kannattaisi ihmetellä, koska yleensä pätee käyttäytymismalli: sitä saa mitä tilaa. Tarkoitan, että likkakaverisi raivonta on suorassa yhteydessä sinun omaan käyttäytymiseen. Näköjään käyttäydyt provosoivasti ja ahdistelet häntä henkisesti.

      Suosittelen lukemaan veskarien luonnehoroskoopin ja pohtimaan onko sinusta kumppania vesimiestyttöystävällesi. Ei millään pahalla :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1669
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1458
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1154
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1143
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1141
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1096
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1091
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      5
      1062
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1050
    Aihe