vesimies nainen-härkämies

rapis

Hello!!
Onko kellään kokemusta voisko olla "mahkuja"??

8

3820

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mennä Linnanmäelle,

      sillä vuoristorata on jo menossa...
      Härkämies on mustasukkainen ja sitähän (kahlitsemista) ei veskarityttö kestä.
      Seksi on kyllä ihan omaa luokkaansa, mutta pahimmillaan suhteeseen liittyy myös väkivaltaisuus härän taholta...

      Onnea yrityksellenne!

      • Vesmies

        Minulla on ollut suhde jonkun aikaa härän kanssa. Seksi on ollut suorastaan taivaallisen ihanaa. Väkivallasta ei ole ollut tietoakaan, päinvastoin. Hän on ottanut minut huomioon joka mutkassa. Sulkeutuneelta hän vaikuttaa, mustasukkaisuudesta en tiedä... Sitäkös se sitten olikin...?


    • Paula

      Itse koin parhaan rakkauden pysäkin vesimiesnaisena härkämiehen rinnalla. Sielunveljiä. Myös vastahoroskooppimme leijona, oiva valinta, mutta ehkäkin vain rakastajaksi. Suosittelen härän kera kokeilua siis lämpimästi. Paitsi jos mies on varattu, anna olla.

      • vesimies-nainen

        yhtälö toimiii oikein hyvin, ja mikä jo kuultuakin niin seksi on lievästi sanottuna MAAILMAA JÄRISYTTÄVÄÄ..tosin pakko myöntää, että riidellessä itsepäisyydet pökkii toisiaan pahemmin ku pukit paritellessa... mut normaaleista arkirutiineista saa kyllä hymyn huulille härkä-miestä seuraillessa, joten suosittelen koko sydämmelläni ja onnea koitokseen:)


    • Nimetön

      Toimii!!!
      Mies on aivan IHANA!!!!
      Ottaa huomioon joka suhteessa ja SEKSI ON TAIVAALLISTA!!!!

      • smm

        ehdottomasti toimii!
        seksi aivan mahtavaa!!!


    • VeskariN30v

      Seurustelin monta vuotta sitten hieman yli vuoden härkämiehen kanssa. Alussa mies kuin unelma, huomaavainen ja seksi suorastaan upeaa. Jo puolen vuoden seurustelun jälkeen härkämies näytti pahimmat puolensa, laiminlöi ja ei pitänyt yhteyttä. Nämä ehkä olisin vielä kestänyt, mutta sitten alkoi armoton flirttailu muille naisille, mukaanlukien paras ystäväni. Ja sain loppuaikoina miekkosen kiinni useista valheista, valehteli menojaan yms.

      Loppujen lopuksi mies pisti suhteen poikki ja särki sydämeni. Jännä muuten kun sanoitte tuosta väkivaltaisuudesta, vihjeitä siitä ilmeni loppuaikoina. Mies oli pelottava suuttuessaan ja kävi vähän käsiksi viimeisen kerran kun riitelimme.

      Kuitenkin, vesimiesnaisena en sitten jaksanut piinata itseäni yrittämällä olla väkisin ko. miehen ystävä vaan lopetin yhteydenpidon melkein täysin. Minulla on periaatteena aina ollut, että vanha suola ei janota koskaan eikä sitä ole ikinä tehnytkään. Kun juttu on ohi, se on ohi.

      Härkä on ehkä liian maanläheinen merkki veskarille pitkään parisuhteeseen. Itse jäin suhteessa eniten kaipaamaan ns. henkistä puolta.

    • Vesimiesneiti vähän myöhässä..

      Kirjoitan tänne kokemukseni, vaikka näyttääkin edellisistä viesteistä olevan aikaa.
      Hassua kyllä, että minullakin on härkämiehen kanssa ollut todella hyvää seksiä (vaikka kirjoissa väitetään että vesimies-härkä -parit ovat vain sopivia "platoniseen ystävyyssuhteeseen").Suhteesta ei yrityksistä huolimatta sen sijaan tullut mitään, härkä oli liian vaativa ja tuntui että halusi asioiden etenevän nopeammin, mihin itse olin valmis. Hän ei jaksanut jäädä odottamaan, että olisin ollut varma itsestäni ja tunteistani, vaan etsi itselleen toisen kumppanin. Harmi, sillä minulla lopulta heräsi kuin heräsikin ne kaivatut tunteet... noh se siitä sitten! Näin jälkeenpäin härkä haluaisi jatkaa ystävänä, mutta minusta on selvempää pitää etäisyyttä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe