Kun mustasukkaisuus kiihottaa

Ram39

Olen joutunut raastavaan pakkorakoon. Olen vaimostani mustasukkainen, mutta samalla toinen mies vaimoni kanssaa kiihottaa minua hellittämättömästi.

Vaimoni tykkää joskus tanssia ja flirttailla toisten miesten kanssa. Hän tietää, että se kiihottaa minua. Pari kertaa annoin hänen jopa rakastella toisen kanssa. Hän sanoi seksuaalisesti ihastuneensa toiseen miehistä. Tämä teki minut sairaan mustasukkaiseksi mutta samalla kiihotti minua enemmän kuin mikään muu.

Nyt tilanne on sietämätön. Saan täysin aiheettomia mustasukkaisuuskohtauksia. Kohtausten jälkeen häpeän itseäni. Vaimoni vakuuttaa, ettei koskaan tekisi mitään, mistä ei ole erikseen sovittu. Minä uskon häntä täysin.

Vaimoani kuviossa viehättää tilanteen jännittävyys. Oman miehen kanssa ei ole isketyksi tulemisen jännitystä. Lisäksi hän potee jonkinlaista haluttomuutta, mutta uusi tilanne tekee hänet villiksi. Silloin kun minä olin uusi, hän oli silloinkin villi.

Mitä minä oikein voin tehdä? Mustasukkaisuuteni nakertaa suhdettamme, jossa kuitenkin on hirmuisesti rakkautta. Samalla mustasukkaisuus itsessään kiihottaa minua. Vaimoni taas kaipaa uutuuksia ja juuri tämä kiihottaa minua. Vaimoni on siis täydellinen minulle. Minä en kuitenkaan kestä uutuuksia oikeasti, vaan tulen sietämättömän mustikseksi.

Olen varmasti ainoa tällä telluksella. Apua.

Ram39

17

3658

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • mutta

   Kun luin tota tekstiäsi, huomasin, että itseltä löytyi samanlaisia tuntemuksia exäni kanssa. Tuntui aika hullulta, mutta samaan aikaan voi tuntea mustasukkaisuutta, vihaa ja silti saada kicksejä.

   Aika outoa, mutta et ole ainut.

  • Omituinen_mies

   Et sinä ihan yksin ole, mutta ehdotonta vähemmistöä joka tapauksessa. Vain harvat pystyvät siihen, mitä te olette tehneet. Vielä harvempi pystyy siihen, mitä sinä olet kokenut tunnetasolla. Tiedän tämän, koska minulla on kokemusta samasta asiasta. Jopa tunnetasolla olen käynyt samanlaisen vuoristoradan läpi, kunnes opin keskittymään yhden asin sijasta kokonaisuuteen.

   Mustasukkaisuus on luonnollista, vaikka asioita tehtäisiin ns. luvalla. Se on osa homman viehätystä, mutta vain jos sen oppii kääntämään eduksi. Ajatellaan asiaa näin:

   Teillä harvinainen parisuhde, jollaista ei varmasti kovin monen eteen tule. On aivan sama, mitä muut siitä ajattelevat, mutta se on teidän juttunne ja teidän tapanne nauttia elämästä. Jokainen tietää, ettei täällä saa kuin yhden tilaisuuden, joten miksi sitä ei yrittäisi viihtyä kaiken arjen ja työnteon keskellä? Mustasukkaisuutesi kumpuaa siitä, miten näet vaimosi nauttivan noista seksitilanteista. Vertaat tilannetta alitajuntaisesti siihen, minkälaista teillä oli suhteen alussa. Tavallaan uudelleen elät suhdettanne samaistumalla näihin miehiin, jotka pääsevät alkukiihkon keskelle. Sinultahan tämä ei enää onnistu, koska parisuhteenne on kasvanut ajan myötä. Myös seksin laatu on muuttunut.

   Kokonaisuus syntyy siitä, minkälainen teidän parisuhteenne on. Kuten sanoin, seksi on muuttunut eikä siihen luonnollisesti liity enää alkuviehätystä. Mutta se ei tarkoita, että seksistä olisi kadonnut hohto; te vain tunnette toisenne paremmin.

   Miten sen mustasukkaisuuden kanssa sitten voi oppia elämään? Teet yksinkertaisen päätöksen: joko en ole mustasukkainen tai sitten emme tee tätä enää. Vertaa kumpi vaihtoehto on oikeasti parempi. Faktahan on se, että mustasukkaisuus kehittyy ajattelijan omassa päässä. Mutta vahingoittaako se teidän suhdettanne, että te teette yhdessä noita asioita? Vai vahingoittaako menetetyn alkuhuuman ajattelu vain sinua? Totta kai sitä on kateellinen, jääthän sinä tavallaan ulkopuoliseksi, ja siitä tässä kaikessa on tavallaan kyse: ulkopuolisena olemisesta. Käytän tästä elämäntyylistä nimitystä fetissi, koska se on sellainen. Siksi onkin tärkeää tunnistaa, että haluaako itse oikeasti tarkkailla kumppaninsa rakastelua, ääniä, ilmeitä, asentoja jne. vai haluaako vain mielyttää toista, suostumalla sellaiseen mihin ei ole valmis. Toinen tärkeä seikka on se, että teidän parisuhteennehan pohjautuu kaikelle muullekin kuin tälle osa-alueelle, eikö niin? Pystytte varmasti pariskuntana jakamaan kaikki muut elämän osa-alueet yhdessä. Tärkeintä on havaita, että nuo tilanteet ovat murto-osa teidän yhteisestä elämästänne. Ne ovat lisämauste, ei pääkohta. Prisuhteenne ei pohjaudu siihen, että vaimosi voi rakastella toisen miehen kanssa ja sinä voit katsoa sitä. Eikö niin? Te olisitte varmasti pariskunta ilman sitäkin.

   Paras neuvoni, mikäli aiotte jatkaa asioiden kokemista, on tämä: tee ulkopuolisena olemisesta sinun juttusi. Tee puuhista itsellesi seksivideo ja editoi sitä omalla ajallasi. Irrottaudu tilanteesta kokonaan ja mene vaikka toiseen huoneeseen, tai katsele muuten vain etäältä. Tärkeää olisi tunnistaa, että onko se sinun juttusi. Mikäli se ei ole, silloin teidän ei kannata tehdä sitä. Vaimosi varmasti ymmärtää, mikäli se on liikaa vaadittu sinulta. Sinä kuitekin rakastat suunnattomasti vaimoasi ja varmasti ihailet häntä syvästi. En epäile, etteikö hän tuntisi samoin sinua kohtaan. Siihen ei tarvita niitä kokemuksia, joista kerroit, mutta ne ovat ilmeisesti syy, miksi pystytte taas katsomaan suhdettanne laajemmasta näkökulmasta. Harvat ihmiset pystyvät käsittelemään niin monia tunteita, mutta niillä voi myös vahvistaa parisuhdetta. Olettehan te edelleen yhdessä ja onnellisia, vai mitä? Tuskinpa vaimosi uskaltaisi nauttia, ellei hän pystyisi luottamaan sinuun sataprosenttisesti. Sinun täytyy siis olla harvinaisen erikoinen mies, ja hän on varmasti onnellinen.

   • Ram39

    Omituinen mies, luin pitkän viestisi huolella moneen kertaan.

    Mukava kuulla, että en ole ihan ainoa. Tämä tuli jo selväksi mutta-aika-pipiä -vastauksesta. Kiitos sullekin.

    Vain aniharvat ymmärtävät mustasukkaisuuden ja mustasukkaisuudesta kiihottumisen päällekkäisyyttä. Sinulla on elämänkokemusta ja tiedät mistä puhut.

    Tunteiden vuoristorata on juuri se, missä olen pyörinyt. Kahden tarjoamasi vaihtoehdon välissä on kuitenkin vielä yksi: entäpäs jos teemme sitä vain tarkasti rajattuna hetkenä?

    Terv, Aisankanntaja


   • Omituinen_mies
    Ram39 kirjoitti:

    Omituinen mies, luin pitkän viestisi huolella moneen kertaan.

    Mukava kuulla, että en ole ihan ainoa. Tämä tuli jo selväksi mutta-aika-pipiä -vastauksesta. Kiitos sullekin.

    Vain aniharvat ymmärtävät mustasukkaisuuden ja mustasukkaisuudesta kiihottumisen päällekkäisyyttä. Sinulla on elämänkokemusta ja tiedät mistä puhut.

    Tunteiden vuoristorata on juuri se, missä olen pyörinyt. Kahden tarjoamasi vaihtoehdon välissä on kuitenkin vielä yksi: entäpäs jos teemme sitä vain tarkasti rajattuna hetkenä?

