Onko kellään kokemusta kotitekoisen siiderin jälkimakeutuksesta makeutusaineilla? miten onnistui yms.?
Eli tarkoitus olisi tehdä siideriä( pääkäyminen jälkikäyminen normaalilla sokerilla), pelkkä makeutus aspartaamilla tms
siiderin valmistus
Erno
2
1581
Vastaukset
- Erno
lisäys edelliseen:
Siis yritän saada raikkautta siideriin sokerilla ja jälkimakeutus hoidettaisiin pelkäll makeutusaineella- vnkkijj
10l mehua 2kg sokeria 5 pussia kuivahiivaa.mehu käden lämpöiseksi. sinne muut aineet.anntaa käydä yhden päivän ämpärissä. sitte 3 viikoksi pulloihin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 1033903
Satuit vain olemaan
Ensimmäinen joka avasi minussa sen nähdyksi ja rakastetuksi tulemisen puolen. Pitäisi vain muistaa että et ole ainoa. Se482781- 1142619
24/7 sinä mielessä, ihan jatkuvalla syötöllä
Aamulla herätessä, päivällä melkein nonstop, illalla nukkumaan mennessä, öisin herätessä. Mikä viddu tässä on 🤣392118Jotain pitää nyt keksiä että sinut näkisi
Ensiviikolla viimeistään. Tälle on pakko saada kunnon piste tai sitten aloitetaan loppuelämä yhdessä, tulen hulluksi muu311900Mulla tulee vaan niin
Paha olo siitä mitä teidän välillä on. Vaikka se on sun päätös mitä haluat. Tuntuu että menetän jotakin vaikka tiedän et291743- 271592
Ihanasti alkoi aamu: SDP:n kaula kokoomukseen jo 6,9 %-yks
Lindtmanin I hallitus on tukevasti jytkyttämässä laittamaan Suomi kuntoon Orvon täystuhohallituksen jäljiltä, jonka kann2211557Mitkä olivat viimeiset sanasi ikävoinnin kohteellesi
Ja milloin? Mitä olisit sanonut jos olisit tiennyt että ne jäävät viimeisiksi -ainakin toistaiseksi?841513- 221388