Pahat iltapäivälehdet!!

Fiftisiksti

Ruben&Joonas -ohjelmassa Nykäs-Matti mollasi iltapäivälehtiä, jotka sankarin mukaan kirjoittavat pelkkää p***aa hänestä. Vaikka vetelänoloinen Masa vaahtosi varmastikin vain tästä hänen ehkä tekemästään uusimmasta veitsihuitaisusta, niin mökellyksen läpi kuulsi katkeruus juuri iltapäivälehtiä kohtaan. Ei tajua Matti-rukka purevansa sitä kättä, mikä häntä myös syöttää. Todennäköisesti Matti on joskus soitellut ja vapaaehtoisesti antanut jutunaihetta ja haastatteluja Tampereen seudulla iltapäivälehtiin kirjoitteleville toimittajille.
Tänäänhän pahatilkeät iltapäivälehdet ovat uutisoineet, että tähtiesiintyjä tappeli keikalla ja jätti tulematta toiselle. Totuus paljastuu Seiskassa. Siellähän Masan luottotoimittaja varmaan tarinoisi, että keikalla oli 1000 hurmoshenkistä katsojaa, vaikka todellisuudessa keikalla olisi ollut vain Matti, Mervi ja toimittaja Merilä. Mikähän sairaus sille Masalle on tullut, kun Kankaanpäähän ei päässyt?
Lehtien kautta Masasta saa melkein tolkun vaikutelman. Livenä homma on toinen: mies on ulosanniltaan tooosi heikko. Vai siiderikö sotki, kuten pahassa iltapäivälehdessä vihjattii? Merilä voisi opettaa suojatilleen myös mediataitoja ja kertoa solvauksesta, herjauksesta ja kunnianloukkauksesta ja niiden eroista. Masahan väitti Armi Aavikon tehneen itsemurhan, vaikka näin ei tutkimusten mukaan ollut. Mitä silläkin on Masan kanssa tekemistä, jos hänen veitsensä tielle ehkä eksyneen miehen omaisella on kaksi tappotuomiota tilillään? Ja kaikelle kansalle se piti kertoa, vaikkei lehdissä sitä tietenkään ole tarvinnutkaan informoida. Tietysti se laittaa sädekehän tälle Kangasvuoren suurelle filosofille.
Voi aikuista lapsi raukkaa... Onneksi Seiskassa taas totuus seisoo. Matti ehkä ei?

3

1234

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • asiaa

      sanoit paljon ja täyttä asiaa kaikki. Kunpa joku kirjoittaisi vastaavia kommentteja myös sellaisille foorumeille, joista Nykänen itsekin ne lukisi, tosin Matti on niin toope, ettei se taida ymmärtää edes itseensä kohdistuvaa kritiikkiä.

    • Köyhä vaan ei kade-65

      Iltiksessä Matti sanoo, ettei rahasta ole kysymys. Varmaan Matti tarkottaa, ettei rahasta ole pulaa. Ei hänellä eikä Mervillä. Kumma juttu! Mattihan sai ilmasen oikeudenkäynnin kun se oli ollut ilman työtä eli istunut tutkintavankeudessa. Vähän aikasemmin oli Seiskassa muistaakseni ollut juttu, että Masan keikkapalkkiot olivat yli 200 000 euroa edellisen keikkaputken aikaan. Se on yli 10 kertaa meikäläisen vuosipalkka vaikka on koulutus ammattiin ja työpaikka.
      Samoin äijä halus Laukaaseen vankilaan ollakseen lähellä lapsiaan. Silti oli lehdissä raivonnut ex-vaimoilleen ja Eveliina-tytölleen, että haluaa olla rauhassa. Haluu varmaan olla lehtolastaan lähellä. Siis sitä, josta hän kuuli vasta jotain vuos sitten. Kumma juttu, että tästä leppävetisestä tytöstä tiesi Matti ja Tiina (Hassinen) sillon ku tätä Anniinaa sen äiti odotti. Juttua oli Seurassa ja Anniinan äidin haastattelu Hymyssä. Mä muistan, mutta Matti ei...
      Tossa kirjotuksessa oli totuuden siemen. Tuskin kukaan menee Saarijärven suunnalle Matin siskolle irvimään, että veljensä on sanojan mielestä kansakunnanpelle liki lukutaidoton luuseri ja puukottaja. Pitäs Mervin ottaa videot esiin ja muistuttaa mitä Matti sanoi Armi Aavikosta ja siitä hänen kaveristaan, joka jäi lehtikuvankin mukaan veitsen ja ehkä Matin väliin.

    • kiusallisia, vai

      "Merilä voisi opettaa suojatilleen myös mediataitoja ja kertoa solvauksesta, herjauksesta ja kunnianloukkauksesta ja niiden eroista."

      Ei näytä tuota tietoa sinullakaan olevan.

      "Masahan väitti Armi Aavikon tehneen itsemurhan, vaikka näin ei tutkimusten mukaan ollut."

      Minkä tutkimusten mukaan? Tuskin asiaa on yleisölle tyhjentävästi selvitetty. Saattaa siis olla itsemurhakin. Ehkä Matilla on tietoa.

      "Mitä silläkin on Masan kanssa tekemistä, jos hänen veitsensä tielle ehkä eksyneen miehen omaisella on kaksi tappotuomiota tilillään?"

      Sen (väitetyn) kiristäjän siskosta taisi olla kysymys. Hepun kasvot olivat aika runnellun näköiset. Tiedä sitten mitä miehiä, mutta jos sisko on kaksinkertainen tappaja, niin taitaa olla rikollista roskaväkeä, jolta löytyy samoja rikoksiin altistavia geenejä.

      Tällöin ei käy yhtään sääliksi, ja tappajasiskoa nyt ei todellakaan käy sääliksi. Olisi saanut kertoa siskon nimen, niin tietäisi ympäristö varoa.

      Ehkä Mattikin voi jossain olla joskus oikeassa, sokeakin kana jne...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      124
      7450
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      72
      3503
    3. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1293
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1057
    5. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    6. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      934
    7. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      122
      786
    8. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      102
      685
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      36
      678
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      38
      653
    Aihe