    Terv, Aisankanntaja

    Keskusteluhan yleensä avaa ovet erilaisiin näkökulmiin, joten kiitoksia vain itsellesi.

    Tuli tässä kuitenkin vielä eräs ajatus mieleen; lähinnä tuosta loppukysymyksestä. "entäpäs jos teemme sitä vain tarkasti rajattuna hetkenä?"

    Ehkä siinä on ideaa, sillä ajatushan on toteutettavissa monella tapaa. Joko se on osa elämää, eli tilanteet saattavat tulla missä tahansa, tai sitten se on harkittua ja kontoroloitua, eli tilanteisiin hankkiudutaan. Jälkimmäinen tarjoaa ihan siedettävän vaihtoehdon, mikäli tapahtumasta tekee ns. roolileikin ja tarpeeksi absurdin, jotta sitä voi "hallita" ajatuksen ja tunteen tasolla. Eli tarkoitan, että nämä seksiseikkailut, flirtit jne. irrotetaan arjesta kokonaan. Tällöin voi pahimman mustasukkaisuuden iskiessä todeta, että "hei, minä voin viheltää pelin poikki!" En usko, että siihen asti tarvitsee mennä; riittää kun tiedostaa, että niin voi tehdä.


  • Nainen joka ei osaa flirtata

   Jos se sinua yhtään lohduttaa niin et ole mikään kummajainen.

   Minun ex-mieheni, jolla oli takanaan avioliitto ennen meidän liittoamme, kiihoittui samanlaisista asioista. Hän oli mustasukkainen vaimostaan, mutta samalla koki mielihyvää siitä että vaimo kelpasi muille. Heille tuli ero.

   Hän ja minä tutustuimme ja menimme naimisiin. Hän ehdotti, että alkaisin katselemaan muita miehiä, mutta MINÄ en halunnut sellaista suhdetta, koska olen yhden miehen nainen. Tämä piirre ei tullut esille ihan heti avioliittomme alkuaikana. Hänestä olisi ollut mukava, että olisin flirttaillut muiden miesten kanssa, jotta hän olisi kokenut, että hänellä on sentään vaimo, joka kelpaisi muillekin. Meidän liittomme päätyi eroon.

   Varmasti suurin osa miehistä ajattelee noin kuin sinä. Se on sitten eri asia, miten me naiset siihen suhtaudumme. Vähän sama asia kuin syrjähypyt. Miehet hyväksyvät naisten syrjähypyt ja katselevat niitä sormiensa läpi, mutta hyvin harvat naiset kykenevät antamaan anteeksi miestensä seikkailuja.

  • ...

   "Olen varmasti ainoa tällä telluksella"

   En oikein usko. Eikö oikeastaan monilla ihmisillä ole tuo, että kiihottuu asiasta, mistä ei pitäisi kiihottua? Asiasta, joka tuottaa (henkisiä) paineita? (jotka tulevat sitten fyysisiksin :D)

   Itse olen kanssa äärimmäisen omistushaluinen. Ja vaikka sairaalta kuulostaakin, voisin ihan hyvin kiihottua siitä, että näkisin jonkun ihailemani miehen alastomana toisen naisen päällä (hitsi -en saa häntä! Hitsi! Aaaa... nyt alkaa panettaa.. en saa, en saa). Aivan normaaliahan tuo on. Kai se on joku elimistön oma puolustusjärjestelmä, että kun tilanne tulee liian rankaksi, täytyy seksuaalisten paineiden purkautua. En sitten tiedä... kunhan veikkaisin tuota.

  • Nimetön

   Minulla on kokemusta vastaavasta. Päädyimme eroon ja pahoihin ongelmiin. Molemmat tulivat mustasukkaisiksi ja alkoi valtava kilpapettäminen. Ihminen on luotu vain yhden ihmisen kumppaniksi intiimillä tasolla. Kaikki muu ennenpitkää johtaa tuhoon. Kokemusta on. Vaikka toiselle haluaisi antaa kiihkeitä kokemuksia, ne muodostuvat pikku hiljaa valtaviksi peikoiksi ja katkeruudeksi, joita ei voikaan enää käsitellä hauskoina pikku piristyksinä, vaan siinä on tosi kyseessä. Lopettakaa oitis ja pyyhkikää pöytä. Voitte viritellä itseänne vaikka jollain kivalla leffalla ja ottakaa aikaa toisillenne. Syökää hyvin ja nauttikaa siitä, että saatte vielä olla yhdessä, vaikka maailma velloo mitä kummallisimmissa seksikuvioissa ympärillänne. Olkaa te vain toisianne varten, jotta saatte pitää suhteenne raikkaana.

  • timanttimies

   siis niinko parinvaihtoo ja tehkää sitä samas huonees kaikki yhtäaikaa

   • kun toisella

    Toisella on voinut olla parempi puolisko tässä parinvaihdossa...siitähän mustasukkaisuus repee, kun kuvittelee toisen saavan jotain hurjaa ja ite jää vähäisemmälle....usko tai älä..


  • hani

   Mun miehellä on sama ongelma!..mut vaikka määkin olen tosi mustasukkainen, niin kyllä mäkin ajattelen usein kun hyväilen itseäni et mieheni ois jonkun toisen naisen kans..Vaikka se asia saa mut muussa tilanteessa kauheeseen mustasukkaisuus kohtaukseen:)..eli et ole ainut!!

   • ihana ajatus

    Tämmöinen. Lisää vaan naisia, jotka nauttivat tästä.


   • Kiihotun
    ihana ajatus kirjoitti:

    Tämmöinen. Lisää vaan naisia, jotka nauttivat tästä.

    Mä myönnän olevani miehestäni tosi mustasukkainen, mutta silti kiihottavin fantasiani on kuvitella mieheni toisen naisen kanssa!!!

    Joten, toisaalta olisi kivaa kokeilla parinvaihtoa, mutta kun itse en halua vierasta miestä... enkä varmasti todellisuudessa kestäisi nähdä miestäni nauttimassa toisesta naisesta.

    Mutta näin mulla on ollut aina! Olen tiennyt, että miehillä yleistä, mutta olen luullut olleeni ainut nainen..


  • outojaajatuksia

   olen mustasukkainen parisuhteissa mutta siitä huolimatta kiihotun ajatuksesta että naistani jyystäisi joku tuntematon mies, ihan seksin aikanakin tämmöiset ajatukset saa kiihottumaan. Tosin en ole kertaakaan joutunut tilanteeseen missä naiseni olisi pettänyt minua niin en voi tietää miten oikeasti tälläisessä tilanteessa reagoisin, varmaan tulisi ero välittömästi.

  • ddkcndcndcnd

   Parisuhteessa eläminen tarkoittaa myös uskollisuutta.Parisuhteessa on paljon iloisia asioita ,enkä kyllä lähtis millään vierailla seksisuhteilla liittoa pilaamaan.Ensinnäkin
   nykyään on niinpaljon kaikkea tautia esim.AIDS ,jonka aina joku saa nautinnoista.
   Ihmiset kyllästyvät kaikkeen siinä ongelma.Apua masentuneisuuteen ja kyllästymiseen ei saa alkoholista eikä vieraista suhteista.Aika sekaisin on ihminen joka kiimoissaan rientää vieraisiin ,kun oma vaimo on synnyttämässä .Mitähän päässä liikkuu ?Ihmisen on mätä jos se ei pysty nauttimaan omasta puolisostaan ,vaan aina täytyy rientää koiran oksennukselleen.Ihminen joka pilaa oman elämänsä haluaa pilata myös lähimmäisen elämän.

