CITYBANKIN LAINAT

KORKO JOPA 6 KERTAINEN

ONKO SUOMEN KANSA NIIN TYHMÄÄ, ETTÄ EDES YRITETÄÄN TÄLLAISTA LAINAA TARJOTA / MYYDÄ:)
KYLLÄ ON:(
Lainatarjous näyttää olevan suunnattu heidän nettisivuillaan kaikista kurjimmille.
Auto-osareidenkaan korot eivät ole juuri yli 4% vaan pikemminkin alle.

"Voit saada lainaa jopa 20 000 euroa 12 vuoden ajaksi. Citibankin asiakkaana sinulla on mahdollisuus valita laina-aika, joka sopii parhaiten omaan taloudelliseen tilanteeseesi. (lue kun olet kusessa)
Lainan hakeminen on helppoa. Tartu tilaisuuteen".
HEH HEH´!!!!!

Tässä heidän lainatarjous taulukko (lainattu suoraan heidän sivuiltaan) jonka luulisi menevän läpi vain laskutaidottomille.

Lainan määrä Nimelliskorko
700 - 4 999 € KORKO 17,9%

5 000 - 9 999 € KORKO 16,9%

10 000 - 20 000 € KORKO 15,9%

Jos asiasi ovat kunnossa ja omaat edes lukemiseen vaadittavat taidot jA jonkinlaisen takaisin maksykyvyn lainat irtoavat normaalina pankkilainanat maximi 3% korolla.
Kaikenkukkuraksi tätä tarjousta suolletaan jokaiseen nettiosoitteeseen lupia tai pyyntöjä kyselemättä.

Tämä alkaa lähennellä niitä lainoja, tarkoitusperiä ja korkolukemia joita KOP:n Kansalliskorti joskus tarjoili 6 KK:N maksuajalla olevaLLA luottokortILLA.
Kortti taisi myöhemmin olla tyrkyllä nimellä
KUUTOSKORTTI?

Tämä tapahtui muutamia vuosia vuotta sitten jolloin Kansalliskortti Oy:n toimitusjohtaja oli MATTI WILLAMO joka varmaan päätti asemansa perustella tarjotuista lainaehdoista.
Ihme, ettei silloin kukaan puuttunut asiaan????
( ko. herra nauttii varmaan nykyään naapureiden luottamusta luotettavana evp rahoitusyhtiön tj:nä)

Näissä luotoissa pikkuluoton todellinen vuosikorko luettiin kolmenumeroisina lukuina :D ja iman kymmenyspilkkuja.

Löytyisikö keneltäkään vanhaa sopparia joka on tehnyt tällaisen sopimuksen Voisi ilmoittaa ostosumman, tilinavausmaksun tilinhoitomaksun,karhukirjeen hinnan jne. Olisi mukava nähdä mitä jollekin silloiselle tonnin ostolle kertyy todellista vuosikorkoa.

6

931

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sama-meno-jatkuu

      Mielenkiintoinen aihe. Kuutoskortti tuli markkinoille jo 90 luvun alussa, tuolloin:
      Matti Willamo oli Kansalliskortin toimitusjohtaja ja Martti Huotelin Kansalliskortin talouspäällikkö. Kuutoskortin todelliset vuosikorot härskiäkin härskimpää.

      Aloittaja kirjoitti "ko. herra nauttii varmaan nykyään naapureiden luottamusta luotettavana evp rahoitusyhtiön tj:nä" Netti tietojen mukaan Matti Willamo on poistunut joukostamme 01.02.2018. Rauha hänen sielulleen: )

      https://www.sulkapallo.fi/2018/02/05/matti-willamo-on-poissa/

      Martti Huotelin siirtyi tehtyään tulosta Kansalliskortti Oy:ssä Helsingin Pantin, eli panttilainaamon johtoon.

      "Näin helppoa on lainan hakeminen" mainostaa Helsingin pantti
      Helsingin Pantti on panttilainaukseen, huutokauppatoimintaan ja kultakorujen myyntiin erikoistunut yritys, joka palvelee asiakkaitaan luotettavasti ja ammattimaisesti. Meiltä saat huolettoman lainan kaikissa
      elämäntilanteissa 🤣🤣🤣

      .https://www.pantti.fi/
      https://www.finder.fi/Panttilainaamo/Helsingin Pantti/Helsinki/ketju/207178

      KANI KUNNIAAN ( slouganien helmi)
      Martti Huotelin.Vauhtia telkkarista
      Uutta nousua haetaan nyt televisiomainonnasta MTV3-kanavalla. Helsingin Pantin mainosfilmin teki kevättalvella yhteistyökumppaniksi valittu W.Steinmann.

      – Tavoitteena on nostaa tunnettuutta ja kertoa, että tavaralaina on erittäin nykyaikainen tapa ottaa lainaa. Laina pitää myös hakea konttorista, joten se on harkitumpi päätös kuin tekstiviestilainat, Huotelin kertoo.

      Huotelinin mukaan Helsingin Pantin lainahinnat ovat kilpailukykyisiä pikavippeihin verrattuna. Esimerkiksi 200 euron lainalle todellista vuosikorkoa tulee yrityksen oman lainalaskurin mukaan 43 prosenttia, siis NEJÄKYMMENTÄ KOLME PROSENTTIA🤥😳🤯 Voi pyhä sylvi "ompas edullista" Pitää olla suorastaan hädän alainen tila jos tuohon sortuu

      https://www.marmai.fi/uutiset/kani-kunniaan-6266831

    • Kusetettu

      Kuutoskortti oli vain hiukkanen jäävuoren huipulla. Kansalliskortin toiminta tuona aikana jopa heidän yhteistyökumppaneita kohtaan oli sen laatuista josta ei ilkeä kirjoittaa

    • Anonyymi

      Kyllähän tuo Korkoralli 80 luvulla ja vielä 90 luvun puolellakin oli härskiäkin härskimpää. Pankkien omistamat ja kulutusluottoja tarjoavat rahoitusyhtiöt kiskoi jo silloin tilinavausmaksuilla, kuukausittaisilla laskutuspalkkioilla ja koroilla sellaisia todellisia korkoja jotka liikkuivat kooltaan tavallisimmissa luotonmäärissä 40-50% paikkeilla. Kauppiaskunnasta värvättiin kauppiaita kehittämään ja levittämään mitä erilaisimpia kerta- tai korttiluottoja kuluttajille. Kun luottokanta ja asiakaskanta kasvoi riittävän suureksi toimintaa rahoittava pankin rahoitusyhtiö kaapasi tilit ja niiden hallinnan milloin milläkin syyllä itselleen. Tätä sikailua tapahtui pitkin 80 lukua ja vielä 90 puolellakin. Onkin vain hyvä että sukupolvi vaihtuu härskeimmät toimijat ovat pikkuhiljaa siirtyneet "pilvipalveluun" ja toivottavasti lain säätäjät pitää huolen ettei pankit ja rahoitusyhtiöt pääse koskaan kynimään kauppias- ja siakaskuntaa yhtä häikäilemättömästi kuin vielä 90 luvulla. Totuus on kuitenkin se että ei rahotusyhtiöt ja pankit toimi röyhkeästi vaan niiden johtoon valitut ja palkatut opportunistit jotka pyrkii hakemaan itselleen kannuksia ja nousemaan hierakiassa keinolla millä hyvänsä. Mutta ihmisen aika on rajallinen ja viimeisessä paidassa ei ole taskuja, yhtä tyhjänä kuin tähän maailmaan tulimme myös lähdemme tuonpuoleiseen olimmepa kynijöitä tai kynittyjä.

      • Anonyymi

        Kansalliskortti Oy:ssä tuosta kirkurikoroilla rahoittamisesta vastasivat
        - Toimitusjohta Matti Willamo, joka Kirjoitti kirjankin "Konkarijohtajan ajatuksia" Kauniita tarinoita kunpa olisi soveltanut omaan toimintaansa. Tämän Konkarijohtajan asisaparina työskenteli.
        - Talousjohtaja Martti Huotelin joka siirtyi Helsingin Pantti Oy:n toimitusjohtajaksi. Onnistui pääsemaan Willamon tuella panttilainaamon johtoon.
        Kuten tunnettua panttilainaamot ovat "auttamassa" kaiken vähäosaisimpia jotka joutuvat köyhyys- ja velkaloukusaan kantamaan vihkisormuksesta alkaen kaniin kaiken kotoa irtiotettavan selviytyäkseen seuraavaan päivään. Lainaa saa enintään puolet kanitetun irtaimen hinnasta. Jos et lunatuspäivään mennessä saa kokoon lainattua summaa kyyti on kymää, panttaamasi tavara tai muu irtain on myyty ketään kuulematta. Tämä oli "ryöstökalastusta" vähäosaisten kukkaroilla.


    • Anonyymi

      Yleisellä tasolla pankkien ja niiden omistamien rahoitysyhtiöiden toiminta oli 80 luvun lopulla ja90 luvulla yhteistyötä tekeviä yrityksiä- ja kuluttajiakin kohtaan härskiä. Perivät nylkyri korkoja, ajoivat, yhteistyökumppanit nurkkaan ja elinikäiseen ahdinkoon, muista henkisistä ja taloudellisista arvoista puhumattakaan. Valitettavasti suomalaisessa yrityskulttuurisa oli tuohon aikaan tavallista se, mitä suurempi oli yritys sitä enemmän sen johtoon pesiytyi pyrkyreitä jotka talloivat säälimättä kaikki jalkoihinsa kiivetessään hillotolpille ja yrityksiensä johtopaikoille. Näitä pyrkyreitä esiintyi eniten juuri pakki- ja rahoituslaitoksissa. Nämä narsistit toivat lyhyellä aikajaksolla tulosta edustamilleen yrityksille mutta samalla kylvivät säälimättä mittaamatonta vahinkoa ja henkistä kärsimystä niille kenen kanssa toimivat. Montakohan sataa tai tuhatta yrittäjää poistui oman käden kautta joukostamme lamavuosia seuranneina vuosina ajauduttuaan rahoittajan miinoihin.

    • Anonyymi

      Hyvä että aihe on nostettu esiin
      Monikohan menetti luottotietonsa, terveytensä, kotinsa ja perheensä jouduttuaan velkakierteeseen ja velkahelvettiin, sorruttuaan noitten luotottajien pyydyksiin. Tuohon aikaan 80 ja 90 luvilla meno oli härskiä, silloin ei sääliä tunnettu. Osa sen aikaisista vatuuhenkilöistä on poistunut joukostamme. Kun ihminen syntyy, hän tulee tänne tyhjin käsin. Riippumatta siitä miten röyhkeästi hän toimii tai kuinka korkealle pallille hän nousee, yhtä tyhjin käsin täältä jokainen lähtee ja yhtä syvään monttuun "kipataan" ja lapioidaan muutama metri multaa päälle. Toivottavasti nuoremmat sukupolvet ottavat oppia 80 ja 90 lukujen härkistä menosta ja ovat ihmisiä ihmisille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8236
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe