Aihe

apuva,ei niin paljon kultakaloja

Tintti

Miten saan kaverini päähän järkeä.Sillä 100 l akvaario jossa 4 kultakalaa, kun eläin kaupassa kuulemma sanoivat että se hyvä määrä 100 l akvaan.No nyt osti sitten 300 l ja ehdotin,että jos pakko pitää kultakaloja niin laittakoon 2 siihen 300 litraseen vaikka nekin ois hyvä saada isompaan (papempi kuitenkin kun pienempi).No mitä vielä...kaverini keksi,että ottaa kultakaloja ainakin tupalat lisää eli 8 siihen 300 litraseen.Olen yrittänyt kertoa, että kultakalat tarvitsevat paljon tilaa, mutta eipä tuo usko.Väittää, että eläinkaupassa sanoivat noiden määrien olevan ok ja hän uskoo niitä.Uskon kyllä,että eläin kaupassa pyörii vain eurot silmissä ja siksi puhuvat ihan mitä vaan.

3

532

  Vastaukset

  • Pyydä sitä lukasemaan tuolta akvaristin linkeistä liisan kalalinkeistä kaikki kultakalasta.

   Jos ei usko niin eläin rääkkäys ei oo paha asia josta häntä syyttää, sanktioita tuskin tulee mutta minkäs teet, elämä on!???

   4 kultista väh 500 litraseen akvaan ja kunhan ovat parin kolmen vuoden ikäisiä, ei 1500 litrainenkaan ole alkuunkaan liian suuri näille komeille kaloille, jotka saavat oikeissa oloissa kookseen miehen kämmenen koon helposti.

   • Yritin kyllä sanoa että kattelis noita tietoja kultakaloista, mutta eipä suostu.Eli asialle ei voi tehdä mitään.Kala raukat saavat olla huonoissa oloissa ja kaiken lisäksi aikoo hankkia niille seuraksi vaikka mitä kaloja.Ei tajua että kultakalan kanssa ei mitä tahansa kaloja voi pitää koska ne vaativat kylmemmän veden eli paras vaihtoehto on kultakala parvi todella isoon akvaan ja ei muita kaloja.


   • tintti kirjoitti:

    Yritin kyllä sanoa että kattelis noita tietoja kultakaloista, mutta eipä suostu.Eli asialle ei voi tehdä mitään.Kala raukat saavat olla huonoissa oloissa ja kaiken lisäksi aikoo hankkia niille seuraksi vaikka mitä kaloja.Ei tajua että kultakalan kanssa ei mitä tahansa kaloja voi pitää koska ne vaativat kylmemmän veden eli paras vaihtoehto on kultakala parvi todella isoon akvaan ja ei muita kaloja.

    hyvä kaveri. Ensinnäkin tuskin ne kultakalat viihtyvät huonommin kaverillasi kuin akvaarioliikkellä? Kultakalat liikkuvat ja viihtyvät parvina niin miksi ne tarvitsivat yli 1500l akvaarion? Toiseksi nuo idiootit kultakala-tutkija-wannabe:t keksivät tuon mittaustaulukon cm/l "tutkimustyönä" niin millä perusteella he tietäisivät milloin kalat viihtyvät? Ei ne kalat o minulle ainakaan koskaan hymyilleet eivätkä virnuilleet tyytyväisyyttä osoittaen.

    Osoittakaa mieluummin eläinrääkkäyssyytettänne lähimpään akvaarioliikkeeseen. Sitä kun ei kanttinne näköjään kestä...


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   11861
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   76
   7922