8000 euroa

per keikka!!

Voi jumankeuta!!Toisaalta,ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se,joka maksaa...

14

4409

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jakajia riittää

      nykäsen lisäksi pottia ovat jakamassa myös bändin jäsenet. tuotanto myös maksaa ja aika paljon, ne soittimet vehkeet pa:t sun muuta, kuljetus kustannukset.. laitteiden kuntoon laittaminen, purku työt. arvonlisävero on 22%. tuskimpa nykänen tosta edes tonnia saa, siitäkin vielä verot pois.. itse en sillä palkalla menis karaokee tuhannen hengen edessä lauleskelemaan ja vieläpä tawara merkkiin kun kuuluu vahva humalakin,en menis.. miettikääpä sitä

      • mutta kannataako

        paskasta maksaa senttiäkään.


      • StaraÅke

        Ihan vaan tiedoksi, että julkinen esiintyminen on arvonlisäverotonta toimintaa, eli tuon 22% voit jättää laskuista pois. Matin esiintymiselle voisi sen sijaan laittaa jonkinlaisen haittaveron tms.


      • kuitenkin
        StaraÅke kirjoitti:

        Ihan vaan tiedoksi, että julkinen esiintyminen on arvonlisäverotonta toimintaa, eli tuon 22% voit jättää laskuista pois. Matin esiintymiselle voisi sen sijaan laittaa jonkinlaisen haittaveron tms.

        tulovero pitää maksaa ja ne häneltä jääneet rästiin ja ulosottomies karhuaa 60000e


      • mika

        helvetti suomalainen siivooja saa kukaudessa pruttona jonku tuhat euroa käteen
        ja matti jostain 45 min aika hyvä tunti palkka silti.


    • saa jo

      helkkaristi brenkkua.

    • kateet

      Paljonko itse saatte palkkaa työstänne? mikä on teidän ulkoinen olemuksenne? Osaattekko laulaa? Kuka tulisi katsomaan TEITÄ, jos esiintyisitte, paitsi teidän omat vanhempanne, jotka ajattelevat teistä jotakin suurta, ja pettymyksekseen ajan myötä huomaavat, että teistä ei tullutkaan mitään. Ei edes onnellisia ihmisiä. ja vielä vähemmän, että olisitte jollain saavutuksellanne jääneet historian kirjoihin.

      • jess_

        omaelämänkertasi? Ja kehtaatko vielä väittää Mattia onnelliseksi ihmiseksi, kaikkea muuta....;)


      • Oikea vekkaukseni on...
        jess_ kirjoitti:

        omaelämänkertasi? Ja kehtaatko vielä väittää Mattia onnelliseksi ihmiseksi, kaikkea muuta....;)

        ...että olet omien luuserivanhempiesi siittämä onneton paskahousuluuseri, joka uskaltaa netissä anonyymisti isotella, olisipa mahtavaa laittaa sunkaltainen kusipää hiljaiseksi.


      • seppeliini
        Oikea vekkaukseni on... kirjoitti:

        ...että olet omien luuserivanhempiesi siittämä onneton paskahousuluuseri, joka uskaltaa netissä anonyymisti isotella, olisipa mahtavaa laittaa sunkaltainen kusipää hiljaiseksi.

        sairas hoitoon ajoissa!


    • Hävetkää -osaatteko te ees??

      Tässäpä tämä kiteytyykin - näyttääpi siltä, että tänne kielteistä kritiikkiä Matista kirjoittavat ovatkin yksinkertaisesti KATEELLISIA. Kateus tuo suomalaisten (kuin myöskin muiden kansakuntien) ah niin ihanan kutkuttava perisynti kirvoittaa kaikenkarvaisiin kiihkeisiin kannanottoihin, sumentaa ajatuksenkin niin ettei enää muista erottaa toisten asioita omistaan sekä avaa sanaisen arku syvimmätkin syöverit. Hei ottakaa ihmiset peili ja katsokaa kuka se sieltä luuraakaan!!! Sieltä katsoo se KATEELLINEN JA INHOTTAVA IHMINEN joka muutama vuosi sitten on hurrannut että KYLLÄ ME SUOMALAISET SITTEN OLLAA MAAILMAN PARHAITA - tänään se sama ihana ja myötäelävä ihminen sanoo että - KYLLÄ SÄ MATTI OOT SITTE PASKA ku et osaa olla ihmisix vaan juat ja rällästät. Eikös meidän nyt kaikkien pitäisi tukea sen sijaan että ollaan raastamassa ja repimässä ku susilauma??? Kysyy vaan....