  • Anonyymi

   Olin myös musta sukkainen vaimosta japuhuttiin siitä usein lopulta vaimo sanoi pitääkö naida jonkun kanssa että näet, olin hiljaa monta viikkoa. otetiin hotelli huone lapset mummolaan, istuttiin iltaa ja tansittiin, myös vaimoa haetiin alkoi taas mustis nostaa päätään, herrasmies toi vaimon pöytään kiitti tanssista, vaimo oli vähän varuillaan otti kädestä oletko mustis, nauurahdin olen vähän.
   Vaimo vielä sanoi oli herrasmies mutta sillä kalu nousi koski pilluun vain hame välissä ja katsoi silmiin. Kysyin kiusasitko hymyili. Mies luulee että olen työkaverisi ainakin niin sanoi.
   Sanoin nyt kokeillaan samassa mies tuli hakemaan vaimo iski silmää. Katsoin varsin tanssi lähellä mies kävi kuumana hieroi sievästi pyllystä. Kun tulivat pöytään sanoin miehelle istu vaan pöytään, ei mennyt pitkään kun pääsin sanomaan mennään huoneeseen työkaverini haluaa varmaan kuohuviiniään.
   Huoneessa istuin niin että istuivat sängyllä vierekkäin vaimo oli vilkkaana miehen käsi oli polvella hieroen sievästi. Sanoin eikö ole kiva työkaveri mies katsoi on todella vaimo antoi miehelle suukon poskeen siitä alkoi suutelu kunnon kielarit sanoin älkää minusta välittäkö vaimolta lähti ylä osa nopeaan vaimo oikein tyrkyllä antoi imeä rintoja ja hieroi miehen kalua kohta vaimo oli alasti ja mies riisui nopeaan mies imi vaimoa joka kiemurteli kiikeänä hoputti tule jo katsoin isoa kalua kun se painui lihaan vaomo nosti jalat ylös en tuntenut mustasukkaisuutta katsoin kiimasena vaimo nautti näin kuinka pillu otto mielellään vastaa mies urahti ja vaomo tarrautu kiinni kun kalu nousi spermaa valui lakanoille, mies nousi ja sanoi vaimo on varmaan jo tullut töistä.
   Vaimo maksi sängyllä ja katsoi riisuin itseni ja meni sisään vaimo kiljui samalla tavalla ja tuli melkein heti panin ja panin siemmenet samaan sekaan.
   Noustiin ja peseydyttiin.
   Kotona ei pyhuttu asiasta pitkään aikaan ja en muistuttanut. Meni viikkoja vaimo sanoi sängyssä asia painaa ja siksi kutsuin Tanjan viin illalliselle. Tanja on kuulema aika vapaan oloinen ja hunalassa enemmän on kasi lasta ja mies.
   Kun Tanja tuli katsoin vaimoanäytti kieltäänn vähän Tanja oli nuori kolmekymppinen ja vois sanoa porno ainakin asu.
   Tervehti ja halasi sanoi vaimolle panin vähän rennompaa päälle. Naiset söi ja joi viiniä, lhdin käymään ulkona ajoin autolla jonkin aikaa sain puhelun molemmat oli kaijuttimen päässä pyysivät kotiin on yksinäistä Tanja sanoi tule nyt.
   Kuulin äänetä ovat humalassa. Menin sisään vaimo halasi ja Tanja antoi piene suukon kaulaa ja sanoi mihin karkasit. Istui olohuoneeseen vaimo tuli ja sanoi sauna lämmin ja molemmat tulee, menin ensimmäisenä että ei tarvi kalu ojossa kävellä, sitten tuli vaimo ja Tanja.
   Katsoin pesuhuoneen puolelle miten on synnyttänyt kun on noin tiukka pylly ja rinnat puöreät. Istuttiin löylyssä vaimo nousi se liha uunissa ja lähti, Tanja nauroi onhan lihaa täälläkin ja tarttui kaluun nousi seisomaan on kiire ja imaisi suuhun imi tosi syvälle välillä, ovi kävi vaimo nousi viereen hymyili minulle ja katsoi kalua. Kohta nousi pitää mennä laittamaan uuniliha. Peseyty ja poistui Tanja katsoi ja veti pesuhuoneeseen laittoi oven hiljaa lukkoon kääntyi lavuaaria vasten kuiskas nai liikutteli nahkaa ja veti lähelle työnnyin sisään nojas taakseppäin ime imin samalla rintoja ja panin vähän hankalasta asennosta käänsin ja panin nyt kunnolla Tanja kuiski on ihanaa antaa takaa otti öljyä ja kaatoi selkää pitkin pyllyyn hiroi kädellä ja työnsi hieroi kaluun alin panna uudelleen piti kalusta ohjasi pyllyyn kuiskas paina painoin meni kohtuu helpoisti kuskas mieheni ei tykkää panna pyllyyn panin juuria myöten tanja ulisi hiljaa näin kun oven kahva kävi sievästi alhaalla ja ei sitten mitään Tanja vapisi ja kuiski kysyin oletko lesbo kuiskas vähän, tule tule laukesin sisään. Pestiin molemmat ja mentiin keittiöön.
   Vaimo sanoi vain ruoka on valmis ja antoi Tanjalle viiniä katsoi metitä kumpaakin.
   Istuttiin kaikki vain pyyhe päällä kuiskasin vaimolle on vähän lesbokin ainakin kertoi niin. Vaimo haki lisää viiniä ja istui aivan Tanjan viereen, kohta puhuessa kdet oli toisten polvella vaimon pyyhe tipahti alas Tanja sanoi nätit rinnat ja kosketti niitä vaimo teki samoin kohta suutelivat ja eivät välittäneen minusta yhtään, siinä vaiheessa kun Tanja imi vaimoa vaimo katsoi janäytti kielellä ja osoitti Tanjaa menin taakse ja nuolin pylyä Tanja katsahti ja jatkoi, kalu seisoi kuin kivi ohjasin sitä Tanjaan työnnyin sisään Tanja levitti haaroja kiinteä pyllyinen naaras kiihotti minua ja vaimoa joka sai orgasmin välittömästi. Tanja nousi hitaasti ylös suutelemaan vaimoa pysyin koko ajan sisässä vaimo hieroi Tanjan pillua ja Tanja sai kunnon orgasmin laukesin sisään kun vetäydyin katsoin sievää pillua mistä valui siemmenet ulos. Vaimo siityi sievästi taakse ja nuoli kaiken.
   Tanjasta tuli meidän vaki vieras.

  • Anonyymi

   Mene itse kolmanneksi kimppaan

  • Anonyymi

   Olen törmännyt tällaiseen useamman kerran, enkä usko sen olevan kovin harvinainen. Olen itse mustasukkainen ihminen ja minulle tuo on kyllä vaikea ymmärtää. Joku toinen kumppanini kanssa olisi pahin painajaiseni.

   Aloittajan hyvin ristiriitaisessa tilanteessa olisi varmasti hyvä mennä juttelemaan ammattilaisen kanssa, seksuaaliterapeutin vaikka. Ehkä hän voisi auttaa tunteiden käsittelyssä.

   On sellainen psykologinen ilmiö, että kun vaikka joku koiranpentu on niin söpö, niin sitä tekee mieli rutistaa tosi kovaa. Ihan haitallisen kovaa. Jotenkin aivoille on liikaa se ihastuksen tunteen suuruus, niin ne koittavat selviytyä siitä vaihtamalla tunteen päinvastaiseen. Nimikin tällä ilmiöllä, mutta en muista. Ehkä tässä voisi olla kyse jostakin vastaavasta?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puhut olevasi hyvä ja kiltti ihminen

   Mutta todellisuudessa oletkin itsekeskeinen ja omahyväinen. Kaiken pitää pyöriä sinun ympärilläsi, kuten esimerkiksi tää
   Ikävä
   150
   1568
  2. Kimmo Kivelä mikä pösilö.

   Kirkkoherra kehtaa kitistä saamastaan kunniamerkistä. Onpa törkee äijä. Ei niin pientä ojaa että meidän kirkkoherralla
   Kiuruvesi
   15
   1078
  3. Olisin halunnut...

   Olisin halunnut jutella kaikki asiat selväksi. Olen joskus kirjoittanut tänne huonossa mielentilassa ja todella ajattele
   Ikävä
   88
   1060
  4. Nainen kaunokainen

   Mitä teet tänään illalla?
   Ikävä
   42
   1037
  5. Kulta miten menee

   Mitä tunnet nyt.
   Ikävä
   66
   861
  6. Paljonko sinulla nainen on velkaa tai säästöjä?

   Sitä tässä mietin jatkoa ajatellen.
   Ikävä
   107
   826
  7. No jos sulla on muitakin ottajia

   niin siitäpä sitten vaan. Ehkä niitä on sitte helpompi lähestyä! Eikait tämmöistä vaikeaa ujoa tapausta hittovie kannata
   Ikävä
   45
   798
  8. Palasina edelleen ja paras pala hukassa loppuun asti

   💞 Mä et ketään viereeni kaipaa Itselleni toistelen et kaikki hyvin on En tahdo et kukaan Perääni soittaa Helpompi on o
   Ikävä
   113
   784
  9. Tänään on mun viimeinen päivä kanssas Sun

   Tänään on mun viimeinen päivä Kanssas sun, täydellinen Ennenkuin mun mentävä on Kaihtimien välistä valo Tunkeutuu uniisi
   Ikävä
   183
   758
  10. Nyt faktoja tiskiin mies

   Kerro kaikki syyt miksi en kiinnosta. Arvaan jo joitain, mutta haluan kuulla ne sinulta.
   Ikävä
   68
   751
  Aihe