Pahat iltapäivälehdet!!

Fiftisiksti

Ruben&Joonas -ohjelmassa Nykäs-Matti mollasi iltapäivälehtiä, jotka sankarin mukaan kirjoittavat pelkkää p***aa hänestä. Vaikka vetelänoloinen Masa vaahtosi varmastikin vain tästä hänen ehkä tekemästään uusimmasta veitsihuitaisusta, niin mökellyksen läpi kuulsi katkeruus juuri iltapäivälehtiä kohtaan. Ei tajua Matti-rukka purevansa sitä kättä, mikä häntä myös syöttää. Todennäköisesti Matti on joskus soitellut ja vapaaehtoisesti antanut jutunaihetta ja haastatteluja Tampereen seudulla iltapäivälehtiin kirjoitteleville toimittajille.
Tänäänhän pahatilkeät iltapäivälehdet ovat uutisoineet, että tähtiesiintyjä tappeli keikalla ja jätti tulematta toiselle. Totuus paljastuu Seiskassa. Siellähän Masan luottotoimittaja varmaan tarinoisi, että keikalla oli 1000 hurmoshenkistä katsojaa, vaikka todellisuudessa keikalla olisi ollut vain Matti, Mervi ja toimittaja Merilä. Mikähän sairaus sille Masalle on tullut, kun Kankaanpäähän ei päässyt?
Lehtien kautta Masasta saa melkein tolkun vaikutelman. Livenä homma on toinen: mies on ulosanniltaan tooosi heikko. Vai siiderikö sotki, kuten pahassa iltapäivälehdessä vihjattii? Merilä voisi opettaa suojatilleen myös mediataitoja ja kertoa solvauksesta, herjauksesta ja kunnianloukkauksesta ja niiden eroista. Masahan väitti Armi Aavikon tehneen itsemurhan, vaikka näin ei tutkimusten mukaan ollut. Mitä silläkin on Masan kanssa tekemistä, jos hänen veitsensä tielle ehkä eksyneen miehen omaisella on kaksi tappotuomiota tilillään? Ja kaikelle kansalle se piti kertoa, vaikkei lehdissä sitä tietenkään ole tarvinnutkaan informoida. Tietysti se laittaa sädekehän tälle Kangasvuoren suurelle filosofille.
Voi aikuista lapsi raukkaa... Onneksi Seiskassa taas totuus seisoo. Matti ehkä ei?

3

1220

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • asiaa

   sanoit paljon ja täyttä asiaa kaikki. Kunpa joku kirjoittaisi vastaavia kommentteja myös sellaisille foorumeille, joista Nykänen itsekin ne lukisi, tosin Matti on niin toope, ettei se taida ymmärtää edes itseensä kohdistuvaa kritiikkiä.

  • Köyhä vaan ei kade-65

   Iltiksessä Matti sanoo, ettei rahasta ole kysymys. Varmaan Matti tarkottaa, ettei rahasta ole pulaa. Ei hänellä eikä Mervillä. Kumma juttu! Mattihan sai ilmasen oikeudenkäynnin kun se oli ollut ilman työtä eli istunut tutkintavankeudessa. Vähän aikasemmin oli Seiskassa muistaakseni ollut juttu, että Masan keikkapalkkiot olivat yli 200 000 euroa edellisen keikkaputken aikaan. Se on yli 10 kertaa meikäläisen vuosipalkka vaikka on koulutus ammattiin ja työpaikka.
   Samoin äijä halus Laukaaseen vankilaan ollakseen lähellä lapsiaan. Silti oli lehdissä raivonnut ex-vaimoilleen ja Eveliina-tytölleen, että haluaa olla rauhassa. Haluu varmaan olla lehtolastaan lähellä. Siis sitä, josta hän kuuli vasta jotain vuos sitten. Kumma juttu, että tästä leppävetisestä tytöstä tiesi Matti ja Tiina (Hassinen) sillon ku tätä Anniinaa sen äiti odotti. Juttua oli Seurassa ja Anniinan äidin haastattelu Hymyssä. Mä muistan, mutta Matti ei...
   Tossa kirjotuksessa oli totuuden siemen. Tuskin kukaan menee Saarijärven suunnalle Matin siskolle irvimään, että veljensä on sanojan mielestä kansakunnanpelle liki lukutaidoton luuseri ja puukottaja. Pitäs Mervin ottaa videot esiin ja muistuttaa mitä Matti sanoi Armi Aavikosta ja siitä hänen kaveristaan, joka jäi lehtikuvankin mukaan veitsen ja ehkä Matin väliin.

