Peuransarvi 1975.

Never been the same again.

Pelattiin lentopalloa Ranuan Peuransarvessa minipoikien harjoituksissa perjantai-iltana. Oli menossa loppupelit ja huomasin sisään tulevan tutunnäköisiä hahmoja. Hurriganesilla oli keikka ja herrat saapuivat roudaamaan kamojaan saliin. Tunnistin Remun, vaikka sillä oli just leikattu lyhyt tukka. Sanoin kavereille, että nyt lopetan pelaamisen koska tuolla on Remu. Kaverit sanoi ettei ole, mutta minä menin Remun kanssa juttelemaan. Kaverit tuli perästä.

Oltiin 10-v ja Ganesin miehiä kaikki tyynni.

Grazy Days oli just ilmestyny, eikä vielä soinut kotona kasettimankassa.Remulla oli todella makee digitaalikello. Se oli tummanpunainen ja kun painoi nappia, näkyi punaiset valonumerot. Ikinä ei oltu sellaista ennen nänty. Remu oli tosi kiva meille, jutteli ja pelleili meidän kanssa pitkään. Pompoteltiin lentopalloa ja Remu ihasteli meidän tyylikkäitä otteita lyödä palloa lujasti lattiaan lentopallolyönnillä. Remu avasi lääkärinlaukkunsa ja jakoi meille Crazy Days tarroja ja nimmareitaan. Saatiin sellaisia amerikan lippuun stailattuja Beaver Jeans tarroja kans ja ne oli tosi cooleja. Cisse ja Ile istuskeli eri puolilla urheilusalia. Haettiin niiltäkin nimmarit CD- tarroihin. Ile oli tosi nuori ja erittäin ylimielinen meille pennuille. Cisse oli loistavan mukava ja valtavan lämpimän oloinen tyyppi. Hihitteli kaikelle ja oli tosi frendillinen meille pikkukundeille. Pelas meidän kanssa vähän aikaa koristakin siinä, ennen kuin tuli kiire kotiin kysyyn äidiltä lupaa päästä keikalle.

Sain luvan kovan kinuamisen jälkeen, asuttiin ihan vieressä ja lupasin tulla kotiin jos oli jotenkin vaarallisen tms. tyyppistä meininkiä.

Tupa oli täynnä ja me kakarat lisäksi. Vanhemmat tyypit meille nauroi, pennut täällä. Remu oli vuokrannut koko mestan, niinkuin sillä oli silloin tapana. Ekaksi soitteli muistaakseni Black Mike DJ-musaa ja näytti hot-rod filmejä. Remu joraili ja me porukat istuttiin tuoleissa ja katsottiin amerikan meininkiä monttu auki. Jostain syystä salissa piti olla penkit.

Sitten sammui valot ja kaikki liikkui lavan eteen. Niin mentiin mekin ihan eteen.

Valot syttyi ja Remu oli lavalla. Se veti Beavers jeansit nilkkoihin ja pyllisti paljaalla perseellään meitä päin. Vitjapallit vain roikkui lähempänä polvia. Se huusi käheällä äänellä minkä äijästä lähti TZSAAU BEIBEET!

Sitten se loikkas pattterin taakse, housuja kiinnittämättä ja alkoi rummuttaa niin helvetillisellä raivolla, että meinas meiltäkin taju karata. Muistaakseni se oli Tallahasse Lassie millä ne aloitti ja biisit ne veti ihan putkeen. Ganes soitti Crazy Daysin kaikki biisit ja Roadrunnerin merkittävimmät. Kuulin tuolloin varmaan ekaa kertaa My only onen. Se oli heti ihan helmi. Cisse oli vedossa ja Ile suoriutui yllättävän hyvin. Alppua en ollut nähnyt tietenkään vielä tuolloin.

Välispiikkeinä Remu heitti englanniksi hävyttömyyksiä. Mehän ei niitä tajuttu, mutta isommat tytöt kertoivat niiden olleen kehoituksia erilaisiin seksiakteihin. Eipä me siitäkään kovin paljon vielä tajuttu. Meininki oli ihan hillitön ja pikkupoikien ihmetys suuri.

Se oli hieno kokemus - en ole koskaan siitä toipunut.

Enkä aiokaan.

1

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hara

      hieno kokemus varmaan!en tiedä missä päin suomea toi paikka sijaitsee,mutta oletko kysellyt? tai katsonut hurriganes keskustelu sivuilta onko mahdollisesti jollakin nauhaa sattumalta tuosta keikasta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1563
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1214
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe