Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Teinibändi

Maideni

Maailma menee koko ajan vittumaisempaan suuntaan kun Iron Maidenistakin tuntuu tulleen teinibändi. Koska on kovaa digata rokista ja hevistä sekä dissata Tuiskuja, on Maiden juuri sopiva bändi siihen. Jopa yläasteelaiset tytötkin ihkuttavat bändiä, ja ovat olevinaan kovia( massasta erottuvia kun nämä mukamas-ihkuteinixit kuuntelevat Gimmeliä ja Tuiskua)

Maidenia saisi verrata Antti Tuiskuun, mutta kohta siitä näyttää tulleen sama ilmiö kuin siitäkin(teinifanitus). Maidenhan oli ennen maailman paras bändi, mutta olen kohta entinen fani jos tämä meininki ei lopu. Ärsyttävää kun itsekkin saan teinileiman kuunnellessani sitä. Enkä satu olemaan enää 12-vuotias.

15

1479

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Meideniäääääää....

      Kohta tulee uusi teinisukupolvi ja niillä on sitten taas uudet jutut. IM pysyy senkin jälkeen.

      Teini-ikäisten musamaku on niin laidasta laitaan ja kaikki mikä on in ja cool menee kuin väärä raha eläkeläiselle.

      Itse en pelkää teinileimaa. Pelkään sotaa ja käärmeitä.

    • huuru.

      täällä ois sitten yks 34 vuotias teini. onkin ollut viimeiset 21 vuotta tosi teini olo kun oon maidenia kuunnellu ja useasti myös katsonut:))

      • maidenjan

        Jostain pitää aloittaa.
        Ei häiritse pätkääkään. Hauskaa seurata sivusta, tulee omat "teinivuodet" mieleen...


    • d>p

      ja tässä sitä taas mennään...huoh.
      ensinnäkin, maiden EI ole teinibändi.children of bodom on näiden mukahevidiggareiden mielestä enemmän muodissa. ehkä vain satut asumaan kaupungissa jossa yläastelaiset (korostitko muuten sanaa yläastelaiset vai tytöt?!?)tytötkin pitävät hyvästä musiikista, en usko että olet tehnyt jonkun gallupin tms. eipä naispuolisia maiden-faneja liiaksi asti ole. up the irons!!

    • Rautaneitonen

      ..saisi kuunnella sitä musiikkia mistä tykkää? Enpä usko, että tämä viestisi saa joitain lopettamaan kuuntelemisen. Jotkut eivät musiikkia kuunnellessaan ajattele miten joku muu saa siitä tietyn leiman otsaansa.

    • Nancy

      Olet osittain ihan oikeassa, vituttaahan se että teinit alkavat kuunnella Iron Maidenia ja vastaavia bändejä, mutta eihän se tarkoita sitä, että sun pitäisi lopettaa kanssa IMn kuunteleminen. Enpä usko, että saat siitä suurtakaan teinileimaa, koska tiedät(?) kuitenkin bändistä enemmän kuin nuo 90-luvun tuotokset ja IMn tuotantokin on sinulla varmaan paremmin hallussa.

      Loppujen lopuksi oma uskottavuus ei ole kiinni siitä, kuunteleeko teinibändiä vaan siitä, tulitko faniksi "teinibändi" imagon takia vai olitko sitä jo kauan ennen.
      Ainakin näin mun mielestä.

      • d>p

        yleistätte taas.
        olen "90-luvun tuotos", silti pidän itseäni aitona fanina.loppujen lopuksi olen kuunnellut maidenia 3.lk lähtien. anteeksi vain.


      • Maideni
        d>p kirjoitti:

        yleistätte taas.
        olen "90-luvun tuotos", silti pidän itseäni aitona fanina.loppujen lopuksi olen kuunnellut maidenia 3.lk lähtien. anteeksi vain.

        Kiva olisi olla 90-luvun tuotos, mutta myönnän olevani vain 18. Valitettavasi sekin taitaa olla liian vähän.


      • Maideni

        Kiva olisi olla 90-luvun tuotos, mutta myönnän olevani vain 18. Valitettavasi sekin taitaa olla liian vähän. Miespuolinen olen ja naispuolisia "oikeita faneja" en tiedä ainakaan. Siitä tuo tytöt-juttu kuuntelee Maidenia-ajatus.

        Oikeastaan Nancy on ihan oikeassa. En kuuntele Maidenia sen takia että se on teinibändi, mutta en kyllä saisi lopettaakkaan sen kuuntelemista sen takia että on teinibändi. 4. luokalta asti "vasta" olen alkanut kuunnella.


    • heaven_gets_dirty

      Ei jaksais vähempää kiinnostaa, mitä muut kuuntelee. Mä kuuntelen ainakin sitä mistä itse pidän ja viis veisaan muiden mielipiteistä.

      Kaverini oli yläasteella punkkari ja otti kaikki niittikorut pois, kun ne tuli muotiin, koska muut punkkarit olisivat pitäneet häntä naurettavana...

      Voihan sitä tietysti vaihtaa bändiä vaikka Mattiin ja Teppoon, sitä ei luultavasti teinit kuuntelee... ja ryhtyä Iron maidenin kaappifanittajaksi... tai ylpeästi kertoa kuuntelevansa maidenia :)

    • edhunterrrr^^

      nii justii mäki tiiän yhen kenellä on varmaa viis maidenin paitaa ja seinälippuja mut sillä ei oo yhtäkää levyy ja se ei muutenkaa kuuntele sitä kunno wannabiii :)

    • moi

      Siis kuka kieltää meitä kuuntelemasta mitä me ihmiset itse haluamme? Olen itse -91 vuoden tyttö ja rakastan maidenia,cooperia,Mötleytä,Sitersejä...jne...
      Mielestäni kukaa ei voi sanoa olevansa ns."tosi fani" ja ketään ei voi tuomita siitä että ei ole "tosifani"!
      Miten te edes määrittelette tosi fanin?
      Nyt saatoin kuulostaa joltain Teini ihkuttajalta vaikken sitä olekkaan olen rakastanut rokkia ja hevahtavia bändejä koko pinen nuoruus aikani.
      Itsekin myönnän vihaavani sitä kun lehdet mainostavat että nyt on tullut Rocki muotiin ja pukeudu näin niin olet Cool! Siis se saa minut raivostumaan.. Media haluaa luultavasti luoda ihmisistä toisiensa kopioita.

    • jujyfjuy

      On se vaan niin väärin että jokku tyhmät pissikset kuuntelee jotain antti tuiskua ja samalla jotain maidenia esimerkiks. siis eihän niitä yhtyeitä enää oo jota jotku pissikset ei olis pilannu. nii tai sit ne on jotain teinigootteja jotka viiltelee itteensä juustohöylällä ja väittää:"en oo mikään teini".

    • Erkki

      Nii ja ku ajattelee että maidenki on jo tehny 30-vuotta loistavaa musiikkia nii nämä niin sanotut neinixit pilaa koko Iron Maidenin maineen ja kaikki sitten luulee että Maiden on joku teinien kuuntelema bändi.

    • minävain91

      Nyt pisti toi viestis vähän kiukkuiseks, joten oli pakko munki kirjottaa oma mielipide. Itse olen siis vuonna 91 syntynyt tyttö ja kuuntelen Iron Maidenia. Jos kuuntelen maidenia se tekee bändistä teinibändin sekä se on minulta teinifanitusta. Ei helvetti. Antaa teinien tykätä siitä mistä ne haluavat. Jos itse kuuntelet esimerkiksi Paula Koivuniemeä, ja yhtä äkkiä pari teinityttöä alkaa tykkäämään Koivuniemestä, niin sinä vaihdat musiikki-makuasi tyyliin Britney Spears. Jos itse olet Maidenfani (minkä käsityksen saa teksistäsi) ja vaihdat tuollaisen takia musiikkimakua, et ole todellinen fani, vaan juuri tuollainen teinifanittaja niin kuin itse kirjoitit. Jos kaikki alkaa tykkäämään Maidenista, sehän on vain hyvä, että tulee lisää faneja, ei sitä kukaan kiellä minkä ikäinen tai sukupuolinen pitää olla että saa kuunnella maidenia. Jos kaikki alkavat tykkäämään Maidenista, itse olet: ( massasta erottuvia kun nämä mukamas-ihkuteinixit kuuntelevat Gimmeliä ja Tuiskua) minkä jo sanoitkin. Toivottavasti ymmärrät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2207
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2033
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1642
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1470
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1456
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1357
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1334
    8. 52
      1228
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe