8000 euroa

per keikka!!

Voi jumankeuta!!Toisaalta,ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se,joka maksaa...

14

4393

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • jakajia riittää

   nykäsen lisäksi pottia ovat jakamassa myös bändin jäsenet. tuotanto myös maksaa ja aika paljon, ne soittimet vehkeet pa:t sun muuta, kuljetus kustannukset.. laitteiden kuntoon laittaminen, purku työt. arvonlisävero on 22%. tuskimpa nykänen tosta edes tonnia saa, siitäkin vielä verot pois.. itse en sillä palkalla menis karaokee tuhannen hengen edessä lauleskelemaan ja vieläpä tawara merkkiin kun kuuluu vahva humalakin,en menis.. miettikääpä sitä

   • mutta kannataako

    paskasta maksaa senttiäkään.


   • StaraÅke

    Ihan vaan tiedoksi, että julkinen esiintyminen on arvonlisäverotonta toimintaa, eli tuon 22% voit jättää laskuista pois. Matin esiintymiselle voisi sen sijaan laittaa jonkinlaisen haittaveron tms.


   • kuitenkin
    StaraÅke kirjoitti:

    Ihan vaan tiedoksi, että julkinen esiintyminen on arvonlisäverotonta toimintaa, eli tuon 22% voit jättää laskuista pois. Matin esiintymiselle voisi sen sijaan laittaa jonkinlaisen haittaveron tms.

    tulovero pitää maksaa ja ne häneltä jääneet rästiin ja ulosottomies karhuaa 60000e


   • mika

    helvetti suomalainen siivooja saa kukaudessa pruttona jonku tuhat euroa käteen
    ja matti jostain 45 min aika hyvä tunti palkka silti.


  • saa jo

   helkkaristi brenkkua.

  • kateet

   Paljonko itse saatte palkkaa työstänne? mikä on teidän ulkoinen olemuksenne? Osaattekko laulaa? Kuka tulisi katsomaan TEITÄ, jos esiintyisitte, paitsi teidän omat vanhempanne, jotka ajattelevat teistä jotakin suurta, ja pettymyksekseen ajan myötä huomaavat, että teistä ei tullutkaan mitään. Ei edes onnellisia ihmisiä. ja vielä vähemmän, että olisitte jollain saavutuksellanne jääneet historian kirjoihin.

   • jess_

    omaelämänkertasi? Ja kehtaatko vielä väittää Mattia onnelliseksi ihmiseksi, kaikkea muuta....;)


   • Oikea vekkaukseni on...
    jess_ kirjoitti:

    omaelämänkertasi? Ja kehtaatko vielä väittää Mattia onnelliseksi ihmiseksi, kaikkea muuta....;)

    ...että olet omien luuserivanhempiesi siittämä onneton paskahousuluuseri, joka uskaltaa netissä anonyymisti isotella, olisipa mahtavaa laittaa sunkaltainen kusipää hiljaiseksi.


   • seppeliini
    Oikea vekkaukseni on... kirjoitti:

    ...että olet omien luuserivanhempiesi siittämä onneton paskahousuluuseri, joka uskaltaa netissä anonyymisti isotella, olisipa mahtavaa laittaa sunkaltainen kusipää hiljaiseksi.

    sairas hoitoon ajoissa!


  • Hävetkää -osaatteko te ees??

   Tässäpä tämä kiteytyykin - näyttääpi siltä, että tänne kielteistä kritiikkiä Matista kirjoittavat ovatkin yksinkertaisesti KATEELLISIA. Kateus tuo suomalaisten (kuin myöskin muiden kansakuntien) ah niin ihanan kutkuttava perisynti kirvoittaa kaikenkarvaisiin kiihkeisiin kannanottoihin, sumentaa ajatuksenkin niin ettei enää muista erottaa toisten asioita omistaan sekä avaa sanaisen arku syvimmätkin syöverit. Hei ottakaa ihmiset peili ja katsokaa kuka se sieltä luuraakaan!!! Sieltä katsoo se KATEELLINEN JA INHOTTAVA IHMINEN joka muutama vuosi sitten on hurrannut että KYLLÄ ME SUOMALAISET SITTEN OLLAA MAAILMAN PARHAITA - tänään se sama ihana ja myötäelävä ihminen sanoo että - KYLLÄ SÄ MATTI OOT SITTE PASKA ku et osaa olla ihmisix vaan juat ja rällästät. Eikös meidän nyt kaikkien pitäisi tukea sen sijaan että ollaan raastamassa ja repimässä ku susilauma??? Kysyy vaan....

   • noh jaa

    Kukaan tuskin on kiistänyt Matin urhelullisia saavutuksia. Joskaan eivät urheilusaavutukset hänestä silti jumalaa tee.

    Matin musiikillisia avuja voi toki arvioida ja miksi ei myös arvostellakin, niin tapahtuu kaikille "artisteille" lähes päivittäin. Sehän on heidän menestyksensä kulmakivi miten heitä ja heidän tuotantoaan arvostetaan. Ja jos kriteeriksi otetaan se, että ne vain saa arvostella ja arvioida jotka osaavat tehdä musiikkia, soittaa tai laulaa.... siis yhtä hyvin, kun Matti, niin luulempa, että tälläkin saitilla Matin tasoon yltäviä "muusikoita" löytyy runsain mitoin.

    Olen jo muutamaan kertaan pyytänyt nöyrimmästi, että kun käytätte jatkuvasti tätä "kateus"sanaa vähän niin kun joka väliin, niin miettikää nyt ihan oikeasti sen merkitystä ja sitä mihin asiayhteyteen sitä käytätte. Suomessahan hyvin herkästi kaikki asiat joihin ei oikein oman mielen mukaista vastakaikua saada selitetään vastapuolen kateudella. Ei kai kukaan tosissaan väitä, että Matin elämä olisi tällä hetkellä jotenkin kadehdittavaa. Toivon ainankin vilpittömösti ettei asia näin olisi.
    Useat ihmiset reagoivat Matin (ja miksi ei Mervinkin) julkisuuskuvaan hieman negatiivisesti. Eiköhän kyse ole enemmänkin myötähäpeän tunteesta, kun inhosta tai kateudesta. Häpeää siitä miten sairaita ihmistä käytetään hyväksi ja häpeää siitä miten hän (he) antavat itseään käyttää hyväksi. Se ei häpeää poista, että he saavat siitä rahaa, että heiluvat lavoilla ja otsikoissa valtakunnan pelleinä. Häpeää siitä kuinka uljas kansallissankarimme hakkaa jatkuvasti tyttöystävänsä turvoksiin. Häpeeää siitä kuinka Mervi antaa kuvata vammojaan julkisesti lehtiin ja häpeää siitä, että niitä kuvia julkaistaan. Kukaan ei varmaan muista, että Mervi on myös äiti ja hänen jälkikasvunsa eivät voi välttyä näkemästä noita kuvia ja lööppejä. Jos vakavasti alkoholismiin sairastunut ja kontrollin elämäänsä jossainmäärin menettänyt äiti ei sitä ymmärrä, niin eikö iltapäivälehtien toiminnasta löydy mitään moraalia edes tämän asian suhteen. "Myyntiluvut ja raha ratkaisee" on tietenkin taas vastaus kaikkeen, niin kun tuo kateuskin.

    Jos todellakin olette näiden ihmisten ystäviä, faneja ja välitätte heistä todella, niin parhaan palveluksen teette heille, kun ette osta ko. lehtiä tai käy "heidän" keikoilla. Näin saataisiin vihdoinkin tämä monivuotinen julma julkisuuskaruselli pysähtymään. Jos tämän jälkeen tunnette, että elämässänne on ikään kun tyhjä aukko, niin menkää katsomaan sirkukseen karvavaista naista.


  • jokunen

   Eihän se raukka ees osaa laulaa saatikka ei oo ees laulu ääntä. Keppana pullo korkeintaan palkaks tollaselle ja sekin Lidiltä alennuksesta.

  • Spede

   Matille et pääsee rakkaan harrastuksensa pariin, ja nyt en tarkoittanut "laulamista". Se vaan onko kukaan valmis maksamaan tuota summaa jos "itse aiheutettu huono työkunto" alkaa vaivaamaan Mattia liikaa?

   Mutta ne verot, ne verot ja muut kulungit...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Netta pelkäsi Maisan nappaavan kauramiljanäärin

   Samanlaisia naisia tuntuvat muutenkin olevan. Tietää kertoa: https://www.seiska.fi/rikos/kauramiljonaari-jp-kukkosen-ne
   Kotimaiset julkkisjuorut
   137
   5200
  2. Harvinaiset kuvat: Iskelmäkuningatar Eini ja Lars-rakas yhdessä juhlimassa "Jotain suurta pienen..."

   Iskelmäkuningatar Eini oli tänä vuonna Linnan juhlissa puolisonsa Lars Pajumäen kanssa. Lars-puolisoa ei ole paljon julk
   Suomalaiset julkkikset
   27
   1544
  3. Jouluahdistus

   Mitä te sinkut teette Jouluna?
   Sinkut
   104
   1422
  4. Tietäisinpä mitä sinä haluat

   Annat vihjeitä, että haluaisit kenties lähentyä, mutta jos otan askeleen lähemmäs, saan osakseni vain torjuntaa. En tied
   Ikävä
   62
   1358
  5. Se olet todella sinä

   En voisi onnellisempi olla ❤️ Se olet oikeasti sinä joka mulle kirjoitellut ❤️ Mulla ollut ihan kamala ikävä sinua ❤️
   Ikävä
   78
   1194
  6. Voitko nainen kertoa

   Miksi rakkaus sinua kohtaan ei vain lopu vaikka kuinka yrittää :(
   Ikävä
   58
   927
  7. Edellinen alotukseni poistui joten

   Uusiksi sama. Hyvää viikonloppua ystävä ja anteeksi kaikesta.
   Ystävyys
   128
   912
  8. Olet tosi ihana

   Ja rakas.
   Ikävä
   53
   890
  9. Professori ministeri Rantasen turvapaikkakirjeestä: Tyrmistyttävä

   Nyt persut haluaa koko Euroopan hylkäävän laillisuuden ja kansainväliset sopimukset. Kansainvälisen oikeuden emerituspr
   Maailman menoa
   215
   796
  10. Mitä olet hankkinut

   kaivatullesi joululahjaksi?
   Ikävä
   47
   717
  Aihe