      • noh jaa

        Kukaan tuskin on kiistänyt Matin urhelullisia saavutuksia. Joskaan eivät urheilusaavutukset hänestä silti jumalaa tee.

        Matin musiikillisia avuja voi toki arvioida ja miksi ei myös arvostellakin, niin tapahtuu kaikille "artisteille" lähes päivittäin. Sehän on heidän menestyksensä kulmakivi miten heitä ja heidän tuotantoaan arvostetaan. Ja jos kriteeriksi otetaan se, että ne vain saa arvostella ja arvioida jotka osaavat tehdä musiikkia, soittaa tai laulaa.... siis yhtä hyvin, kun Matti, niin luulempa, että tälläkin saitilla Matin tasoon yltäviä "muusikoita" löytyy runsain mitoin.

        Olen jo muutamaan kertaan pyytänyt nöyrimmästi, että kun käytätte jatkuvasti tätä "kateus"sanaa vähän niin kun joka väliin, niin miettikää nyt ihan oikeasti sen merkitystä ja sitä mihin asiayhteyteen sitä käytätte. Suomessahan hyvin herkästi kaikki asiat joihin ei oikein oman mielen mukaista vastakaikua saada selitetään vastapuolen kateudella. Ei kai kukaan tosissaan väitä, että Matin elämä olisi tällä hetkellä jotenkin kadehdittavaa. Toivon ainankin vilpittömösti ettei asia näin olisi.
        Useat ihmiset reagoivat Matin (ja miksi ei Mervinkin) julkisuuskuvaan hieman negatiivisesti. Eiköhän kyse ole enemmänkin myötähäpeän tunteesta, kun inhosta tai kateudesta. Häpeää siitä miten sairaita ihmistä käytetään hyväksi ja häpeää siitä miten hän (he) antavat itseään käyttää hyväksi. Se ei häpeää poista, että he saavat siitä rahaa, että heiluvat lavoilla ja otsikoissa valtakunnan pelleinä. Häpeää siitä kuinka uljas kansallissankarimme hakkaa jatkuvasti tyttöystävänsä turvoksiin. Häpeeää siitä kuinka Mervi antaa kuvata vammojaan julkisesti lehtiin ja häpeää siitä, että niitä kuvia julkaistaan. Kukaan ei varmaan muista, että Mervi on myös äiti ja hänen jälkikasvunsa eivät voi välttyä näkemästä noita kuvia ja lööppejä. Jos vakavasti alkoholismiin sairastunut ja kontrollin elämäänsä jossainmäärin menettänyt äiti ei sitä ymmärrä, niin eikö iltapäivälehtien toiminnasta löydy mitään moraalia edes tämän asian suhteen. "Myyntiluvut ja raha ratkaisee" on tietenkin taas vastaus kaikkeen, niin kun tuo kateuskin.

        Jos todellakin olette näiden ihmisten ystäviä, faneja ja välitätte heistä todella, niin parhaan palveluksen teette heille, kun ette osta ko. lehtiä tai käy "heidän" keikoilla. Näin saataisiin vihdoinkin tämä monivuotinen julma julkisuuskaruselli pysähtymään. Jos tämän jälkeen tunnette, että elämässänne on ikään kun tyhjä aukko, niin menkää katsomaan sirkukseen karvavaista naista.


    • jokunen

      Eihän se raukka ees osaa laulaa saatikka ei oo ees laulu ääntä. Keppana pullo korkeintaan palkaks tollaselle ja sekin Lidiltä alennuksesta.

    • Spede

      Matille et pääsee rakkaan harrastuksensa pariin, ja nyt en tarkoittanut "laulamista". Se vaan onko kukaan valmis maksamaan tuota summaa jos "itse aiheutettu huono työkunto" alkaa vaivaamaan Mattia liikaa?

      Mutta ne verot, ne verot ja muut kulungit...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      333
      2909
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2194
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1630
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1154
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      71
      1042
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      950
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      934
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe