Festareilla

i'm just a dreamer

Asun vain parinkymmenen kilometrin päässä eräästä Suomen hienoimmasta festarista, joten kyseiset festarit ovat tulleet tutuiksi. Yleensä menen festareille parhaan kaverini kanssa ja yöt nukun aina kämpälläni. Tällä kertaa kaverini ilmoitti viime tingassa sairastuneensa joten päätin mennä festareille yksin. Ainahan festareilta samanhenkisiä tyyppejä löytää.

Festarit ovat mahtavia tapahtumia! Tytöt kulkevat lyhyissä hameissa ja seksikkäissä bikineissä. Rohkeimmat tytöt käyvät alasti uimassa ja joskus jopa näkee ihmisten harrastavan seksiä aivan avoimesti.

Oletuksista huolimatta en ollut ainakaan vielä törmännyt kehenkään, kenen kanssa olisin voinut festarit vetää kunnialla läpi. Oli jo ilta ja olin juuri tullut yhden suosikkibändini keikalta ja istuin lämpimällä nurmikolla, katsellen niitä seksikkäitä mimmejä joita festareilla aina näki.
-Diggailitko tota edellistä bändiä? Kysyi nuoren naisen ääni takaani, voinks mä istua tähän sun viereen?
-Joo tottakai, vastasin ja katsoin itseäni pari vuotta nuorempaa tyttöä. Tyttö oli noin 170 senttiä pitkä, ehkä vähän ylikin. Hiukset oli ihan vaaleat ja silmät suklaan ruskeat. Hoikaksi tytöksi hänellä oli yllättävän isot rinnat. Ne pullistui sopivasti valkosen, hyvin avonaisen topin alta, hänen istuessaan viereeni. Jalassa hänellä oli matalalantioiset kulutetut farkut. Kun hän sai istuttua viereeni jatkoin vastaamalla ensimmäiseen kysymykseen.
-Joo kyllä mä diggailin. Yks mun suosikki bändeistä.
-Niin munkin!
Oli hetken hiljaisuus, kunnes tyttö jatkoi.
-Sä olit niin yksinäisen näköinen, et aattelin tulla vähän pitää seuraa.
-Joo mun piti tulla kaverin kaa, mut se jäi kotiinsa oksentamaan.
-Mä oon kans ihan yksin.

Jatkoin keskustelua kauniin naisen kanssa, jonka nimeksi paljastui Niina. Puhuimme yleisesti festareista ja bändeistä. Tuijotin välillä Niinan rintoja, jos hän katsoi pois päin. Muuten yritin katsoa kohteliaasti silmiin. On kuulemma ärsyttävää jos mies katsoo keskustellessa vähän liian alas, kun pitäisi katsoa silmiin. Niina oli mielestäni todella seksikäs. Pidin hänestä kokoajan enemmän mitä enemmän hänen kanssaan sain olla.
Illan pääesiintyjä alkaisi pian soittamaan ja olin ajatellut katsastaa sen.
-Haluaksä mennä tsekkaamaan sitä, kysyin.
-Joo kyllä mä olin ajatellut. Mennään vaan yhessä.
Menin Niinan perässä valtavan ihmismassan sekaan, aivan päälavan eteen. Edessä oli tosi ahdasta kun kaikki ihmiset pakkautuivat mahdollisimman eteen, nähdäkseen idolinsa riittävän hyvin. Niina pysähtyi, kun katsoi päässeensä hyvään paikkaan ja sanoi mulle, että jäädään tähän. Jäin Niinan taakse, nyökkäsin ja aloin katsella kun bändi aloitteli pikkuhiljaa keikkaansa.
Kun bändi soitti ensimmäiset sointunsa yleisö sekosi täysin ja kova paine yleisössä kasvoi. Vartaloni painautui Niinan vartaloa vasten ja tunsin hänen pyöreän pyllynsä etumustani vasten. Ihanaa, saa olla koko keikan tuota ihanaa pyllyä vasten, ajattelin. Niina hyppi bändin mukana ja painoin itseäni tahallaan vielä lujempaa häntä vasten. Niina ei sanonut mitään, ei kai hän edes huomannut siinä mitään erikoista. Hitaasti laskin käteni alas ja laitoin avoimen kämmenen kohti Niinan pyllyä. Pylly hakkasi pehmeästi kättäni. Kiihotuin valtavasti saadessani koskettaa tuota ihanaa pyllyä, Niinan siitä mitään tietämättä. Housuissani sykki. Päätin laittaa käteni kokonaan pyllyä vasten ja antaa sen liikkua pyllyn mukana. Välilla laitoin kovana olevan kaluni pyllyä vasten ja annoin sen hinkata sitä. Niina ei huomannut mitään. Jatkoin tätä hetken aikaa hiuksien ihanaa tuoksua haistellen.
Hetken mielijohteesta otin pyllystä kiinni kaksin käsin ja puristin hellästi. Niina käänsi päätään taaksepäin ja katsoi minua hymyillen. Puristelin pyllyä uudestaan, eikä se näyttänyt Niinaa haittaavan. Niina rupesi työntämään persettään minuun päin ja hieroi sitä vasten kovaa kulliani. Niina nojasi taaksepäin ja hymyili. Hän nojasi kasvoillaan poskeani vasten ja antoi siihen pusun. Rohkaisin mieleni ja otin Niinaa lantiolta kiinni. Niina laittoin kädet käsieni päälle nojasi syliini. Hetken kuluttua hän nosti käteni rintojensa päälle ja laittoi omansa reisieni päälle. Puristelin ja hieroin noita ihania kookkaita rintoja. Tunsin kuinka nännit olivat kovina paidan ja rintsikoiden läpi. Niina hieroi reisiäni kunnes siirtyi rohkeasti kovan lemmennuijani pariin. Hän hieroi sitä huosujeni läpi, minun siirtyessä paidan alle vatsaa hieromaan. Suutelin Niinan niskaa ja tungin jo sormiani tiukkojen farkkujen alle tuntien häpykarvoituksen.
-Ei me voida täällä, Niina puuskutti, täällä on tuhansia ihmisiä.
-Minne me sitten mennään.
-Vaikka mun teltalle.
-En mä missään teltassa ala... Haittaako jos joudut oottamaan sitä vähän aikaa. Mulla on kämppä tuossa parinkymmenen kilsan päässä. Siihen menis puoli tuntia.
-Joo mennään sinne! Mä haluun sua! Halusin heti kun näin sut ekan kerran. Me voidaan naida vaikka koko yö siellä sun kämpälläs!

Lähdin jouksemaan Niinan kanssa käsi kädessä ulos festarialueelta. Autoon päästyämme alkoi kiihkeä suuteleminen. Puriistelin Niinan rintoja ja suutelin kaulaa.
-Mennään äkkiä, sanoin ja käynnistin auton. Ikkunat oli jo ihan huurussa kun lähdin ihmisten sekaan ajamaan. Kun pääsin pois alueelta, ajoin niin lujaa kuin uskalsin. Kahdenkymmenen minuutin päästä päästiin mun kämpälle. Heti alkoi kova suuteleminen. Niina nosti kätensä ylös ja vedin häneltä paidan pois. Kauniit vaaleanpunaiset rintsikat olivat enää noiden isojen tissien peittona. Vedin oman paitani pois samalla kun Niina potki farkkuja jalastaan. Saman väriset stringit peitti pimpin. Katsoin tuota ihanaa näkyä samalla kun vedin farkkuni ja alushousuni yhtäaikaa paljastaen vehkeeni, jotka olivat kovettuneet tuosta näystä. Siirryin suutelemaan Niinaa ja samalla aukaisin rintaliivit. Puristelin kevyesti paljaita rintoja ja siirryin yhä alemmas suutelemaan. Katsoin pikaisesti täydellisiä rintoja. Nännit olivat hieman isot, kuten rinnatkin, ja ne olivat kovana. Aloin suudella tissejä. Suussani maistui hieman suolalta.
-Mennäänkö yhdessä suihkuun, Niina ehdotti.
-Just ajattelin samaa!

Niina meni edeltä ja minä tulin perästä ihaillen paljasta persettä. Aloimme pestä toisiamme. Pesin tarkasti koko vartalon käsillä saippuaa levittäen. Pyöritin käsiä saippuaisten rintojen päällä, sivelen hellästi vatsaa ja saippuoin vaaleiden, siististi leikattujen karvojen peittämän häpykummun. Hieroin pyllyä ja selkää. Tämän jälkeen Niina pesi minut. Viimeiseksi hän jätti koko operaatin ajan pystyssä seisoneen pikkuveljeni. Hän aloitti varovasti kiveksistä. Levitti saippuaa kullin varteen ja aina terskaan saakka. Huudeltuaan kaiken saippuan pois, jatkoi hän vetelemällä hitaasti esinahkaa edestakaisin, muistuttaen pikku hiljaa runkkausta. Yhtä äkkiä Niina meni eteeni polvilleen ja työnsi kyrvän suuhunsa. Kulli liikkui suussa edestakaisin ja sai minut voihkimaan onnesta. Kieli pyöri terskan ympätillä taitavasti ja taas kyrpä upposi syvälle suuhun.
-AAAH AAAH AAAAAHHHH!!!
Sperma virtasi suuhun vauhdilla. Niina runkkasi kädellään ja antoi sperman lentää suuhun, kunnes suihku loppui. Niina nielaisi lastin ja pesi suunsa puhtaaksi. Kuivailimme toisemme ja siirryimme makuuhuoneen puolelle.

Sänkyyn päästyämme kiihkeä suutelu jatkui. Hyväilin tissejä ja persettä ja pillua. Pillu alkoi kostua ja halusin päästä maistamaan sitä. Käskin Niinan mennä selinmakuulle ja siirryin hänen jälkoväliinsä. Ihana vittu aukesi edessäni ja painoin kieleni märkään vakoon. Niina voihkaisi heti. Aloin nuolla klitorista kovalla vauhdilla väliin hitaampia vetoja vedellen. Tästä Niina tykkäsi. Voihkiminen alkoi kiihtyä nyt lähes tauottomaksi ääntelyksi.
-AAH AAH lisää! AAH AAH UUUUH AAH!
Työnsin sormen hitaasti märkään pilluun, mikä sai Niinan kiihtymään vielä enemmän. Aloin runkata Niinaa sormella edestakaisin, samalla kun jatkoin klitoriksen nuolemista. Niinan ihanimmat lihakset sykki ennätystahtiin sormieni ympärillä.
-AAAAH AAAAAAAAH UUAAAAHHHHH AAAAAAAAAAAAH!!!!
Niinan selkä jännittyi kaarelle ja ääni oli todella kovaa hallitsematonta huutoa. Pillulihakset teki töitä minkä kerkesi. Kun orgasmi alkoi olla ohi lopetin nuolemisen ja menin Niinan viereen makaamaan.
-Se oli ihanaa, Niina huokasi.
-Niin oli, myönsin, se on niin seksikästä ku nainen laukeaa.
-Mun pillu vaan huutaa aina ihanaa kyrpää tuollasen perään.
-Eiköhän semmonen järjesty.

Niina istui päälleni ohjaten kovettuneen kullini häpyhuulilleen ja alkoi kiusoitella. Työnsin kuitenkin sen heti sisään ja aloin panna kunnolla. Tästä olin unelmoinut enkä voinut enää pidätellä. Nyt on mun vuoro nauttia ja kunnolla. Panin todella lujaa. Huohotimme molemmat ääneen. Käänsin Niinan pois päältäni ja käskin hänen mennä kontilleen. Menin Niinan taakse ja työnsin melan mekkoon. Pidin Niinaa lantiosta kiinni ja nain oikein olan takaa. Ihastelin kauniita maisemia ja välilä puristelin noita kauniita tissejä. Katselin kuinka kyrpäni upposi vittuun kerta kerran jälkeen ja tunsin paineen alkavan kasvaa. Niinan äännellessä lujaa, aloin laueta ja ääni peittyi omani alle. Sperma suikusi suoraan pilluun kun nain Niinaa takaa päin.

Lysähdin väsyneenä sängylle ja Niina tuli kainalooni. Hetken päästä kumpikin nukahdettiin ja aamulla lähdettiin taas festareille. Tavallista pidemmän aamupalan jälkeen tietenkin...
-LOPPU



Tämä oli mun toinen novelli ja tätäkin saa taas arvostella. Kiitos kaikille jotka edellistäkin arvosteli. Jaksaa paremmin tehdä lisää näitä. Nyt oli vähän kiire joten jälki ei ole ehkä niin hyvää kuin tuossa ekassa. Lyhyempikin tästä tuli.

Se eka on täällä:
http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=119&conference=2500000000000016&posting=22000000008863733

8

32050

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Utelias

      vehjettä sulla oikein on?

      "paljastaen vehkeeni, jotka olivat kovettuneet tuosta näystä."

      • Pilvi

        Ku saiskin yhdeltä jätkältä kahta kerralla.. mmm.. x)


      • Aika Äijä
        Pilvi kirjoitti:

        Ku saiskin yhdeltä jätkältä kahta kerralla.. mmm.. x)

        Olen yksin täyttänyt avovaimoni 3 aukkoa kerralla.
        Helppoa kun sen osaa.


      • hyvähän
        Pilvi kirjoitti:

        Ku saiskin yhdeltä jätkältä kahta kerralla.. mmm.. x)

        toi oli


    • maanantain piristys

      Todella hyvä! Näitä lisää!

    • Kielarimies

      Useammalla vehkeellä varustettu kaveri pärjää kuin kielimies konsanaan!

    • Kuumassa=

      Jaksaa jaksaa!! polkee polkee!! Samanlaista lisää kiitos!

    • vittuaukesivauhdilla

      Vartaloni painautui Niinan vartaloa vasten ja hänen pyöreä pyllynsä alkaisi pian soittamaan vielä lujempaa. Niina rupesi työntämään lastin pyllystä, tuoksua haistellen.Niina ei sanonut mitään, ei kai hän edes huomannut siinä mitään erikoista. Lähdin jouksemaan ulos festarialueelta kulli ihan huurussa. Niina nosti karvojen peittämän pyllynsä ylös. Haittaako jos joudut vittuun, Niina huokasi. Suussani maistui vehkeeni. Sperma virtasi kainalooni. Niina potki kovan lemmennuijani selinmakuulle. Hän aloitti kiveksistä. Käskin Niinan voihkimaan onnesta. Käänsin kovettuneen Niinan kyrpää. Niina voihkaisi heti.Tämän jälkeen Niina pesi persettä kädellään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      154
      2696
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1996
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1796
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1540
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe