Annoin veljelleni "pikkusormen"..

Leeylah

Olin 16-vuotias, ujo ja arka naisenalku, kun veljeni sai minut kiinni masturboinnista. Tai eihän siinä mitään ”kiinnisaamista” olisi ollut, itsetyydytyshän on tuossa iässä ihan luonnollista, mutta veljeni käytti tilaisuutta ja arkuuttani hyväkseen, joten häpeässäni kuvittelin tehneeni suurenkin synnin.

Luulen olevani yksin kotona, äitini ja isäpuoleni Pentti olivat töissä, 19- vuotias veljeni Jari armeijassa ja minä vietän vapaapäivää työpaikasta, jonka onneksi sain välivuoteni piristykseksi. Olen hieman kiihottunut lukiessani jotain Harlequin –kirjan kohtausta ja vähitellen olen siirtynyt lukemisesta hivelemään pimppiäni, ensin housujen päältä, sitten käsi housuissa, ja lopulta riisun housutkin ja levitän haarani että pääsisin paremmin nauttimaan hieronnastani. Se tuntuukin taivaalliselta, välillä otan pilluni aukolta kosteutta sormiini ja taas jatkan klitoriksen nytkyttämistä. Olen juuri saamassa orgasmia kun huomaan että ovi on raollaan ja veljeni tuijottaa minua eteisen puolelta, mutta en ehdi kiihkoissani estää sitä tulemasta, vaan laukean voihkaisten silmät lukkiutuneina veljeni silmiin. Napsautan heti toivuttuani reiteni kiinni ja alan hamuta housuja sänkyni viereltä sydän vieläkin hurjaa vauhtia tykyttäen. Yhtäkkiä huomaan veljeni siirtyneen sisälle huoneeseen, hän istuu sängylle viereeni ja tarttuu käteeni, joka haparoi etsien housujen vyötärönauhaa. Lamaannun täysin, tuijotan housujani kauhuissani, tunnen kuinka punastus on levinnyt kasvoilta kaulalleni. Jari siirtää kätensä paljaalle reidelleni, pitää sitä paikoillaan hetken ja siirtää sitä sitten keskemmäs, kohti reisien yhtymäkohtaa. Havahdun ja työnnän hänen kättään pois.

”Mä kerron äidille ja Pentille mitä sä touhuat jos et näytä sitä,” hän sanoo.
Katsahdan häneen kauhuissani ”Etkä!” Äitini on vanhoillinen, eikä hyväksy minulle mitään nuorten iltamenoja, poikaystävistä nyt puhumattakaan. Olen hänelle kuin täysin seksitön olento, edes kuukautisistani hän ei halua tietää yhtään mitään.
Jari nyökkää varman näköisenä ja työntää taas kättään pidemmälle.
”Älä kerro, ihan totta, älä!” vaikeroin.
”Näytä mulle sun pillua ni en kerro,” Jari sanoo vakaalla äänellä. Voimattomana annan hänen tarttua polveeni ja siirtää sitä kauemman toisesta.
Hän tunkee kättään lähemmäs pilluani, kunnes säpsähdän ja sanon: ”Sun piti vaan katsoa!”
”Okei, mutta nouse paremmin sängylle, en mä tästä mitään nää. Nojaa tohon sängyn päätyyn.” Nousen seisomaan ja kömmin istumaan selkä päätyä vasten, jalat suorana edessäni.

”Nosta jalat koukkuun ja levitä,” Jari komentaa. Tottelen tahdottomana, en osaa ajatella muuta kuin sitä häpeää jos äitini saa kuulla että minä, hänen kiltti päivänsäteensä olen näpelöinyt pimppiäni kuin mikäkin huora, jollaisena itseäni pidän. Veljeni kumartuu melkein kiinni haaroihini katsomaan.
”Ootko sä nussinu kenenkään kanssa?” hän kysyy, ja punastun rajusti lisää. ”En tietenkään!”, tiuskaisen. ”No ei sua kukaan kyllä haluiskaan”, hän toteaa viileästi. Hän puhaltaa pilluuni yhtäkkiä kovaa, ja säpsähdän. ”Älä!”, kivahdan, vaikka puhallus tuntuukin jollain tapaa..jotenkin jännittävältä.
”Varmaan oot nussinu jotain kun sun pilluaukko on ton näkönen.” Jari kääntää päätään kuin nähdäkseen paremmin.
”No en ihan takuulla ole!”, väännän jo melkein itkua.
”Levitä enemmän että mä nään paremmin,” hän sanoo ja vetää takapuoltani lähemmäs itseään että putoan puolimakaavaan asentoon. En ehdi vastustella kun hän jo muistuttaa uhkauksestaan ja työntää jalkojani polvista enemmän sivuille. Asento tuntuu jo todella härskiltä, mutta en uskalla liikkua, mieluummin kärsin tämän kuin maineeni menetyksen jo muutenkin elämäänsä pettyneen äitini silmissä.

”Jos oot nussinu jotain ni mä kerron,” Jari sanoo.
”No en ole, usko jo!”, huudan itkuisesti.
”Mä koetan onko sun immenkalvo tallella”, hän toteaa, ja liikauttaa kättään pilluni suuntaan.
”Et koske sinne!”, kiljaisen ja tartun hänen käteensä kiinni. Hän ravistaa käteni pois ja naurahtaa: ”Eihän sulla mitään hätää ole jos puhut totta, ja jos et anna mun kokeilla ni mä kerron sitte joka tapauksessa.” Tuijotan häntä suu auki. Miten ihmeessä jouduin tähän tilanteeseen. Masturbointi olisi ollut mielestäni jo tarpeeksi paha juttu, mutta jos Jari kertoo jotain tuollaista äidille niin joudun kotiarestiin kunnes olen täysi-ikäinen.
”Oothan sä itekin sinne koskenu, ei se niin kauheelta näyttäny äsken tuntuvan,” hän virnuilee.
”Hyvä on sitte, mutta nopeesti kans,” luovutan.

Hän hipaisee pari kertaa häpyhuuliani sormenpäällään ennen kuin ohjaa sen pilluni aukolle. Sävähdän kuin sähköiskusta. Hänen sormensa aukollani tuntuu äärimmäisen kiihottavalle, pilluni suorastaan janoaa hänen kosketustaan. Hän työntää viivytellen sormeaan sisälleni.
”No ei täällä mitään kummoista estettä tunnu,” hän toteaa.
”Se varmaan johtuu tamponeista,” sanon, muistellen punastellen niitä kertoja kun olen kokeillut työntää pilluuni erilaisia esineitä, mustekynistä kynttilöihin.
”Voi olla joo, tai sitte joku pikkukyrpä on tökkiny tänne,” Jari virnuilee, kiemurtaen sormeaan äärimmäisen kiihottavasti pillussani.
Jarin puhelin piippaa tekstiviestin merkiksi, hän kaivaa sen toisella kädellä taskustaan ja näpräilee sen kanssa jotain. Olen nousemassa ylös, mutta hän komentaa minut takaisin ja jatkaa puhelimeensa näppäilyä sormi edelleen pillussani.
”Lopeta jo,” sanon kärsimättömänä, sillä kiihotun koko ajan enemmän, tunnen jo kuinka pilluni valuttaa nesteitään ulos. Naiivisti kuvittelen ettei Jari sitä huomaa, koska hänen intressinsä on vain selvittää neitsyyteni.
Lopulta hän vetää sormensa pois ja lähtee saman tien nopeasti huoneesta. Ihmettelen hiukan mutta keskityn sitten kiireesti pukemaan housuja jalkaani.

18

70061

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aargh

      vittu kun oli teennäinen tarina. Älä viitsi kirjoittaa noin yltiöteatraalista paskaa... "Tottelen tahdottomana, en osaa ajatella muuta kuin sitä häpeää jos äitini saa kuulla että minä, hänen kiltti päivänsäteensä olen näpelöinyt pimppiäni kuin mikäkin huora, jollaisena itseäni pidän. Veljeni kumartuu melkein kiinni haaroihini katsomaan." HUOH! Ääliömästa tekstiä.

      • Jean d'Arsch

        Itse olet teennäinen, ja mielikuvitukseton imbesilli! "Joo, vittu, mä olin siinä runkkaamas ku broidi tuli ja tunki sormen mun pilluu hei!".


      • aargh

        vitun idiootti


      • skrim
        aargh kirjoitti:

        vitun idiootti

        miksi pitåå olla inhottva muille?????


    • ...

      Jatkoa stoorille ja HETI!!!!

      • Leeylah

        Kunhan ehdin kirjoittaa..


    • Gluns

      Aika hyvä stoori! Sellainen erikoinen.

    • mä vaan

      jatkoa jatkoa!!

      • infektio

        siis mitä helvettiä? saaks jokus kiksejä unelmoimalla omasta broidista? taidat olla hieman flipannut


      • nyt oikeesti
        infektio kirjoitti:

        siis mitä helvettiä? saaks jokus kiksejä unelmoimalla omasta broidista? taidat olla hieman flipannut

        "siis mitä helvettiä? saaks jokus kiksejä unelmoimalla omasta broidista? taidat olla hieman flipannut "

        Tarkottaako se siis, että kun kirjoittaa tälläsen novellin, että ois oikeasti kiinnostunu omasta veljestään... kyseessähänä voi olla esim. insestiraiskaajat, joka on vakava asia oikeestikkin. Jos Leeyah haki tässä sitä eikä mitään, että haaveilee panevansa veljensä kanssa... tai mistä mä tiiän


      • epäilys
        nyt oikeesti kirjoitti:

        "siis mitä helvettiä? saaks jokus kiksejä unelmoimalla omasta broidista? taidat olla hieman flipannut "

        Tarkottaako se siis, että kun kirjoittaa tälläsen novellin, että ois oikeasti kiinnostunu omasta veljestään... kyseessähänä voi olla esim. insestiraiskaajat, joka on vakava asia oikeestikkin. Jos Leeyah haki tässä sitä eikä mitään, että haaveilee panevansa veljensä kanssa... tai mistä mä tiiän

        Nii mistä me ees tiedetää onko hänellä ees veljeä


    • Juku.

      Voistkos jatkaa tätä? :Z

    • Jatkoa kiitos

      Jatka!

    • kamaveikko

      Muuten hyvä mutta nainti puuttui....

    • Jäi keskenkö?

      Kohta 7- vuotta kulunut, eikä oo tullu jatkoo. Voisko joku "Kynä/ teksti taituri" kirjoittaa jatkoo?

    • Jatkoo!!!

      Jatkoa!

    • Anna pippelii!

      Miten voi kestää noin kauan?! Jatkooooooooo

    • biggy123

      mitä jos tyttö haluaa ratsastaa mukava iso muna, asun yksin ja täällä on kosketuksissa [email protected]
      what if any girl want to ride a nice cock , i live alone and here is the contact [email protected]

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4135
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1620
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1416
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1140
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe