Onko kellään kokemusta kotitekoisen siiderin jälkimakeutuksesta makeutusaineilla? miten onnistui yms.?
Eli tarkoitus olisi tehdä siideriä( pääkäyminen jälkikäyminen normaalilla sokerilla), pelkkä makeutus aspartaamilla tms
siiderin valmistus
Erno
2
1345
Vastaukset
- Erno
lisäys edelliseen:
Siis yritän saada raikkautta siideriin sokerilla ja jälkimakeutus hoidettaisiin pelkäll makeutusaineella- vnkkijj
10l mehua 2kg sokeria 5 pussia kuivahiivaa.mehu käden lämpöiseksi. sinne muut aineet.anntaa käydä yhden päivän ämpärissä. sitte 3 viikoksi pulloihin.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
- 692247
Jotain puuttuu
Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu1012073- 781688
- 781506
Hei A, osaatko
sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en411500- 101387
- 311354
Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.
Onko kenellekään yllätys?521258Synnittömänä syntyminen
Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.621200Mitä tämä tarkoittaa,
että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?281179