Pillun supistelu O:n aikana

Tahtoo tietää

Voiko olla että nainen saa orgasmin, vaikka pillun supistelua ei tunnu? On aika väljä.

24

14908

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Minä

      pillun kantajalta?

    • ***

      Huono feikki ;-) !

    • Juuso

      Olet, varmasti ihana.
      Osaat varmasti, ottaa omasi.
      Ethän pelkää, tai jännitä.
      Ota ja nauti vain.
      Mitä saat. äLÄ mitä saat, vaan mitä annat.
      Ota kaikki, ei mitä saat vain.

      Leikitään hieman ja nautitaan.

      terv.Juuso

    • vuosien kokemuksella

      Supistelu voimistuu kokemuksen myötä.
      Lihakset voimistuu käytön seurauksesta.
      Mitä useammin nainen saa yhdynnässä niin sitä voimakkaammin puristus tuntuu. Tämän olen huomannut omassa suhteessani vuosien varrella.
      Toinen tärkeä asia joka vaikuttaa on kosteus.
      Liika sellainen kun vie tuntoa. Yhdynnässä saatavaan naisen orgasmiin kannattaa panostaa sillä sen parempaa ei ole kuin naisen voimakas supistelu.

    • niimpä

      ei ole väljiä naisia, on vain pieni kyrpäisiä miehiä

    • Missä se tarkasti ottaen on ?

      Onko se pyöreä vai pallo ? Limainen vai aivan kuiva ?

    • enkai no kitsune

      voi olla, että sinä et huomaa sitä,joskus supistukset ovat niin hentoja että ne ovat lähes olemattomia.
      minä en aina itsekään orgasmin saadessani tunne supistelua jollen varta vasten jännitä lihaksiani (jonka normaalisti teen orgasmin tullessa). joskus jännitän lihaksiani itse ja joskus ne jännittyvät ilman että voin asialle mitään -> supistelevat, mutta periaatteessa luulisin että on mahdollista etteivät hirveästi supistele.

    • RAHTARI60

      Millä yhtälöllä puristusvoima mitataan?

    • RAHTARI60

      Kyllä "se tuntuu"

    • RAHTARI60

      Miellyttävä tuntemus.

    • Olen itse pohtinut samaa. Muutama nainen ollut sellainen, et vaikuttanut saavan mut ei tunnu kertakaikkiaan mitään kahdella tai kolmella sormella. Joten veikkaan, et ovat feikanneet kun muutenkin vaikuttivat siltä.. Mut voi olla niinkin, että lantionpohjanlihakset on vain niin heikot, ettei supistelu tunnu.

      Itelläni on orgasmit voimistuneet todella paljon tavoitteellisen treenin myötä. Aina ne on yhdynnässä tuntuneet, mut treenin myötä mies on sanonut joskus et sattuu jopa. Ja yhdellä sormellakin tuntee kyllä hyvin puristelut. Myös rentona yhdelläkin sormella tuntuma hyvä :) Joten en voi kuin suositella lantionpohjanlihasjumppaa ;)
      Joskus itteäkin sattuu orgasmi kun on dildo/penis sisällä. Kivun ja nautinnon sekoitusta :) Mut riippuu myös orkusta; välillä on miedompia, kevyitä, välillä tosi voimakkaita. Ja esim. klittaorkussa mulla sykkii lähinnä suuaukko, kun taas kohdunkaulaorgasmissa yleensä supistelee koko vagina sisuksia myöten.

      Myös orgasmin rytmi vaihtelee. Joskus nopea, joskus puristuu vain kerran pitkään, joskus epärytminen jne. Ja joskus taas on ite niin muissa sfääreissä, ettei tunne fyysisesti yhtään mitään, tunto häviää koko kehosta, se on paras fiilis. Mies kertonut et sillonkin puristanut kovaa kun ite oon ollu "muissa maailmoissa" enkä oo tuntenut kehoani saati vaginan liikkeitä.

      Orgasmeja siis monenlaisia mut kyllä mulla ainakin on aina siihen vaginan sykkiminen/puristuminen kuulunut ja sen kyl tuntee yhdellä sormellakin, sekä näkee kuulemma jos katsoo vaginaa. Tahallani en tykkää puristella seksin aikana, osaan toki, mut mulle nautinnollisinta on olla ihan rentona ja nauttia tuntemuksista :) Ja yleensä kun saan useita orgasmeja, niin tulee miehelle aivan tarpeeksi puristeluja ihan luomuna orkuistakin, ei tarvii erikseen jännittää vaginaa :)

      Mut jos ei jollain tunnu yhtään mitään orkun aikana, epäilisin vahvasti feikkaamista. Tokihan feikata voi supistelutkin jos haluaa. Kyl ite jotenkin vaan näen ja huomaan toisesta, kokonaisuudesta, onko orkku aito vai feikki. Feikki on aika paha turn off, samoin liioittelukin vaik ei varsinaisesti feikkaiskaan mut jos huomaan et toinen ääntelee tahallaan esim. mun mieliks. Ite en oo eläissäni feikannut, enkä aio. Mul on tapana sanoa uusille partnereille, etten välttämättä saa, onpahan sit iloinen yllätys jos satunkin saamaan mut uusien kanssa varaudun itekin siihen etten välttämättä vapaudu tarpeeks.

    • rahtari60

      Miellyttävä. ELÄMYS!

    • RAHTARI604

      Miellyttävä. Kokemus!

    • RAHTARI604

      Mitä tiukempi.Ei muuta kun paranee.Tosi tiukka Pillu.

