Miten kiertää ulosotto?

Nesteessä

Kenen nimiin yritys kannattaa laittaa, jos ulosotosssa on jatkuva perintä päällä?
Kannattaako siis yritys perustaa vaimon nimellä, jolla perittäviä velkoja ei ole?

Onko ulosmittauksen kohde vain henk.kohtaiset tulot vai voidaanko yrityksen omaisuutta ulosmitata?

Vai onko muita ideoita, kun tavallinen palkkatyö ei enää kannata ulosottojen takia :(

24

6250

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • "Vai onko muita ideoita, kun tavallinen palkkatyö ei enää kannata ulosottojen takia"

      Maksa velkasi pois. Siinä se neuvo. Ulosoton kiertäminen on paitsi selkärangatonta toimintaa, niin useimmiten myös rikollista toimintaa.

      • Tim

        fiksut laittaa rahat muualle ja elelee herroiksi


    • yrittäjä toisessa polvessa

      Miksi helvetissä sinä kierrät ulosottoa? Olet ottanut velkaa, joten maksa velkasi pois.

      Siis voi #¤%¤%#/&&))/( kun mua osaa vit***** tuollaiset ihmiset, jotka, todennäköisesti sunkin tapauksessa ensin velkaantuvat ostelemalla postimyynnistä meikkejä ja mahdollisesti ulkomaanmatkoja ja sitten narisevat ja kiertelevät ulosottoa parhaansa mukaan.

      • ...ja jättävät velkansa muiden maksettavaksi. Mitenkähän meidän tuleva yrittäjämme siihen suhtautuu, kun hänen asiakkaansa tekevät hänelle kupruja: jättävät velkansa maksamatta ja tekeytyvät varattomiksi.


      • ajatuksenjuoksu
        kriittinen kirjoitti:

        ...ja jättävät velkansa muiden maksettavaksi. Mitenkähän meidän tuleva yrittäjämme siihen suhtautuu, kun hänen asiakkaansa tekevät hänelle kupruja: jättävät velkansa maksamatta ja tekeytyvät varattomiksi.

        Aiheeh aloittaja on ihan tavaalinen ihminen, kuka tahansa meistä. Jouduttuaan vaikeuksiin yrittää selvittää kaiken mahdollisen, millä pääsisi ongelmastaan mahdollisimman pienin ponnisteluin. Tämä on aivan ihmisen psykologiaan kuuluva tapa. Kun sitten pohtii aikansa, niin toivottavasti jaksaa pohtia loppuun ja luopuu epäterveistä menettelytavoista. Avoimuus ja rehellisyys on kuitenkin se vähiten itseään ja ympäristöään vahingoittava tapa toimia. Syyllisyys ja häpeä on turhaa. Joku ei osaa korjata autoa, toiset ei osaa hoitaa talouttaan. Ei sen kummempaa, ihmisten asioita


      • msafgj
        kriittinen kirjoitti:

        ...ja jättävät velkansa muiden maksettavaksi. Mitenkähän meidän tuleva yrittäjämme siihen suhtautuu, kun hänen asiakkaansa tekevät hänelle kupruja: jättävät velkansa maksamatta ja tekeytyvät varattomiksi.

        Asiat kyllä voisi laittaa järjestykseen.
        Yrittäjät keskimäärin pitää Suomen pystyssä, aina joku kompastuu.
        Jos siitä laitettaisiin ”pää vadille” ei olisi enää näinkään paljon yrittäjiä Suomessa.

        Me maksamme aluetukia että Suomi olisi Vaasaa ylempääkin asutettua.
        Se on aivan jokavuotista eikä koskaan edes vähene.
        Aluetuki on paljon suurempi kuin yrittäjien kunkurssikulut.

        Uusinta on kun me hienot EU kansalaiset
        käymme keskenään päästökauppaa.
        Mutta meidän onneksemme 90 % maapallon väestöstä katselee vain meidän viisaiden kaupantekoa ja tekee halvalla tavaraa meille.

        10% myy ”keskenään saastetta”, tuntuu hyvin järkevältä.
        Ja ne toiset menee kehityksessä eteenpäin huomaa vauhtia.

        Se on kuin pestäisiin naapurimme paitoja ja tumman paidan pesusta saisi euron enemmän.
        Olisihan kyllä molemmilla töitä.


      • idiootti

        tajuta,et jos on vaik ollu takaamas joskus,ja joutuhu kuseen 10v.sitten,ni mikä se summa nyt on...ei riittäs kuukausi tulot(3500e,käteen)edes korkoihin...nii et mitä vitun järkee maksaa vitun penniikään,vitun pelle...
        annan mielummin lapsilleni,ja vanhemmilleni,miten vaan pystyy auttamaan,et kaikil ois hyvä olla...
        ei mun roponi paljoo pankkeja kostuta,vittu ja korkoo koron päälle,ja eiks ne jotaai pankkitukeeki oo saanu,multa ei ainakaan saa mitään,ikinä...


      • rassaa..

        ootko koskaan kuullu että velkaantua voi ihan ystävän toimesta.. ja tässä maassa sai kymmenen vuotta sitte velat anteeksi, ei oikein kovasti tee mieli pankeille maksella kun esin jakaavat luottoja hövelisti ja sitte pannaa takaajat maksamaan. Tähän tietysti joku vääntää että mitäs panit nimes.. mut kun ei ystävistäkään aina voi tietää, luulee että kaveriin voi luottaa... elämä on menny ihan perseelleen toisten takia ja ihan oikeesti syyttömänä kaikki omatki asiat sotkeutuu, ulosottomies vaan sanoo että tekee työtään kun joutuu perimään mut se ei ihan oikeesti paskaakaan välitä kenenkään pärjäämisestä!! että yrittäkää kiertäkää niin paljon kuin mahdollista ja miten parhaaksi näätte, yks kaveri muutti muutaman kunnan väliä ja paperit tuli perässä niin ulosotto ei saanu sitä kiinni, nykyään ei taida tuokaan onnistua..


      • Anonyymi

        Pelle


    • AllAboutBusiness

      Olisi kiva palata taas alkuperäiseen, eli miten kiertää ulosottoa?
      Tmi. ainakin saa maksaa ulosottoa. Ky. tai Oy en osaa sanoa? Kertoisivat nyt jotkut viisaammat.

      Edellisiin:
      "yrittäjä toisessa polvessa"
      - Yrittäjä voi sitten tarjota vaikkapa hyväpalkkaisen työn jollekin velkaantuneelle. Ai niin mutta, ei taida pystyä kun millään firmalla ei ehkä mene kovin lujaa kun taantuma? Ja isot jatkavat yt:itään joten kohta on parisataa muutakin kun ei pysty maksamaan XD
      - Jos olet ulosotossa et yksinkertaisesti voi, jos työ on mennyt vaikka alta tai jos olet töissä pienemmällä palkalla, niin siitä ulosotto rankaisee niin että et voi käydä edes autollasi töissä saati käydä normaalisti kaupassa.
      - Lisäksi velat voivat tulla monella tapaa, esim. takauksista.

      Tämän takia siis olisi kiva todella tietää, miten kiertää ulosottoa, jotta jäisi jotain, mistä maksaa niitä velkojakin, vaikka velkajärjestelyn kautta tai suoraan ohi ulosoton, jotta ei tarvitsisi maksaa systeemin pidättämiä korkoja.
      Että siis miten sen ulosoton kiertäminen sitten onnistuu?

    • tietoa ja vastauksia

      Osakeyhtiö on vastauksesi, voit olla itse suurin osakkeen omistaja mutta et voi maksaa itsellesi palkkaa, et myöskään saa lainaa uudelle yhtiöllesi ilman henkilötakauksia. Voit toimia yrityksessäsi vaikka toimitusjohtajana ja ostaa firmalle asunto, leesata auto ja kaikki muutkin mitkä saat linkitettyä yrityksen toimintaan, voit tehdä työmatkoja ulkomaille jos pystyt osoittamaan että ne oikeasti kuuluvat yrityksen toimialaan jotenkin ym.
      Velat pitää kuitenkin maksaa joskus joten pitempi keinottelu ei kannata mutta joka tapauksessa tuo Oy on sinulle ainut vaihtoehto.

    • ristuksen rikas

      Jep näin on.Tulovirrat on kierrätettävä laillisin keinoin siten että sinun saamat maksuosuudet ei ylitä ns.suojarajoja.Suosittelen erikoisesti siinä tapauksessa että et pääse velkajärjestelyyn ja tai velkasi ovat niin suuret ettei niitä saa maksetuksi.Tietenkin jos voit,niin maksa velkasi vaikka ajan kanssa.Joskus ylläoleva keino on ainoa järkevä mahdollisuus.Onnea kuitenkin!

    • VaillaHuolia

      Raisiossa kaikki on helpompaa... eläke ehkä edessä voutilla niin ei paljoa paina työmurheet. Ei tarvitse stressata jos vaan bongaat oikean virkamiehen sieltä.

    • Kiertäjä

      On pätkähommissa, tekee pimeitä töitä, elää toimeentulotuella, vedättää verottajaa vaihtamalla veroprosenttia parikertaa vuodessa, ettei saa palautuksia, osta myy kirppiksillä, älä sekaanu mitenkään omalla nimellä mihinkään yrityksiin, äläkä missään nimessä siirrä lähiomaisten nimiin autoakaan puhumattakaan asunnosta, arvo osakkeista jne.. 15 vuotta hiljaiseloa ja kyllä se savu alkaa tasaantumaan.

      • 17+2

        Sen 15 vuoden aikana tulevat varat kannattaa tallettaa ulkomaisille pankkitileille. Itse avasin tilit Tallinnassa SEB- ja Krediitipankeissa. Sitten vain varat käteiseksi ja Tallinnaan sillä suomen tileiltä ei saa tehdä mitään siirtoja salassapidettäviin tileihin. Lähin talletusautomaatti löytyy Viru-keskuksesta eikä kukaan kyttää tai kysele papereita.

        Voudin paskahousu ei ole saanut sentin senttiä ulosmitattua noilta tileiltä sillä voudin valta loppuu suomen rajalle.

        Ulosoton kiertely on helppoa kun osaa.


      • Kiertäjä
        17+2 kirjoitti:

        Sen 15 vuoden aikana tulevat varat kannattaa tallettaa ulkomaisille pankkitileille. Itse avasin tilit Tallinnassa SEB- ja Krediitipankeissa. Sitten vain varat käteiseksi ja Tallinnaan sillä suomen tileiltä ei saa tehdä mitään siirtoja salassapidettäviin tileihin. Lähin talletusautomaatti löytyy Viru-keskuksesta eikä kukaan kyttää tai kysele papereita.

        Voudin paskahousu ei ole saanut sentin senttiä ulosmitattua noilta tileiltä sillä voudin valta loppuu suomen rajalle.

        Ulosoton kiertely on helppoa kun osaa.

        Hyvä lisä listaa!


    • Anonyymi

      Olen ihan tavallinen ihminen. En mikään yritys asiantuntija, mutta annoin vinkin yhdelle ihmiselle jolla oli yritys ilman ideaa ja suunnitelmaa.

      1. Jos joudut kuseen niin maksa velkasi ilman järjestelyä. En hyväksy mitään järjestelyitä koska ylitse eläneet juhlii aina velaksi oteuilla rahoilla ja se krapula tulee ja se paranee tavallaan

      2. Tapa itsesi. Kuolema kuittaa aika monta asiaa.

      Kyllä luottotietojen menetys ja helvetin pitkä ulosotto on opetus. Laki järjestelystä on tarpeeton

    • Anonyymi

      Keskellä ketjua on joku jota kommentoin.

      Joillakin on tapa tehdä yrityksestä omia nostoja ennen kuin kaikkia kuluja on maksettu. Joillakin puuttuu yksinkertainen suhteellisuudentaju tai sitä ei yksinkertaisesti ole.

      Ei hyvin hoidettu talous joudu katastrofaalinen pitkääaikaiseen tilaan ja sitä kautta järjestelyyn tai ulosottoon. Kapeita tilanteita voi olla mutta ajassa niihin voi ja pitää oppia varautua.

      Kyllä sadan vuoden kadotus opettaa

    • Anonyymi

      Ulosotto ei estä yrityksen perustamista, jos on kyse osakeyhtiöstä niin henkilökohtaiset velat eivät ole osakeyhtiön velkoja ja laittamalla firman vaimon nimiin voit tuhota parisuhteen.

    • Anonyymi

      Voikohan avata tilin toisen henkilö nimellä ja jonkun toisen syntymäajalla ja sosiaalitunnuksilla sen tiedän että voi esiintyä toisen nimissä ja ei väärentäminenkään voi vaikeaa olla nykytekniikalla. Itsekin menetin rahaa kun henkilö esiintyi minun nimissä. Onkin eri asia näyttää toteen niin että saa kiinni rikoksesta. Ei se Suomessa ainakaan onnistu sen tiedän.

      • Anonyymi

        Syyllistyt näin tekemällä identiteettivarkauteen!!!

        Nyt oikeaati HEI HALOO!!! LOPETA!!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyllistyt näin tekemällä identiteettivarkauteen!!!

        Nyt oikeaati HEI HALOO!!! LOPETA!!!

        *oikeasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Syyllistyt näin tekemällä identiteettivarkauteen!!!

        Nyt oikeaati HEI HALOO!!! LOPETA!!!

        *oikeasti

        piti kirjoittaa!


      • Anonyymi

        Nykyaikana aika vaikea.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      66
      1592
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      162
      1349
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1192
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      118
      1169
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      42
      1033
    6. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      67
      818
    7. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      104
      805
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      89
      686
    9. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      184
      683
    10. Mitä vastaat jos

      Kysyn maanantaina jutteluaikaa ihan arkipäivisistä asioista, rauhassa? Koska nimittäin aion 😍
      Ikävä
      36
      634
    Aihe