  • kiusallisia, vai

   "Merilä voisi opettaa suojatilleen myös mediataitoja ja kertoa solvauksesta, herjauksesta ja kunnianloukkauksesta ja niiden eroista."

   Ei näytä tuota tietoa sinullakaan olevan.

   "Masahan väitti Armi Aavikon tehneen itsemurhan, vaikka näin ei tutkimusten mukaan ollut."

   Minkä tutkimusten mukaan? Tuskin asiaa on yleisölle tyhjentävästi selvitetty. Saattaa siis olla itsemurhakin. Ehkä Matilla on tietoa.

   "Mitä silläkin on Masan kanssa tekemistä, jos hänen veitsensä tielle ehkä eksyneen miehen omaisella on kaksi tappotuomiota tilillään?"

   Sen (väitetyn) kiristäjän siskosta taisi olla kysymys. Hepun kasvot olivat aika runnellun näköiset. Tiedä sitten mitä miehiä, mutta jos sisko on kaksinkertainen tappaja, niin taitaa olla rikollista roskaväkeä, jolta löytyy samoja rikoksiin altistavia geenejä.

   Tällöin ei käy yhtään sääliksi, ja tappajasiskoa nyt ei todellakaan käy sääliksi. Olisi saanut kertoa siskon nimen, niin tietäisi ympäristö varoa.

   Ehkä Mattikin voi jossain olla joskus oikeassa, sokeakin kana jne...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   146
   2408
  2. Miehelle tämä

   Voi olla tosi vaikea olla normaalisti kun sinua jos joutuu katsomaan. Olet niin komea.
   Ikävä
   135
   1372
  3. Jodel ei toimi

   Aina kun avaan jodelin se vaan crashaa välittömästi? Mitä voin tehä asialle?
   Viihde ja kulttuuri
   9
   1232
  4. Pim pom ovikello soi :)

   mitä tekisit jos kaivattusi ilmestyisi ovesi taakse :)
   Ikävä
   90
   972
  5. Mitä ikävöimäsi sanoi sinulle viimeisen

   Kerran kun juttelitte?
   Ikävä
   47
   964
  6. Miten Putin pystyy elämään hirvittävien tekojensa kanssa?

   Osaako joku sanoa, että miten Putin pystyy elämään kamalien, yli ymmärryksen menevien pahojen tekojensa kanssa? Vielä i
   Maailman menoa
   294
   942
  7. Naisten salibandyn Veera Kauppi on lesbo .

   Ja Ylen toimittajat hehkuttaa yli-sanoin ! YLE on sateenkaari yhtiö joka toimii verorahoin . ! Minkä signaalin sali
   Maailman menoa
   140
   893
  8. Asiat olisivat voineet olla toisin

   jos olisit näyttänyt että välität hänestä. Vain hänestä.
   Ikävä
   40
   804
  9. Olen nyt virallisesti homo

   Tulin juuri firman pikkujouluista. Tämä vanhempi nainen, joka on ahdistellut minua töissä, jatkoi ahdistelemistani pikku
   Sinkut
   70
   718
  10. Minulla on vain yksi jouluntoive

   Toivoisin ihmeen, että nähtäisiin. Mutta jos ei tänä vuonna, niin tuleehan noita jouluja.
   Ikävä
   30
   675
  Aihe