      • liikaatreeniä

        Miksi sitten moni mies on minulle valittanut, että olen liian tiukka? Mies laukeaa liian nopeasti, jos yritän edes vähän toimia? Pitäisikö minun vaan maata?
        Onneksi itse saan aika nopeasti, vaikkei miehestä olisi mihinkään...

        Miehillä on ongelmana esileikin puute, (ei halita, silitellä, suukotella tarpeeksi), liikaa katsottu pornoleffoja ja kuvitellaan, että normielämässäkin kaikki toimii samoin.


    • NäinhänSeOn

      Oma emäntä on liian herkkä saamaan orkkuja.. eipä ole alkujännityksen jälkeen ollu sellaista seksiä jolloinka hän olisi 5-20 orkkua per yhdyntä saanu.. pillu supistelee joka kerta ja sen myös tuntee vaikka sormilla runkkaisi.. lihasten heikkous voi nyös vaikuttaa miten voimakkaana naisen orgasmi tuntuu.. mutta jos ei tunne varressa painetta niin pitäisi ainakin pillun tuntua märemmältä.. muuten taitaa olla orkku-huijaaja sängyssä.. mutta se on naiselta itseltään pois jos ei jaksaa opastaa partneriaan mikä tuo enemmän nautintoa.

    • Eipä tuo märkyyskään ole todellakaan orgasmin tae. Voi olla tosi märkä ja kiihottunut ja orkku jäädä silti saamatta. Toisaalta, esim. tulehduksen jälkeen, voi olla kostumisessa ongelmaa ja silti saada orkun. Eli märkyys ei ole lainkaan ainoa mittari kiihotusasteesta.

      Mut tosiaan, kyl pitäis ainakin usealla sormella ainakin jotain tuntua pillussa supistumista ;) Eräs todella löysävittuinen nainenkin jonka kans olin sängyssä jokin aika sitten, orgasmin saadessaan sykki tuntuvasti. Ei puristanut lujaa, mut kyllä sen tunsi. Nyrkillä ainakin, heh :D

      Jos on löysä nainen, toki voisit koettaa fistata ;) Jos ei fistatessakaan orkkua tunnu mitenkään ja nainen väitti saavansa, niin 99% varmasti arvelisin kyseessä olevan feikkaaja..

    • o-specialist

      Ei kaikilla naisilla supistele. Pitäishän tämä olla jo ihan selvää yleistietoa.

    • Ei varmaan aivan kaikilla supistele, mutta kyllä epäilisin vahvasti, et saattaa olla feikki, jos yhtään mitään ei tunnu vaginassa.. Mutta toki on poikkeuksia, vaan harvassa.
      Keskustelu lienee paras. Toisaalta, 100% varmuutta naisen orgasmin aitoudesta ei oikein ole. Mut kyllä ainakin ite huomaan toisen kanssa ollessa, onko orgasmi aito vai ei. Kokonaisuudesta sen huomaa. Siltikin on epäselviä tapauksia, joista ei voi olla ihan varma.

    • Mut itelleen nainen siinä eniten hallaa tekee, jos feikkaa. Surullista sellainen. Ite en oo eläissäni feikannut, enkä aio :D Sanon suoraan, jos joskus tuntuu etten saa. Ja uusille partnereille sanon jo etukäteen, etten välttämättä saa, et voi olla estoja uuden kanssa. Tosin, harvemmin nykyään niin käy, mut onpahan positiivinen yllätys jos saankin. Se ei ole itsestäänselvyys. Mut nykyään oon saanu kyl yleensä uusien ihmisten kanssakin ja opastan mielelläni, mistä pidän. Jotkut naiset ei kuitenkaan kehtaa sanoa, mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei.

      • Tuo viimeinen virke, on todella harmittavaa, jos nainen ei omasta halustaan kerro mistä nauttii enemmän, niin kysyn, eikä silloinkaan aina vastausta saa. Minä ainakin ilmaisen milloin nainen käsittelee kulliani oikein, tai väärin.


    • Näinpä! Jos ihmiset olisivat avoimempia, seksi olis kaikille osapuolille parempaa :) Mut itseilmaisuakin voi opetella; joku kerta vaikka päättää kertovansa kaikesta mistä tykkää tai ei tykkää ja opastaa. Mut oon törmänny myös miehiin, jotka loukkaantuu siitä kun nainen opastaa :( Kurjaa sellainen ja joillakin naisilla voi aiheuttaa eston opastamiseen ja siitä sit nainen itse ja tulevat miehet kärsii :/

    • Jo_aikuinen

      Ei se aina supistele ainakaan minulla, jos mies on sisällä niin en itse tunne supisteluja koska pillu on aikas venyneenä, puhumattakaan kun fistatessa oon saanu niin ei tasan tunnu. Muutenki ne ihanat tuntemukset on nykyään paljolti muualla kuin vain emättimessä ja orgasmi niin paljon vahvempi kuin nuorena ettei mitään tajua supisteleeko vai ei. Eikä hitonkaan väliä, se on minun orgasmi eikä miehen ;)

    • Anonyymi

      Minun exällä ei tuntunu pillu varsinaisesti supistelevan vaan hänen vatsalihakset nyki ja koko nainen nytkähteli ynisten ja päätään viskoen. Toki pillu piti kalua otteessaan sen ajan, mutta siinä mitään sykkimistä tuntunut. Oli vain kireällä. Hän oli kyllä muutenkin tosi tiukka.

    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe