Tieteen saavutukset = lopunajan ihmeet?

acimlaine

ACIM:n mukaan mikään ei ole totta mihin tämä maailma uskoo, koska elämme ikään kuin unessa.
Ihmiselle riittäisi kaikkien ongelmien ratkaisemiseksi ottaa Sovitus vastaan 100%sti jolloin oltaisiin Taivasten valtakunnassa.

Kuitenkin me ihmiset etsimme tieteen avulla tilapäisiä ratkaisuja ongelmiimme: esim. lääkkeitä sairauksia vastaan. Kuitenkaan nämä eivät anna mitään lopullista lievitystä ongelmiimme vaan pikemminkin auttavat meitä tyytymään pelastumattomuuden tilaan, elämään täällä maanpäällä, poissa Taivaasta ja erossa Jumalasta.

Tässä pätkä toisesta Tessalonikalaiskirjeestä:

"Älkää antako kenenkään millään tavoin johtaa itseänne harhaan. Ennen tuota päivää näet tapahtuu uskosta luopuminen ja ilmaantuu itse laittomuus ihmishahmossa, kadotuksen ihminen. 4 Hän, Vastustaja, korottaa itsensä kaiken jumalana pidetyn yläpuolelle, asettuu itse istumaan Jumalan temppeliin ja julistaa olevansa Jumala. 5 Muistattehan, että puhuin teille tästä jo silloin kun olin luonanne. 6 Te tiedätte, mikä häntä vielä pidättää, niin että hän ilmestyy vasta kun hänen hetkensä koittaa.

7 Vääryyden salainen vaikutus on jo olemassa. Sen, joka sitä on vielä pidättämässä, on vain ensin poistuttava tieltä; 8 silloin ilmestyy tuo vääryyden ihminen, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemisensa kirkkaudella. 9 Vääryyden ihminen tulee Saatanan vaikutuksesta suurella voimalla, tehden petollisia tunnustekoja ja ihmeitä. "

5

533

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • YKX

      ..olen.

    • Näkisin Tessalonikalaiskirjeen vertauskuvallisesti kuvauksena ihmisen kasvusta todelliseen olemukseensa. Tämä väärintekijä, ihmeiden lupailija on meissä kaikissa oleva egomme, jonka jokainen on itselleen muodostanut "suojaksi". Tästä suojasta meidän tulisi luopua, kunhan huomaamme, että se on oikeastaan turha ja vie meitä tyytymättömyyteen, oloon, että meiltä aina puuttuu jotain. Egon ääni on myös meissä olevaa toisten vaikutteita, tuomarimme, yliminämme.
      Ihmisen kasvu onkin riisuutumista, luopumista.

      • Mitä mieltä olet tästä? Onko kaikki niin suuressa kuin pienessä mittakaavassa mitattavia asioita? Niin koko yhteiskuntaa ajateltuna kuin yksilöinä? Näkisin itse siinä yhtäläisyyden. Olemme olevinamme kovin itseohjautuvaisia nykyään, mutta harvemmet meistä ovat korvaansa lotkauttaneet syvemmille asiolle.

        Niin ylhäällä kuin alhaalla. Rudolf Steiner


      • acimlaine

        Mutta mitä ego saa käytännössä aikaiseksi? Minusta se keksii ogelmiin ratkaisuja muttei päästä ihmistä eroon ongelmien noidankehistä.
        Ihmeet joita ego saa aikaiseksi tyydyttävät ihmistä hetken kunnes uusi ongelma ilmestyy. Ego lupaa ja sopivasti myös pitää lupauksensa silloin tällöin.

        "Tästä suojasta meidän tulisi luopua, kunhan huomaamme, että se on oikeastaan turha ja vie meitä tyytymättömyyteen, oloon, että meiltä aina puuttuu jotain. "

        Tästä tuli mieleen että joskus hyvin rikkailla ihmisillä on shoppailu itsessään kehittynyt sairaudeksi.

        "kasvu onkin riisuutumista, luopumista."

        Niin koska sillä aikaa kun ihminen intohimoisesti tavoittelee jotain tai on jonkunlaisen paineen alla hänellä ei ole aikaa huomata sitä kaikkea mitä hänellä jo on. Silloin hän tuntee itsensä pieneksi.


    • PAHKApää

      Tiede on myös valtapolitiikan käytössä.Aseteknologia on lujasti sidoksissa tieteeseen ja päinvastoin.
      Globalisaatio on myös nähdäkseni lopun ajan merkki.
      Lopulta valtikka siirtyy "yhdestä kädestä" Iankaikkiselle kuninkaalle.Profeetathan puhuvat kansojen ruhtinaista vääryydentekijöinä jotka käyttävät valtaansa sortaen muita kansoja.Tällainen valta äärimmillään on globaali valta.
      Kiusausvuorella Paha lupasi antaa kaiken vallan jos Jeesus kumartaa häntä; nyt Paha joutuu "polvistumaan" ja luovuttamaan vallan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8146
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2502
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2223
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      21
      1898
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1634
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1469
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1435
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1379
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1153
    Aihe